Search
Close this search box.

Skin79 Hot Orange & Hot Pink BB Cream

BB Creams zijn jullie tegenwoordig allemaal wel bekend mee (mocht je het niet weten klik dan hier), helemaal nu Garnier ook een BB Cream heeft uitgebracht die gewoon in de winkel te koop is. Alleen het schijnt niet echt een goede te zijn en de prijs voor een niet zo geweldig product is ook wat aan de hoge kant. Dus vergeet de BB Cream van Garnier en onthoud goed deze BB Creams die ik vandaag voor jullie test heb. Even snel samenvatten, dit is alles wat ik zocht en met mijn hele foundation, poeder, crèmetjes stash niet voor elkaar kreeg. Ik kan jullie vertellen, ik ben laaiend enthousiast.

Dit zijn ze dan, de Skin79 BB Creams, de Hot Pink en de Hot Orange. De Hot Pink is de ‘oude’ variant en de Hot Orange de ‘nieuwe’ variant. Je zult natuurlijk denken wat is het verschil tussen beiden? Je kunt het eigenlijk vergelijken met een upgrade. De Hot Orange is nog beter gemaakt dan de Hot Pink! Ik zal ze eventjes voor jullie opsommen.

Hot Pink:

 • Geeft het gezicht een natuurlijke look
 • Bevat vrijwel alleen natuurlijke ingrediënten
 • Vervangt niet alleen je foundation, maar ook je moisturizer
 • Regenereert de huid en vermindert rimpels, fijne lijntjes en acne
 • Bevat Arbutin voor een egale kleur
 • Bevat extracten van groene tee, zonnebloempitten en rijst voor bescherming van de huid
 • Beschermt de huid tegen UV A en B straling door SPF25/PA++
 • 40 ml
Hot Orange:
 • Ecologische ingredienten zorgen voor een zachte huid
 • Zorgt de hele dag voor een goede vochtbalans
 • Wordt nog sneller door de huid opgenomen
 • Voelt nog lichter aan op de huid en geeft het een mooie matte finish
 • Vita – V Complex met vijf essentiele vitamine voor een nog gezondere huid
 • Regenereert de huid en vermindert rimpels, fijne lijntjes en acne
 • Bevat Arbutin voor een egale kleur
 • Geeft de beste bescherming tegen UV A en B stralen door zijn SPF50/PA+++
 • 40 ml

En maken de Creams het waar? Oh hell yeah! Ik ben nog nooit – en dit meen ik echt – zo enthousiast geweest over een foundation. Ik heb erg last van velletjes en een oneffen huid. Alle andere foundations zien er ontzettend ‘nep’ uit en vooral op mijn t-zone en hierbij is het echt prachtig egaal. Kijk maar goed op de foto’s, en die zijn niet bewerkt met photoshop en met een spiegelreflex gemaakt. Wat ik ook erg fijn vind is de verpakking van dit product, als eerst het ziet er geweldig uit en het is ook nog eens heel erg handig!

De Engelse beschrijving van Hot Pink

Engelse beschrijving van Hot Orange

En dan nu natuurlijk de brandende vraag. Welke van de 2 is nou het beste. Ik vind Hot Orange persoonlijk iets fijner. Deze heeft natuurlijk een ontzettend goede SPF en heeft exact mijn huidskleur, maar de Hot Pink kan mijn huid ook prima hebben. De structuur van de Hot Orange is ook iets wateriger dan de Hot Pink, want die is behoorlijk dikkig. Ze brengen allebei trouwens ontzettend egaal aan.

Links Hot Orange en rechts Hot Pink.

Geen make-up

Hot Pink

Hot Orange

Zoals je kan zien ziet het er ontzettend mooi en natuurlijk uit en dekt het voldoende. Het maakt je huid niet 100% egaal maar dat wil ik ook niet dus daarom heb ik niet zoveel gebruikt. Ik heb de BB cream trouwens met een Beautyblender aangebracht. De foundation blijft de hele dag perfect op zijn plek zitten en dit leid ik af aan het feit dan dat ik mijn huid schoonmaak er ontzettend veel foundation op mijn watje komt. Als ik een andere foundation op heb gehad heb ik na het schoonmaken van mijn gezicht meestal nog een schoon watje over.

Deze 2 top producten komen van de webshop BBCreamShop, waar ze echt geweldige Aziatische beauty producten verkopen. Maar ze richten zich het meeste op BB Creams, dus mocht je nog een goede zoeken sla daar zeker je slag! Deze BB Creams hebben trouwens een normale kleur en zijn niet zo ontzettend wit. Je kan deze goed vergelijken met MAC NC15.

Hot Pink is te koop voor € 18,79
Hot Orange is te koop voor € 20,49

Ik kan alleen maar zeggen dat dit de meest geweldige foundation/BB Cream product is wat ik ooit heb gehad! Dus ik zou zeggen, ga zeker naar hun webshop en bestel er eentje en ik weet zeker dat hij je geweldig gaat bevallen! Of je wacht tot vanmiddag, dan kan je een Skin79 Hot Orange winnen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

 1. Ik heb de pink versie en ben er ook zeker blij mee, je hebt echt maar een heel klein beetje nodig.De oranje versie kon ik nog niet inderdaad die vind ik je zelfs nog net iets mooier staan, dus ik denk dat mijn volgende keus wel makkelijker is, dan ga ik ook voor de oranje versie ;)

 2. aah super deze review! Ben ook al een tijdje op zoek naar een foundation die mijn droge huid aankan, en deze lijkt me super fijn. Ga hem bestellen :)

 3. Het lijkt op je hand wel alsof de hot orange iets minder grauw/grijzig is. Dat zou echt super zijn, want die grauw grijzige kleur was precies wat mij tegen hield om BB creams aan te schaffen. Je huid ziet er echt super uit! Fijne review ook.

 4. Wow dat klinkt echt super! Ik vind het resultaat ook erg mooi en natuurlijk. En die verpakking is echt geweldig, zo anders dan andere merken. Trouwens, die foto met de rode blazer vind ik erg mooi :)

 5. Ik vind het ook een fijn product, maar alleen als ik geen last heb van extreme roodheden in mijn gezicht.. Ik pak mijn bbcream (ik heb de pink) dan ook alleen maar als mijn huid verder alleen een egale tint nodig heeft.

 6. ik heb de hot orange bb cream. hij is echt superfijn. ruikt naar sudocrem, een echte zalf geur dus.
  wanneer ik hem nét opgebracht heb lijkt hij wel erg droog. naarmate de dag vordert en mijn gezicht meer oliën aanmaakt verdwijnt dat droge een beetje. ik heb zelf acne rosacea en de bb cream dekt dat aardig goed. ik mis nog wel het “voedende” gevoel en hij maakt je vlekjes niet witter zoals hij zegt te doen (whitening)
  een prima foundation, maar heeft mijn huid (nog) niet verbeterd. ik gebruik hem nu overigens 3 a 4 weken.

 7. Ik heb Hot Pink, heb Hot Oranje ook besteld voor wanneer Hot Pink op is. Ik vind hem erg fijn :) Al is het alleen al om de subtiele dekking, hij plamuurt je hoofd niet vol

 8. Ik heb de proefjes besteld en ga ze deze week proberen :) ik ben al jaren opzoek naar een goede foundation dus ben erg benieuwd! Trouwens welke (merk /kleur) lipstick heb je op bij de hot pink foto..beetje dat oranje achtige kleurtje..supermooi!

 9. Tip van de dag. Als je dat nog niet hebt en bereid bent om even te wachten, creeer een ebay account en een paypal account. Ga dan naar de onderstaande link en bestel het in Korea waar het merk vandaag komt. Kan je veel geld schelen. Ik heb de Gold versie en die vind ik geweldig. Ik wil de orange en pink ook gaan bestellen om te kijken welke nu DE BB cream voor mij is. Maar ik blijf sowieso bij skin79 ;-)

  De garnier heb ik ook liggen en is 10x niks. Blijft de hele dag vet en afgeven. Structuur is ook heel anders dan die van skin79.

  http://m.ebay.nl/itm/141020556759?nav=WATCHING_ACTIVE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *