Sleek i-Divine Dream A Little Dream Palette

Sleek i-Divine Dream A Little Dream Palette

Het merk Sleek was het eerste merk dat mij echt aansprak toen ik mij meer in beauty begon te verdiepen. Enthousiast bestelde ik ook het welbekende ‘Orginal’ en ‘Storm’ palette van Sleek. Ik denk dat dat echt al 6 of meer jaar geleden is dat ik dat deed. Nu de dag is Sleek een stuk bekender maar ik heb het idee dat het niet meer zo populair als eerst was. Ik kreeg van de week dit nieuwe palette binnen en was heel erg benieuwd.

Sleek i-Divine Dream A Little Dream Palette

Sleek i-Divine Dream A Little Dream Palette

Sleek is een super leuk budget merk uit Engeland met kwalitatief goede producten. Heel erg budget vind ik het alleen niet meer, want het kost bijna het dubbele van wat het ooit was. Maar toch blijven de producten mij trekken en ben altijd heel erg benieuwd met wat ze nu weer komen. Voor het voorjaar heeft Sleek dit limited edition palette op de markt gebracht. Het Sleek i-Divine Dream A Little Dream palette heeft vooral pasteltinten en dat zie je ook meteen terug aan de verpakking.

Sleek i-Divine Dream A Little Dream Palette

De doosjes zijn nog steeds van dezelfde kwaliteit en formaat als wat het vroeger was. Alleen het logo is tegenwoordig wat subtieler op de verpakking gedrukt en je ziet nu ook meteen welk palette het is als je de voorkant bekijkt.

Sleek i-Divine Dream A Little Dream Palette

En dit is de inhoud van het palette, 12 pasteltinten, een dubbele applicator en een handige spiegel in de deksel. Ik vind de kleuren heel lief en schattig, maar het zijn niet de kleuren die mij meteen trekken. De kleuren zijn wat flets en koel, ik hou zelf van wat meer warmte en dat zit niet echt bij dit palette. De kwaliteit is gelukkig nog steeds hetzelfde als wat ik van Sleek gewend ben. De oogschaduws zijn romig, zacht en laten veel pigment los.

Sleek i-Divine Dream A Little Dream Palette

De swatches van de bovenste rij zien er prima uit! Alleen de eerste roze matte kleur komt wat subtiel over. Ik vind vooral de shimmer in de kleuren heel erg mooi.

Sleek i-Divine Dream A Little Dream Palette

En dan de kleuren van de onderste rij. Deze zijn vrijwel allemaal glanzend en hebben een prima pigmentatie.

Sleek i-Divine Dream A Little Dream Palette

Sleek i-Divine Dream A Little Dream Palette

Ik heb een look met de paarsige kleuren gemaakt maar de look komt een beetje flets over. De kleuren liggen allemaal vrij dicht bij elkaar waardoor je niet echt diepte krijgt. Ik vind de look schattig en lief, maar het is eerlijk gezegd niet echt iets voor mij.

Sleek i-Divine Dream A Little Dream Palette

Het Sleek i-Divine Dream A Little Dream palette is een leuk palette voor de lente als je van pasteltinten oogschaduw houdt. Zelf ben ik daar niet echt een voorstander van dus zal niet zo snel dit palette er weer bij pakken. Het Sleek i-Divine Dream A Little Dream palette is vanaf nu te koop bij onder andere de DA drogist en Boozyshop voor € 10,95.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  chucky1012
  24 april 2018 at 06:08

  Prachtige teinten!
  Ik ben fan ?

  Xoxo

 • Reply
  femketje
  24 april 2018 at 08:03

  ik ben zelf wat meer van de super felle tinten, maar sleek is en blijft voor mij een mooi merk :)

 • Reply
  Rachel
  24 april 2018 at 09:26

  het is een mooi pallet maar net als jij houd ik van warme kleuren. maar wel weer een mooie look meis !

 • Reply
  Liset
  24 april 2018 at 11:14

  Het palette ziet er mooi uit! Ik draag ook niet veel koele kleuren, maar ik moet zeggen dat ik die donkerblauwe en aubergine kleur heel erg mooi vind. Daar zou je een mooie smokey eye mee kunnen maken.

 • Reply
  mvds0906
  24 april 2018 at 21:26

  Het palette spreekt me niet echt aan, ik vind het ook veel te fletse kleuren. als je een getinte huid hebt is dit denk ik mooier, dan komen de kleuren beter tot zijn recht *denk ik*

 • Reply
  aboutsbstyle
  25 april 2018 at 19:36

  Sleek is echt een mooi merk, alleen zijn deze kleuren niet helemaal voor mij geschikt. Liefs soraya

 • Reply
  My Little Happiness
  28 april 2018 at 22:16

  Jammer dat de kleuren inderdaad zo op elkaar lijken. Ik heb een aantal prachtige paletten van Sleek maar inderdaad ook twee waarbij de kleuren met de swatches zo op elkaar lijken, dat is gewoon jammer.

 • Laat een reactie achter