Sleek Suede blush

Soms heb je helemaal niks met een product, je besteed er gewoon geen aandacht aan omdat het product een beetje standaard of toch wel een tikkeltje saai is. Zo ook deze blush van Sleek, ik wist wel dat hij bestond maar niet dat hij zo mooi zou zijn. Daarom heb je met deze producten juist een duwtje in de rug nodig en Esther gaf mij deze. Ik stond op de Beautygloss party naar alle Sleek blushes te kijken en dacht, nee er zit niets leuks tussen, tot dat Esther zei dat dit één van haar favoriete blushes was.

Esther schoof hem met een glimlach in mijn handen, zou deze dan echt zo mooi zijn? Hij zag er saai en totaal niet boeiend uit er zaten zelfs geen glittertjes in. Ik hou van glitters, daarom moeten er altijd glittertjes in een blush zitten voor mij. Ze vertelde dat ze hem zelf ook op had en toen was ik meteen verkocht, dit is wat je zegt de perfecte natuurlijke aarde tint die je gezicht een geweldig effect geeft. Ik was meteen verkocht en nam hem mee naar de kassa.

Waar ik het de hele tijd over heb is de Suede blush van Sleek. Een prachtige nude kleur die net iets donkerder is dan je huidskleur. Je zou het een bronzer kunnen noemen maar daar vind ik hem persoonlijk te licht voor. De kleur zit tussen het oranje en bruin in en staat mij – al zeg ik het zelf – heel erg mooi en natuurlijk. Net of mijn wangen iets meer gebruind zijn door de zon en zo dus een mooie vorm krijgen.

Zoals we wel weten van Sleek zijn de blushes ontzettend goed gepigmenteerd en dat is bij deze ook het geval, let dus op als je je kwast over de blush heen haalt dat je hem goed aftikt of dat je hem er lichtjes over heen haalt.

Zoals je kan zien geeft de blush mijn wangen een prachtige donkere tint, net of mijn wangen iets meer zon hebben gehad dan de rest van mijn gezicht. Ook mooi vind ik dat zo duidelijk de contouren van je gezicht naar voren komen, ik kan alleen maar zeggen dat ik het een prachtige blush vind die ik iedereen zou aanraden, want het is zeker niet een standaard kleur blush die iedereen in zijn stash heeft liggen.

De Sleek Suede blush kan je kopen bij Enchantra voor € 5,99

25 reacties

 • Reageren
  charile
  22 mei 2012

  Hij is echt super mooi :D

 • Reageren
  Paola
  22 mei 2012

  Hij ziet er inderdaad erg mooi uit op de wangen, maar in de verpakking vrij saai!

 • Reageren
  Esmay
  22 mei 2012

  Een hele mooie blush. Beetje naturel , omdat ‘ie matte is!

 • Reageren
  Lifesplash
  22 mei 2012

  Wow ja hij lijkt best saai, maar hij is mooi! xo

 • Reageren
  milou
  22 mei 2012

  Hele mooie kleur!
  Staat je leuk!

 • Reageren
  Mandy
  22 mei 2012

  Mooie blush!

 • Reageren
  Samantha
  22 mei 2012

  Oh wow! Ik vind hem heel erg mooi.

 • Reageren
  Marielle
  22 mei 2012

  Wauw, hij is inderdaad erg mooi. En ook helemaal niet duur!

 • Reageren
  Kelly
  22 mei 2012

  Ik vind deze blush erg mooi staan op mijn wangen. Eén van mijn favo’s!

 • Reageren
  Esther -Blosh Time
  22 mei 2012

  Mooi! Ik zou hem gebruiken om te shapen en dan nog een highlighter met glitter o.i.d. gebruiken ;-)

 • Reageren
  Esther
  22 mei 2012

  I told youuuuuu! :D

 • Reageren
  Karin
  22 mei 2012

  Oh die is erg mooi! Ik heb een hele lichte huid, maar deze zal mij vast ook staan! Ik houd ook wel van matte blushes.

 • Reageren
  Roos
  22 mei 2012

  Dit is ook een van mijn favoriete blushes!

 • Reageren
  Mattania
  22 mei 2012

  ziet er mooi uit! :)

 • Reageren
  Mirjam
  22 mei 2012

  Wat grappig dat je hier een artikel over schrijft, ik heb ‘m vorige week gekocht, met de Sleek kortingscode van VeraCamilla. Ik ben er dol op, hij geeft inderdaad een heel mooi, natuurlijk effect!

 • Reageren
  Martina
  22 mei 2012

  Staat je mooi deze blush lekker natuurlijk!

 • Reageren
  Sophie
  22 mei 2012

  wauw, mooie blush! Die zou ik ook wel willen!

 • Reageren
  Lisanne
  22 mei 2012

  Pretty!

 • Reageren
  Jana
  22 mei 2012

  Wat een mooie blush :D x

 • Reageren
  Miranda
  22 mei 2012

  oh wat een mooi effect;D

 • Reageren
  Simone
  23 mei 2012

  Mooi!

 • Reageren
  Tedje
  23 mei 2012

  Ik vind hem heel mooi!

 • Reageren
  Nannick
  23 mei 2012

  Ik had niet verwacht dat deze blush zo mooi zou zijn, staat je goed!

 • Reageren
  LottedeJ
  24 mei 2012

  Deze is echt heel mooi inderdaad, ik gebruik ‘m ook graag!

 • Reageren
  Sanne
  25 mei 2012

  Wauw deze is mooi

 • Geef een reactie