Smashbox Brow Tech To Go

 photo Smashbox-Eyebrow-Pencil_zps6872cfe2.png

Sinds ik het bijwerken van mijn wenkbrauwen heb ontdekt weet ik van geen ophouden. Ik heb al veel verschillende producten geprobeerd en vind het leuk nieuwe producten voor mijn wenkbrauwen te testen! Een tijdje geleden werden mijn wenkbrauwen gedaan met de Brow Tech To Go van Smashbox op hun event en ik was erg onder de indruk! Ik laat hem vandaag aan jullie zien!

 photo Smashbox-Eyebrow-Pencil1_zps3a8ff3ab.png

Wil je je perfect je wenkbrauwen bijtekenen? Dat kan echt heel erg makkelijk met deze Brow Tech To Go van Smashbox. Binnen enkele seconden heb jij je wenkbrauwen ingekleurd en zien ze er perfect uit. In de formule zit een toegevoegde fixeergel waardoor ze ook de hele dag perfect blijven zitten. Ook bevat de formule vitamine C, vitamine E en jojobaolie om de huid optimaal te verzorgen.

 photo Smashbox-Eyebrow-Pencil2_zpsd8d9fbfe.png

De Smashbox Brow Tech To Go is er in twee verschillende kleuren. Taupe voor blondines en Brunette voor bruin harige dames. Zelf vind ik de Taupe kleurige kleur al best wel donker, dus als je echt blond bent denk ik dat deze wel iets te donker kan zijn, maar voor mij is ‘ie perfect!

 photo Smashbox-Eyebrow-Pencil3_zps0a9206f3.png

Smashbox verpakt haar producten allemaal in mooie zwarte doosjes waar het product ook meteen op weergegeven word, zo zie je meteen wat er in zit en pak je niet het verkeerde doosje. Het wenkbrauwpotlood – om het zo maar even te noemen – ziet er meer uit als een eyeliner pen qua verpakking en eigenlijk heeft het ook wel een beetje dezelfde werking. Ik vind de verpakking wel een beetje groot, maar het is echt ontzettend handig in gebruik.

 photo Smashbox-Eyebrow-Pencil4_zpsdd650e6a.png

De punt is namelijk van een soort van eyeliner punt waar je heel gemakkelijk mee kan werken. Ook handig is dat je deze punt gewoon makkelijk omhoog kan draaien in plaats van altijd de punt maar te moeten slijpen.

 photo Smashbox-Eyebrow-Pencil5_zpsdd637699.png

Hier kan je goed de vorm van de punt zien. Echt ideaal deze vorm want hiermee kan je heel gemakkelijk bijtekenen en invullen. Dit is de kleur Taupe en is geschikt voor blondines, ik vind hem vrij donker waardoor hij ook perfect geschikt is voor mijn donkere wimpers.

 photo Smashbox-Eyebrow-Pencil6_zps0af439eb.png

Swatches van de Smashbox Brow Tech To Go! Het is een vrij harde substantie waardoor je echt wel even hard moet drukken wil er wat vanaf komen. Maar voor een wenkbrauw product vind ik dat helemaal niet erg. Het moet ook niet te gepigmenteerd zijn want dan worden je wenkbrauwen wel heel erg hard. Dit is precies goed en zo kan je ze ook nog makkelijk uitblenden.

 photo Smashbox-Eyebrow-Pencil7_zps422191b6.png

Zien jullie hier het verschil? Links heb ik de Smashbox Brow Tech To Go aangebracht en rechts niks. Hij maakt je wenkbrauwen op een natuurlijke wijze veel voller en heeft een natuurlijke tint. Vaak zijn ze erg donker of juist oranje, een kleur dat we niet willen hebben. Maar deze kleur past echt perfect bij de natuurlijke kleur van de wenkbrauwen. Ook brengt hij heel gemakkelijk aan en blijft gedurende de dag perfect zitten. Hij belooft ook waterproof te zijn en dat is hij zeker.

 photo Smashbox-Eyebrow-Pencil8_zpsfc31db31.png

Na het event was ik al mega enthousiast over dit wenkbrauw product, maar nu ik hen zelf heb ben ik er nog meer over te spreken. Hij heeft de perfecte kleur, het gebruiksgemak is super makkelijk en het blijft ook nog eens de hele dag zitten. De Smashbox Brow Tech To Go kost € 24,50 en is alleen bij Douglas te koop.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  chucky1012
  5 juli 2014 at 06:35

  Ja, wauw, wat is het verschil op de beidde wenkbrauwen inderdaad zo goed te zien.
  Dit is iets voor mij omdat ik jaren geleden gevallen was en van 1 wenkbrauw een klein stukje mis. Dit kan ik hiermee bijtekenen ;-)
  Het gaat nu op mijn wishlist ;-)

  Mooie dag Xoxo

 • Reply
  Beautydagboek
  5 juli 2014 at 06:57

  Hij staat je heel goed! Het ziet er heel natuurlijk uit, alsof je het helemaal niet bijgetekend hebt.

 • Reply
  justjaxelle
  5 juli 2014 at 08:12

  ziet er echt goed uit!

 • Reply
  femketje
  5 juli 2014 at 08:40

  ziet er mooi uit :D

 • Reply
  Marcella
  5 juli 2014 at 08:50

  Love dit product!! Vind het vooral handig dat er ook die wenkbrauwgel bij zit! Ideaal voor mee op vakantie :)

 • Reply
  Charile
  5 juli 2014 at 08:59

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Anouk
  5 juli 2014 at 09:40

  Wat een natuurlijk effect, heel mooi!

 • Reply
  Kaylani
  5 juli 2014 at 10:02

  Ziet er goed uit! Jammer mijn wenkbrauwen zo licht zijn dat ze bijna niet opvallen, dan valt deze weer te donker uit denk ik

 • Reply
  ceetje78
  5 juli 2014 at 10:23

  Ik heb hier al meer fijne dingen over gehoord. Toch maar eens testen bij de Douglas!

 • Reply
  Lotte
  5 juli 2014 at 10:25

  Oh, hier heb ik op Youtube al veel over gezien! Hij lijkt me inderdaad heel fijn, ik hou wel van dit soort producten voor de wenkbrauwen. Mooi effect! Voor jou is ‘ie precies de goede kleur.

 • Reply
  Dionne Knooren
  5 juli 2014 at 10:58

  Hij ziet er echt prachtig uit!

 • Reply
  Mariska
  5 juli 2014 at 11:12

  Zie ziet er supergoed uit inderdaad, en de tint is ook mooi!

 • Reply
  Daphne
  5 juli 2014 at 11:23

  Ziet er erg goed en natuurlijk uit, mooi! <3

 • Reply
  Beau
  5 juli 2014 at 11:24

  Hij ziet er echt goed uit! Precies de goede kleur ook :)

 • Reply
  MySimplySpecial
  5 juli 2014 at 13:14

  Mooi resultaat en de kleur is super!

 • Reply
  Natascha
  5 juli 2014 at 14:09

  Wat een mooi product! Ik vind wenkbrauwen al snel ’te gemaakt’ en dit is super natuurlijk. Staat je goed!

 • Reply
  Eline
  5 juli 2014 at 17:22

  Ziet er heel erg goed uit, mooi!

 • Reply
  Romy
  5 juli 2014 at 20:14

  Ziet er heel mooi natuurlijk uit!

 • Reply
  Anna
  5 juli 2014 at 21:28

  Staat je echt heel goed.

 • Reply
  mywickedweirdlife
  5 juli 2014 at 22:42

  Ik vind het wel een heel mooi effect geven!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  5 juli 2014 at 23:22

  Wat een handig ding!

 • Reply
  Anouk
  5 juli 2014 at 23:52

  Wat een fijn product! Het effect ziet er echt heel natuurlijk en mooi uit!

 • Reply
  debbieschrijft
  6 juli 2014 at 09:48

  Wat grappig, ik heb pas geleden precies zo’n potlood gekocht van Sleek. Die werkt ook zo fijn!

 • Reply
  Hester
  6 juli 2014 at 11:25

  Suuuper mooi!

 • Reply
  iiiThinkPink
  8 juli 2014 at 23:08

  Ziet er mooi uit, alleen jammer dat hij zo prijzig is..

 • Laat een reactie achter