Smashbox Bronze Lights Suntan Matte

 photo Smashbox-Bronzer_zpsfcc5e63c.png

Smashbox is een nieuw merk in Nederland dat sinds een paar maanden bij de Douglas verkocht wordt. Smashbox heeft prachtige make-up producten met een fantastische kwaliteit. De producten die ik al van hun heb mogen testen vond ik stuk voor stuk geweldig. Vandaag laat ik jullie de Smashbox Bronze Lights in de kleur Suntan Matte zien, een prachtige bronzer.

 photo Smashbox-Bronzer2_zps09e7365a.png

Smashbox is – zoals ik vorige keer ook al had verteld – een merk uit Amerika dat ontstaan is achter de schermen. Tijdens shoots wil je een perfecte look die ook nog eens perfect blijf zitten en dat was er niet altijd. Smashbox begon met haar welbekende primers en breidde het assortiment uit tot een waar make-up merk! Ook een prachtige bronzer hoort daar natuurlijk bij. Smashbox verteld dat dit een matte bronzer is dat je eigenlijk over je hele lichaam zou kunnen gebruiken. Helemaal matte is hij niet, want hij heeft hele subtiele gouden glitters die je hier en daar terug ziet.

 photo Smashbox-Bronzer1_zps724344f7.png

De Smashbox Bronze Lights is er in twee verschillende kleuren te krijgen. Suntan Matte, wat deze is en een lichtere kleur in Sunkissed Matte. Volgens het plaatje op de site van Douglas moet die een stuk lichter zijn, terwijl ik deze niet eens extreem donker vind. Maar aan de andere kant, ik heb hier echt maar een super klein beetje van nodig anders is hij te heftig.

 photo Smashbox-Bronzer3_zps00b0686b.png

De verpakking van de bronzer vind ik mooi, chique en minimalistisch. Het zit in een mooi bronzen doosje met een draaidop. Ik zat in het begin even overal te zoeken hoe hij nou open ging maar het bleek dus dat je hem moest draaien. Het Smashbox logo staat groot op de deksel die doorzichtig is waardoor je meteen duidelijk de kleur van de bronzer kan zien.

 photo Smashbox-Bronzer7_zps09eadb85.png

Ook de achterkant van de bronzer is simpel gehouden. Je vindt er alleen wat informatie over het product, zoals de naam, het product hoeveel er in zit en hoe lang het houdbaar is. Het is trouwens wel een hele grote bronzer want er zit maar liefst 8,5 gram in!

 photo Smashbox-Bronzer4_zps10caa3e4.png

 photo Smashbox-Bronzer6_zps957b7d5b.png

De Smashbox bronzer heeft een grote en makkelijke pan waar je gemakkelijk met een kwast in kan. Zoals ik al zei heb je maar echt een heel klein beetje nodig omdat de pigmentatie heel intens is en je niet met onnatuurlijke bruine strepen wil lopen op je gezicht. De bronzer is heerlijk zacht maar heeft geen last van fall-out. De kwast neemt heel makkelijk het product op, ik hoef maar heel lichtjes mijn kwast in de bronzer te dippen voor een perfecte hoeveelheid. Ook is de bronzer geurloos, vaak hebben bronzers zo een chemisch luchtje en dat heeft deze niet, dat vind ik fijn. Ik weet niet of je het goed op de foto kan zien maar er zitten hier en daar hele kleine gouden shimmers.

 photo Smashbox-Bronzer8_zps63f1b549.png

Hier heb ik mijn vinger heel lichtjes over de bronzer heen gehaald en meteen heb ik een hele intensieve swatch, echt de kwaliteit van deze bronzer is echt perfect! Hij voelt heel zacht aan, blend perfect uit zonder echt de kleur te verliezen.

 photo Smashbox-Bronzer9_zps4e7ff6b8.png

Mijn wang zonder bronzer.

 photo Smashbox-Bronzer10_zps50e9c81c.png

Mijn wang met de bronzer subtiel aangebracht. Je ziet hem zeker zitten maar het ziet er echt heel natuurlijk uit. De bronzer laat zich perfect uitblenden zonder echt kleur te verliezen. Hij voelt heel zacht en comfortabel aan op de huid. De shimmers zie je eigenlijk helemaal niet terug, alleen hier en daar als het licht er echt op schijnt.

 photo Smashbox-Bronzer11_zps3291175c.png

Hier zie je hem ook goed zitten, een prachtige schaduw in mijn gezicht. Ik ben denk ik een beetje verliefd op deze bronzer!

 photo Smashbox-Bronzer5_zps6295bb96.png

Ja, deze bronzer heeft echt mijn hart gestolen zowel de kleur als de kwaliteit zijn echt geweldig. Helaas is hij niet goedkoop, want voor deze bronzer leg je € 30,- neer. Maar je merkt echt wel het verschil met een goedkopere bronzer, de kwaliteit is zoveel beter. Normaal gesproken ben ik meer voor het budget, maar met deze merk je het gewoon echt. Smashbox is bij een geselecteerd aantal Douglas filialen te koop en natuurlijk online in de webshop van Douglas

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

33 reacties

 • Reply
  Laura
  17 juni 2014 at 06:30

  Hele mooie bronzer! Zelf zal ik hem alleen niet zo snel kopen, omdat ik bronzer niet zo vaak gebruik en de prijs best hoog is.

 • Reply
  chucky1012
  17 juni 2014 at 06:41

  Dat ziet er heel goed uit! De kleur is zo natuurlijk en staat je goed ;-).
  Zit er SPF?

  Xoxo

 • Reply
  Marloes
  17 juni 2014 at 07:18

  Oh wauw, hij ziet er goed uit zeg!

 • Reply
  ceetje78
  17 juni 2014 at 07:27

  Hij ziet er inderdaad al uit alsof ie heel zacht is.Heb zelf nog niets van dit merk, maar ga het snel bekijken zodra ik bij Douglas ben.

 • Reply
  Sofie
  17 juni 2014 at 08:09

  Deze bronzer staat je goed!

 • Reply
  Beautydagboek
  17 juni 2014 at 08:15

  Ik vind hem er heel goed uitzien! Dit zou zeker eentje zijn die ik zelf zou dragen. Het is dat ik al twee goede matte bronzers heb, maar anders had ik hem zeker aangeschaft. Goed review Aranka!

 • Reply
  beautybysandra
  17 juni 2014 at 08:52

  Hij is ect heel mooi!

 • Reply
  Danielle Springer
  17 juni 2014 at 09:00

  Klinkt als een fijn product. Hij ziet er ook zeker heel mooi uit!

 • Reply
  Anouk
  17 juni 2014 at 09:39

  Wat een mooie bronzer, fijn dat hij zo mat is!

 • Reply
  MySimplySpecial
  17 juni 2014 at 09:40

  Wat een goede kleur!

 • Reply
  daantje loves to read
  17 juni 2014 at 09:41

  Prach-tig! Goeiemorgen! Alleen jammer dat ik dat weer moet bestellen via internet. Maar een topper. Al is 30 euro niet goedkoop.

 • Reply
  Cherissa Blans
  17 juni 2014 at 09:57

  Erg mooi alleen jammer van het prijsje!

 • Reply
  mywickedweirdlife
  17 juni 2014 at 09:59

  wat een goede bronzer zeg en zeker voor lichte huidjes!!! zeer onder de indruk!

 • Reply
  pamela
  17 juni 2014 at 10:25

  ziet er prachtig uit!!

 • Reply
  Beau
  17 juni 2014 at 10:41

  Hij ziet er prachtig uit!

 • Reply
  Jana
  17 juni 2014 at 11:26

  Wauw deze is echt heel erg mooi! Tja, €30 is inderdaad niet heel erg goedkoop maar voor een bronzer heb ik dat zeker wel over omdat er bitter weinig goede budgetbronzers te vinden zijn.

 • Reply
  Melanie
  17 juni 2014 at 11:47

  Ik vind hem heel erg mooi! Hij is wel een beetje duur. Maar dat moet je soms wel over hebben voor een goed product :-)

 • Reply
  esthervandenhaak
  17 juni 2014 at 12:38

  Mooie bronzer! Ik ben benieuwd naar dit merk

 • Reply
  Jessica
  17 juni 2014 at 12:38

  Hij ziet er goed uit! Ben hier ook wel benieuwd naar :)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  17 juni 2014 at 13:19

  PRACHTIG!

 • Reply
  justjaxelle
  17 juni 2014 at 13:27

  ziet er erg goed uit!

 • Reply
  Blogging MiKa by Michelle Kaiser
  17 juni 2014 at 13:28

  Ik weet niet of ik direct €30 er voor over heb, maar hij ziet er mooi uit. Wat ik wel een beetje zie is dat hij een beetje oranje is. Dat vind ik niet mooi. Ik heb liever een taupe bronzer.

 • Reply
  Denise
  17 juni 2014 at 14:06

  Wauw! Ik ben fan! Wat een prachtige bronzer, deze moet ik hebben! <3

 • Reply
  Julie
  17 juni 2014 at 14:44

  Ziet er een prachtig product uit! En oké, het kost dan wel veel, je komt er ook wel lang mee toe natuurlijk! :-)

 • Reply
  joniheylens
  17 juni 2014 at 15:18

  Dat verklaart waarom ik de laatste tijd zoveel reviews over Smashbox voorbij zie komen op Nederlandse blogs… Jammer dat we in België geen Douglas hebben!
  Prachtige bronzer, trouwens :)

 • Reply
  Kiss & Make-up
  17 juni 2014 at 16:23

  Mooi! Subtiel en buildable, nice. Ben zelf een grote Smashbox fan.

 • Reply
  inspiredbylifee
  17 juni 2014 at 16:34

  Ik vind hem super goed bij je staan!

 • Reply
  Tessa
  17 juni 2014 at 17:24

  Wat een mooierd! hij is ook niet zo extreem aanwezig!
  liefs, Tessa

 • Reply
  Tess Evea
  17 juni 2014 at 18:15

  Wat een mooie kleur. Staat je heel erg goed en hij is inderdaad subtiel maar wel aanwezig. :)

 • Reply
  Vera
  17 juni 2014 at 18:57

  Wauww hele mooie bronzer!

 • Reply
  femketje
  17 juni 2014 at 19:06

  oehh hij is mooi!

 • Reply
  Melissa
  17 juni 2014 at 20:05

  Wat een mooi product!

 • Reply
  Hester
  18 juni 2014 at 21:09

  Autsj, de prijs. Maar het is denk ik wel zo’n product waar je echt gewoon heel lang mee kan doen, en als je eenmaal een goede bronzer hebt hoef je er natuurlijk ook geen duizenden meer te verzamelen. Ik vind hem onwijs mooi!

 • Laat een reactie achter