Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sleek i-Divine A New Day Eyeshadow Palette

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

Een merk wat in de beginjaren van mijn beautyblog carriere heel populair was en waar we nu eigenlijk niets meer over horen is Sleek. Vorige week was ik bij het PR bureau van onder andere Sleek op de thee en vertelden ze me meer over het merk en de Nederlandse ontwikkelingen. Ik wist natuurlijk al veel van het merk en had al heel veel producten van Sleek gebruikt, maar hoe het er nu in Nederland mee stond, wist ik eigenlijk niet. Sleek schijnt dus gewoon in hele schappen bij de DA drogist te koop te zijn, super tof! En ik laat jullie vandaag ook dit prachtige A New Day oogschaduw palette zien.

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

Wie kent ze niet, de Sleek i-Divine oogschaduw paletten. In het prille begin van mijn beautyblogger bestaan spaarde ik bijna alle Sleek paletten en heb ze zelfs nog met de oude raster patroontjes. Mijn grote favoriet was vroeger dan toch ook wel het Storm palette, die ik echt bizar vaak heb gebruikt. Later werden ook het Oh So Special en het Au Natural palette grote favorieten. Maar toen ik tijdens mijn kopje thee in het PR schap mocht neuzen, viel mijn oog op dit A New Day palette, die ik helemaal nog niet kende.

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

Voor degenen die Sleek misschien niet kennen: met Sleek is het allemaal begonnen. Sleek bracht voor een lage prijs ontzettend goede en kwalitatief mooie producten op de markt. Voor toen bijna de helft van het geld wat je nu betaald, had je een oogschaduw palette met de mooiste tinten en een ontzettend goed pigment. Balen was dat het Engelse merk niet in Nederland te koop was, alleen bij diverse webshops. Gelukkig schreef bijna elke blogger lovend over de paletten, dus een miskoop deed je niet zo snel.

Tegenwoordig zien de producten van Sleek er een stuk volwassener en strakker uit. Destijds vond ik de nieuwe vormgeving niet zo’n succes, maar het is toch wel degelijk een hele verbetering. Het ziet er nu strak, luxe en netjes uit.

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

De naam doet al snel eer aan het palette, want het A New Day palette is een prachtig oogschaduw palette met tinten voor iedere dag. Het palette heeft vooral hele natuurlijke tinten, waar je een hele mooie draagbare dagelijkse look mee kunt maken. De tinten variëren van mat tot glanzend en zijn allemaal goed met elkaar te combineren.

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

Wat ik wel een klein beetje jammer vind aan dit palette, is dat er niet echt kleuren in zitten om echte diepte mee te creëren. Er zit namelijk maar één wat donkerdere matte kleur tussen en ik had eigenlijk op meer gehoopt. Toch mag dat de pret voor de rest niet drukken, want het is en het blijft een prachtig oogschaduw palette.

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

In totaal zitten er 12 verschillende kleuren in het palette en de kleuren hebben allemaal een hele romige en zachte structuur die meteen veel kleur afgeeft. De kwast pakt het pigment makkelijk op en ik heb amper last van fall-out. Ook heeft het palette een handig spiegeltje in de deksel en een dubbele sponsapplicator voor de liefhebber.

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

Van links naar rechts zie je de kleuren: Sun Is Shining, Brightside, Daydreamer, Let It Go, Don’t Worry en Be Happy. De kleuren hebben een goede pigmentatie, maar ik ben niet helemaal omver geblazen. Vooral de matte tinten zijn wat minder intens.

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

En de onderste rij met de kleuren: Feelin’ Good, Silver Lining, Shine On, Carpe Diem, Believer en H-A-P-P-Y. Ook dit zijn de wat subtielere tinten en dan heb ik het vooral over de matte kleuren. De glanzende kleuren knallen wel meer, maar hebben van zichzelf een vrij subtiele kleur, waardoor het wat minder lijkt.

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara
Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

De kleuren brengen op het ooglid heel gemakkelijk aan en blenden zonder enige moeite goed met elkaar over zonder kleur te verliezen. Het enige jammere is dat het best een vlakke look wordt, omdat er niet echt een tint tussen zit om het meer diepte te geven. Toch is het wel een hele mooie subtiele look voor iedere dag. Wil je dus graag make-up dragen zonder dat het al te veel opvalt, dan is dit palette echt iets voor jou.

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara Een paar jaar geleden was Sleek echt het it-merk op het gebied van budget make-up. Tegenwoordig komen merken zoals Essence en Catrice ook heel erg in de buurt. En concurrenten zoals MUA, Make-up Revolution en Freedom hebben het niet makkelijker gemaakt. Toch blijft Sleek met goede kwaliteit komen en ben ik dan ook erg te spreken over dit oogschaduw palette. Ik vind het alleen wel jammer dat een palette geen 6 euro meer kost, maar tegenwoordig €10,95. Het Sleek i-Divine A New Day Eyeshadow Palette is onder andere te koop bij de DA drogisterij en online via Boozyshop en The Make Up Spot.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Kleuren lijken helaas veel te veel op elkaar, beetje overbodig. En als je iets meer in zou zoomen, zou het inderdaad beter te zien zijn. Verder maak je wel altijd mooie foto’s (waar je wat mij betreft niet altijd met een big smile hoeft op te staan).

  2. Er zou een zwarte tint tussen moeten zitten om het completer te maken, vind ik. Verder ziet het er goed uit! Het klopt dat Sleek bij DA te koop is, alleen lang niet alles. Zelfs het op internet populaire Solstice palette was er helaas niet te koop. Dat palette heb ik uiteindelijk bij ICI Paris gekocht (niet online dus!). :)

  3. Wauw, ik ben normaal helemaal niet zo van de nude palettes, maar hiervoor maak ik een uitzondering! Ik denk dat het komt omdat er iets meer peachy kleuren doorheen zitten en een hintje paars. Hier hou ik van! Is Sleek bij iedere DA drogist te koop of maar bij bepaalde filialen?

  4. Mooi! Ik ben ook nog wel steeds fan van Sleek hoor. Ik heb ‘maar’ 1 palette, maar ben er erg blij mee. Deze is ook erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *