Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Skin79 Dream Girls BB Cream

BB Creams, je wordt er tegenwoordig dood mee gegooid. Eerst was het alleen op de Aziatische markt te koop maar nu neemt het ook de Europese markten over. Vandaag heb ik weer een review voor jullie, over ik denk wat een onbekende BB Cream voor jullie. Namelijk de Dream Girls BB Cream van Skin79. Skin79 is wat mij betreft hét merk voor BB Creams dus ik ben erg benieuwd, deze is speciaal voor de jonge meiden!

Skin79 is een oorspronkelijk Noord Amerikaans merk dat het meeste bekend staat om zijn BB Creams. In Azie is dit merk dan ook echt een begrip. Na mijn geweldige ervaring met de BB Creams van Skin79 in Hot Pink en de oranje versie daarvan had ik meteen een hoge verwachting van deze crèmes. Alleen deze is speciaal ontwikkeld voor de meisjes en vrouwen tot een jaar of 22.

Met andere woorden, deze BB Cream is echt voor de jongere huid die nog niet al te veel verzorging nodig heeft. En natuurlijk ook niet de nodige plamuurlaag dekking. Deze BB Cream heeft een aantal gunstige eigenschappen voor de jongere huid:

1. Reguliert de talgproductie en helpt acne te voorkomen.
2. Zorgt voor een zachte en schone huid.
3. Verminderd ruwe gebieden op de huid.
4. Beschermt tegen schadelijke UV stralen van het zonlicht.

Klinkt goed toch?

Beloften van deze BB Cream

Ziet er op zich prima uit, maar er zitten wel minerale oliën in en alcohol.

Goed, laten we het echt gaan hebben over deze BB Cream. Allereerst over de verpakking. De BB Cream is verpakt in een mooie paarse doos met alles erop aangegeven in het Engels, altijd handig! In het doosje zit een mooie foundation flacon van 43,5 gram. Dat kan je vergelijken met een normale inhoud voor een foundation.

De structuur van de BB Cream is heel erg fijn en voelt aan als een normale vloeibare foundation, wat meteen opvalt aan dit product is dat het heerlijk fris ruikt. Misschien komt dat wel door alle smakelijke ingrediënten die in het product zitten.

 Als je het product uitsmeert blijft er een prachtige egale laag achter, precies wat ik wil. Maar er zit wel een beetje een keerzijde aan dit product, wat ik zelf alleen maar positief ervaar, maar dat is natuurlijk verschillend per persoon. Deze BB Cream is niet echt dekkend, hij haalt wel je oneffenheden weg, maar verwacht niet als je best wel een onzuivere huid hebt wonderen voor je gezicht. Ik heb zelf een mooie huid en breng er graag nog even een ‘extra’ laagje over aan en dan is deze BB Cream echt perfect, maar ik kan me voorstellen dat sommige meiden echt voor meer dekking willen gaan.

Even een duidelijke foto van mij zonder enige make-up op mijn gezicht. Zoals je ziet heb ik een beetje kleurverschil op mijn huid onder de ogen en op mijn neus. Voor de rest ziet het er echt prima uit. Op de foto hieronder kan je zien dat hij het wel iets corrigeert maar niet een geweldige dekking geeft.

Toch ben ik zelf ontzettend tevreden over deze BB Cream, hij doet wat hij zegt, want ik heb totaal niet meer last van een vette huid en mijn acne heb ik in de tijd dat ik dit product gebruik niet meer gezien. Ook beschermt het mijn huid goed tegen de zon want er zit een SPF van 30 in (denk er wel aan dat je dan maar 2 uur beschermd bent, mocht je echt in de zon gaan moet je het daarna weer goed insmeren). De BB Cream blijft ook de hele dag goed op zijn plek zitten.

Skin79 heeft me dus weer aangenaam verrast met deze BB Cream voor de jonge meiden onder de 22. Alleen mocht je echt opzoek zijn naar een goede dekking, dan zou ik voor de Hot Orange variant van Skin79 gaan.

De Dream Girls BB Cream van Skin79 is online te koop op BBCreamShop voor € 12,45

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Aaaaah, Aranka jij hebt niets nodig joh! Jij hebt zo een mooie huid. :o Alhoewel deze BB cream wel geschikt is voor jou, hij is errrg mooi en doet goed zijn werk. Maar over het algemeen lees je veel positieve dingen over skin79. :)

  2. Aaah jammer, ik ben op zoek naar meer dekking. Wat vind je van de skin79 Hot Orange ten opzichte van de ‘nieuwe’ bbcream van garnier? Is de kleur even licht? En de dekking even goed? Ik ben namelijk op zoek naar een goedkopere bbcream. Ik heb nu die van drjart (silver label) maar die is meer dan 30euro en hoewel deze goed bevalt, ben ik dus op zoek naar iets goedkoper. Hoop dat de nieuwe van garnier een even mooie lichte kleur heeft en goede dekking als skin79 Hot Orange?

    1. Ik heb ze allebei, en de oranje is lichter van kleur dan die van Garnier. Die dekt ook veeeeeel meer! Ik vind hem bijna zo dekkend als een foundation, plus hij verzorgt heel goed! Je krijgt hier ook een mooie healthy glow van. Echt, deze kan ik iedereen aanraden, ik ben nog nooit zo blij geweest met een BB cream!

  3. Wat een leuke verpakking is dit :D! De BB cream lijkt me ook erg fijn. Ik heb namelijk niet echt heel veel dekking nodig, dus dit is dan ideaal :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *