Sleek Copperplate Highlighting Palette

Sleek Copperplate Highlighting Palette

Sleek is altijd al bekend geweest om haar paletten en dat voorheen om de oogschaduw paletten maar tegenwoordig zijn het vooral de highlighting paletten die ontzettend populair zijn. Waarschijnlijk kent iedereen ook wel het Solstice highlighting palette die echt ontzettend populair is geweest. Maar goed nieuws, Sleek komt met een nieuwe kleurenvariant uit, het Copperplate highlighting palette met mooie koperkleuren.

Sleek Copperplate Highlighting Palette

Zoals gewoonlijk zitten de producten van Sleek verpakt in een doosje met daarop duidelijk de kleuren weggeven van het product. Voor de rest vind ik niet echt heel erg veel informatie over het product, behalve de naam. Ik vind de producten van Sleek er altijd netjes en verzorgd uitzien en dat spreekt mij aan.

Sleek Copperplate Highlighting Palette

Als ik het doosje open maak komt er een glimmend koperkleurig palette tevoorschijn wat ik er erg luxe uit vind zien. Het is de standaard verpakking voor de Sleek highlight paletten maar ik vind het toch erg mooi. Ik heb het idee dat ik een luxe product in handen heb terwijl het eigenlijk heel erg betaalbaar is.

Sleek Copperplate Highlighting Palette

Sleek Copperplate Highlighting Palette

Ook de binnenkant van het palette is natuurlijk erg mooi. Het doosje sluit door middel van een magnetische sluiting en voelt stevig aan. In het doosje zitten natuurlijk de vier kleuren highlighter maar ook een kwastje om de highlighter mee aan te brengen en een handige spiegel in de deksel. Ik vind het tof dat de kleuren allemaal koper zijn maar toch weer heel anders. Sommige zou je zelfs nog als een bronzer kunnen gebruiken.

De textuur is zacht en romig maar niet te, je krijgt daardoor ook geen last van losse poeder. De kleuren geven makkelijk af en zijn gemakkelijk op te pakken met een kwast. Het bijgeleverde kwastje vind ik persoonlijk niet heel erg fijn. Je voelt dat het van goedkoop materiaal is gemaakt en brengt ook niet zo mooi aan. Voor onderweg om het even bij te werken is het vast prima maar thuis gebruik ik liever mijn eigen kwasten.

Sleek Copperplate Highlighting Palette

De swatches zien er in ieder geval heel erg goed uit! Ze hebben een mooie pigmentatie, een goede glans en vooral belangrijk ze zijn niet poederig. Dit is hoe ik het graag zie bij een highlighter. Ik vind het ook leuk dat de kleuren echt divers zijn en niet dat er vier kleuren in zitten maar je eigenlijk het verschil niet ziet, dat vind ik altijd zo zonde.

Sleek Copperplate Highlighting Palette

Op mijn wangen heb ik hier de donkerste kleur als bronzer gebruikt en de kleur daarnaast als highlighter. Ik vind het er echt heel erg mooi uitzien en het geeft ook meteen diepte. De bronzer vind ik trouwens erg mooi en het valt me op dat hij helemaal niet zo heftig glanst. De gouden highlighter daar in tegen glanst echt prachtig, super mooi!

Sleek Copperplate Highlighting Palette

Hier kun je heel mooi subtiel de diepte en de glans zien van het palette, ik vind het echt heel erg mooi! Tijden geleden dat ik zo enthousiast over een palette was. Normaal zou ik zeggen koop het maar lekker los want de helft gebruik je niet van dit soort paletten maar hierbij totaal niet.

Sleek Copperplate Highlighting Palette

Het is duidelijk dat ik het Sleek Copperplate Highlighting Palette prachtig vind en ook van hele goede kwaliteit. Mocht je nog opzoek zijn naar mooie koperkleurige highlighters dan is dit palette zeker iets voor jou. Het Sleek Copperplate Highlighting Palette is te koop voor € 13,95 bij de ICI Paris XL en Boozyshop. Wat vinden jullie van dit palette?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  chucky1012
  13 juni 2018 at 09:17

  Prachtige teinten!
  Het staat je goed.
  Ik hou van dit merk ;-)

 • Reply
  Rachel
  13 juni 2018 at 09:27

  ziet er goed uit en mooie tinten maar ik ben er niet super enthousiast over als ik eerlijk mag zijn

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  13 juni 2018 at 10:13

  Wel hele mooie tinten!!

 • Reply
  Lisa
  13 juni 2018 at 15:37

  Ik denk dat dit ook heel mooi zou zijn om te gebruiken als oogschaduw, toch? En wat een gave kleur lipstick draag je!

 • Reply
  aboutsbstyle
  13 juni 2018 at 20:30

  Sleek heeft hele mooie highlighters, dit palette is prachtig. Ik heb een andere variant maar nog steeds super blij mee. Liefs soraya

 • Reply
  face2beauty
  14 juni 2018 at 20:47

  Op de eerste foto vind ik hem echt super mooi op je wangen alleen op de tweede foto van je gezicht zie ik hem niet meer zo goed. Vind het een mooi palette alleen jammer van zulke paletten is dat je er altijd 1 of 2 favorieten hebt en de rest wat minder gebruikt :(

 • Reply
  Laura
  14 juni 2018 at 21:16

  Ziet er wel mooi uit maar het zijn geen kleuren voor mijn huidskleur, te donker. Ik ben blij met mijn sleek solstice palet dus zal deze niet aanschaffen, maar Sleek is best een leuk merk verder! :)

 • Laat een reactie achter