Smashbox Be Legendary Lip Gloss

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss4_zps8b460743.png

Smashbox is een merk waar ik veel goede verhalen over had gehoord, alleen tot voor kort was het niet verkrijgbaar in Nederland. Daarom hoorde ik veel buitenlandse bloggers over het prachtige merk Smashbox! Sinds kort is het dus in Nederland te verkrijgen en het krijgt er bij de Douglas steeds meer verkooppunten bij, ik maakte voor het eerst kennis met Smashbox door middel van deze twee prachtige lipglossjes!

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss_zps62d491d9.png

Smashbox is een merk uit LA dat echt ontstaan is in de fotostudio’s. Smashbox zocht echte goede producten waarbij je nog beter op de foto zou staan en die er niet meteen afsmolten als je onder een warme lamp stond. Daarom kennen jullie vast allemaal wel de bekende primers van Smashbox die ervoor zorgen dat voor iedereen de make-up er perfect op blijft zitten, zelfs onder de warme lampen in een fotostudio! En daaruit zijn ze verder gegaan met een hele make-up lijn waarbij iedereen zich prettig moet voelen.

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss1_zpsd330b9f4.png

Ik laat jullie vandaag twee prachtige kleuren Smashbox Be Legendary Lip Gloss zien. De Be Legendary lipgloss van Smashbox is er in totaal in 16 verschillende kleuren waar iedereen wel iets tussen vind. De verpakkingen vind ik al heel erg mooi van dit merk, een mooi zwart doosje met daarop het product afgedrukt en wat informatie. Ik vind een doosje altijd prettig omdat je dan het product clean kan houden en dat vind ik er altijd een stuk mooier uit zien. De lipgloss zelf heeft dan ook een fantastische look.

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss2_zpsf0809746.png

De lipgloss is van dik plastic waardoor je in het midden de kleur van het product goed kan zien. De dop heeft een vierkante matte uitstraling en is gemakkelijk open te maken door te draaien. Ook het logo op de huls vind ik er erg mooi uitzien, ja ik heb echt het gevoel dat ik een luxe product in mijn handen heb.

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss5_zps1206b1d6.png

De applicator van de lipgloss zag er wel een beetje anders uit dan applicators die ik gewend ben. Deze is vrij breed en helemaal plat, dit vind ik fijn en weer helemaal niet fijn. Je kan er heel precies mee werken, maar het invullen van de kleur gaat wat lastig vind ik. Maar het precieze werken vind ik wel een groot pluspunt, vaak zit mijn lipgloss schots en scheef.

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss6_zpsec636a70.png

Swatches! Links zie je Pout en rechts Legendary. De kleuren zijn zoals je ziet niet helemaal dekkend, maar geven zeker wel een mooie kleur af! Laten we snel gaan kijken naar de swatches.

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss8_zps8e0a931b.png

Legendary is een mooie dieprode kleur die er op de lippen net niet echt vanaf knalt. Hij geeft een mooie en subtiele rode dekking die ik erg mooi vind. Eigenlijk vind ik hem perfect en hij heeft ook nog eens een fantastische glans. De lipgloss plakt totaal niet en voelt erg comfortabel op mijn lippen, het is dus echt make-up waar je je prettig bij voelt. Wel vind ik jammer dat hij niet heel erg goed blijft zitten na een maaltijd.

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss7_zpsa56fa8cf.png

Dan hebben we nog Pout, zelf ben ik nooit zo fan van deze kleur, maar toch dekt hij erg mooi. Wel blijft hij een beetje achter de velletjes zitten wat ik niet zo mooi vind, zoals je ook wel op de foto kan zien. Voor de rest voelt hij erg prettig aan en is het een erg fijne gloss!

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss3_zps13529ee0.png

Smashbox heeft toch al wel een beetje mijn hart gestolen met hun producten, ze claimen comfortabele producten voor iedereen te hebben en ik vind dat ze dat zeker nakomen. Smashbox is wel een high end merk want € 22,00 voor een lipgloss is natuurlijk niet goedkoop, maar ik vind het zeker de moeite waard. Smashbox wordt in een aantal Douglas filialen verkocht en natuurlijk online in de Douglas webshop! Hebben jullie al eens wat van Smashbox geprobeert en wat vinden jullie aanraders?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  elegantic
  7 mei 2014 at 11:34

  Wauw, vooral het rode kleurtje vind ik prachtig! Ik ben dol op de lipproducten van Smashbox.

 • Reply
  lifebeautystyle
  7 mei 2014 at 11:39

  De eerste staat je prachtig! :)

 • Reply
  Koalabeautymama
  7 mei 2014 at 11:43

  Yay voor de eerste kleur. De tweede lijkt me lastig te combineren met iets. Iets te bleek.

 • Reply
  femketje
  7 mei 2014 at 11:44

  Legendary is mooi!

 • Reply
  Julia van Dooren
  7 mei 2014 at 11:51

  Super dat ze eindelijk Smashbox verkopen! Leuke kleurtjes xo

 • Reply
  chucky1012
  7 mei 2014 at 12:07

  Wauw, de lichtste kleur is het mooist! Dit merk ken ik niet.
  Ik zal snel eens naar de parfumerie winkel gaan om te kijken wat dit merk nog meer voor moois heeft ;-)

 • Reply
  pinkit1988
  7 mei 2014 at 12:12

  Zelf ken ik dit merk nog niet maar het zijn prachtige kleuren! x

 • Reply
  Natasja
  7 mei 2014 at 12:14

  Die eerste kleur is prachtig! Ik heb het merk nog niet zelf in huis, maar heb er zeker veel goeds over gehoord. Fijne en goede review!

 • Reply
  Natasja
  7 mei 2014 at 12:17

  Jammer dat je eerder gegeven reacties niet kunt verwijderen. Ik had in de gegevens wat dingen fout getypt. Mijn toetsenbord blijft ineens hangen. Heel irritant!

 • Reply
  beautyjuf
  7 mei 2014 at 12:22

  Wat een mooie & strakke hulzen! De rode lipgloss vind ik erg mooi.

 • Reply
  inspiredbylifee
  7 mei 2014 at 12:38

  Wat een mooie kleuren!

 • Reply
  Laura
  7 mei 2014 at 12:45

  Ik vind de kleur legendary erg mooi! De verpakking ziet er ook goed uit.

 • Reply
  saskia
  7 mei 2014 at 12:52

  De eerste kleur vind ik heel erg mooi!

 • Reply
  Lotte
  7 mei 2014 at 13:01

  Ik hou niet zo van lipgloss, maar de rode vind ik nog wel mooi.

 • Reply
  Beau
  7 mei 2014 at 13:18

  Ik vind de rode lipgloss erg mooi!

 • Reply
  IsabellaEliane
  7 mei 2014 at 13:30

  Ik ben erg benieuwd naar dit merk, hoor er veel goede dingen over maar heb er nog geen producten van uitgeprobeerd.

  X

 • Reply
  justjaxelle
  7 mei 2014 at 13:33

  die eerste kleur is super!

 • Reply
  Beautydagboek
  7 mei 2014 at 14:08

  De rode lipgloss is erg mooi en subtiel!

 • Reply
  Manon
  7 mei 2014 at 14:10

  Mooie kleuren vind pout ook nog mooi staan maar toch is zo’n licht kleurtje altijd moeilijker!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  7 mei 2014 at 14:30

  Die rode lipgloss is mooi! Ik heb het merk al zien liggen in de Douglas bij mij in de stad.

 • Reply
  iiiThinkPink
  7 mei 2014 at 14:36

  Die rode gloss is echt heel mooi!

 • Reply
  Anouk
  7 mei 2014 at 14:37

  De rode kleur vind ik je echt heel goed staan!

 • Reply
  MySimplySpecial
  7 mei 2014 at 15:31

  Leuk! Ik heb nog nooit iets van Smashox geprobeerd.

 • Reply
  Pamela Janssens
  7 mei 2014 at 16:10

  de rode vind ik wel erg mooi maar de verpakkingen doen me nog al denken aan action lipgloss. ook vind ik 22 euro best wel duur ne geef ik dat liever uit aan bijvoorbeeld een mooie lipstick.

 • Reply
  Romy | Big Cozy Sweater
  7 mei 2014 at 17:56

  De rode kleur is mooi!

 • Reply
  Amy
  7 mei 2014 at 19:12

  De rodere kleur is erg mooi! Die wat lichtere vind ik persoonlijk wat minder (: Ik zou wel eens een gloss van smashbox willen proberen!

 • Reply
  Amelie
  7 mei 2014 at 19:36

  Pout is helaas te licht voor mij, en ik denk voor bijna iedereen, maar de andere is wel heel mooi!

 • Reply
  laviepure
  7 mei 2014 at 21:28

  Die eerste staat je erg leuk!

 • Reply
  Monique
  7 mei 2014 at 21:48

  Ik vind de kleuren helaas tegenvallen.

 • Reply
  Miss Langhaar
  7 mei 2014 at 23:47

  Die lichte kleur is wel heel bijzonder :)

 • Reply
  elisabethsmusthaves
  8 mei 2014 at 01:09

  Ik vind deze kleuren tegenvallen. Maar er zal vast wel een mooie tussen die 16 zitten ;) likt me een fijne lipgloss

 • Reply
  Blogging MiKa by Michelle Kaiser
  27 mei 2014 at 20:13

  Meh de pigmentatie vind ik niet echt heel goed ofzo. Maar helaas, je kan niet alleen maar goede dingen op de make-upmarkt hebben zeg maar.

 • Laat een reactie achter