Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss

Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss

Iedereen kent volgens mij wel het Sleek Solstice highlight palette, maar sinds kort is er een nieuwe variant bij! Ik kreeg namelijk dit prachtige gouden doosje opgestuurd met de naam Cleopatra’s Kiss. Wellicht voor de kenners niet een heel nieuw palette, want hij bestaat al een tijdje. Maar voor de Nederlandse verkooppunten is hij wel nieuw, want vanaf nu vind je dit prachtige highlight palette gewoon in het Sleek schap!

Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss

Ik vind de verpakkingen van Sleek er tegenwoordig echt super mooi uitzien, heel erg luxe. Ook de glanzende gouden verpakking spreekt mij heel erg aan, het is echt meteen een eyecatcher en het glanzende helpt natuurlijk ook mee de inhoud goed te vertalen. Het doosje is handzaam en gaat makkelijk open en dicht met een magnetische sluiting. Je kunt hem dus ook zonder zorgen met je meenemen!

Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss

Op de achterkant van het doosje vind je zoals gewoonlijk wat meer informatie over het palette. Maar dat is bij dit palette redelijk beperkt gebleven. Ik denk dat als je hem in de winkel koopt er nog een doosje omheen zit met meerdere informatie. Op het doosje zelf vind je eigenlijk alleen de naam en de vier losse kleurnamen.

Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss

Het Sleek Cleopatra’s Kiss palette wordt vooral omschreven als een highlight palette met gouden tinten en dat zie je ook wel terug aan de inhoud. Ben je van jezelf heel bleek of hou je toch meer van de koelere tinten dan is dit niet echt een palette wat bij je past. Maar hou je juist wel van de warme tinten, dan is dit zeker een palette dat bij je past. Het palette is trouwens compleet uitgerust met een kwastje en spiegeltje. Alleen het kwastje vind ik rampzalig in gebruik, daar zal ik lekker je eigen kwasten voor gebruiken.

Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss

Het palette heeft vier verschillende kleuren en van links naar rechts zie je: Sphinx, Delta, Dynasty en Goddess. De kleuren Sphinx en Goddess hebben een poedervormige structuur en de kleuren Delta en Dynasty hebben een crème textuur. Dat vind ik eigenlijk best jammer dat er twee crèmestructuren tussen zitten, want dat gebruik ik eigenlijk nooit. Zijn er hier mensen die dat wel fijn in gebruik vinden? Ik ben benieuwd, want van mij had het allemaal wel poeder mogen zijn.

Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss

Dit zijn de swatches van de twee poederkleuren, Sphinx en Goddess. Het ziet er zo misschien een beetje saai en niet zo glimmend uit, maar op de huid glanst het echt prachtig zoals je zometeen kan zien.

Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss

En dan hebben we hier de twee crèmestructuren Delta en Dynasty, deze hebben een wat heftigere dekking maar kan je ook heel mooi met de vingers uitwerken. De ene is echt meer bronskleurig en de ander goud.

Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss

Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss

Hier op mijn wang heb ik de kleur Goddess aangebracht en je ziet wel duidelijk verschil volgens mij, wat een prachtige highlighter is dit! Hij is trouwens heel subtiel aangebracht dus ik denk dat hij vrij heftig is als je enthousiast geweest bent.

Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss

De highlighters geven echt een heel mooie glans aan je gezicht op een hele mooie manier. De highlighters zijn niet dof of hebben een hele grove glitter in zich zitten. Nee, ik vind ze echt heel erg mooi.

Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss

Het Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss is wat mij betreft zeker een aanrader. Het palette kost € 13,99 en is onder andere te koop bij de ICI Paris XL, Etos, DA, Dio en verschillende webshops. Wat vinden jullie van dit goudglanzende palette?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Toch blenden de creme varianten uit dit palette prachtig in je huid hoor, in eeste instantie dacht ik ook dat ik deze wat minder fijn zou vinden maar nu gebruik ik ze juist heel vaak omdat ze zo pretiig werken en lang blijven zitten

  2. Ik heb dit palette ook en de highlighters zijn echt zo mooi ?! Wekelijks neem ik het er meerdere keren bij!

  3. Mooie shimmer! Ik gebruik zelf sinds kort een vloeibare higlighter van l’oreal en die bevalt zo goed: is de enige die aan het einde van de dag nog zichtbaar is op mijn wang.

  4. Ook bij Etos? Heb Sleek daar nog nooit gezien; of alleen bij bepaalde filialen? Wel bij DA en Ici Paris inderdaad. Ziet er iig mooi uit! Ik gebruik al maanden bijna elke dag het solstice palette en die is nog lang niet op. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *