Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sisley Phyto-Lip Twist

 photo Sisley Phyto Lip Twist Tinted Balm1_zpsba06uleg.png

Als het goed is zijn de Sisley Phyto-Lip Twist producten niet onbekend bij jullie. Ik heb er namelijk al een keer enthousiast over geschreven. En meer mensen waren enthousiast over het product, daarom heeft Sisley besloten de range te vergroten met drie nieuwe kleuren die perfect bij dit seizoen passen! Ik laat jullie de drie nieuwe kleuren zien: Coral, Chestnut en Candy! Allemaal namen met de C, ben benieuwd of ze net zo fijn zijn als de anderen.

 photo Sisley Phyto Lip Twist Tinted Balm_zpsxifpz0bn.png

Voor wie mijn vorige review over de Sisley Phyto-Lip Twist gemist heeft of toch nog even het geheugen wil opfrissen zal ik wat over deze prachtige producten vertellen. Sisley is een high end merk die ik zelf heel erg prettig vind. Misschien is het wel mijn favoriete high end merk, ze hebben zulke fijne producten! De XXL Phyto-Lip Twist lippotloden beloven schitterende tinten, een verzorgende formule met een zachte textuur en een prachtige glans. Het klinkt allemaal goed, maar zijn deze heel anders dan de potloden die je bij de drogisterij vindt?

 photo Sisley Phyto Lip Twist Tinted Balm3_zpsvvr79hmj.png

Sisley staat er om bekend pure en rijke ingrediënten aan haar producten toe te voegen, dat is ook niet anders bij deze lippotloden. Ze bevatten namelijk Phytosqualane wat een extract van olijfolie is die de huid soepel en elastisch houdt. Waardoor de lippen zichtbaar gehydrateerd worden en beschermd zijn. Naast de Phytosqualane bevat het ook nog harsextract van de Commiphora, dit trekt de huid natuurlijk strak dankzij de huidaanspannende werking.

 photo Sisley Phyto Lip Twist Tinted Balm5_zpstevptg6p.png

De Sisley Phyto-Lip Twist heeft nog steeds de bekende en leuke verpakking. Ik vind het heel erg leuk de soort van zebra print op de verpakking, het ziet er heel speels uit. Ik vind de verpakking ook heel erg handig, de potloden zijn precies groot genoeg om makkelijk en netjes je lippen mee in te kleuren. En je kan het potlood makkelijk naar boven en naar beneden draaien door het handige systeem onder in het potlood.

 photo Sisley Phyto Lip Twist Tinted Balm7_zpsvqaon4be.png

En dit zijn ze dan, de drie nieuwe kleuren: Chestnut, Candy en Coral. Zo op het eerste gezicht moet ik je ook eerlijk toegeven dat ik het niet echt hele boeiende kleuren vond. Vrij donker en klassiek. Maar ik was natuurlijk wel heel erg benieuwd hoe ze er op de lippen en full face zouden uitzien.

 photo Sisley Phyto Lip Twist Tinted Balm6_zps3qsezucn.png

De lippotloden zijn nog steeds heerlijk zacht en brengen heel gemakkelijk aan op de lippen zonder meteen de hele punt kwijt te zijn. Ze zijn dus zeker erg duurzaam en gaan lang mee. Vaak zijn de potloden zo zacht dat je meteen de hele punt kwijt bent na het aanbrengen van de lipstick, dat is gelukkig met deze niet het geval.

 photo Sisley Phyto Lip Twist Tinted Balm8_zpsgrznpbsc.png

Swatches, van links naar rechts zie je Candy, Coral en Chestnut. Het eerste wat me opvalt is dat het vrij sheer kleuren zijn. Ik had stiekem eigenlijk een knallende dekking verwacht. Maar misschien zijn ze daarom nog wel veel mooier.

 photo Sisley Phyto Lip Twist Tinted Balm12_zps2osn5cmc.png

 photo Sisley Phyto Lip Twist Tinted Balm9_zpsazuvguka.png

Candy

Candy is echt een zuurstok roze kleur die echt van je lippen af knalt. Omdat de kleuren vrij sheer zijn is hij ontzettend goed draagbaar en vind ik het effect heel erg mooi! Ik vind dit een ideale kleur voor de lente en denk dat ik hem dan ook vaak erbij ga pakken!

 photo Sisley Phyto Lip Twist Tinted Balm13_zpsuryrw7z0.png

 photo Sisley Phyto Lip Twist Tinted Balm10_zpsvjrroklk.png

Coral

Echt koraal vind ik deze kleur niet, ik vind het meer knal oranje. Zelf ben ik niet echt heel erg fan van de kleur, maar hij misstaat me ook niet als ik eerlijk mag zijn. Ook omdat deze sheer is krijgt het een mooie kleur op de lippen. Deze kleur heb ik trouwens als laatste aangebracht, zoals je kan zien zie je hier de lijntjes een stuk minder in mijn lippen dan bij de andere foto’s. Zou dat dan komen door het harsextract van de Commiphora?

 photo Sisley Phyto Lip Twist Tinted Balm14_zps3zw5jodz.png

 photo Sisley Phyto Lip Twist Tinted Balm11_zpsth5j7alc.png

Chestnut

In de verpakking vond ik dit een beetje een enge kleur, erg klassiek en misschien wat voor de oudere ik. Maar op mijn lippen aangebracht vind ik hem heel erg mooi voor de sombere dagen zoals vandaag. De kleur is erg mooi en klassiek, hij geeft mijn look zeker iets extra’s!

 photo Sisley Phyto Lip Twist Tinted Balm4_zpsnkvk39gl.png

Ik vind de nieuwe kleuren Sisley Phyto-Lip Twist een schot in de roos en erg fijn. Alleen het is wel bekend dat Sisley niet het goedkoopste merk is. Voor deze prachtige potloden betaal je € 35,- en dat is zeker geen renprijs. Ik vind ze fijn en mooi, maar niet bijzonder fijn en mooi. Eerlijk is eerlijk, voor dat geld had ik toch íets meer verwacht, dat vind ik wel jammer. De Sisley Phyto-Lip Twist is te koop bij de betere parfumerieën.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. de kleuren staan je allemaal goed. Het zijn mooie neutrale kleuren. Ze zitten echter op de foto niet mooi op je lippen. Ik zou dat geld er niet voor over hebben

  2. Ze zijn zeker wel mooi, maar of ik het 35 euro waard vind? Nee totaal niet. Jammer dat Sisley zou duur is. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *