Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sleek Garden Of Eden Palette

 photo Garden7_zpsfc2d6d44.png

De paletten van Sleek zijn erg geliefd, niet gek want er zitten echt pareltjes tussen! Zelf heb ik er aantal in mijn bezit en gebruik ze dan ook regelmatig. De super goede gepigmenteerde kleuren maken het elke keer weer een feestje om ze te gebruiken. Ook het nieuwe Garden Of Eden palette is werkelijk waar een plaatje. Ik zag hem de hele tijd uitverkocht op internet staan, maar op het BFF Event vond ik er eentje!

 photo Garden_zps6c77a25c.png

Het doosje zit er zoals gewoonlijk super tof uit met de kleuren oogschaduw is stukjes afgebeeld.

 photo Garden1_zps5566c79f.png

 photo Garden2_zps54fd8269.png

Achterop staat nog wat leuke informatie over de kleuren oogschaduw die je in het doosje vind. Handige tips voor beginnende oogschaduw gebruikers of als gewoon ter inspiratie!

 photo Garden3_zps0f3db94b.png

Als we het kartonnen doosje verwijderen blijft er nog een stak palette over. Het is een matte zwarte doos met daarop het nieuwe Sleek logo gedrukt. Op de achterkant vind je vrij weinig terug, alleen de naam van het palette.

 photo Garden8_zps8e9d5241.png

En als we hem openen komen we prachtige bruin, bronzen en groene tinten tegen! Ik moet je zeggen dat ik echt meteen verliefd was toen ik hem ergens anders voorbij zag komen. En hoe vaker ik hem zag hoe meer de drang was om hem te kopen. De kleuren passen fantastisch bij mij, ik hou van nude en bronzen kleuren en groen staat fantastisch bij mijn ogen en daarom gebruik ik groen altijd met veel plezier. Deze kleuren vind ik vrij uniek en is niet wat ik al had, daarom vind ik het een prachtig en uniek palette!

 photo Garden6_zpsa1b06f68.png

De kleuren allemaal eventjes op een rijtje: Gates Of Eden, Eve’s Kiss, Paradise On Earth, Python, Forbidden, Flora, Entwined, Adam’s Apple, Fig, Evergreen, Fauna, en Tree Of Life. Leuk vind ik dat er met de namen is rekening gehouden, het past perfect in het tuin plaatje thuis. De kleuren doen me aan de aarde denken en het groene bos op de aarde.

 photo Garden4_zps8d80aec7.png

Fijn is dat de kleuren ook allemaal super gangbaar zijn en iedereen goed zullen staan, ook al zijn het niet meteen de eerste kleuren – zoals het groen – waar je bij veilig aan denkt. Alle kleuren kun je fantastisch met elkaar combineren tot een romantische of aardse look!

 photo Garden10_zpsfe4e1aeb.png

Swatches! Dit zijn: Gates Of Eden, Eve’s Kiss, Paradise On Earth, Python, Forbidden en Flora. Ziet er goed uit niet? Ik ben altijd heel erg onder de indruk van de Sleek pigmentatie en de kwaliteit van de oogschaduws. De brokkelen niet af en ze zijn ook nog eens fantastisch te blenden zonder dat de kleuren vervagen.

 photo Garden11_zps3de897d6.png

De onderste rij met groene kleuren: Entwined, Adam’s Apple, Fig, Evergreen, Fauna, en Tree Of Life. Ook deze kleuren zijn erg goed gepigmenteerd. Maar toch vind ik Entwinded en Adam’s Apple wat – bijna – matte kleuren zijn een beetje tegenvallen. Terwijl Tree Of Life – ook een matte kleur – wel weer erg goed van pigmentatie is.

 photo Garden12_zps61e8600c.png

Look met het oogschaduw palette. Over het hele ooglid heb ik Paradise On Earth gebruikt en in de crease Python. In de ooghoeken zit Gates Of Garden en ik heb Python in de crease uitgeblend naar boven met Eve’s Kiss. Van de week ga ik nog eens spelen met de groene kleuren, daar ben ik ook erg benieuwd naar!

 photo Garden9_zpsb62713b0.png

Ik vind dit palette echt top, goede pigmentatie, de oogschaduw’s brokkelen niet af, blenden fijn en zien er ook nog eens geweldig uit. Ben jij nou ook zo enthousiast als ik, dan kan je de Sleek palette’s kopen bij onder andere Alice & Jo voor € 9,99. Wel jammer dat de prijzen van Sleek zo omhoog zijn gegaan zeg! Ik kocht mijn eerste palette’s voor ongeveer zes euro!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

49 reacties

  1. Zeer mooie look heb je gemaakt! Ikzelf heb dit palette overgeslagen omdat ik niet zo van de groentinten ben en ik het jammer zou vinden als ik hem wel in de kast heb, maar niet snel zou pakken. Gelukkig geniet ik van mijn andere sleek koopjes :D En het klopt, ze worden wel steeds duurder. Nog steeds spotgoedkoop, maar toch.

  2. Ik hoor hier verschillende meningen over, sommige vinden ‘m slecht en andere weer goed! Ik heb al heel veel sleek palette’s en vind ze altijd super fijn, dus ik wil deze ook zeker zelf proberen om te kijken wat ik ervan vind! :-)

  3. Wat een prachtig palette alweer … qua oogschaduw is Sleek MakeUP echt the best! Ben er huge fan van. Ik vind deze kleurtjes zo mooi … en zo te zien lekker gepigmenteerd :). Jammer wel van de matte kleurtjes, al vind ik ze er nog steeds gorgeous uitzien!

  4. Prachtige kleurcombinatie. Ik hoor positieve en negatieve reacties over dit palette, dus ik weet het niet zo goed. Je hebt er een mooie look mee gemaakt, goede review!

  5. Ik gebruik eigenlijk nooit groen, zou dit palette dus zelf niet nemen, maar vind de bovenste rij met bruintinten wel heel erg mooi!

  6. Prachtig palette!
    ps. Misschien moet je je artikel nog even doorlezen voor je het online plaatst, er zitten best veel spelfoutjes in :)
    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *