Zoek
Sluit dit zoekvak.

Soms gaat het even niet zoals je dat wil

Misschien heb je het wel een beetje aan mijn site gemerkt, de ene dag komt er niets online, de andere dag iets wat later, dan weer één artikel of dan weer twee artikelen. Ik ben de kluts op dit moment een beetje kwijt. Ik voel me niet zo fit, steeds erg last van hoofdpijn, maak me in mijn hoofd druk om van allerlei dingen en loop eigenlijk in zeven sloten tegelijk om het zo maar even te zeggen. Met andere woorden, het is een beetje hectisch en kan het allemaal niet meer rond breien…

Het is niet dat ik overspannen ben, een burn out heb of wat dan ook. Sommige dingen moeten gewoon even op hun plekje vallen. Ik heb de laatste tijd ontzettend veel last van stekende hoofdpijn bij mijn slapen waar (hoe grappig het ook klinkt), alleen slapen bij helpt. Ik werk tussendoor ook nog eens bij de Albert Heijn en de drukke decemberdagen zijn ook volop bezig, zowel privé als op het werk. Dit allemaal samen is voor mij even een lastig iets, ik ben namelijk geen planner, ik leef niet via een lijstje maar neem altijd alles met de dag. Wat in deze situatie gewoon niet goed uit komt.

Er is voor de rest niets met me aan de hand alleen dit wilde ik even kwijt al een soort van ‘excuus’ naar jullie toe. Ik doe mijn best, maar bij mij gaan andere dingen nu even voor dan mijn site. Ik vind het nu belangrijk mijn familie en vrienden meer te zien, omdat ik hier gewoon veel behoefte aan heb en ook tijd voor mezelf te nemen om echt eens níets te doen, heerlijk.

Hopelijk knal ik het nieuwe jaar in met gewoon elke dag weer twee artikelen, maar ik gok dat het voor nu zo om en om of dan weer wel en dan weer niet wat verschijnt, sorry daarvoor!

Liefs,

Aranka

Bron afdeelding 1Bron afbeelding 2

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

37 reacties

 1. Je hoeft daarvoor toch geen excuses aan te bieden:). Doe gewoon lekker rustig aan en wat goed voelt! Dan voel jij je hopelijk snel weer beter! Stekende hoofdpijn is echt zo naar..

 2. Hey, daar hoef je helemaal geen excuus voor te hebben! Bloggen moet leuk blijven en als het zo voor jou fijn is sta ik volledig achter je. X

 3. Je hoeft je toch helemaal niet te excuseren. Ik volg je via Bloglovin dus ik zie het wel als er een nieuw artikel verschijnt. :) Het eindejaar is een superdrukke periode, dus zorg maar goed voor jezelf

 4. hey,
  doe het toch rustig aan! 2 artikelen per dag en werken bij de AH en een sociaal leven is wel heel veel. Misschien geeft 1 artikel per dag een wat rustiger uitgangspunt?

 5. Lieve Aranka, no pressure.. Ik lees bij zo veel bloggers excuses ed. Niet nodig. Je bent niemand wat verplicht. Gewoon bloggen als je zin hebt. dan komt alles goed…

 6. Wat herken ik mezelf in dat eerste stukje.. geen planner en alles met de dag. Neem je tijd en je rust. Ondanks dat dit je werk is, is je privé altijd nog belangrijker en is het de bedoeling dat je dit met plezier blijft doen :)

 7. Wat eerlijk dat je hier een artikel over schrijft. Knap dat je dit wilt delen. Ik vind het sowieso al een prestatie dat je met twee artikelen per dag komt! Ik zou zeggen, neem je rust! Dan komt de inspiratie en het plezier vanzelf ook weer terug.
  Liefs,
  Eva

 8. Rustig aan aranka jij bent veel belangrijker dan iedere dag veel posten op je blog! Dat begrijpt iedereen zoals je al leest;) en anders maar niet. Liefs

 9. Hoi Aranka, ik reageer niet vaak (bijna nooit eigenlijk ;-)) maar ik moest even zeggen dat ik je beterschap wens, doe het rustig aan en denk inderdaad aan jezelf, dat is veel belangrijker dan je blog!
  Sterkte meid, en fijne dagen alvast!!

 10. Zo lang je jezelf maar niet voorbij loopt ;) De site die draait ook wel met eens even geen logje ! Alle begrip en doe maar lekker rustig aan, werk en familie zijn tenslotte nog altijd nummer 1 !

 11. Zet ‘m op, heel goed dat je aan jezelf denkt en aan je naasten.
  Je kan trots zijn op jezelf dat je daar gewoon voor uitkomt.
  Veel succes en geniet van de gezelligheid die deze december dagen horen te zijn.

 12. Ik heb het ook al een tijdje opgemerkt. Maar het is jouw blog je moet doen wat je denkt dat goed is voor jou. Blog neemt ook heel veel tijd in beslag. En je familie en vrienden plus je privéleven is ook belangrijk. Hoop dat je snel beter voelt!

 13. Wát herkenbaar! Ik snap je volkomen. Meid, ik geniet altijd van jouw blogs en het maakt me echt geen ruk uit wanneer of hoe laat en hoe vaak ze komen. Rustig aan en voel je niet schuldig! Excuses zijn nergens voor nodig. Houd je taai!

 14. Hi Aranka,

  Wij hebben als lezers er veel meer aan als jij je lekker voelt.
  Stekende hoofdpijn ontneemt al je energie.
  Zorg jij maar eerst voor jezelf!!!! Neem de tijd hiervoor.

 15. Lieve Aranke !
  Dit is de eerste keer dat in iets post op je website maar ik wil gewoon heel graag zggen dat je zo goed bent en dat je echt wel tijd mag nemen voor jezelf hoor..
  Misschien is de overstap naar 1 artikel per dag juist beter ?
  Zo heb je meer tijd, is het haalbaarder en heb je ook nog tijd voor ( andere ) leuke dingen. Enorm veel beterschap & geniet van de kerst en feestdagen met je familie.
  Liefs, Sarah

 16. Denk je wel aan jezelf meid? Je hoeft tegen ons geen sorry te zeggen hoor. Dat jij je goed voelt is het belangrijkste. En misschien moet je gewoon een stapje terug doen naar steeds één artikel per dag, of zelfs om de dag. Dan houd je er toch een lijn in, maar is het voor jezelf rustiger. Liefs

 17. Sterkte! Het is ook niet niks een blog, een baan en je prive leven combineren! Doe rustig aan, geniet van de decembermaand en we zien vanzelf je artikelen verschijnen :)!

 18. Hé wat rot voor je! En herkenbaar ook. Soms ben je gewoon op en wil het even niet meer. Maar dat komt vast wel weer goed, denk aan jezelf en volgensmij snappen al je lezers het wel als je het even wat rustiger aan doet. Vinden we helemaal niet erg!
  Beterschap! X

 19. Ik reageer eigenlijk nooit, maar lees zo graag je blog en dit is ZO herkenbaar dus daarom nu eventjes wel een reactie. Ik herken mezelf onder andere ook zo in het niet plannen. Lijstjes werken voor mensen die dat goed kunnen, willen, … maar niemand verplicht ons om te plannen en lijstjes te maken dus doen we het lekker niet. Neem alle tijd en rust die jij wilt, er is niemand die je verplicht om blogposts te moeten maken, zo is de lol er ook af he! Ik begrijp je heel goed. Goed voor jezelf zorgen en genieten van je leven! Dikke knuffel.

 20. Neem in elk geval maar even de tijd voor jezelf zolang je het nodig hebt :) en het is zeker geen schande om bijv. van 2 naar 1 artikel te gaan (zeker omdat je naast bloggen ook nog een andere baan hebt). Ik heb al gezien bij andere bloggers dat de kwaliteit van hun blog dan juist de hoogte in gaat!

 21. Doe lekker rustig aan! Misschien ook goed om even langs de huisarts te gaan met die hoofdpijn. Erg vervelend. En zoek ontspanning, ik weet hoe moeilijk dat is!

 22. Hallo harde werker! Wie zegt dat er perse twee artikelen per dag moeten komen? 1 per dag of per 2 dagen is toch ook goed. Wij blijven je echt wel lezen hoor! Doe kalm aan, Aranka. Je fans verlies je echt niet!

 23. Helemaal te begrijpen en soms heb je gewoon tijd voor jezelf nodig. Maar ik denk dat het belangrijk is om de druk voor jezelf wat te verlagen en geen beloftes op te stellen dienier haalbaar zijn. Waarom is 1 artikel per dag niet voldoende? Bloggers die dit als job doen, zoals serena doen dit toch ook? Jij heb nog je job bij albert hein erbij en dat is niet te onderschatten! Stel voor jezelf je prioriteiten lager in. Wanneer je dagelijks 1 artikel kan leveren zal dit naar bezoekers toe ook beter zijn, want nu weten ze niet wanneer één te verwachten… Het is maar een tip en jij beslist natuurlijk :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *