Sleek Blush By 3 Sugar

Als ik ergens slecht tegen kan is het een product met een zeer hoog ‘hebben hebben’ gehalte waar je moeilijk aan kan komen. Sleek, een van mijn favoriete make-up merken heeft dit. Ik ben fan van de Sleek blushes en komen ze ineens met een blush palette uit in prachtige kleuren. Echt, deze moet ik hebben! Alleen niet in Nederland te koop, alleen in Engeland in de webshop en in de Superdrug. Oké laat maar, ik schrijf hem al op mijn buik. Maar wacht eens even, mijn zusje gaat naar Londen binnenkort!

Met een big smile op mijn gezicht gaf ik mijn zusje vorige week instructies met wat ik wou hebben. Met school ging zijn zusje naar Londen en ik stippelde helemaal voor haar uit wat en waar je het moest kopen. Een Sleek blush palette graag deze kleuren en niet te donker en te koop bij de Superdrug!

En vorige week kwam ze dan terug uit Londen met een cadeautje voor me, een Sleek blush palette. Helaas niet de Lace en Pumkin die ik graag wou maar het Sugar palette. Helaas waren de anderen al uitverkocht. Maar dat maakt niet uit want dit is ook een prachtig palette!

En, vinden jullie de blush ook niet zo geweldig? De blush bevat 2 matte kleuren (de buitenste kleuren) en een shimmer blush (de middelste). Ik vind de kleuren echt prachtig en mooi warm overkomen. Eigenlijk ben ik heel erg blij dat ze deze heeft meegenomen want de kleuren die in de andere palettes zaten die ik wou hebben had ik eigenlijk allemaal al wel en deze kleuren nog niet.

De shimmer blush is heel erg romig en zacht qua structuur en de matte zijn iets harder, maar met de kwast maakt het niet uit en qua pigmentatie ook niet, want zoals we al gewend zijn van Sleek is dat prima in orde.

Wel is het palette wat kleiner dan dat ik had verwacht, ik had een groter palette verwacht maar waarom weet ik niet. De pans in de blush zijn wel wat kleiner dan de gewone standaard blushes van Sleek die je er links naast ziet liggen (Suede).

En swatches op de droge huid, hier zijn ze al geweldig gepigmenteerd! Ik vind het echt prachtige blushes die mooi gepigmenteerd zijn en makkelijk in gebruik, wel moet je goed aftikken want anders heb je te roze wangetjes.

De Sleek Blush By 3 is te koop in Engeland bij de Superdrug en online in hun webshop voor € 13,00

Dit vind je misschien ook leuk

29 reacties

 • Reageren
  Manon
  23 april 2012

  Omg, i want! Prachtige kleuren zeg, en het formaat is ook prima.

 • Reageren
  Yara
  23 april 2012

  Waaauw, ze zijn echt mooi! Ik wil hem ook wel graag hebben <3

 • Reageren
  Charile
  23 april 2012

  Wauw, heel mooi!

 • Reageren
  Elise
  23 april 2012

  Ik zag hem liggen in de Superdrug, en het was lastig om hem te laten liggen (anders had ik geen geld voor eten meer)! Maar hij is zo mooi…

 • Reageren
  Laurence
  23 april 2012

  Ik vertrek woensdag naar Londen, deze en nog een aantal andere Sleek producten staan al op m’n wishlist.
  xx

 • Reageren
  Paola
  23 april 2012

  wauw! Hij ziet er echt prachtig uit!

 • Reageren
  laura
  23 april 2012

  wat een mooi palletje zeg <3

 • Reageren
  Roos
  23 april 2012

  Prachtige kleuren palette, sleek heeft echt een van de beste blushes!

 • Reageren
  Amy
  23 april 2012

  Mooie kleuren! echt een mooi palette.

 • Reageren
  milou
  23 april 2012

  K had hem ook al ergens anders gezien ja en hij is zoooooo mooi! :)

 • Reageren
  Hollandabeauty
  23 april 2012

  Prachtig Prachtig zo jammer dat Sleek niet gewoon in de winkel te koop is.

 • Reageren
  Blosh Time
  23 april 2012

  Mooie kleuren! Vind de omhulzing van Sleek altijd zo mooi, van al hun producten.

 • Reageren
  Laura
  23 april 2012

  Mooooi! Dit heeft zeker een hoog ‘hebben hebben’ gehalte, haha :’)

 • Reageren
  Bellachique
  23 april 2012

  Geweldige blushes! Waren ze maar makkelijker verkrijgbaar! De kleuren zijn ook leuk gevarieerd!

 • Reageren
  Sandra
  23 april 2012

  Echt een prachtig palette, en goed gepigmenteerd!

 • Reageren
  Vera
  23 april 2012

  Hij is prachtig!

 • Reageren
  Esmay
  23 april 2012

  Nou , ik vind deze ook prachtig hoor :D

 • Reageren
  Daphne
  23 april 2012

  Hij is mooi! Toen ik er was, waren echt alle kleuren overal uitverkocht. Helaas :(

 • Reageren
  Tedje
  23 april 2012

  Oh wauw wat een mooie kleurtjes!!

 • Reageren
  Mirjam
  23 april 2012

  Supermooi, ik ben verliefd! <3

 • Reageren
  Nynke
  23 april 2012

  Wauw! Deze is echt mooi.

 • Reageren
  Tessa
  23 april 2012

  Ik wil ze allemaal haha! Ze zijn echt zo mooi!

 • Reageren
  Amanda
  23 april 2012

  Heel erg mooi!

 • Reageren
  Tamara
  23 april 2012

  Zo mooi <3 Ik word er echt hebberig van

 • Reageren
  Sophie
  23 april 2012

  Mooi blushpalet! Echt prachtige kleuren! <3

 • Reageren
  LottedeJ
  23 april 2012

  Aaaaah, ik ben jaloers! Wat een prachtig product, ik zou ook heel graag één van deze trioblushes van Sleek willen. Supermooie kleuren!

 • Reageren
  Daniëlle
  23 april 2012

  Echt prachtige kleuren. Wel jammer dat de combinatie die je graag wilde uitverkocht was, maar toch! Er is nog best moeilijk aan te komen!

 • Reageren
  Nicole
  23 april 2012

  vind ze er echt heel mooi uitizen! toch vind ik sleek blushes zelf wat eng omdat ze zó gepigmenteerd zijn..

 • Reageren
  Nannick
  30 april 2012

  Waauwiee beauty <3

 • Geef een reactie