Search
Close this search box.

Sleek Blushes

Van de week kreeg ik een mailtje in mijn mailbox dat de Sleek producten op BeautyFocus weer binnen waren, ik wou al een tijdje een mooie blush van Sleek hebben dus ik aarzelde niet en bestelde meteen 2 mooie blushes! Namelijk Rose Gold en Pomegranate! Ik wou ook nog het Sleek Storm palette bestellen maar ik heb het maar niet gedaan omdat ik al genoeg van die kleuren heb! Kijk snel mee naar de mooie blushes!

Dit zijn ze! Zijn ze niet mooi? Links zie je Pomegranate en rechts Rose Gold. Eigenlijk is Pomegranate is te donker voor mij maar als ik hem heel subtiel aanbreng ziet het er heel erg mooi uit!

Dit is Pomegranate, een prachtige donker roze kleur met een geweldig pigment, ik ben zelf vrij licht van huidskleur dus toen ik hem voor het eerst ging gebruiken kwam er echt veelste veel kleur vanaf, de volgende keer met ik hem dus echt goed met mijn kwast aftikken en heel subtiel aanbrengen en goed blenden.

En dan Rose Gold, hier ben ik echt heel erg blij mee! Hij is echt super mooi hij is een lichtroze perzik kleurige blush met gouden glitters. Hij staat echt heel erg mooi op mijn wangen, ik denk dat ik deze ook zeker veel ga dragen.

Hieronder zie je nog een swatch van de twee blushes, links Pomegranate en rechts Rose Gold. De verpakkingen bevatten 8 gram wat erg  veel is want een MAC blush heeft maar 3,5 gram en voor deze blush betaal je maar € 4,50 bij BeautyFocus! Echt een koopje dus voor een prachtig product!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *