Skin79 Diamond Prestige BB Cream

Een aantal dagen geleden liet ik jullie al een andere BB Cream van Skin79 zien, namelijk de Dream Girls BB Cream die speciaal is voor de wat jongere meiden met een jonge huid die niet zoveel verzorging en dekking nodig heeft. Deze is juist weer een beetje het tegenovergestelde. Hij is goed dekkend (je hebt eigenlijk geen concealer meer nodig), zorgt voor een goede talg afvoer en is geschikt voor elk huidtype. Klinkt natuurlijk heel erg goed allemaal, daarom testte ik deze BB Cream voor jullie uit!

Iedereen weet intussen wel wat een BB Cream is, maar voor de meiden die het nog niet helemaal duidelijk op een rijtje hebben hier een aantal kenmerken van deze BB Cream:

– Geeft een natuurlijke dekking
– Bevat diamantpoeder voor een stralende energieke huid
– Bevat poeder van robijn, amethist en parels voor een natuurlijke glans
– Camoufleert huidvlekken, acne en lidtekens
– Verbetert de huidstructuur om uiteindelijk huidvlekken, acne, lidtekens en rimpels te verminderen
– Uitstekende bescherming tegen UV straling van de zon door SPF25/PA++
– Bevat arbutin voor een elastische huid
– Bevat het hydraterende Peptide MX 11 complex, wat een Moisturizer overbodig maakt!
– Beschermt de huid met co-enzyme Q10

Goed de hele lijst bij elkaar maakt me heel erg nieuwsgierig. Daarom heb ik hem goed getest voor jullie. Belooft hij allemaal te doen wat hij zegt, brengt hij makkelijk aan, hoe voelt het aan op het gezicht, hoe is de dekking en de finish en misschien wel het belangrijkste blijft het een beetje goed zitten. De eerste indruk is in ieder geval al wel goed want de verpakking ziet er uniek en luxe uit, dat zit in ieder geval al helemaal snor. Ook het doosje om de verpakking heen vind ik heel erg leuk.

Net zoals alle andere BB Creams van Skin79 bevat deze BB Cream ook 40 gram wat een normale inhoud is. Ook heeft de verpakking een handige pomp flacon zodat het er makkelijk uit komt en hygiënisch werkt.

De BB Cream is behoorlijk dikkig en heeft een vrij lichte kleur, hij is op dit moment zelfs iets te licht voor mijn huid omdat hij nog een beetje bruin is van de zon. Maar als je hem zou mengen met een andere kleur zou hij perfect zijn. En natuurlijk komt de winter er weer aan dus dan weet ik zeker dat het de perfecte kleur voor mijn huid is. Ik heb trouwens een hele lichte huidskleur voor de meiden die het nog niet wisten.

De BB Crème is zoals ik zei wel dikkig, maar brengt prima aan. Het smeert makkelijk uit een laat een goed dekkende laag achter op de huid. Wel prettig is dat de laag niet onnatuurlijk aan doet en zorgt voor een cakey effect. Juist het tegenovergestelde, het ziet er prachtig natuurlijk uit. Het liefste breng ik de BB Cream aan met mijn beautyblender voor het mooiste resultaat.

Zie hier mijn blote billen gezicht, de huid rond om de neus doet een beetje rood achtig aan dus dat zou wel prettig zijn als de BB Cream ervoor zorgt dat dat egaal gemaakt kan worden. En voor degene die het zich afvragen, mijn haar is niet vet maar ik kom net onder de douche vandaan. Ik maak altijd foto’s met foundation etc na het douchen omdat ik ’s ochtends douche en dan voor het make-up aanbrengen een foto kan maken en na het make-up aanbrengen.

En hier heb ik de BB Cream aangebracht met de beautyblender, zoals je ziet geeft het een goede dekking en de rode zone rond om mijn neus is zo goed als verdwenen en zelfs mijn moedervlekjes zie je haast niet meer. Wel glimt de BB Cream een beetje op de huid maar dat is zo verholpen door een beetje poeder eroverheen aan te brengen.

De BB Cream voelt heel erg prettig aan op de huid en geeft een mooi en natuurlijk effect. Aan het einde van de dag zit het er nog groot en deels op maar een beetje bijwerken is wel een must als je het mooi egaal wilt houden. Ik zelf heb heel erg snel een vette huid en helaas heb ik aan het einde van de dag weer last van een behoorlijk vette huid op mijn voorhoofd. Maar voor de rest is dit echt een prima BB Cream met een zeer goede dekking, mocht je daarvan houden. Zelf zou ik toch wat meer voor een mindere dekking gaan.

De Skin79 Diamond Prestige BB Cream is online te koop bij BBCreamShop voor € 17,75.

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  Lifesplash
  13 september 2012 at 07:22

  Mooie BB cream! Ik vraag mij wel af wat die diamantpoeder precies is, haha. Klinkt heel apart. Ook dat poeder van robijn en parels… het voelt ergens een beetje fake maar oké. Ik vind de BB cream wel erg mooi! Hij ziet er erg mooi uit. De verpakking is ook erg leuk! Ziet er inderdaad een beetje luxe uit, prettttty.

 • Reply
  Charile
  13 september 2012 at 07:23

  Dat klinkt goed!

 • Reply
  debby
  13 september 2012 at 08:48

  Wat een mooi effect zeg! Prachtig.

 • Reply
  Dita
  13 september 2012 at 09:12

  Lijkt me fijn, alleen voor mij veel te licht helaas

 • Reply
  Amy
  13 september 2012 at 09:34

  Klinkt wel heel erg fijn! Ben er zelf ook wel erg benieuwd naar.

 • Reply
  Nikita
  13 september 2012 at 09:42

  mooie cream !

 • Reply
  Kimberly
  13 september 2012 at 10:44

  Hij klinkt eigenlijk best fijn! Ik ben nog op zoek naar een fijne BB cream dus misschien dat ik wel voor deze ga.

 • Reply
  kim
  13 september 2012 at 10:54

  Hij geeft echt een heel mooi effect, maar meer geschikt voor de winter.. :-P

 • Reply
  Esmay
  13 september 2012 at 11:46

  Iets te veel dekking inderdaad. Tuurlijk, als je het nodig hebt is het handig, maar bij jou en bij mezelf vind ik het niet echt nodig. Wel een cute verpakking ^^

 • Reply
  Miranda
  13 september 2012 at 12:15

  Oh wat ontzettend mooi :D Ik ben erg benieuwd;D

 • Reply
  Laura Louise
  13 september 2012 at 13:29

  awhhh de verpakking is heel mooi!! & het effect is ook goed!

 • Reply
  beautyraiseplace
  13 september 2012 at 17:14

  de verpakking is heel mooi, ik vind de bb cream goed weken maar toch ik weet niet ik zou eerder voor een andere gaan, wat heb jij trouwens een mooie foto kwaliteit !

 • Reply
  Lisa
  13 september 2012 at 17:54

  De verpakking ziet er erg mooi uit en deze BB-cream lijkt goed te werken, je maakt me nieuwsgierig :)

 • Reply
  martina
  13 september 2012 at 18:29

  ziet er goed uit !

 • Reply
  Danique
  13 september 2012 at 19:24

  Hij ziet er echt heel mooi uit op jou huid!

 • Reply
  Jana
  13 september 2012 at 20:10

  Wow deze ziet er wel heel mooi en goed uit op je
  huid :D x

 • Reply
  Emily
  14 september 2012 at 16:20

  Wauw dit lijkt me echt een goeie bb cream!

 • Reply
  Roos
  15 september 2012 at 20:57

  Wow. Veel beter dan al die drogisterij bb-creams! Maar jij hebt van jezelf al een hele mooie huid dus ik ben benieuwd hoe het op mijn gezicht er uit ziet.

 • Reply
  Britt
  10 januari 2013 at 11:19

  Ziet er mooi uit maar ben toch altijd wat huiverig voor die Aziatische bb creams met dat whitening er in! Zit ik elke dag fanatiek met dagcreme met zelfbruiner te smeren doe ik er een whitening product overheen. Nee, ben daar echt doodsbang voor haha! Maar het eindresultaat ziet er mooi uit zeg!

 • Laat een reactie achter