Sleek V1 Brights & V2 Darks

Sleek heeft weer twee nieuwe paletten en die moest ik hebben! Ik ben echt ontzettend fan van Sleek oogschaduws en blushes en daarom konden deze twee paletten ook niet aan mijn verzameling ontbreken. Ik heb het natuurlijk over de V1 Brights en V2 Darks paletten. Twee prachtige oogschaduw paletten met alleen maar geweldig gepigmenteerde matte kleuren!

De paletten zitten verpakt in mooie en stijlvolle doosjes, als ik dat al zie heb ik meteen zin om te open te maken.

Mooie paletten met een subtieler Sleek logo dan op de vorige paletten en andere producten, ik vind dit logo wel een verbetering als ik eerlijk mag zijn. Na enige moeite heb je dan eindelijk de paletten open (ze zitten echt heel erg strak dicht, ben benieuwd hoe vaak er een nagel gaat breken) en heb je het volgende resultaat.

En zie hier, twee prachtige matte paletten met geweldige kleuren een palette met geweldige velle kleuren die perfect van pas komen deze zomer en een palette met wat meer aarde tinten die goed voor de wat mindere zonovergoten dagen gebruikt kan worden.

Goed laten we beginnen met het V2 Darks palette. Zoals ik al zei zijn alle kleuren in deze paletten matte, ze hebben dus geen shimmer, glitters en andere shining poespas. Waar ik vaak meteen denk aan matte oogschaduw is dat ze niet zo goed gepigmenteerd zijn, maar deze paletten bewijzen echt het tegendeel, dat zul je zometeen wel zien!

Elk kleurtje heeft een naam, wel makkelijke namen maar toch leuk dat ze een naam hebben gekregen.

De oogschaduws zelf zijn allemaal heel anders van structuur, de ene is ontzettend romig, de andere is keihard, de andere is net een soort mousse en weer een andere is weer perfect. Echt heel raar, maar het bij het eind resultaat zijn ze allemaal gelijk, zoals je kan zien geweldig gepigmenteerde kleuren!

En dan hebben we nog het V1 Brights palette, een palette waarvan je meteen zin in de zomer krijgt. Prachtige vrolijke kleuren waar ik geen genoeg van kan krijgen! Of ik het palette vaak ga gebruiken weet ik niet maar ik vind het wel heel erg tof om zo een soort palette in mijn make-up collectie te hebben, je weet maar nooit wanneer hij van pas kan komen en zulke felle kleuren had ik nog niet.

Ook dit palette heeft weer allemaal mooie kleurtjes met leuke en korte namen.

En ook voor dit palette geldt dat alle oogschaduws weer een andere structuur hebben, wat ik echt een beetje gek vind. Met swatchen verdronk mijn vinger in sommige oogschaduws omdat ze zo ontzettend zacht waren en sommige waren weer keihard van structuur, echt een beetje maf maar ze zijn gelukkig allemaal wel geweldig gepigmenteerd!

Kijk nou toch, hier word je toch vrolijk van?

De Sleek V1 Brights en V2 Darks paletten zijn te koop bij de MissLipgloss Shop voor € 7,95 per stuk!

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Paola
  18 mei 2012 at 07:38

  Ze zijn echt prachtig allebei! Ik denk dat ik de brights nog ga bestellen, maar eerst kijken wat ik vind van het Acid palette wat vandaag binnen komt!

 • Reply
  Lifesplash
  18 mei 2012 at 07:55

  Wauw, mooie kleuren! En wat zijn ze goed gepigmenteerd. Er staat trouwens velle ipv felle in je artikel. :) x

 • Reply
  Charile
  18 mei 2012 at 08:18

  Wat een mooie oogschaduws!

 • Reply
  milou
  18 mei 2012 at 08:28

  Wauw wat een kleuren! Heel mooi!!!

  Die donkere meer naturelen kleurtjes zijn mooi, maar die kleuren wauw!!!
  Wel jammer dat het moeilijk is om zo overdag te dragen vind ik!!

 • Reply
  Mandy
  18 mei 2012 at 08:47

  Wauw ze zijn super mooi!

 • Reply
  Astrid
  18 mei 2012 at 08:49

  Wat een leuke paletten en misschien is die met felle kleuren wel handig met het EK :)

 • Reply
  Yak Man
  18 mei 2012 at 09:21

  Die zijn dus echt zo mooi! <3

 • Reply
  Chantal
  18 mei 2012 at 09:29

  Ze zijn wel errug gaaf, alleen denk ik dat ik ze niet veel zal gebruiken….

 • Reply
  Martina
  18 mei 2012 at 09:30

  Ik vind ze allebei echt super mooi! Wel leuk die matte kleurtjes!

 • Reply
  Myrthe
  18 mei 2012 at 09:40

  Wauwie, de pigmentatie is echt práchtig!

 • Reply
  Lien
  18 mei 2012 at 10:14

  Op de een of andere manier word ik niet echt aangesproken. De swatches zijn wel mooi, maar toch die kleuren.. Niet mijn ding. Hoewel er echt mooie kleuren tussenzitten.

 • Reply
  Sophie
  18 mei 2012 at 10:31

  Wat een pigment! Mooie kleuren, maar voor mij nét niet draagbaar genoeg. ;)

 • Reply
  LottedeJ
  18 mei 2012 at 10:59

  Mooie foto’s! Ik twijfel nog steeds welk palette ik het liefst wil. Ik denk dat ik voor het felle palette ga, aangezien die kleuren veel zeldzamer zijn in mijn stash.

 • Reply
  Esmay
  18 mei 2012 at 11:39

  Ik vind ze beide echt super gaaf & goed gepigmenteerd! Nu nog kiezen …

 • Reply
  Marieke
  18 mei 2012 at 12:04

  Sleek maakt altijd zulke leuke pallete’s he! Ik heb V2 Darks nu een paar dagen in huis. Fijn om te lezen dat jij ook de structuur van de oogschaduws soms wat raar vond. Dacht dat ik een verkeerd palette had! Maar ze werken allemaal wel prettig.

 • Reply
  Sheela
  18 mei 2012 at 12:16

  Ze zijn alle twee prachtig! x

 • Reply
  Mirjam
  18 mei 2012 at 12:22

  Brights is ook mooi! Ik heb zelf V2 Darks, ben er nu al dol op.

 • Reply
  Tedje
  18 mei 2012 at 12:55

  super mooie kleuren!

 • Reply
  Cynthia
  18 mei 2012 at 14:12

  Leuk dat je de swatches allemaal op 1 arm in 1 keer laat zien. Soms vind ik het vervelend als er slechts 2 kleuren per keer geswatcht worden.

 • Reply
  Amy
  18 mei 2012 at 14:34

  Ik vind ze echt erg mooi, alleen jammer dat matte kleuren niet echt staan bij mij! :(

 • Reply
  Nicole
  18 mei 2012 at 17:03

  het zijn echt hele mooie palettes! zelf heb ik het darks palette :)

 • Reply
  Kim
  18 mei 2012 at 18:55

  Mooi zeg, vooral de dark palette lijkt me erg leuk!

 • Reply
  Jana
  18 mei 2012 at 19:57

  Wow!prachtige kleuren en mooie pigmentatie =D x

 • Reply
  Lotte
  18 mei 2012 at 20:20

  wauwwauwwauwwauw, wat een prachtige palleten!

 • Reply
  Esther - Blosh Time
  18 mei 2012 at 22:26

  De kleuren van de brights zijn prachtig, maar zal ik denk ik niet zo snel dragen. Dan vind ik de Darks toch fijner :)

 • Laat een reactie achter