Soms gaat het even niet zoals je dat wil

Misschien heb je het wel een beetje aan mijn site gemerkt, de ene dag komt er niets online, de andere dag iets wat later, dan weer één artikel of dan weer twee artikelen. Ik ben de kluts op dit moment een beetje kwijt. Ik voel me niet zo fit, steeds erg last van hoofdpijn, maak me in mijn hoofd druk om van allerlei dingen en loop eigenlijk in zeven sloten tegelijk om het zo maar even te zeggen. Met andere woorden, het is een beetje hectisch en kan het allemaal niet meer rond breien…

Het is niet dat ik overspannen ben, een burn out heb of wat dan ook. Sommige dingen moeten gewoon even op hun plekje vallen. Ik heb de laatste tijd ontzettend veel last van stekende hoofdpijn bij mijn slapen waar (hoe grappig het ook klinkt), alleen slapen bij helpt. Ik werk tussendoor ook nog eens bij de Albert Heijn en de drukke decemberdagen zijn ook volop bezig, zowel privé als op het werk. Dit allemaal samen is voor mij even een lastig iets, ik ben namelijk geen planner, ik leef niet via een lijstje maar neem altijd alles met de dag. Wat in deze situatie gewoon niet goed uit komt.

Er is voor de rest niets met me aan de hand alleen dit wilde ik even kwijt al een soort van ‘excuus’ naar jullie toe. Ik doe mijn best, maar bij mij gaan andere dingen nu even voor dan mijn site. Ik vind het nu belangrijk mijn familie en vrienden meer te zien, omdat ik hier gewoon veel behoefte aan heb en ook tijd voor mezelf te nemen om echt eens níets te doen, heerlijk.

Hopelijk knal ik het nieuwe jaar in met gewoon elke dag weer twee artikelen, maar ik gok dat het voor nu zo om en om of dan weer wel en dan weer niet wat verschijnt, sorry daarvoor!

Liefs,

Aranka

Bron afdeelding 1Bron afbeelding 2

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

37 reacties

 • Reply
  manon
  10 december 2015 at 20:31

  Je hoeft daarvoor toch geen excuses aan te bieden:). Doe gewoon lekker rustig aan en wat goed voelt! Dan voel jij je hopelijk snel weer beter! Stekende hoofdpijn is echt zo naar..

 • Reply
  Tessa
  10 december 2015 at 20:51

  Hey, daar hoef je helemaal geen excuus voor te hebben! Bloggen moet leuk blijven en als het zo voor jou fijn is sta ik volledig achter je. X

 • Reply
  Sarahdise
  10 december 2015 at 20:56

  Je hoeft je toch helemaal niet te excuseren. Ik volg je via Bloglovin dus ik zie het wel als er een nieuw artikel verschijnt. :) Het eindejaar is een superdrukke periode, dus zorg maar goed voor jezelf

 • Reply
  te marije
  10 december 2015 at 20:57

  hey,
  doe het toch rustig aan! 2 artikelen per dag en werken bij de AH en een sociaal leven is wel heel veel. Misschien geeft 1 artikel per dag een wat rustiger uitgangspunt?

 • Reply
  Xenia
  10 december 2015 at 21:06

  Zorg maar goed voor jezelf Aranka, en neem je rust!! Xx

 • Reply
  Lonneke
  10 december 2015 at 21:10

  Doe maar rustig aan en neem de tijd die je nodig hebt. Ik wens je veel beterschap!

 • Reply
  Desirée
  10 december 2015 at 21:55

  Lieve Aranka, zorg voor jezelf en doe nu wat goed voelt. Daar is echt alle begrip voor. Hoop dat het snel beter gaat met je <3

 • Reply
  Marloes
  10 december 2015 at 22:02

  Lieve Aranka, no pressure.. Ik lees bij zo veel bloggers excuses ed. Niet nodig. Je bent niemand wat verplicht. Gewoon bloggen als je zin hebt. dan komt alles goed…

 • Reply
  Mariska
  10 december 2015 at 22:16

  Wat herken ik mezelf in dat eerste stukje.. geen planner en alles met de dag. Neem je tijd en je rust. Ondanks dat dit je werk is, is je privé altijd nog belangrijker en is het de bedoeling dat je dit met plezier blijft doen :)

 • Reply
  Eva
  10 december 2015 at 22:19

  Wat eerlijk dat je hier een artikel over schrijft. Knap dat je dit wilt delen. Ik vind het sowieso al een prestatie dat je met twee artikelen per dag komt! Ik zou zeggen, neem je rust! Dan komt de inspiratie en het plezier vanzelf ook weer terug.
  Liefs,
  Eva

 • Reply
  Lauryn
  10 december 2015 at 22:21

  Aw dat begrijp ik heel goed! Gewoon doen waar je je op dat moment prettig bij voelt :)

 • Reply
  Suzan
  10 december 2015 at 22:30

  Rustig aan aranka jij bent veel belangrijker dan iedere dag veel posten op je blog! Dat begrijpt iedereen zoals je al leest;) en anders maar niet. Liefs

 • Reply
  Lizz
  10 december 2015 at 22:35

  Doe rustig aan! Misschien is het beter om voorlopig maar 1x per dag te posten?

 • Reply
  Hetje
  10 december 2015 at 23:08

  Hoi Aranka, ik reageer niet vaak (bijna nooit eigenlijk ;-)) maar ik moest even zeggen dat ik je beterschap wens, doe het rustig aan en denk inderdaad aan jezelf, dat is veel belangrijker dan je blog!
  Sterkte meid, en fijne dagen alvast!!

 • Reply
  Kelly
  10 december 2015 at 23:28

  Zo lang je jezelf maar niet voorbij loopt ;) De site die draait ook wel met eens even geen logje ! Alle begrip en doe maar lekker rustig aan, werk en familie zijn tenslotte nog altijd nummer 1 !

 • Reply
  Varenka W
  11 december 2015 at 01:48

  Zet ‘m op, heel goed dat je aan jezelf denkt en aan je naasten.
  Je kan trots zijn op jezelf dat je daar gewoon voor uitkomt.
  Veel succes en geniet van de gezelligheid die deze december dagen horen te zijn.

 • Reply
  chucky1012
  11 december 2015 at 05:43

  Doe wat goed voor je is en jij weet zelf als geen ander wat je wel en niet kan.
  Wees trots op wat je bereikt hebt.

  Héél veel sterkte en beterschap Xoxo

 • Reply
  jeapiebel
  11 december 2015 at 06:47

  Ik heb het ook al een tijdje opgemerkt. Maar het is jouw blog je moet doen wat je denkt dat goed is voor jou. Blog neemt ook heel veel tijd in beslag. En je familie en vrienden plus je privéleven is ook belangrijk. Hoop dat je snel beter voelt!

 • Reply
  Desiree
  11 december 2015 at 07:16

  Je hoeft je excuses toch niet te maken? Denk goed om je zelf en neem de tijd die je nodig hebt. Bloggen is een hobby, geen verplichting. :-)

 • Reply
  Yvonne
  11 december 2015 at 07:26

  Wát herkenbaar! Ik snap je volkomen. Meid, ik geniet altijd van jouw blogs en het maakt me echt geen ruk uit wanneer of hoe laat en hoe vaak ze komen. Rustig aan en voel je niet schuldig! Excuses zijn nergens voor nodig. Houd je taai!

 • Reply
  stella
  11 december 2015 at 08:22

  Hi Aranka,

  Wij hebben als lezers er veel meer aan als jij je lekker voelt.
  Stekende hoofdpijn ontneemt al je energie.
  Zorg jij maar eerst voor jezelf!!!! Neem de tijd hiervoor.

 • Reply
  Serra
  11 december 2015 at 09:30

  waarom neem je niet ff een weekje vakantie van alles? Het is echt geen ramp om 1 week geen posts te lezen.

 • Reply
  Sarah
  11 december 2015 at 09:40

  Lieve Aranke !
  Dit is de eerste keer dat in iets post op je website maar ik wil gewoon heel graag zggen dat je zo goed bent en dat je echt wel tijd mag nemen voor jezelf hoor..
  Misschien is de overstap naar 1 artikel per dag juist beter ?
  Zo heb je meer tijd, is het haalbaarder en heb je ook nog tijd voor ( andere ) leuke dingen. Enorm veel beterschap & geniet van de kerst en feestdagen met je familie.
  Liefs, Sarah

 • Reply
  Suzanne
  11 december 2015 at 09:57

  Denk je wel aan jezelf meid? Je hoeft tegen ons geen sorry te zeggen hoor. Dat jij je goed voelt is het belangrijkste. En misschien moet je gewoon een stapje terug doen naar steeds één artikel per dag, of zelfs om de dag. Dan houd je er toch een lijn in, maar is het voor jezelf rustiger. Liefs

 • Reply
  Elize| girlobthewhitebike
  11 december 2015 at 10:02

  Soms is het allemaal even te veel, dat is niet erg! Als je maar genoeg rust neemt en je nog wel kan genieten van alles!

 • Reply
  Danielle
  11 december 2015 at 11:02

  Sterkte! Het is ook niet niks een blog, een baan en je prive leven combineren! Doe rustig aan, geniet van de decembermaand en we zien vanzelf je artikelen verschijnen :)!

 • Reply
  Aileen
  11 december 2015 at 12:03

  Hé wat rot voor je! En herkenbaar ook. Soms ben je gewoon op en wil het even niet meer. Maar dat komt vast wel weer goed, denk aan jezelf en volgensmij snappen al je lezers het wel als je het even wat rustiger aan doet. Vinden we helemaal niet erg!
  Beterschap! X

 • Reply
  femketje
  11 december 2015 at 12:33

  ik snap je helemaal <3

 • Reply
  happybudgetcooking
  11 december 2015 at 14:29

  Je gezondheid gaat voor! Sterkte en rust goed uit!

 • Reply
  Mariska
  11 december 2015 at 19:29

  Gewoon goed voor jezelf zorgen hoor! Wij nemen je niets kwalijk xx

 • Reply
  Eve
  11 december 2015 at 21:08

  Ik reageer eigenlijk nooit, maar lees zo graag je blog en dit is ZO herkenbaar dus daarom nu eventjes wel een reactie. Ik herken mezelf onder andere ook zo in het niet plannen. Lijstjes werken voor mensen die dat goed kunnen, willen, … maar niemand verplicht ons om te plannen en lijstjes te maken dus doen we het lekker niet. Neem alle tijd en rust die jij wilt, er is niemand die je verplicht om blogposts te moeten maken, zo is de lol er ook af he! Ik begrijp je heel goed. Goed voor jezelf zorgen en genieten van je leven! Dikke knuffel.

 • Reply
  Tina
  12 december 2015 at 15:10

  Neem in elk geval maar even de tijd voor jezelf zolang je het nodig hebt :) en het is zeker geen schande om bijv. van 2 naar 1 artikel te gaan (zeker omdat je naast bloggen ook nog een andere baan hebt). Ik heb al gezien bij andere bloggers dat de kwaliteit van hun blog dan juist de hoogte in gaat!

 • Reply
  Esmeralda
  14 december 2015 at 13:30

  Zorg goed voor jezelf meid!

 • Reply
  Petra
  16 december 2015 at 20:59

  Doe lekker rustig aan! Misschien ook goed om even langs de huisarts te gaan met die hoofdpijn. Erg vervelend. En zoek ontspanning, ik weet hoe moeilijk dat is!

 • Reply
  suus
  17 december 2015 at 00:27

  Hallo harde werker! Wie zegt dat er perse twee artikelen per dag moeten komen? 1 per dag of per 2 dagen is toch ook goed. Wij blijven je echt wel lezen hoor! Doe kalm aan, Aranka. Je fans verlies je echt niet!

 • Reply
  Carmen
  17 december 2015 at 10:15

  Helemaal te begrijpen en soms heb je gewoon tijd voor jezelf nodig. Maar ik denk dat het belangrijk is om de druk voor jezelf wat te verlagen en geen beloftes op te stellen dienier haalbaar zijn. Waarom is 1 artikel per dag niet voldoende? Bloggers die dit als job doen, zoals serena doen dit toch ook? Jij heb nog je job bij albert hein erbij en dat is niet te onderschatten! Stel voor jezelf je prioriteiten lager in. Wanneer je dagelijks 1 artikel kan leveren zal dit naar bezoekers toe ook beter zijn, want nu weten ze niet wanneer één te verwachten… Het is maar een tip en jij beslist natuurlijk :-)

 • Reply
  Scarlet Rose
  19 december 2015 at 17:38

  Jij zelf en je gezondheid zijn veel belangrijker dat het bloggen :-)

 • Laat een reactie achter