Sleek Oh So Special Palette

Ik kwijlde bijna helemaal weg als ik weer een artikel over het Oh So Special palette van Sleek voorbij zag komen. Het was gewoon echt een palette dat helemaal bij mij paste, zachte neutrale kleuren en eens een keer geen bruin maar roze bruin achtige kleuren. Gewoon perfect! Ik had me lang ingehouden, maar mijn vriendin wou er eentje bestellen, en toen was ik om.. Ik kocht er samen eentje met haar.

Spijt? Nee, want het is echt een prachtig palette. Alleen wel dom, want ik mag van mezelf geen geld uitgeven omdat ik moet sparen voor een laptop. Het is maar 8 euro, maar het gaat om het idee dat ik zuinig moet zijn en sparen. Want als ik iets koop blijf ik kopen en dat moet natuurlijk niet. Ik dwaal af, laten we verder gaan kijken naar dit palette.

Dit palette is wel een beetje anders dan alle andere Sleek paletten. Normaal bestaat het meeste uit shimmer kleuren maar in dit palette zitten meer matte kleuren dan shimmer kleuren. Hier is meer dan de helft namelijk matte. Ik hou ook wel van matte kleuren maar ben altijd meer fan van shimmer kleuren. Maar dat maakt het palette niet minder mooi, want ook de matte kleuren zijn geweldig gepigmenteerd en prachtig van kleur. Ook deze kleuren hebben weer namen en ik vind ze weer erg leuk verzonnen!

De oogschaduw’s zijn erg zacht van structuur maar korrelen helemaal niet als je met je kwast erover heen gaat, tenzij je er als een gek overheen gaat. Maar dat heb je natuurlijk zelf in de hand. Dit is echt een palette wat voor iedereen geschikt kan zijn. Je kan er echt geweldige combinatie’s mee maken en heerlijk mee spelen. i like it! 

Eventjes een close-upje van de oogschaduw’s. Ik moet nog steeds oefenen met foto’s maken met een spiegelreflex, dus vandaar niet echt een scherpe foto. Misschien moeten we een macro lens aanschaffen?

En dan natuurlijk waar het om gaat! De swatches, zoals je kan zien is dit weer een geweldig gepigmenteerd palette. Zeker weer een palette waar ik veel gebruik van ga maken.

Ja, je kan wel weer zeggen dat ik helemaal in de wolken ben met dit palette!

Ik heb het palette gekocht bij Aliceohavesentials, en wat een geweldige service hebben ze daar zeg! Ik mailde dat ik er toch nog eentje extra bij wou hebben voor een vriendin en het was meteen geregeld, ze stuurde me bijna meteen een mailtje terug. Dezelfde dag ging het nog op de post en de dag daarna had ik hem ontvangen! Wat een service zeg en lekker snel ontvangen!

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Mariska
  14 juli 2011 at 08:01

  Zijn wel hele mooie kleuren!

 • Reply
  Paola
  14 juli 2011 at 08:33

  Ik wil ook sleek! Zo mooi!

 • Reply
  Alyssa
  14 juli 2011 at 09:13

  Erg mooie palette! De pigmentatie ziet er goed uit.

 • Reply
  Style Influencia
  14 juli 2011 at 10:39

  Wat een prachtig palet is het toch! Ik wil hem eigenlijk ook bestellen.. Maar twijfel nog een beetje omdat ik niet alle kleuren ervan zou gebruiken :roll:

  • Reply
   Style Influencia
   14 juli 2011 at 10:46

   Trouwens, Aranka.. welke camera gebruik jij als ik vragen mag?

   • Reply
    Ilona
    14 juli 2011 at 10:49

    In dit artikel de Nikon D3100

  • Reply
   Aranka
   14 juli 2011 at 10:49

   Normaal gebruik ik de Panasonic DMC-TZ4 maar de laatste tijd (en voor dit artikel) gebruik ik de Nikon 3100. Die maakt veel betere foto’s, moet er alleen nog mee leren om te gaan.

 • Reply
  Silva
  14 juli 2011 at 10:51

  Wat een geweldige kleuren zijn dat!

 • Reply
  Sharon
  14 juli 2011 at 10:58

  Mooie kleuren zitten erin! Zou wel een palet voor mij zijn (:

 • Reply
  Yara
  14 juli 2011 at 11:03

  ik hou van die nude kleuren! <3

 • Reply
  Miranda
  14 juli 2011 at 11:42

  Wat een ontzettend mooi palette (a)

 • Reply
  Jessica
  14 juli 2011 at 12:57

  Je hebt niet perse een macro lens nodig hoor ;) Wat heb je er nu voor lens opzitten?

  Ik ben trouwens jaloers, ik wil dit palette zooo graag maar hij is overal uitverkocht :(

 • Reply
  Sharon
  14 juli 2011 at 13:04

  Ik vind echt een ontzettend mooi palette!

 • Reply
  Roos
  14 juli 2011 at 16:20

  En toch spreekt hij me niet zo aan eerlijk gezegd.

 • Reply
  Ilse
  14 juli 2011 at 21:20

  Leuke kleuren, die je altijd kunt gebruiken bij elke gelegeneheid!

 • Reply
  LottedeJ
  14 juli 2011 at 22:24

  Ik ben jaloers! Overal zie ik dit mooie palette en ik moet op mijn centen letten :( Sjonge jonge! Haha, ik gun het je wel hoor. Hij is erg mooi!

 • Reply
  Evelien
  14 juli 2011 at 23:00

  Ahh echt een prachtig palette! Met heel mooie kleuren :) Me wantssss!

 • Reply
  Moniek
  15 juli 2011 at 10:22

  Ik heb ‘m ook besteld, hopelijk komt ie vandaag binnen :)

 • Reply
  Mirte
  15 juli 2011 at 10:35

  Ik vind het wel grappig om te lezen, eerst zeg je ‘Ik moet sparen’ daarna, ‘Misschien een macrolens aanschaffen?’ haha :mrgreen:

 • Reply
  Joyce
  15 juli 2011 at 11:44

  Het is zo mooi! Kreeg het gisteren ook binnen :D

 • Reply
  Nicole
  17 juli 2011 at 17:38

  vind het zo’n mooi palette, wil hem echt super graag hebben, maar was eigenlijk ook net van plan wat minder geld uit te geven :P
  denk dat ik hem binnenkort toch maar eens ga bestellen..

 • Reply
  Lissa
  17 juli 2011 at 21:40

  Prachtige palette

 • Reply
  Kimberley
  21 juli 2011 at 17:35

  Erg mooi palette, die staat zeker op mijn wishlist :).

 • Laat een reactie achter