Zoek
Sluit dit zoekvak.

Snack: Frisse wrap met tonijn

 photo Snack8_zpsec6d9189.png

Soms heb je zin in een lekkere snack, alleen dan geen zak chips of andere hartigheden. Daarom dachten mijn moeder en ik eens lekker wraps te maken. Normaal deden we dit altijd met zalm maar dat hadden we niet in huis. We bedachten ons ineens dat dit ook vast wel zou kunnen met tonijn! En ze zijn echt heel erg lekker en fris! Benieuwd naar het makkelijke recept, kijk dan eventjes mee!

 photo Snack_zps583b7be6.png

Wat heb je nodig?

Een pak wraps
Kruidenkaas
IJsbergsla
Tonijn uit blik

 photo Snack1_zpse9e302e8.png

 photo Snack3_zpsdbaa7f90.png

Als eerst leg je de wrap klaar en smeer je hem helemaal in met kruidenkaas. De laag mag best wel wat dikker zijn omdat de sla en tonijn best wel een overheersende smaak hebben.

 photo Snack2_zpsa72c05b1.png

 photo Snack4_zpsd3b8bb28.png

Verdeel daarna de tonijn over de wrap heen. Doe dit alleen in het midden zodat je hem makkelijk kan oprollen zometeen.

 photo Snack5_zpsfdd4d26b.png

Over de tonijn leg je nog wat sla heen, spoel deze van te voren wel eventjes schoon.

 photo Snack6_zpsbe3b8c55.png

Rol daarna de wrap strak op.

 photo Snack7_zps32e2f855.png

Snijd hem in plakjes naar eigen wens en dien ze daarna op! Voor de stevigheid kan je er ook nog een cocktail prikker in doen zodat ze niet zo snel los rollen.

 photo Snack9_zpsf00d077f.png

Eetsmakelijk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Lekkerr! Ik doe hetzelfde welleens met zalm, echt jummie, en als je er vlaggetjes in steekt kun je ze ook heel leuk op feestjes serveren! Zo simpel!

  2. Wat een heerlijk idee! Ik ga zo naar de winkel en dan neem ik gelijk alle benodigdheden mee om dit te creëren. Wat lekker en het ziet er zo gezellig uit! Dankjewel voor deze fijne tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *