Skin79 Hot Orange & Hot Pink BB Cream

BB Creams zijn jullie tegenwoordig allemaal wel bekend mee (mocht je het niet weten klik dan hier), helemaal nu Garnier ook een BB Cream heeft uitgebracht die gewoon in de winkel te koop is. Alleen het schijnt niet echt een goede te zijn en de prijs voor een niet zo geweldig product is ook wat aan de hoge kant. Dus vergeet de BB Cream van Garnier en onthoud goed deze BB Creams die ik vandaag voor jullie test heb. Even snel samenvatten, dit is alles wat ik zocht en met mijn hele foundation, poeder, crèmetjes stash niet voor elkaar kreeg. Ik kan jullie vertellen, ik ben laaiend enthousiast.

Dit zijn ze dan, de Skin79 BB Creams, de Hot Pink en de Hot Orange. De Hot Pink is de ‘oude’ variant en de Hot Orange de ‘nieuwe’ variant. Je zult natuurlijk denken wat is het verschil tussen beiden? Je kunt het eigenlijk vergelijken met een upgrade. De Hot Orange is nog beter gemaakt dan de Hot Pink! Ik zal ze eventjes voor jullie opsommen.

Hot Pink:

 • Geeft het gezicht een natuurlijke look
 • Bevat vrijwel alleen natuurlijke ingrediënten
 • Vervangt niet alleen je foundation, maar ook je moisturizer
 • Regenereert de huid en vermindert rimpels, fijne lijntjes en acne
 • Bevat Arbutin voor een egale kleur
 • Bevat extracten van groene tee, zonnebloempitten en rijst voor bescherming van de huid
 • Beschermt de huid tegen UV A en B straling door SPF25/PA++
 • 40 ml
Hot Orange:
 • Ecologische ingredienten zorgen voor een zachte huid
 • Zorgt de hele dag voor een goede vochtbalans
 • Wordt nog sneller door de huid opgenomen
 • Voelt nog lichter aan op de huid en geeft het een mooie matte finish
 • Vita – V Complex met vijf essentiele vitamine voor een nog gezondere huid
 • Regenereert de huid en vermindert rimpels, fijne lijntjes en acne
 • Bevat Arbutin voor een egale kleur
 • Geeft de beste bescherming tegen UV A en B stralen door zijn SPF50/PA+++
 • 40 ml

En maken de Creams het waar? Oh hell yeah! Ik ben nog nooit – en dit meen ik echt – zo enthousiast geweest over een foundation. Ik heb erg last van velletjes en een oneffen huid. Alle andere foundations zien er ontzettend ‘nep’ uit en vooral op mijn t-zone en hierbij is het echt prachtig egaal. Kijk maar goed op de foto’s, en die zijn niet bewerkt met photoshop en met een spiegelreflex gemaakt. Wat ik ook erg fijn vind is de verpakking van dit product, als eerst het ziet er geweldig uit en het is ook nog eens heel erg handig!

De Engelse beschrijving van Hot Pink

Engelse beschrijving van Hot Orange

En dan nu natuurlijk de brandende vraag. Welke van de 2 is nou het beste. Ik vind Hot Orange persoonlijk iets fijner. Deze heeft natuurlijk een ontzettend goede SPF en heeft exact mijn huidskleur, maar de Hot Pink kan mijn huid ook prima hebben. De structuur van de Hot Orange is ook iets wateriger dan de Hot Pink, want die is behoorlijk dikkig. Ze brengen allebei trouwens ontzettend egaal aan.

Links Hot Orange en rechts Hot Pink.

Geen make-up

Hot Pink

Hot Orange

Zoals je kan zien ziet het er ontzettend mooi en natuurlijk uit en dekt het voldoende. Het maakt je huid niet 100% egaal maar dat wil ik ook niet dus daarom heb ik niet zoveel gebruikt. Ik heb de BB cream trouwens met een Beautyblender aangebracht. De foundation blijft de hele dag perfect op zijn plek zitten en dit leid ik af aan het feit dan dat ik mijn huid schoonmaak er ontzettend veel foundation op mijn watje komt. Als ik een andere foundation op heb gehad heb ik na het schoonmaken van mijn gezicht meestal nog een schoon watje over.

Deze 2 top producten komen van de webshop BBCreamShop, waar ze echt geweldige Aziatische beauty producten verkopen. Maar ze richten zich het meeste op BB Creams, dus mocht je nog een goede zoeken sla daar zeker je slag! Deze BB Creams hebben trouwens een normale kleur en zijn niet zo ontzettend wit. Je kan deze goed vergelijken met MAC NC15.

Hot Pink is te koop voor € 18,79
Hot Orange is te koop voor € 20,49

Ik kan alleen maar zeggen dat dit de meest geweldige foundation/BB Cream product is wat ik ooit heb gehad! Dus ik zou zeggen, ga zeker naar hun webshop en bestel er eentje en ik weet zeker dat hij je geweldig gaat bevallen! Of je wacht tot vanmiddag, dan kan je een Skin79 Hot Orange winnen!

Dit vind je misschien ook leuk

31 reacties

 • Reply
  Yak Man
  28 oktober 2011 at 07:28

  oe, ze klinken erg goed zeg! :D

 • Reply
  Brigitta
  28 oktober 2011 at 08:53

  Ik heb de pink versie en ben er ook zeker blij mee, je hebt echt maar een heel klein beetje nodig.De oranje versie kon ik nog niet inderdaad die vind ik je zelfs nog net iets mooier staan, dus ik denk dat mijn volgende keus wel makkelijker is, dan ga ik ook voor de oranje versie ;)

 • Reply
  britta
  28 oktober 2011 at 09:00

  Ziet er erg goed uit! Nu ben ik er toch ook wel benieuwd na. Ik ga eens op de webshop kijken!

 • Reply
  Esmay
  28 oktober 2011 at 10:30

  Ze klinken echt amazeballs! :D

 • Reply
  Sabine
  28 oktober 2011 at 11:36

  Ik vind het ZO lastig om foundation online te bestellen, geen idee of ik de goede kleur te pakken heb namelijk..

  • Reply
   Aranka
   28 oktober 2011 at 11:44

   Deze is te vergelijken met MAC NC 15!

 • Reply
  Tess
  28 oktober 2011 at 11:42

  aah super deze review! Ben ook al een tijdje op zoek naar een foundation die mijn droge huid aankan, en deze lijkt me super fijn. Ga hem bestellen :)

 • Reply
  roos
  28 oktober 2011 at 12:02

  Hot orange staat je mooi! Als ik foundation heb is ie vaak veel te roze voor mijn huid echt zonde.

 • Reply
  Nannick
  28 oktober 2011 at 12:55

  Wauwwie dat klinkt goed!

 • Reply
  Kiki
  28 oktober 2011 at 13:45

  Het lijkt op je hand wel alsof de hot orange iets minder grauw/grijzig is. Dat zou echt super zijn, want die grauw grijzige kleur was precies wat mij tegen hield om BB creams aan te schaffen. Je huid ziet er echt super uit! Fijne review ook.

 • Reply
  Redhotjillypeppers
  28 oktober 2011 at 13:46

  Ziet er goed uit. En de verpakking is zo mooi !

 • Reply
  Gabriëlla
  28 oktober 2011 at 14:16

  Wow dat klinkt echt super! Ik vind het resultaat ook erg mooi en natuurlijk. En die verpakking is echt geweldig, zo anders dan andere merken. Trouwens, die foto met de rode blazer vind ik erg mooi :)

 • Reply
  Daniëlle
  28 oktober 2011 at 16:12

  Klinkt goed zeg ^.^

 • Reply
  Christel
  28 oktober 2011 at 16:33

  Ziet er goed uit. De verpakking is ook erg mooi.

 • Reply
  LottedeJ
  28 oktober 2011 at 16:47

  Ik ben echt zooo benieuwd naar Hot Orange! Ik tweette je laatst nog en toen raadde je me deze ook aan. Ik denk dat deze ook het beste bij mijn huid past.

 • Reply
  Jessica
  28 oktober 2011 at 17:51

  Ik vind het ook een fijn product, maar alleen als ik geen last heb van extreme roodheden in mijn gezicht.. Ik pak mijn bbcream (ik heb de pink) dan ook alleen maar als mijn huid verder alleen een egale tint nodig heeft.

 • Reply
  Steffi
  28 oktober 2011 at 19:49

  Wauw, dat klinkt erg veelbelovend! Ik doe zeker mee met je winactie :)

 • Reply
  Marijke
  28 oktober 2011 at 20:41

  Klinkt erg fijn! Ziet er ook mooi uit!

 • Reply
  Paola
  29 oktober 2011 at 12:06

  Klinkt super!

 • Reply
  Jessie
  29 oktober 2011 at 23:32

  oh, deze lijken me erg fijn!
  zien er ook goed uit!

 • Reply
  Jorna
  1 november 2011 at 11:24

  Looking good! En wat een prachtige verpakking ook! <3

 • Reply
  Claudia
  1 november 2011 at 16:40

  Vond het ook al raar dat ze ‘westerse’ bbcream gingen uitbrengen.. ik gebruik zelf deze: http://www.bbcreamshop.nl/product/17/skin79_oriental_gold_bb_cream#.TrASe2Bvh1M
  zit een lip/cheek tint bij wat ik erg fijn vind (anders ben je zo egaal.. ;p). Die roze die je laat zien is een van de bekendste volgens mij!

 • Reply
  Vera Camilla
  3 november 2011 at 15:30

  SUPER! Kan niet wachten om ze te testen :D

 • Reply
  Esmée
  27 februari 2012 at 22:05

  ik heb de hot orange bb cream. hij is echt superfijn. ruikt naar sudocrem, een echte zalf geur dus.
  wanneer ik hem nét opgebracht heb lijkt hij wel erg droog. naarmate de dag vordert en mijn gezicht meer oliën aanmaakt verdwijnt dat droge een beetje. ik heb zelf acne rosacea en de bb cream dekt dat aardig goed. ik mis nog wel het “voedende” gevoel en hij maakt je vlekjes niet witter zoals hij zegt te doen (whitening)
  een prima foundation, maar heeft mijn huid (nog) niet verbeterd. ik gebruik hem nu overigens 3 a 4 weken.

 • Reply
  Amanda
  17 april 2012 at 16:10

  Ik heb Hot Pink, heb Hot Oranje ook besteld voor wanneer Hot Pink op is. Ik vind hem erg fijn :) Al is het alleen al om de subtiele dekking, hij plamuurt je hoofd niet vol

 • Reply
  Monique
  4 september 2012 at 16:18

  Ik heb de proefjes besteld en ga ze deze week proberen :) ik ben al jaren opzoek naar een goede foundation dus ben erg benieuwd! Trouwens welke (merk /kleur) lipstick heb je op bij de hot pink foto..beetje dat oranje achtige kleurtje..supermooi!

 • Reply
  sara
  9 oktober 2012 at 20:37

  Ik heb hot pink en ik vind hem heeel erg fijn ♥
  xx

 • Reply
  santoucha
  12 oktober 2012 at 15:54

  Welke zou aan te raden zijn voor een getinte huidskleur?

 • Reply
  Neline
  16 december 2012 at 15:40

  Waar kan je een tester krijgen van dit product?

 • Reply
  Britt
  28 april 2013 at 22:21

  Ik heb net de Oranje versie binnen gekregen maar nog niet geprobeerd. Nu ben ik echt heeeel erg benieuwd (:

 • Reply
  Bianca
  19 april 2014 at 11:03

  Tip van de dag. Als je dat nog niet hebt en bereid bent om even te wachten, creeer een ebay account en een paypal account. Ga dan naar de onderstaande link en bestel het in Korea waar het merk vandaag komt. Kan je veel geld schelen. Ik heb de Gold versie en die vind ik geweldig. Ik wil de orange en pink ook gaan bestellen om te kijken welke nu DE BB cream voor mij is. Maar ik blijf sowieso bij skin79 ;-)

  De garnier heb ik ook liggen en is 10x niks. Blijft de hele dag vet en afgeven. Structuur is ook heel anders dan die van skin79.

  http://m.ebay.nl/itm/141020556759?nav=WATCHING_ACTIVE

 • Laat een reactie achter