Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sleek Solstice Highlighting Palette

Sleek Solstice Highlighting Palette

Desondanks dat we niet heel veel meer van Sleek horen – wat heel erg jammer is -, heb je vast wel van dit ‘nieuwe’ palette van Sleek gehoord. Het Solstice highlighting palette is een ware hype en komt vooral omdat het een hele betaalbare highlighter is met een prachtige kwaliteit en vier kleuren highlighter die je prachtig met elkaar kunt afwisselen. Misschien een beetje mosterd na de maaltijd, maar ik laat hem je graag zien!

Sleek Solstice Highlighting Palette

De Sleek producten zitten nog steeds in mooie doosjes verpakt die strak vormgegeven zijn. De achterkant vertelt ons zoals altijd meer informatie over het product. Het is een highlighter met drie poeders en één crèmestructuur. Sleek heeft dit palette eigenlijk bedoeld om vier verschillende highlighters op verschillende plekken op het gezicht te gebruiken:

  • Kleur 1: Lift je wenkbrauwen.
  • Kleur 2: Geeft glans aan de jukbeenderen.
  • Kleur 3: Geeft glans aan je neus.
  • Kleur 4: Highlight de cupidoboog van je lippen.

Sleek Solstice Highlighting Palette

Als we het palette uit de verpakking halen zien we een prachtig gouden doosje met daarop in matte letters het logo van Sleek. Het palette heeft dan allemaal wel andere kleuren voor verschillende delen voor het gezicht. Zelf vind ik het ook heel erg leuk om met kleuren te spelen en kijken waar wat kan. Maar voor de mensen die wel houden van waar iets voor is, is dit natuurlijk een prachtig veelzijdig palette.

Sleek Solstice Highlighting Palette

De inhoud ziet er in ieder geval prachtig uit. Je hebt vier kleuren highlighter met één daarvan in een crèmestructuur. Als ik de kleuren zie raak ik meteen verliefd want het ziet er echt heel erg mooi uit. Het palette is trouwens qua formaat iets kleiner dan de normale Sleek paletten. Maar hij is groot genoeg om makkelijk met een kwast in de pans te kunnen.

Sleek Solstice Highlighting Palette

Het doosje heeft ook een handige spiegel in de deksel en een kwastje om je highlighter mooi plaatselijk mee aan te kunnen brengen. Ik vind het een mooi en compleet setje in een stevig doosje.

Sleek Solstice Highlighting Palette

Swatches! Hier heb ik niets op aan te merken, het ziet er echt prachtig uit, niet?

Sleek Solstice Highlighting Palette

Mijn wang met alleen bronzer.

Sleek Solstice Highlighting Palette

Mijn wang met de bronzer en de Sleek highlighter, ziet het er niet prachtig uit?

Sleek Solstice Highlighting Palette

En natuurlijk een full face foto met de highlighter! Je ziet de glans heel erg mooi glanzen op mijn wangen en ben meteen verliefd op dit prachtige palette! Hier word je toch blij van? Ja, ik snap meteen waarom dit palette zo ontzettend populair is!

Sleek Solstice Highlighting Palette Het Sleek Solstice Highlighting Palette is echt een prachtig palette wat je voor een mooie prijs van € 13,49 kunt kopen en dan heb je vier prachtige en bruikbare kleuren highlighter. Het Sleek Solstice Highlighting Palette is onder andere te koop bij de ICI Paris XL, DA drogist, MakeUpSpot en BoozyShop. Gaan jullie hem scoren of heb je hem al in je bezit?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Prachtig palette! Eigenlijk zou ik het graag op mijn wishlist zetten, maar ik heb al zoveel highlighters… Toch nog eens even over denken! ;-)

  2. Ik vind het ook een erg mooi palette en ben vrij zeker dat ik het meeneem als ik het ooit eens in m’n handen heb – al gebruik ik lang niet elke dag highlighter. Ik vind vooral die rechtsonder knap!

  3. Erg mooi! Vaak voorbij zien komen bij andere bloggers, maar zelf nog niet aangeschaft. Moet verandering in komen haha. Voor zo’n prijs kan je zo’n mooi product toch niet laten liggen, eigenlijk?

  4. Het is echt een mooi palette. Het enige wat me altijd tegenhoud om hem te kopen is het paarsige kleurtje. Het doet me gewoon niks haha. Ik vind het product op je wangen trouwens heel erg mooi! Echt een mooie glans.

  5. Ik gebruik deze momenteel elke dag! Vooral de onderste twee. De paarse breng ik wel eens aan in de binnenste ooghoeken bij een ooglook met soortgelijke tinten. Op de jukbeenderen zijn ze heel intens. Jammer dat dit soort highlighters zo lastig te fotograferen zijn. In het echt zijn ze vaak veel heftiger dan op foto’s. (Bedoel ik dus niet als commentaar op je foto’s hoor!) ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *