Sleek Storm Palette

Zaterdag was ik jarig en een vriendin van mij kwam zondag nog op verjaardags visite en van haar heb ik echt een geweldig cadeau gekregen. Ik wou al zo lang het Sleek Storm Palette hebben en dat wist zij. Dus toen ik het voor me zag liggen werd ik echt gek. Echt ik ben hier zo blij mee! Het is echt een geweldig palette en echt helemaal mijn ding!

Het palette is echt heel erg mooi ingepakt. In een mooi doosje en dan nog in een strak doosje. Achterop het doosje staat nog Divine en dan het Strom palette zoals je hieronder kan zien. Maar het gaat niet om de buitenkant maar natuurlijk om de binnenkant, en die is echt nog veel mooier! Oh, ik ben echt verliefd!

Deze foto is gewoon met daglicht gemaakt en die daaronder met zonlicht. Het zijn bijna allemaal shimmer oogschaduws behalve de 3de van boven en de 5de en 6de van onder. Oh ik ben echt verliefd op dit palette!

Ik heb in veel reviews gehoord dat hij nogal korrelig is maar daar heb ik helemaal geen last van. Hij is wel een beetje vettig de oogschaduws maar dat vind ik wel prettig. Als je eventjes met je vingers over de oogschaduw heen gaat het je meteen al veel pigment te pakken, echt geweldig! Het palette is ook echt heel erg goed gepigmenteerd. De shimmers zijn alleen iets meer gepigmenteerd dan de matte oogschaduws.

Ik dacht alleen dat de pans van de oogschaduw groter zouden zijn, maar dat viel mij en mijn vriendin een beetje tegen ze zijn te vergelijken met een 20 cent muntstuk. Niet dat ze klein zijn maar we hadden ze gewoon groter verwacht.

Hier nog de swatches, als eerste de bovenste rij van links naar rechts en dan de onderste rij van links naar rechts. Ze zijn echt geweldig gepigmenteerd, ik ben echt helemaal verliefd.

Het Sleek Storm Palette kan je kopen o.a. bij Beautyfocus.nl rond de € 7,00

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Anne
  7 maart 2011 at 09:39

  Fijn is ie he! Ik vind hem echt dubbel en dwars zijn geld waard!

 • Reply
  Puck
  7 maart 2011 at 15:39

  Ooh wat toevallig! Ik heb hem echt vrijdag binnen gehad via Boozyshop :D Ik wilde m ook heel graag hebben

 • Reply
  silke
  7 maart 2011 at 19:29

  Die wil ik ook al een tijdje heb er zoveel goeie dingen over gehoord :)

 • Reply
  Silva
  7 maart 2011 at 20:27

  Ik vind dit een supermooi palette! De kleuren spreken me heel erg aan :)

 • Reply
  naz
  8 maart 2011 at 15:23

  Super leuke kleurtjes.. Jij houd ook van naturelle kleuren volgens mij :D

  • Reply
   Aranka
   8 maart 2011 at 15:48

   Ja, heel erg. Je vind ze meerendeels in mijn lade haha!

 • Reply
  Kimberley
  12 maart 2011 at 10:36

  Mooie kleuren. Zijn precies de kleuren die ik vaak gebruik.

 • Laat een reactie achter