Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation

 photo Sisley-Phyto-Teint-Expert4_zpsa7c496df.png

Vanaf september is de meest luxe foundation die ik ooit geprobeerd heb te koop, namelijk de Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare foundation. Een hele mond vol voor een prachtige foundation. Sisley is een merk waar ik heel veel goede ervaringen mee heb en stiekem ook erg van ben gaan houden, dus je snapt het al, de verwachtingen van deze foundation liggen hoog, heel hoog. Ik kan niet wachten om hem te testen!

 photo Sisley-Phyto-Teint-Expert_zpsfaacf3a1.png

Vanaf begin zomervakantie heb ik ze al thuis, deze enorme luxe foundations die maar liefst € 95,- kosten. Het is dus niet een foundation die voor iedereen weggelegd is. Maar wel een heleboel prachtige beloftes doet. Ik kreeg hem in twee verschillende kleuren 0+ Vanilla en 3 Natural. Sinds ik hem heb gebruik ik hem ontzettend vaak, elke keer tussendoor weer even een andere foundation om deze te testen voor de site. Maar niets kan meer tippen aan deze foundation, dat zegt misschien wel genoeg toch? Laat ik je het hele verhaal gaan vertellen!

 photo Sisley-Phyto-Teint-Expert1_zps5fa495fa.png

Als we tegenwoordig een foundation zoeken willen we het liefste een foundation die aanvoelt als een tweede huid en er natuurlijk uitziet. Maar dat niet alleen, hij moet ook longlasting zijn en je gezicht een egale teint geven. Eigenlijk een hele waslijst wat we willen, maar eigenlijk vind je deze punten nooit allemaal tegelijk in een foundation. Sisley belooft dat wel te doen met deze prachtige nieuwe foundation. Hij voelt en ziet eruit als een tweede huid, blijft de hele dag echt perfect zitten en geeft een prachtige natuurlijk dekking waardoor je gezicht er egaal uitziet.

 photo Sisley-Phyto-Teint-Expert3_zps6fc7eff2.png

Laten we de punten even duidelijk op een rijtje zetten:

– geëgaliseerde teint
– goede dekking
– door het licht een perfecte glow
– gladstrijkend effect
– natuurlijke dekking
– longlasting tot 12 uur
– verzorgd de huid
– olievrij

Dat zijn heel wat mooie beloftes die deze foundation tot een top product kunnen maken. Ben heel benieuwd of dit product al zijn beloftes waar maakt, maar voor die prijs ga je er eigenlijk al stiekem een beetje vanuit.

 photo Sisley-Phyto-Teint-Expert2_zpsa03a2f54.png

Ingrediëntenlijst van de Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare foundation. De foundation belooft de huid goed te verzorgen en dat kan je ook wel terugvinden in de ingredientenlijst. De foundation bevat onder andere extracten van frangipanibloem en komkommer, plantaardige glycerine en D-Panthenol dat de huid goed hydrateert en de uitstraling van de huid verbeterd en extracten van Ginkgo biloba blaadjes en vitamine E terug en deze werken beschermend voor de huid. Er zit geen olie in de foundation en bevat geen parabenen en minerale oliën. Wel zit er parfum in de foundation maar de foundation heeft geen geur.

 photo Sisley-Phyto-Teint-Expert9_zpsb85d28ec.png

Daar zijn ze dan, de prachtige luxe matglazen verpakkingen. Ik vind ze er echt heel erg mooi uitzien. Heel luxe maar ook wel weer bescheiden wat Sisley ook wel over zich heeft, gewoon heel puur. De flacons zijn vrij zwaar dat het niet een ideale foundation maakt voor onderweg maar thuis is het zeker een prachtige toevoeging aan je stash.

 photo Sisley-Phyto-Teint-Expert4_zpsa7c496df.png

De foundation is er in zes verschillende kleuren:

– 0+ Vanilla
– 1 Ivory
– 2 Soft Beige
– 2+ Sand
– 3 Natural
– 4 Honey

Op de foto links zie je de 0+ Vanilla en rechts de 3 Natural. Zoals je ziet zijn het niet echt hele donkere kleuren, maar ik vind de lichtste kleur ook niet echt licht. Voor de donkere kleuren en écht lichte kleuren huid zit er dus niet echt een geschikte kleur tussen.

 photo Sisley-Phyto-Teint-Expert5_zps3134f802.png

Het logo van Sisley is subtiel in de dop gedrukt en natuurlijk aan de voorkant.

 photo Sisley-Phyto-Teint-Expert6_zpsa7459c95.png

Alle flacons hebben een inhoud van 30 ml en een handige pompdop die stevig op de verpakking zit. De dop is van prachtig matglanzend materiaal gemaakt waar je geen vingerafdrukken op ziet, daar is over nagedacht!

 photo Sisley-Phyto-Teint-Expert7_zpsd667492f.png

 photo Sisley-Phyto-Teint-Expert8_zps399feb85.png

De handige dop pompt heel gemakkelijk de foundation naar boven. Twee pompjes is perfect om je hele gezicht en hals mee te bedekken. Voor het aanbrengen gebruik ik een stipling brush omdat de foundation vrij licht van substantie is waardoor je hem mooi licht kan aanbrengen.

 photo Sisley-Phyto-Teint-Expert10_zps2466d603.png

Hier zie je Vanilla en Natural, twee prachtige foundations. De substantie is licht en vrij waterig, maar niet zo dat het meteen van de huid afloopt. Daarom kun je hem heel mooi licht aanbrengen zodat het er echt uitziet als een tweede huid, maar met echt een goede dekking!

 photo Sisley-Phyto-Teint-Expert11_zps82b30f63.png

Uitgesmeerd! Hier zie je meteen hoe goed de dekking eigenlijk is van een hele lichte foundation.

 photo Sisley-Phyto-Teint-Expert13_zpsfbe4dfaf.png

Mijn huid zonder enige make-up.

 photo Sisley-Phyto-Teint-Expert14_zpsab69bd41.png

Mijn huid met de Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare foundation in de kleur Vanilla, de lichtste kleur dus. Mijn huid ziet er echt prachtig uit. Alle oneffenheden zijn als sneeuw voor de zon verdwenen, het ziet er ontzettend natuurlijk uit – het is echt net een tweede huid – en mijn huid is prachtig gematteerd zonder te glimmen – dat komt omdat er geen olie in zit -. Mijn huid ziet er fantastisch uit, alsof het bewerkt is, maar de foundation doet echt goed zijn werk. Hij is heel gemakkelijk aan te brengen, hoopt niet op, laat geen vlekken of strepen achter en is prachtig uit te blenden. Dit alles zorgt ervoor dat mijn gezicht een mooie natuurlijke glow krijgt die je normaal niet hebt.

 photo Sisley-Phyto-Teint-Expert15_zpsd0722dc4.png

Mijn gezicht met de rest van de make-up. Ik ben echt zwaar onder de indruk van deze foundation, zelfs met mijn vette huid blijft hij écht perfect zitten. Na een hele dag zit hij er nog perfect op, alleen bij mijn neus zie je wat lichte doorschijnsels van de rodere huid zoals je hierboven kan zien. De rest van mijn t-zone zit er nog perfect op en dat heb ik met geen enkele andere foundation. De foundation voelt heerlijk aan op mijn gezicht, plakt niet en voelt niet onprettig aan, eigenlijk zou je hem niet eens hoeven afpoederen – wat ik toch wel voor de zekerheid doe -.

 photo Sisley-Phyto-Teint-Expert12_zps5b37b45a.png

Ja, deze foundation heeft écht alles wat ik en waarschijnlijk vele anderen in een foundation zoeken. Hij dekt ontzettend goed, geeft mijn gezicht een mooie en natuurlijke glow door het soft focus effect en blijft echt ontzettend lang zitten, veel langer dan andere foundations. Dit komt omdat de pigmenten die omhuld zijn door sojalecithine die bestandsdelen hebben die zich hechten aan de vetten op je gezicht waardoor hij extra lang blijft zitten.

Ik ben fan, groot fan zelfs. Maar ik had eigenlijk niet anders verwacht, want voor deze prijs verwacht, nee ga je gewoon van kwaliteit uit. Sisley stelt me daarin niet teleur. Minpuntje vind ik wel de kleuren, deze zullen niet voor iedereen geschikt zijn en natuurlijk de prijs, die is ook voor lang niet iedereen haalbaar.

De Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare foundation is vanaf september in 6 verschillende kleuren bij de luxe parfumerieën te koop voor € 95,-.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  Daphne
  29 augustus 2014 at 11:50

  Deze foundation ziet er erg goed uit, Fijne review heb je geschreven!

 • Reply
  MySimplySpecial
  29 augustus 2014 at 12:40

  Mooie foundation, maar wow wat een prijs.

 • Reply
  Eva Realitijd
  29 augustus 2014 at 12:50

  Wat een uitgebreide review! Wel jammer van de siliconen erin, kan mijn gevoelige huid niet aan!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  29 augustus 2014 at 13:17

  Ik heb ‘m ook en vind het echt een van de beste foundations van de laatste tijd!

 • Reply
  artisticstateofmind
  29 augustus 2014 at 13:31

  Jeetje, dat kan ik nooit betalen. Dat is zo ongeveer wat ik maandelijks kan uitgeven, dus nah, not gonna happen!

 • Reply
  Kimberly
  29 augustus 2014 at 13:53

  Ik vind deze foundation er echt heel goed uitzien! Heel mooi ook! Maar die prijs, poef..

 • Reply
  Yvonne
  29 augustus 2014 at 14:11

  Ah, die mooie maar peperdure foundation weer. Ziet er inderdaad goed uit, maar ik heb er geen 95 euro voor over. Tenzij ik steenrijk zou zijn. ;-) Ik vind dat je sowieso al een mooie, egale huid hebt van jezelf. ;-)

 • Reply
  Jessica
  29 augustus 2014 at 14:13

  Jeeezz wat een geld. Gelukkig dat er voor mij geen kleur is, want dat heb ik echt niet voor een foundation over, hoe mooi ‘ie er ook uit ziet!

 • Reply
  Benay Vaneese
  29 augustus 2014 at 14:41

  Wat een prijs zeg. Het is maar goed dat ze mijn kleur niet hebben, haha.

 • Reply
  Denise
  29 augustus 2014 at 16:14

  Waaaaauw, zo duur! Wel een onwijs mooi resultaat!

 • Reply
  Ceetje
  29 augustus 2014 at 16:42

  Deze heeft een MUA bij de Douglas mij ook weleens opgebracht. inderdaad heel erg fijn!Maar een beetje duur helaas.

 • Reply
  Manon
  29 augustus 2014 at 17:25

  Ik vind ze er goed uitzien, maar vind ze wel duur hoor.

 • Reply
  Suzanne
  29 augustus 2014 at 17:48

  Gemeen dit, je had ‘m beter niet kunnen laten zien ;-)

 • Reply
  lucindainwonderland
  29 augustus 2014 at 18:46

  Echt een super mooie foundation, maar ik zal mij echt nooit over die prijs heen kunnen zetten of dat tegen mijzelf goed kunnen praten. Het blijft dus bij dromen. xxx Lucinda

 • Reply
  Evelien
  29 augustus 2014 at 20:36

  Wauw, dat klinkt echt top. Hij is alleen wel echt heel duur… en nu wil ik hem testen… Haha! Maar als hij zo goed blijft zitten op een vette huid dan móet ik hem wel eens proberen eigenlijk.

 • Reply
  femketje
  29 augustus 2014 at 21:30

  die lichtste tint lijkt me wel wat!

 • Reply
  Sara
  29 augustus 2014 at 23:04

  Wat een mooi product en een fijne review. Voor de prijs mag je ook wel een nagenoeg perfect resultaat verwachten vind ik.

 • Reply
  Hester
  30 augustus 2014 at 08:28

  Haha omg, die prijs! Hij ziet er geweldig uit, maar dat zou ik er toch niet voor over hebben helaas.

 • Reply
  Mariska
  30 augustus 2014 at 13:37

  Wauw mooie foundation! Maar waarom stoppen ze er parfum in. Ik skip hem daarom vanwege allergie. Jammer!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  30 augustus 2014 at 22:08

  Mooi resultaat!

 • Laat een reactie achter