Search
Close this search box.

Smashbox Be Legendary Lip Gloss

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss4_zps8b460743.png

Smashbox is een merk waar ik veel goede verhalen over had gehoord, alleen tot voor kort was het niet verkrijgbaar in Nederland. Daarom hoorde ik veel buitenlandse bloggers over het prachtige merk Smashbox! Sinds kort is het dus in Nederland te verkrijgen en het krijgt er bij de Douglas steeds meer verkooppunten bij, ik maakte voor het eerst kennis met Smashbox door middel van deze twee prachtige lipglossjes!

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss_zps62d491d9.png

Smashbox is een merk uit LA dat echt ontstaan is in de fotostudio’s. Smashbox zocht echte goede producten waarbij je nog beter op de foto zou staan en die er niet meteen afsmolten als je onder een warme lamp stond. Daarom kennen jullie vast allemaal wel de bekende primers van Smashbox die ervoor zorgen dat voor iedereen de make-up er perfect op blijft zitten, zelfs onder de warme lampen in een fotostudio! En daaruit zijn ze verder gegaan met een hele make-up lijn waarbij iedereen zich prettig moet voelen.

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss1_zpsd330b9f4.png

Ik laat jullie vandaag twee prachtige kleuren Smashbox Be Legendary Lip Gloss zien. De Be Legendary lipgloss van Smashbox is er in totaal in 16 verschillende kleuren waar iedereen wel iets tussen vind. De verpakkingen vind ik al heel erg mooi van dit merk, een mooi zwart doosje met daarop het product afgedrukt en wat informatie. Ik vind een doosje altijd prettig omdat je dan het product clean kan houden en dat vind ik er altijd een stuk mooier uit zien. De lipgloss zelf heeft dan ook een fantastische look.

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss2_zpsf0809746.png

De lipgloss is van dik plastic waardoor je in het midden de kleur van het product goed kan zien. De dop heeft een vierkante matte uitstraling en is gemakkelijk open te maken door te draaien. Ook het logo op de huls vind ik er erg mooi uitzien, ja ik heb echt het gevoel dat ik een luxe product in mijn handen heb.

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss5_zps1206b1d6.png

De applicator van de lipgloss zag er wel een beetje anders uit dan applicators die ik gewend ben. Deze is vrij breed en helemaal plat, dit vind ik fijn en weer helemaal niet fijn. Je kan er heel precies mee werken, maar het invullen van de kleur gaat wat lastig vind ik. Maar het precieze werken vind ik wel een groot pluspunt, vaak zit mijn lipgloss schots en scheef.

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss6_zpsec636a70.png

Swatches! Links zie je Pout en rechts Legendary. De kleuren zijn zoals je ziet niet helemaal dekkend, maar geven zeker wel een mooie kleur af! Laten we snel gaan kijken naar de swatches.

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss8_zps8e0a931b.png

Legendary is een mooie dieprode kleur die er op de lippen net niet echt vanaf knalt. Hij geeft een mooie en subtiele rode dekking die ik erg mooi vind. Eigenlijk vind ik hem perfect en hij heeft ook nog eens een fantastische glans. De lipgloss plakt totaal niet en voelt erg comfortabel op mijn lippen, het is dus echt make-up waar je je prettig bij voelt. Wel vind ik jammer dat hij niet heel erg goed blijft zitten na een maaltijd.

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss7_zpsa56fa8cf.png

Dan hebben we nog Pout, zelf ben ik nooit zo fan van deze kleur, maar toch dekt hij erg mooi. Wel blijft hij een beetje achter de velletjes zitten wat ik niet zo mooi vind, zoals je ook wel op de foto kan zien. Voor de rest voelt hij erg prettig aan en is het een erg fijne gloss!

 photo Smashbox-Be-Legendary-Lip-Gloss3_zps13529ee0.png

Smashbox heeft toch al wel een beetje mijn hart gestolen met hun producten, ze claimen comfortabele producten voor iedereen te hebben en ik vind dat ze dat zeker nakomen. Smashbox is wel een high end merk want € 22,00 voor een lipgloss is natuurlijk niet goedkoop, maar ik vind het zeker de moeite waard. Smashbox wordt in een aantal Douglas filialen verkocht en natuurlijk online in de Douglas webshop! Hebben jullie al eens wat van Smashbox geprobeert en wat vinden jullie aanraders?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Wauw, de lichtste kleur is het mooist! Dit merk ken ik niet.
    Ik zal snel eens naar de parfumerie winkel gaan om te kijken wat dit merk nog meer voor moois heeft ;-)

  2. Die eerste kleur is prachtig! Ik heb het merk nog niet zelf in huis, maar heb er zeker veel goeds over gehoord. Fijne en goede review!

  3. Jammer dat je eerder gegeven reacties niet kunt verwijderen. Ik had in de gegevens wat dingen fout getypt. Mijn toetsenbord blijft ineens hangen. Heel irritant!

  4. de rode vind ik wel erg mooi maar de verpakkingen doen me nog al denken aan action lipgloss. ook vind ik 22 euro best wel duur ne geef ik dat liever uit aan bijvoorbeeld een mooie lipstick.

  5. De rodere kleur is erg mooi! Die wat lichtere vind ik persoonlijk wat minder (: Ik zou wel eens een gloss van smashbox willen proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *