Search
Close this search box.

Sleek Au Natural Palette

 photo SleekAuNatural6_zps32beeb32.png

Gisteren liet ik jullie de Beauté Et Vogue box zien en daarin zaten een aantal mooie producten van Sleek, zo ook dit Au Natural palette. Ik wilde hem al een hele tijd graag hebben vanwege de mooie natuurlijke tinten, omdat ik daar zelf heel erg van hou! En nu heb ik hem gewoon gekregen, dit prachtige palette met lekker veel matte tinten dat je ook niet vaak ziet. Ik laat jullie dit palette zien, is het echt de moeite waard?

 photo SleekAuNatural_zps8b92e63b.png

Sleek is sinds een tijdje gewoon in Nederland te koop bij een aantal V&D filialen, super leuk! Zo kun je de producten echt ervaren in plaats van reviews en swatches te geloven. V&D wilde er nog even iets meer aandacht aan geven en besloot daarom een aantal producten in deze box te stoppen. Onder andere dus het prachtige Au Natural palette waar ik al heel veel enthousiaste verhalen over heb gehoord. Hij zit zoals gewoonlijk mooi verpakt in een typisch Sleek doosje.

 photo SleekAuNatural1_zps224266f4.png

Op de achterkant van het doosje vinden we nog wat informatie over het palette. Als eerste natuurlijk de naam en voor de rest iets over de inhoud. Het palette heeft 12 verschillende kleuren met een hele goede pigmentatie belooft de verpakking. Je kunt er looks voor overdag maar ook voor ’s nachts mee maken en is draagbaar voor iedere huidskleur! Sleek weet zijn product in ieder geval goed te verkopen!

 photo SleekAuNatural2_zps31c43f95.png

Als je het doosje open maakt komt daar een mooi mat zwarte doosje tevoorschijn. Ik moet stiekem nog altijd even wennen aan het nieuwe logo, maar deze is wel veel mooier dan het oude, niet zo schreeuwerig. Het doosje heeft een mooi en handig formaat zodat je het ook nog eens gemakkelijk met je mee kan nemen.

 photo SleekAuNatural5_zpsb03c0280.png

Als we het doosje open maken komen er 12 prachtige natuurlijke tinten boven water. Wat me meteen opvalt is dat het palette vrij veel matte kleuren heeft. 8 matte tinten en 4 shimmer tinten, dat zie je niet vaak maar is wel eens leuk! De oogschaduws hebben een grootte van een 20 cent muntje en uit ervaring weet ik dat je daar een hele tijd mee vooruit kunt. In het palette vind je ook nog een grote spiegel en een sponsapplicator voor degenen die het handig vinden deze te gebruiken.

 photo SleekAuNatural3_zpsdadddfe1.png

Als je het palette open maakt zit er nog een folie over de oogschaduws heen met daarop de verschillende namen. De bovenste rij bestaat uit de kleuren Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toast en Taupe. Op de onderste rij vind je de kleuren Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal en Noir. Ik vind de namen van Sleek heel erg leuk verzonnen!

 photo SleekAuNatural4_zps9dab8812.png

En de kleuren even helemaal goed zichtbaar. Wat me opvalt is dat de bovenste rij allemaal matte is en de kleuren vrij dicht bij elkaar liggen, ik hoop dus dat die kleuren niet bij elkaar in het niet vallen, dat zal een beetje zonde zijn. Maar laten we er het beste van hopen!

 photo SleekAuNatural7_zps743db49f.png

De matte en shimmer oogschaduws vind ik wel zeker een verschil van kwaliteit hebben. De matte oogschaduws zijn vrij droog en poederig waardoor ik het idee heb dat ze niet zo gepigmenteerd zijn als de shimmer oogschaduws. Die zijn namelijk lekker zacht en romig en komt echt een explosie van kleur af, maar dat zien jullie wel bij de swatches. Jammer dat dat toch een verschil in kwaliteit is.

 photo SleekAuNatural9_zps161011a8.png

Swatches van de bovenste rij met de kleuren: Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toast en Taupe. Het is waar ik al een beetje bang voor was, de kleuren vallen allemaal een beetje in het niet en lijken vrij veel op elkaar. Dat vind ik wel jammer!

 photo SleekAuNatural10_zpse093fe1e.png

De kleuren Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal en Noir zijn dan echt weer een wereld van verschil met de bovenste rij, wat een prachtige pigmenatie en kleur. Bij de bovenste rij heb je bijna een bril nodig om de kleuren te zien, dat vind ik wel heel erg jammer. Daarom zal ik sneller met de onderste kleuren werken dan de bovenste, misschien dan een beetje om te highlighten, maar voor de rest vind ik het zonde en hadden ze beter voor een paar andere kleuren kunnen kiezen.

 photo SleekAuNatural8_zps51e9d1fa.png

Het Sleek Au Natural palette vind je deze maand in de Beauté Et Vogue box en je kunt hem natuurlijk ook kopen bij geselecteerde V&D filialen en bij verschillende webshops rond de € 9,95. Wat vinden jullie van dit palette?

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

40 reacties

 1. Wat jammer dat de bovenste kleuren zo tegenvallen, maar de onderste rij kleuren spatten echt van het beeldscherm af. Heel mooi!

 2. Dit palette heb ik zelf ook (en gereviewd, natuurlijk) en ik kom een beetje op hetzelfde uit, maar vind het nog steeds een prachtig palette. Het was een van de eerst van Sleek die ik kocht. Jammer trouwens dat je er geen look mee hebt gemaakt, ben ik niet van je gewend. xxx Lucinda

 3. Ik heb dit palette ook en ben er gek op, op je oog pakken de kleuren veel beter dan met een swatch. Toen ik mijn palette voor het eerst probeerde had ik het zelfde als jou. Maar wanneer je er looks mee maakt, komt het palette zoveel beter uit.

 4. Hm volgens mij is dit een van de weinige Sleek palettes dat ik niet heb.. Vond ‘m altijd zo gelig (vooral die bovenste rij). Maar je swatches zien er wel best goed uit, zeker van de onderste kleuren!

 5. De reden die je aanhaalt (slechte pigmentatie van de matte, bovenste kleuren), is precirs de reden waarom ik dit palette toch heb laten liggen toen ik dit palette testte in de V&D. Ik vind het storm-palette heel mooi! Die heb ik dan ook wél gekocht. :-)

 6. Ik vind t een heel mooi palette! Ik denk dat je met de bovenste en onderste rij een prima look kunt maken! Hij staat op m’n wishlist :)

 7. Ik heb hem zelf ook! Vind het jammer dat de bovenste kleuren niet zo goed uitpakken. Daar in tegen gebruik ik de onderste kleuren erg graag vooral mineral earth en Taupe van de bovenste rij vind ik erg fijn om te gebruiken!

 8. Ik heb hem zelf nu alweer een jaar in bezit en ik ben er dol op. Nog steeds gebruik ik het palette regelmatig, vooral de onderste rij.

 9. Gaaf palette! Helaas heb ik al genoeg neutrale kleurtjes ;) De onderste rij, en dan vooral die mooie koperrode kleur is prachtig! X

 10. Jammer dat de bovenste rij zo tegenvalt! De onderste rij daarentegen is wel super pretty! Dit palette staat nog op mijn wishlist.

 11. Ik heb dit palette ook en gebruikte het vroeger echt heel vaak (het was mijn eerste “echte” oogschaduwpalette). Vooral de onderste rij is inderdaad prachtig, de bovenste rij gebruik ik vaak gewoon als basis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *