Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sleek komt naar Nederland bij de V&D!

Ik wist het al een tijdje naar ik mag het nu echt vertellen, Sleek komt eindelijk naar Nederland en gaat verkocht worden bij de V&D! Nu hoeven we eindelijk niet meer op internet te bestellen en kunnen we de producten gewoon met eigen ogen zien. Ook komen er nog een aantal andere make-up merken naar V&D, ik vertel je er verder in het bericht meer over!

Sleek is volgens mij hét budget merk waar iedereen wel iets van in haar stash heeft zitten. Zo ook ik, talloze blushes en paletten die allemaal een geweldige kwaliteit hebben. Alleen het enige nadeel was altijd dat we het moesten bestellen op het internet. Maar vanaf nu kan het ook gewoon bij een aantal filialen bij de V&D!

De Sleek collectie:

De filialen die Sleek gaan verkopen hebben de volgende producten met de volgende prijzen:

Lippen:
Sleek True Colour Lipstick – € 5,99
Sleek Matte Me/Gloss Me – € 6,49
Sleek Lip 4 Palette – € 12,99
Sleek Pout Polish – € 5,49

Ogen:
Sleek i-Divine – € 9,99
Sleek Mascara – Full Fat/ Lethal Length – € 8,49
Sleek Mascara – I’m Conditional – € 9,99
Sleek Flick it – € 6,99
Sleek Eau La La Liner – € 5,99
Sleek Eyebrow Stylist – € 7,49
Sleek Brow Kit – €9,99

Gezicht:
Sleek BB cream – € 10,99
Sleek CC Cream – €10,99
Sleek Crème to Powder – € 9,99
Sleek Bare Skin Foundation -€ 10,99
Sleek Primer – € 9,99
Sleek Luminaire – € 7,99
Sleek Hide It – € 3,99
Sleek Face Contour Kit – € 7,99
Sleek Face Form – € 12,99
Sleek Luminous Pressed Powder – € 8,99
Sleek Bronze Block – € 8,99
Sleek Blush – € 5,49
Sleek Blush by 3 – € 12,99

Overig:
Eye & Cheek Palette – € 11,99
Loves Gel Nails – € 5,99

De Sleek producten zijn exclusief in Nederland verkrijgbaar bij de V&D in de volgende filialen: Hoofddorp, Dordrecht, Heerlen, Rotterdam Zuidplein, Roosendaal en Amsterdam Noord. Hopelijk breid het aantal filialen zich nog uit in de toekomst! Ook komt V&D met NYX en IsaDora, alle nieuwe merken liggen vanaf augustus in de winkels! Leuk nieuws of niet?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

68 reacties

 1. Leuk nieuws?? GEWELDIG!! Echt top zeg :D Ik kan niet wachten om een bezoekje te brengen aan één van de V&D’s die de producten gaan verkopen :D

  1. Geenidee hihi, ik ben er hartstikke gelukkig mee aangezien ik in Roosendaal woon en teleurgesteld was dat ze hier geen nyx, mac etc verkochten bij de douglas.

 2. Leuk nieuws, maar niet echt dichtbij, helaas. Dus gewoon nog via het internet bestellen. Maar als ik in de buurt ben ga ik zeker wel een kijkje nemen :)

 3. Super en in mijn stad joehoe ik ben hier zo blij mee, en ja als het al in augustus komt zou het er al kunnen zijn? Ik ga in ieder geval gelijk kijken morgen want wil nog graag een nieuwe blush aanschaffen en toevallig had ik al in gedachten om die van Sleek te gaan halen! :)

 4. Dat is goed nieuws, alleen jammer dat alles weer in het westen zit. Het zal ook eens mooi zijn als de winkeliers in het noorden / oosten ook eens mee gaan doen zodat ze bij de tijd blijven. In het noorden zijn ook genoeg fashionista’s die zeer geïnteresseerd zijn in Sleek, waaronder ook ikzelf. Hopelijk openen ze hun ogen en volgt het noorden snel!

  Liefs Angela

 5. Natuurlijk weer geen filiaal hier in de buurt :( MUA verkopen ze hier ook al nergens, jammer! Maar wel leuk dat ze het in Nederland gaan verkopen. Zolang het bij deze steden blijft zal ik waarschijnlijk online blijven bestellen

 6. Sleek Make Up is één van mijn favoriete merken en ik ben erg blij dat ze in Nederland verkocht worden. Alleen jammer dat zo weinig filialen deze producten gaan verkopen.

 7. Ah erg jammer dat het bijna allemaal aan de andere kant van Nederland is. Ze hadden het echt wel beter kunnen verspreiden. Maar erg leuk natuurlijk voor de mensen die er dicht in de buurt wonen! :)

 8. Super handig en leuk nieuws! Ikzelf ben een grotere fan van Nyx dan van Sleek, dus dubbel goed nieuws eigenlijk. xxx Lucinda

 9. Voor de Sleek fans die in Groningen wonen, daar wordt Sleek ook verkocht in de winkel Beau make-up Stores midden in Groningen!

 10. Dat is niet goed Sleek in Heerlen , ik ben er met de auto in 10 minuten en elke zaterdag werk ik er in een lunchroom een straat verder dan de V&D , dat is niet goed voor me hihi! , wel echt super nieuws!

 11. Super gaaf, maar wel jammer dat de filialen redelijk dicht bij elkaar in de buurt zitten, maar misschien komen er wel meer bij. Zeker leuk als je een dagje weg gaat.

  1. In welke randstad ligt Heerlen? Ik vind het ook weer een zielig aantal V&D’s waar het verkocht wordt. En begrijp ik het goed? Worden er maar een paar oogschaduw paletten verkocht?

 12. Aah zo leuk, vanmiddag meteen in Hoofddorp gekeken maar niks gezien. Het personeel wist ook van niks, ben benieuwd of het nog wel komt daar..

 13. Lieve dames, Sleek is al jaren in NL te koop in toko’s en black beauty stores en vaak zelfs nog goedkoper! Ik woon zelf in Amsterdam en daar kan je bijvoorbeeld bij de albertkuiyp markt goed slagen, minimaal 5 winkels die het verkopen in 1 straat.

 14. Toplocaties! Ik woon in Roosendaal en mijn school staat heel dichtbij Zuidplein.
  Had voor mij niet beter gekund dus! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *