Sleek Lip4 Ballet Lipstick Palette

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet_zps605781b0.png

Ik ben gek op met merk Sleek en ik denk jullie ook. Volgens mij heeft iedereen wel een Sleek palette of blush in haar bezit. Sleek is sinds vorige week te koop bij een aantal V&D filialen en ik vond het tijd worden eens iets nieuws van dit merk te testen, want ze hebben nog veel meer dan alleen oogschaduw paletten en blushes. Ik kreeg dit prachtige lipstick palette met daarin vier verschillende kleuren lipstick, ik ben heel benieuwd, steelt Sleek met dit product ook mijn hart?

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet1_zpsce085102.png

Als eerst zit het natuurlijk weer in een prachtige en chique verpakking, dat vind ik altijd heel erg goed van Sleek gedaan. Het is dan wel een budgetmerk, het ziet er totaal niet uit als een budgetmerk door de mooie en chique verpakkingen. Het doosje is stevig en beschermd goed het palette. Ook is het leuk dat je meteen ziet om welke kleuren het gaat op de voorkant.

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet2_zps633f0bf1.png

Het Lip4 palette is een palette met vier verschillende kleuren lipstick die rijk van kleur zijn en hebben drie verschillende soorten structuur. Dat dacht ik eigenlijk al, want ik had een prachtige glanzende lipstick, een hele zachte lipstick en volgens mij twee matte kleuren, maar dat zien jullie natuurlijk zometeen. Sleek belooft hier verschillende looks mee te kunnen maken. Je moet de kleuren trouwens wel aanbrengen met een kwastje – of je vingers als jij dat fijn vind -, ook de kleuren kunnen gemixt worden voor een unieke kleur.

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet3_zpsce2bfe9a.png

Het doosje! Ik vind het nog steeds een hele vooruitgang de subtiele logo verandering, het andere was zo aanwezig en groot, deze is mooi, klein en subtiel. Het doosje is voor de rest matte en lekker stevig.

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet5_zps852b3101.png

Aan de achterkant vind je nog wat informatie over het product zoals de naam van het palette en de namen van de verschillende kleuren lipstick.

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet6_zpsa43b7489.png

Tadaa en de inhoud van het palette! Vier mooie kleuren komen hier naar voren. Ik moet eerlijk toegeven dat het niet de kleuren zijn die ik meteen zou kiezen, maar ben wel heel erg benieuwd naar de kwaliteit. De kleuren zijn allemaal een beetje oranje-roze wat ik niet echt heel erg mooi vind.

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet7_zps139738b4.png

Close-up van de kleuren.

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet8_zpse132c15d.png

Als je het zo bekijkt is het eigenlijk wel een heel mooi palette niet? Ook zit er een grote spiegel in en een kwastje om de lipstick mee aan te brengen. Ik doe het liever met een eigen kwastje, maar voor onderweg of als je er geen een hebt is het ook prima.

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet10_zps75fac4e7.png

Swatches van de kleuren Tutu, Plié, Swan Lake en Pirouette. Ze hebben niet echt een hele goede dekking en pigmentatie maar ze kunnen er zeker mee door.

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet11_zps2392cf05.png

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet15_zps68cfe3ee.png

Tutu is een prachtige glanzende kleur nude. Hij is helaas alleen net iets te nude voor mij waardoor ik een beetje ziek lijk.

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet14_zps0ad9dcdc.png

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet16_zps8ebfc697.png

Swan Lake is een oranje-roze achtige kleur, helaas is deze vrij matte en dekt niet echt mooi. Trekt een beetje in de lijntjes en ziet er niet zo mooi uit vind ik zelf.

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet12_zps51003e06.png

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet18_zpsc0f7a9e6.png

Pirouette, moest eigenlijk een roze kleur zijn maar zo valt hij niet echt uit op de loppen. Ook deze is vrij matte en ziet er niet echt mooi uit op de lippen.

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet13_zpsf6cc900d.png

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet17_zpsbb616728.png

Plié, dit is de mooiste kleur van allemaal vind ik, het is een mooie donker roze kleur die perfect is voor het najaar. Ook heeft hij een mooie dekking en glanst mooi.

 photo SleekLip4LipstickPaletteBallet9_zpsa4f9f542.png

Ik weet het niet, ik ben niet echt heel erg onder de indruk van dit palette, het heeft zeker geen wow-factor. De producten die ik van Sleek heb geprobeerd waren allemaal toppers, dit is het toch net niet voor mij. De lipsticks zijn vrij hard waardoor je er heel vaak met het kwastje doorheen moet en ik heb liever lipstick in een lipstick vorm dan een palette. Het Sleek Lip4 Ballet Lipstick Palette kost € 12,99 en is te koop bij verschillende webshops en bij de V&D.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  Emma
  28 september 2014 at 15:34

  Wat jammer dat deze wat tegenvalt! Ik heb zelf de Lip4 in Siren en Mardi Gras en die vind ik echt het einde.

 • Reply
  Tessa
  28 september 2014 at 15:36

  Mmm.. valt inderdaad een beetje tegen! Jammer!

 • Reply
  MySimplySpecial
  28 september 2014 at 15:40

  De kleuren zijn niks voor mij!

 • Reply
  lucindainwonderland
  28 september 2014 at 15:48

  Naast dat de kleuren niet iets voor mij zijn, houd ik het liever bij een normale lipstick, is ook handiger mee te nemen om bij te werken dan dit palette plus een extra kwastje. Super jammer van Sleek. xxx Lucinda

 • Reply
  Beautyjuf
  28 september 2014 at 15:49

  Sleek ziet er inderdaad niet uit als een budgetmerk. Dat vind ik erg mooi aan dit merk. Ik ben helaas niet zo’n fan van lipsticks die in een palette zitten. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik Plié wel een mooie kleur vindt. Thanks voor je eerlijke review!

 • Reply
  Jana
  28 september 2014 at 15:58

  Jammer maar de kleuren vind ik niet zo mooi :) x

 • Reply
  Annelie
  28 september 2014 at 16:09

  Bij de closeup fotos lijken ze wel veel van elkaar te verschillen maar met full face vallem ze me toch een beetje tegen helaas.

 • Reply
  Kelly Ooms
  28 september 2014 at 16:43

  Mwah, ik vind de kleuren niet zo bijzonder!

 • Reply
  esmeevanvliet
  28 september 2014 at 16:58

  Naast Plié vind ik er helemaal niks aan.. Niet zo handig om zo in je tas te gooien mee naar school en ook de kleuren vallen tegen, jammer zeg! X

 • Reply
  elegantic
  28 september 2014 at 17:08

  Schattig palette, al zijn de kleuren wat dof en saai naar mijn mening.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  28 september 2014 at 17:12

  Hmmm, niet zo bijzonder!

 • Reply
  dailycupofblablabla
  28 september 2014 at 17:17

  Ik sluit mij aan bij jou. Mooie verpakking en foto’s maar het product doet niet veel bijzonders.

 • Reply
  Romy
  28 september 2014 at 17:19

  Hmm, ik ga toch liever voor een lipstick maar het is wel een prachtig palette om te zien!

 • Reply
  Sara
  28 september 2014 at 17:47

  Toen ik dit palette zag had ik er meer van verwacht. Jammer!

 • Reply
  Anouk
  28 september 2014 at 18:30

  Niet echt kleuren voor mij, hoewel het er wel heel leuk uitziet!

 • Reply
  Yvonne
  28 september 2014 at 18:54

  Ik ben ook niet onder de indruk. Jammer! Er staat inmiddels een Sleek-schap in V&D Hoofddorp dus ik dacht even dat ik daar weer naartoe kon rennen. Dus niet. :-)

 • Reply
  Simone
  28 september 2014 at 19:16

  De kleuren zijn prachtig in het palette, maar inderdaad toch minder als je ze op doet!

 • Reply
  Dionne Knooren
  28 september 2014 at 19:31

  Ik vind het er niet zo mooi uit!

 • Reply
  Roos
  28 september 2014 at 20:05

  Hm nee, ik vind dit echt geen mooie kleuren! Jammer, want Sleek vind ik meestal wel een fijn merk.

 • Reply
  liekereyners
  28 september 2014 at 20:13

  Ik ben nooit echt weg van lip palettes. Ik heb eerlijk gezegd echt geen idee wat ik ermee moet. Doe mij maar gewoon een lipstick van Sleek!

 • Reply
  Jana
  28 september 2014 at 20:19

  Het zijn niet meteen mijn kleurtjes maar ik vind ze bij jou toch wel iets hebben.
  Liefs, Jana

 • Reply
  Amy
  28 september 2014 at 20:56

  Zonde van die gekke dekking! De kleuren lijken verder wel heel mooi, Plie staat jou ook heel mooi!

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  28 september 2014 at 20:59

  Mooie kleuren, echt perfecte nudes!

 • Reply
  Beauty Treasures | Steffi
  28 september 2014 at 22:09

  Het valt inderdaad een beetje tegen vind ik. Het ziet er wel mooi uit, maar de kleuren zijn minder mooi eens aangebracht vind ik.

 • Reply
  Saar
  29 september 2014 at 09:06

  De kleuren vind ik allemaal wel leuk, maar wat jammer dat de dekking zo tegenvalt! Het zag er zo veelbelovend uit.

 • Reply
  daantje loves to read
  29 september 2014 at 14:51

  Ohhh wat erg om te zeggen maar ik vind ze geen van alle mooi. Daarom ben ik zo blij met je reviews nu koop ik ze niet. Thanks Aranka.

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  29 september 2014 at 20:14

  Hmm wat jammer, ik ben ook niet echt onder de indruk. Goed artikel!

 • Reply
  Tessa Bowie
  21 november 2018 at 16:25

  Ik heb dit palette en de roze dit jaar in london in de sale gekocht. Helaas ben ik ook niet zo’n grote fan er van

 • Laat een reactie achter