Sisley So Intense Eyeliner

 photo Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant2_zps2dflzo4p.png

Sisley, een merk dat echt mijn hart heeft gestolen, maar wat ook een ontzettend luxe merk is. Het heeft prachtige skincare en make-up producten waar ik erg over te spreken ben. Omdat de prijs en mijn verwachtingen van dit merk vrij hoog liggen begon ik meteen met veel enthousiasme dit eyeliner pennetje te testen. Jullie weten allemaal dat ik graag een eyeliner pen gebruik en ik was dus heel erg benieuwd naar deze high-end variant. Ik hij echt zoveel beter dan mijn geliefde L’Oréal eyeliner?

 photo Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant_zpsjkqvdmds.png

“Een grafische, mysterieuze, minimalistische, rebelse, rock-’n-roll, katachtige of argeloze look: de eyeliner kan op allerlei manieren worden aangebracht. Van catwalk tot badkamer, ’s ochtends of ’s avonds, de eyeliner is op allerlei manieren en bij alle gelegenheden te gebruiken: een dikker, dunner, breder of langer lijntje naargelang het gewenste effect.” Aldus Sisley hoe dit merk deze eyeliner introduceert. Het klinkt goed en veelbelovend. Ik ben erg benieuwd, echt heel erg benieuwd.

Het ziet er op het eerste gezicht in ieder geval al goed uit. Sisley is een high-end merk en dat zie je meteen terug. Een luxe en stevig kartonnen doosje zit om de eyeliner zelf heen met daarop wat informatie over het product. De verpakking vertelt ons ook dat het een diep zwarte kleur is waar ik erg blij mee ben. Een zwarte kleur wil vaak nog wel eens uitpakken in grijs omdat het niet intens genoeg is.

 photo Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant3_zpsudsxnzv3.png

Sisley is Sisley niet als het een hele waslijst aan beloftes heeft en ook nog eens een verzorgende werking. Ja, je leest het goed, deze eyeliner heeft een verzorgende werking door speciale ingrediënten. De eyeliner wordt natuurlijk op de wimperrand aangebracht en biedt extra verzorging vanwege de plantaardige extracten, vitaminen en aminozuren:

 • Vitamine Peptide bevordert de vermeerdering van de keratinocyten ter hoogte van de verdikte onderzijde van de haarwortel: de wimpers zijn zichtbaar langer en dikker. Vitamine peptide is een combinatie van een tripeptide (peptide die uit 3 aminozuren bestaat) en vitamine H of biotine (bekend om zijn werking tegen haaruitval) en versterkt bovendien de verankering van de wimperhaartjes in het ooglid.
 • Wilde Roos-extract beschermt tegen vrije radicalen zodat de vezels, die de haartjes verankeren, worden beschermd tegen schade door oxidatieve stress. Het extract wordt gecombineerd met Vitamine Peptide die de verankering van de wimperhaartjes in de huid bevordert om te voorkomen dat deze uitvallen bij het verwijderen van de make-up. De wimpers worden bij regelmatig gebruik steeds steviger en sterker.
 •  Arginine bevordert de toevoer van voedingsstoffen naar de wimpers, waardoor ze beter groeien.
 • Provitamine B5 met kalmerende en hydraterende eigenschappen, korenbloemextract met verzachtende eigenschappen en kamille-extract met kalmerende eigenschappen zorgen voor een zacht en comfortabel gevoel, en drogen de oogleden niet uit.

Een hele waslijst aan voedende en verzorgende ingrediënten voor een eyeliner, ik stond er een beetje van te kijken. Volgens mij heeft een oogcrème nog minder ‘bijzondere’ ingrediënten. Het klinkt allemaal geweldig, of het echt werkt, tsja, ik merkte geen verschil.

 photo Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant4_zpsvhti16ma.png

De eyeliner zelf ik trouwens ontzettend mooi en voelt echt luxe aan omdat het een zware aluminium pen is. De verpakking sluit gemakkelijk en ligt lekker in de hand waardoor je er gemakkelijk een lijntje mee moet kunnen trekken.

 photo Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant5_zps7n94erih.png

De vloeibare pen moet het super makkelijk maken een strak lijntje boven je ogen te zetten. Dat kan een merk wel beloven, maar het is toch even een techniek die je onder de knie moet krijgen. Kun je dat, dan kan je ook zeker met deze pen overweg. Maar makkelijker dan andere pennen vind ik hem niet. De punt belooft soepel te zijn waardoor je gemakkelijk de gewenste lijn kan trekken, dun of dik. Ik moet eerlijk zijn, ik vind het puntje niet echt soepel, maar heb er ook geen last van.

 photo Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant6_zpskkoqfosj.png

Het puntje van de stift is gemaakt van vilt en heeft een Carbon Black verrijkte formule zorgt voor een intens zwarte kleur met een matte finish. De formule moet er ook voor zorgen dat de eyeliner perfect op zijn plek moet blijven zitten. Zelfs al wrijf je over je ogen heen, het moet blijven zitten.

 photo Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant7_zpsgcjmj8ad.png

De eyeliner moet zo intens en ‘nat’ zijn dat hij meteen de goede kleur afgeeft je er maar één keer hoeft te tekenen. Dat klopt, de eyeliner is echt ontzettend intens en geeft met groot gemak een zwart lijntje af. Op de foto lijkt het misschien niet zo, maar in het echt is het lijntje echt gitzwart. De eyeliner is wel vrij nat waardoor het iets in de lijntjes kan trekken zoals je op mijn hand ziet. maar op mijn oogleden heb ik daar geen last van. De eyeliner droogt trouwens ook snel op waardoor je snel weer door kan gaan met je dagelijkse bezigheden.

 photo Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant8_zpsii9s44z0.png

De eyeliner werkt gemakkelijk en heeft een goede zwarte lijn, tot zo ver ben ik erg enthousiast. Hij werkt eigenlijk gewoon net zo goed als mijn eyeliner van L’Oréal. Alleen deze ziet er natuurlijk veel luxer uit en is verrijkt met ingrediënten die de huid en wimpers ook nog eens verzorgen.

 photo Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant9_zpsiekqzfaw.png

Maar ik moet eerlijk zijn en zeg dit echt met pijn in mijn hart. Het is echt niet leuk om een merk dat zo geliefd bij mij is, af te kraken. Maar deze eyeliner is alles behalve longlasting. Rond een uurtje of 4 zat er ongeveer geen eyeliner meer boven mijn wimperrand maar alles op mijn oogleden! Ik schrok er zelf echt van, ik had dat echt niet verwacht van deze eyeliner. Ja, ik heb vette oogleden maar een andere eyeliner doet dit ook niet – tenzij ik geen oogschaduwbasis gebruik, maar dat had ik wel gedaan -. Ik baal echt als een stekker, waarom werkt deze eyeliner niet zoals ik had gehoopt en beloofd was. Ook op andere dagen was het weer mis, balen!

 photo Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant1_zpsnwhjjpxu.png

Deze eyeliner klonk fantastisch en in zijn gebruik is hij ook echt heel erg fijn. Alleen de houdbaarheid is dramatisch, hij geeft echt ontzettend af aan mijn oogleden en daar baal ik echt van. Voor mij is dat helaas een reden om een eyeliner niet meer te gebruiken. En helemaal voor die prijs, want voor deze eyeliner betaal je € 47,50. De Sisley So Intense Eyeliner is vanaf september te koop bij de geselecteerde parfumeriespeciaalzaak.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Kelly - Pluiskonijn.nl
  2 augustus 2015 at 07:53

  Wat jammer inderdaad dat hij niet goed blijft zitten, en dat voor een behoorlijke hoge prijs. De dekking is inderdaad wel erg goed!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  2 augustus 2015 at 08:40

  De eyeliner zag er zo mooi zwart en goed uit en dan geeft hij af! Voor die prijs zou ik hem al niet kopen, maar als hij niet longlasting is al helemaal niet. Fijne review!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Marijke - de beste versie van jezelf
  2 augustus 2015 at 09:44

  Dat is even jammer, het ziet er echt mooi uit! Al vind ik al die verzorgende ingredienten in een eyeliner niet echt nodig. We blijven maar bij L’oreal ;)

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  2 augustus 2015 at 09:45

  Oh, wat jammer! Hij ziet er zo mooi uit op ogen. Maar voor die hoge prijs moet hij zeker de hele dag blijven zitten. No matter what :).

 • Reply
  Femke
  2 augustus 2015 at 10:04

  Wat jammer dat hij niet zo lang blijft zitten bij jou! Ik vind het effect namelijk wel heel erg mooi!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  2 augustus 2015 at 10:46

  Dat is een prachtige pigmentatie op je oog en hand.

 • Reply
  Anita
  2 augustus 2015 at 11:11

  Wat jammer! Op je ogen ziet hij er goed uit, en voor die prijs verwacht je toch ook wel dat het wat langer blijft zitten.

 • Reply
  BeautyOpinie
  2 augustus 2015 at 11:14

  Ai, dat is wel heel erg jammer. Zeker als je zoveel geld neer legt voor een eyeliner moet ‘ie wel echt perfect zijn.

 • Reply
  Marleen
  2 augustus 2015 at 11:23

  Ik ben zelf ook fan van zulke eyeliners in stift vorm. Heel erg balen dat hij niet lang bleef zitten. Dat is toch echt wel een must! xx

 • Reply
  Stephanie
  2 augustus 2015 at 11:32

  Wat grappig dat er zoveel ‘verzorgende’ dingen in een eyeliner zitten. Balen dat hij niet zo lang blijft zitten.. Ik vind inderdaad ook dat je voor die prijs wel echt een goed gepigmenteerde en longlasting eyeliner moet bieden!

 • Reply
  Margot
  2 augustus 2015 at 12:07

  Wat jammer van de houdbaarheid, dat had ik niet verwacht voor die prijs.

 • Reply
  Eline
  2 augustus 2015 at 12:23

  Wat zonde, zeker van Sisley (ook een favoriet van mij) had ik meer verwacht!

 • Reply
  Marjolein
  2 augustus 2015 at 12:44

  Wat, klopt die prijs echt? :’) Dat is echt way too much voor een eyeliner, zelfs al zou hij een week lang blijven zitten haha. Super jammer dat hij niet goed blijft zitten!

 • Reply
  Shaz
  2 augustus 2015 at 15:41

  Nee dat is echt te duur voor een eyeliner. Zulke stiften vind ik niet fijn werken, want ze drogen gauw uit.

 • Reply
  Tamara
  2 augustus 2015 at 16:05

  Super jammer!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMUA
  2 augustus 2015 at 16:54

  Jeetje wat een prijs! Dat is wel heel veel geld voor een eyeliner die niet eens goed blijft zitten.

  XO

 • Reply
  Kim | KimterStege.nl
  2 augustus 2015 at 17:32

  Wat jammer… hij lijkt ook te bleed-en (op de foto van je had).

 • Reply
  chucky1012
  2 augustus 2015 at 19:34

  Erg jammer en voor zo een flinke prijs mag je er meer van verwachten.

 • Reply
  Vera
  2 augustus 2015 at 21:01

  Oegg die is zeker niet goedkoop! Verwachtingen zijn dan inderdaad hoog, jammer!

 • Reply
  Melissa
  2 augustus 2015 at 23:15

  Voor die prijs… Aiiii. Ik vind het van Sisley ook echt niet ok. Zo’n prestigeus merk.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  3 augustus 2015 at 13:26

  Sisley vind ik zelf echt een prachtig merk! Vooral die l’Orchidee Blush is zoo super mooi. Jammer dat deze eyeliner ontzettend tegen valt, zeker voor dat geld.

 • Reply
  Nicole
  3 augustus 2015 at 22:07

  Ah wat jammer, het resultaat vond ik erg mooi!

 • Reply
  Lilly - lillyshuid
  5 augustus 2015 at 18:38

  Oh wat jammer van de houdbaarheid. Ik vind het er namelijk prachtig uitzien!

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  14 augustus 2015 at 17:42

  Wat jammer dat hij niet blijft zitten :( Hij ziet er anders echt goed uit. Liefs! x

 • Reply
  GUSONE SOPHIE
  25 september 2015 at 11:48

  Hi Aranka,

  Very nice review of SO INTENSE EYELINER from Sisley…i love their makeup products !!

  Can you send me a picture of its ingredient list please ?

  XXX
  Sophie

 • Laat een reactie achter