Skin79 Dream Girls BB Cream

BB Creams, je wordt er tegenwoordig dood mee gegooid. Eerst was het alleen op de Aziatische markt te koop maar nu neemt het ook de Europese markten over. Vandaag heb ik weer een review voor jullie, over ik denk wat een onbekende BB Cream voor jullie. Namelijk de Dream Girls BB Cream van Skin79. Skin79 is wat mij betreft hét merk voor BB Creams dus ik ben erg benieuwd, deze is speciaal voor de jonge meiden!

Skin79 is een oorspronkelijk Noord Amerikaans merk dat het meeste bekend staat om zijn BB Creams. In Azie is dit merk dan ook echt een begrip. Na mijn geweldige ervaring met de BB Creams van Skin79 in Hot Pink en de oranje versie daarvan had ik meteen een hoge verwachting van deze crèmes. Alleen deze is speciaal ontwikkeld voor de meisjes en vrouwen tot een jaar of 22.

Met andere woorden, deze BB Cream is echt voor de jongere huid die nog niet al te veel verzorging nodig heeft. En natuurlijk ook niet de nodige plamuurlaag dekking. Deze BB Cream heeft een aantal gunstige eigenschappen voor de jongere huid:

1. Reguliert de talgproductie en helpt acne te voorkomen.
2. Zorgt voor een zachte en schone huid.
3. Verminderd ruwe gebieden op de huid.
4. Beschermt tegen schadelijke UV stralen van het zonlicht.

Klinkt goed toch?

Beloften van deze BB Cream

Ziet er op zich prima uit, maar er zitten wel minerale oliën in en alcohol.

Goed, laten we het echt gaan hebben over deze BB Cream. Allereerst over de verpakking. De BB Cream is verpakt in een mooie paarse doos met alles erop aangegeven in het Engels, altijd handig! In het doosje zit een mooie foundation flacon van 43,5 gram. Dat kan je vergelijken met een normale inhoud voor een foundation.

De structuur van de BB Cream is heel erg fijn en voelt aan als een normale vloeibare foundation, wat meteen opvalt aan dit product is dat het heerlijk fris ruikt. Misschien komt dat wel door alle smakelijke ingrediënten die in het product zitten.

 Als je het product uitsmeert blijft er een prachtige egale laag achter, precies wat ik wil. Maar er zit wel een beetje een keerzijde aan dit product, wat ik zelf alleen maar positief ervaar, maar dat is natuurlijk verschillend per persoon. Deze BB Cream is niet echt dekkend, hij haalt wel je oneffenheden weg, maar verwacht niet als je best wel een onzuivere huid hebt wonderen voor je gezicht. Ik heb zelf een mooie huid en breng er graag nog even een ‘extra’ laagje over aan en dan is deze BB Cream echt perfect, maar ik kan me voorstellen dat sommige meiden echt voor meer dekking willen gaan.

Even een duidelijke foto van mij zonder enige make-up op mijn gezicht. Zoals je ziet heb ik een beetje kleurverschil op mijn huid onder de ogen en op mijn neus. Voor de rest ziet het er echt prima uit. Op de foto hieronder kan je zien dat hij het wel iets corrigeert maar niet een geweldige dekking geeft.

Toch ben ik zelf ontzettend tevreden over deze BB Cream, hij doet wat hij zegt, want ik heb totaal niet meer last van een vette huid en mijn acne heb ik in de tijd dat ik dit product gebruik niet meer gezien. Ook beschermt het mijn huid goed tegen de zon want er zit een SPF van 30 in (denk er wel aan dat je dan maar 2 uur beschermd bent, mocht je echt in de zon gaan moet je het daarna weer goed insmeren). De BB Cream blijft ook de hele dag goed op zijn plek zitten.

Skin79 heeft me dus weer aangenaam verrast met deze BB Cream voor de jonge meiden onder de 22. Alleen mocht je echt opzoek zijn naar een goede dekking, dan zou ik voor de Hot Orange variant van Skin79 gaan.

De Dream Girls BB Cream van Skin79 is online te koop op BBCreamShop voor € 12,45

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  Charile
  3 september 2012 at 07:34

  Dat ziet er goed uit :)

 • Reply
  Hester
  3 september 2012 at 07:49

  Wat heb jij een mooie huid zeg! Die BBcream is echt perfect voor jou, want een dikke foundationlaag heb je niet nodig :)

 • Reply
  Linda
  3 september 2012 at 07:55

  Je hebt helemaal geen BB Cream of foundation nodig joh! Je hebt een schitterende huid.

 • Reply
  Tessa
  3 september 2012 at 08:14

  ziet er goed uit !

 • Reply
  Lifesplash
  3 september 2012 at 08:19

  Aaaaah, Aranka jij hebt niets nodig joh! Jij hebt zo een mooie huid. :o Alhoewel deze BB cream wel geschikt is voor jou, hij is errrg mooi en doet goed zijn werk. Maar over het algemeen lees je veel positieve dingen over skin79. :)

 • Reply
  Fré
  3 september 2012 at 09:03

  Aaah jammer, ik ben op zoek naar meer dekking. Wat vind je van de skin79 Hot Orange ten opzichte van de ‘nieuwe’ bbcream van garnier? Is de kleur even licht? En de dekking even goed? Ik ben namelijk op zoek naar een goedkopere bbcream. Ik heb nu die van drjart (silver label) maar die is meer dan 30euro en hoewel deze goed bevalt, ben ik dus op zoek naar iets goedkoper. Hoop dat de nieuwe van garnier een even mooie lichte kleur heeft en goede dekking als skin79 Hot Orange?

  • Reply
   Tessa
   3 september 2012 at 12:35

   Ik heb ze allebei, en de oranje is lichter van kleur dan die van Garnier. Die dekt ook veeeeeel meer! Ik vind hem bijna zo dekkend als een foundation, plus hij verzorgt heel goed! Je krijgt hier ook een mooie healthy glow van. Echt, deze kan ik iedereen aanraden, ik ben nog nooit zo blij geweest met een BB cream!

   • Reply
    Fré
    4 september 2012 at 17:19

    Dankje! :)

  • Reply
   Aranka
   3 september 2012 at 13:30

   Zelf heb ik de BB Cream van Garnier niet, maar ik denk dat je heel veel hebt aan het antwoord van Tessa!

 • Reply
  Sophia
  3 september 2012 at 09:42

  Jij hebt echt een mooie huid! <3 Deze bb cream lijkt me ontzettend fijn :)

 • Reply
  Esmay
  3 september 2012 at 09:45

  Wat een leuke verpakking is dit :D! De BB cream lijkt me ook erg fijn. Ik heb namelijk niet echt heel veel dekking nodig, dus dit is dan ideaal :)

 • Reply
  AnnaSophia
  3 september 2012 at 10:43

  Och, die ziet er inderdaad héél erg goed uit!

 • Reply
  Miranda
  3 september 2012 at 12:16

  Geeft een mooie resultaat al zal ik eerder gaat voor skin 79 orange vanwege de dekking.

 • Reply
  Lin
  3 september 2012 at 12:16

  Dat is een mooie!! And it hit me: ik ben te oud voor een beautyproduct!! Oh my… ik word oud ;( Nee hoor, gekheid. Het ziet er goed uit!

 • Reply
  Nikita
  3 september 2012 at 13:04

  hmm deze aanrader ga ik toch onthouden !

 • Reply
  LounaBeauty
  3 september 2012 at 13:26

  Oe wauw. dat ziet er goed uit, mooi en natuurlijk verschil :)

 • Reply
  dita
  3 september 2012 at 13:57

  Wat fijn. :-)

 • Reply
  Kimberly
  3 september 2012 at 15:22

  Hij lijkt me fijn!

 • Reply
  Amy
  3 september 2012 at 17:39

  Ziet er heel goed uit!

 • Reply
  Jana
  3 september 2012 at 19:58

  Lijkt me erg fijn :D xx

 • Reply
  Lisa
  3 september 2012 at 21:29

  Ziet er goed uit (: Ik wil heel graag de oranje versie ervan uitproberen! x

 • Reply
  Emily
  8 september 2012 at 23:43

  jammer dat er geen spf in zit, want het lijkt me een goeie bb cream

 • Laat een reactie achter