Search
Close this search box.

Sleek Blush By 3 Sugar

Als ik ergens slecht tegen kan is het een product met een zeer hoog ‘hebben hebben’ gehalte waar je moeilijk aan kan komen. Sleek, een van mijn favoriete make-up merken heeft dit. Ik ben fan van de Sleek blushes en komen ze ineens met een blush palette uit in prachtige kleuren. Echt, deze moet ik hebben! Alleen niet in Nederland te koop, alleen in Engeland in de webshop en in de Superdrug. Oké laat maar, ik schrijf hem al op mijn buik. Maar wacht eens even, mijn zusje gaat naar Londen binnenkort!

Met een big smile op mijn gezicht gaf ik mijn zusje vorige week instructies met wat ik wou hebben. Met school ging zijn zusje naar Londen en ik stippelde helemaal voor haar uit wat en waar je het moest kopen. Een Sleek blush palette graag deze kleuren en niet te donker en te koop bij de Superdrug!

En vorige week kwam ze dan terug uit Londen met een cadeautje voor me, een Sleek blush palette. Helaas niet de Lace en Pumkin die ik graag wou maar het Sugar palette. Helaas waren de anderen al uitverkocht. Maar dat maakt niet uit want dit is ook een prachtig palette!

En, vinden jullie de blush ook niet zo geweldig? De blush bevat 2 matte kleuren (de buitenste kleuren) en een shimmer blush (de middelste). Ik vind de kleuren echt prachtig en mooi warm overkomen. Eigenlijk ben ik heel erg blij dat ze deze heeft meegenomen want de kleuren die in de andere palettes zaten die ik wou hebben had ik eigenlijk allemaal al wel en deze kleuren nog niet.

De shimmer blush is heel erg romig en zacht qua structuur en de matte zijn iets harder, maar met de kwast maakt het niet uit en qua pigmentatie ook niet, want zoals we al gewend zijn van Sleek is dat prima in orde.

Wel is het palette wat kleiner dan dat ik had verwacht, ik had een groter palette verwacht maar waarom weet ik niet. De pans in de blush zijn wel wat kleiner dan de gewone standaard blushes van Sleek die je er links naast ziet liggen (Suede).

En swatches op de droge huid, hier zijn ze al geweldig gepigmenteerd! Ik vind het echt prachtige blushes die mooi gepigmenteerd zijn en makkelijk in gebruik, wel moet je goed aftikken want anders heb je te roze wangetjes.

De Sleek Blush By 3 is te koop in Engeland bij de Superdrug en online in hun webshop voor € 13,00

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Ik zag hem liggen in de Superdrug, en het was lastig om hem te laten liggen (anders had ik geen geld voor eten meer)! Maar hij is zo mooi…

  2. Echt prachtige kleuren. Wel jammer dat de combinatie die je graag wilde uitverkocht was, maar toch! Er is nog best moeilijk aan te komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *