Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sisley So Curl Mascara

Sisley So Curl Mascara

Sisley is wel een merk dat in mijn hart zit, ook al moet je er flink voor in de buidel tasten. De producten van Sisley bevallen me altijd enorm goed en was dan ook heel erg benieuwd naar deze nieuwe mascara. So Curl heet de mascara en ik heb al zo een bruin vermoeden wat deze mascara gaat doet. Volgens mij moet ik zo meteen hele mooie en gekrulde wimpers hebben. Ik test hem uit!

Sisley So Curl Mascara

De mascara zit verpakt in het herkenbare doosje van Sisley, ik vind het er altijd heel erg luxe uit zien. Op de verpakking staat dat de kleur Deep Black is, maar naast deze kleur is er ook nog een Deep Brown en een Deep Blue variant.

Sisley So Curl Mascara

Op de achterkant van de verpakking vinden we een uitgebreide ingrediëntenlijst van de mascara, die vind je niet vaak meteen op het product! Wat me opvalt is dat deze mascara ontzettend veel verzorgende en goede ingrediënten heeft, daar gaan mijn wimpers blij mee zijn! De mascara bevat een compleet verzorgende formule op basis van provitamine B5 die de wimpers perfect krult en dag na dag dikker, sterker en langer maakt van aanzet tot uiteinde van de wimperhaartjes. Een tri-peptide op basis van vitamine H verankert de wimperhaartjes zodat uitvallen door onder andere reiniging voorkomen wordt

Sisley So Curl Mascara

De mascara bevat 10 ml wat niet echt heel erg veel voor een mascara is. Maar misschien merk je het ook wel meteen, de verpakking is namelijk een stuk korter dan normale mascara’s. Ook vind ik de mascara niet heel zuinig in gebruik dus je doet er zeker geen eeuwen mee. Maar aan de andere kant, het is toch het beste om de drie maanden van mascara te wisselen vanwege de bacteriën. Al moet ik er eerlijk bij zeggen dat ik net zo lang een mascara gebruik tot dat hij echt op is.

Sisley So Curl Mascara

De mascara huls is gemaakt van heel stevig zwart plastic wat er degelijk en luxe uit ziet. Ik heb wel echt het gevoel dat ik een high end product in handen heb, ook al is de verpakking wat saai. Maar dat past ook bij Sisley, geen onnodige poes pas.

Sisley So Curl Mascara

De mascara heeft een bijzonder gebogen borsteltje, ontworpen om de vorm van het oog zo goed mogelijk te volgen en de wimpers meteen te krullen. Het heeft zorgvuldig ingeplante vezels om precies de benodigde hoeveelheid product in één keer aan te brengen voor goed gevulde wimpers. Tijdens het gebruik moet ik wel zeggen dat je voor elk oog wel weer even moet ‘dippen’ in de mascara huls.

Sisley So Curl Mascara

De borstel bevat best veel mascara waardoor hij best aanwezige wimpers maakt, maar dat vind ik helemaal niet erg, daar hou ik wel van! Na het aanbrengen voelen mijn wimpers nog heerlijk zacht en buigzaam aan.

Sisley So Curl Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Sisley So Curl Mascara

Mijn wimpers met de Sisley So Curl mascara. Ik was super enthousiast over deze mascara en gebruik hem nu al een aantal dagen. Alleen nu met deze foto’s zie ik pas dat hij een beetje klontert, dat vind ik wel jammer.

Sisley So Curl Mascara

Zoals ik al zei ben en was ik heel blij met deze mascara. Hij geeft een goede body en volume aan mijn wimpers met natuurlijk een prachtige krul. Mijn wimpers voelen nog steeds flexibel en buigzaam aan zonder dat de mascara gaat uitlopen. Aan het einde van de dag heb ik geen last van panda ogen of afgebrokkelde wimpers.

Sisley So Curl Mascara

Voor de Sisley So Curl mascara moet je wel even in de buidel tasten, hij kost namelijk € 47,00 en dat vind ik best veel. Maar je betaald natuurlijk wel voor een stukje kwaliteit en ingrediënten die in deze mascara zitten. De mascara is vanaf 1 maart te koop bij de luxere drogisterijen, parfumerieën en online in verschillende webshops.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

 1. Een product om jezelf af & toe eens mee te verwennen.
  Een van mijn favoriete merken.
  Ook deze mascara riant spreekt mij enorm aan.
  Veel geld, maar maar de inhoud is meer dan genoeg om 3 maandn met mooie verzorgde wimpers rond te lopen.
  Is zal eens gaan kijken, want Sisley laat mijn hartje al sinds onze eerste kennisaking sneller kloppen.
  ze hebben niet alleen bewezen dat het super fijne top producten zijn (waar ze je flink voor laten betalen hoor) maar ook qua vormgeving maken deze producten echte must have’s waar ik iedere keer weer blij van word.

 2. Oh Sisley is echt zo’n prachtig merk. Helaas ben ik maar een arme student en kan ik het gewoon niet zoveel geld neerleggen voor een mascara. Ik vind het effect wel heel erg mooi! fijne en duidelijke review.

 3. Het resultaat is mooi, maar voor 47 euro koop ik liever andere dingen! Vooral omdat er zo weinig in zit.. (en ze testen op dieren) Maar het effect is heel mooi, dat wel :o

 4. Ik vind Sisley absoluut een tof merk. Maar qua mascara blijf ik 100% trouw aan mijn Le Volume van Chanel. Ontelbaar keer een andere geprobeerd, zelfs een duurdere van Guerlain, maar altijd weer snel naar de winkel voor een Le Volume. Dus hoe leuk ik Sisley ook vind, mascara switch ik niet meer zo snel. Toch ontzettend leuke review!

 5. Hmmm.. ik vind het effect mooi, maar wel wat klonterig. Jammer, want het feit dat je geen panda ogen aan het eind van de dag hebt, is ook heel wat waard. Ik vind de mascara helaas wel wat prijzig.

 6. Leuke review, maar voor die prijs vind ik hem niet zo geweldig mooi. Er zijn mascara’s die beter tot zijn recht komen en de helft minder kosten en klonterig zijn. Maar dat vind ik persoonlijk. Volume geeft die wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *