Search
Close this search box.

Sinterklaas cadeautips tot 15 euro

Sinterklaas cadeautips tot 15 euro

Sinterklaas is sinds vandaag weer in het land en dan begint het echt te leven, wat gaan we met Sinterklaas doen en vooral, wat moeten we vragen? Wij deden met het gezin altijd Sinterklaas met een vrij klein budget, het was meer voor de gezelligheid dan dat er grote en dure cadeau’s werden gegeven. Alleen hoe ouder je wordt hoe lastiger het is om leuke cadeautjes te verzinnen – want je hebt alles al – dus ik help je een eindje op weg!

Sinterklaas cadeautips tot 15 euro

Scratch Map – € 13,90

Ik vind dit echt super tof en wil er zelf ook nog graag eentje hebben, zo een Scratch Map waarbij je de landen kunt open krassen als je er al bent geweest. Voor de reislustige onder ons is dit zeker een goed cadeau.

Posterklemmen – € 5,00

Posters zijn tegenwoordig helemaal hot in het interieurs, maar soms is het lastig (of duur) daar een leuke lijst bij te kopen. HEMA heeft super leuke posterklemmen in het assortiment die je om de poster heen kan hangen en ze perfect en stylisch hangen. Ik had er nog nooit van gehoord maar vind het super leuk!

Verjaardagskalender Zoedt met quotes – € 13,90

Ik heb hem al een tijdje in huis, maar ik vind hem super leuk! De verjaardagskalender van Zoedt hangt hier op het toilet met alle verjaardagen van familie en vrienden, zo kan ik dat ook niet meer vergeten!

Perfecte eierwekker – €7,95

Hoe handig is dit?! Je gooit dit Burton eitje bij je eitjes in het pannetje en het ei geeft aan wanneer het zacht, medium of hardgekookte eieren worden. Nooit meer een slobber ei hebben terwijl je een hard eitje wilt of andersom!

Sinterklaas cadeautips tot 15 euro

Wijnfles wijnglas – € 14,95

Voor de echte wijnliefhebbers onder ons is dit wel wat, een wijnfles wijnglas. Misschien niet heel erg leuk om voor jezelf te vragen (want wanneer gebruik je dit nou) maar wel heel erg leuk om voor de grap cadeau aan iemand te geven!

Fuck the quarterlife crisis – € 14,95

Ik denk dat veel lezeressen zoals mij ook in de twintig zijn en ineens best wat voor hun kiezen krijgen het allemaal niet even makkelijk is (ik spreek uit ervaring). Femke heeft een super tof boek geschreven “Fuck the quarterlife crisis“. Ik heb hem zelf niet maar het lijkt mij wel een heel leuk en handig boek om te lezen, deze staat ook op mijn eigen lijstje.

Desz Letterbord – € 14,95

Het is helemaal hip, die letterborden die je vroeger alleen in de snackbar had. Het zijn leuke borden met daarbij letters die je zelf kunt indelen. En Blokker heeft een super leuke aanbieding (want normaal zijn ze veel duurder!

Sinterklaas cadeautips tot 15 euro

Elma van Vliet Vrienden en Familie Quiz – € 15,00

Ik ben echt fan van de boekjes van Elma van Vliet, het zijn hele mooie boekjes die je persoonlijk kunt invullen en maken tot een heel dierbaar cadeau. Nu heeft Elma ook twee spellen uitgebracht, de Vrienden Quiz en de Familie Quiz. Beide spellen bevatten kaartjes met vragen en die moeten vrienden beantwoorden of invullen, super leuk om eens te kijken hoe goed jullie elkaar nou kennen!

Glazen thee- of sierradendoos – € 10,00

De glazen dozen zijn tegenwoordig helemaal hip om in je interieur te zetten en ik heb al meerdere malen bij de Sissy Boy lopen kwijlen, maar daar zijn ze echt dúúr! Nu zag ik dat de HEMA ook deze super leuke dozen heeft en voor een veel betere prijs, score!

Hand en voet uit gips – € 11,95

Voor de moeders onder ons is dit wellicht een heel erg leuk cadeautje! Het is een heel leuk setje van BamBam waarmee je een afdruk van het handje en voetje van je kindje kunt maken. Bijzonder en mooi om vast te leggen voor later.

To-Do Planner – € 4,50

Zelf gebruik ik deze planner iedere dag om in te vullen wat ik nog moet doen. Deze chaoot vergeet namelijk nog wel eens wat dus dan is het handig zo een handige planner bij de hand te hebben!

Sinterklaas cadeautips tot 15 euro

Merci Handy Hand Cleansing Gel – € 3,01

Dit is echt een onmisbaar flesje in mijn handtas, de Merci Hand desinfectiegel. Ik denk dat iedereen wel zo een flesje mee heeft maar hekelt aan die vieze alcohol geur. Deze flesjes hebben echt de lekkerste geuren ever en iedereen die dit leent van mij (en ikzelf) is er altijd heel erg enthousiast over, want de geuren zijn echt fantastisch!

Gouden Wijnrek – € 12,00

Staan die wijnflessen kriskras door elkaar? Ruim ze dan op in dit super leuke gouden en stijlvolle wijnrek voor niet al te veel geld. Ik zou dit erg leuk vinden als ik dit kreeg!

Dopper Fles – € 8,50

Ook iets waar ik niet zonder kan, mijn Dopper fles die ik altijd vul met water. Het is goed voor het milieu en de portemonnee want je hoeft niet steeds nieuwe flesjes water te kopen en deze vul je gewoon na, ideaal.

Sinterklaas cadeautips tot 15 euro

Kruidvat Catch & Shine – € 1,99

Het lijkt een beetje op LUSH, maar dat is het niet! Kruidvat heeft sinds kort super leuke bad cupcakes en zepen in heerlijke geuren voor heel erg weinig geld genaamd Catch & Shine. Er zijn zeven soorten soapy cups en vijf soorten zepen.

Hay Zandloper – € 13,00

Ik vind de zandlopers voor in het interieur echt geweldig. Vroeger vond ik het al geweldig naar die zandlopers uit spelletjes te staren en nu kun je gewoon ongestoord naar een zandloper in je interieur staren.

Rituals Shower Foam – € 8,50

Ben je dan echt inspiratieloos dan kan je altijd veilig voor een lekkere Rituals Shower Foam kiezen. Ze hebben echt tig geuren en ik vind ze ook allemaal lekker, grote kans dat jij hier ook heel gelukkig van gaat worden.

Ik hoop dat jullie hier een beetje inspiratie uit hebben kunnen halen of jullie misschien nog wel leuke aanvullingen hebben! Laat het me zeker weten want ik ben heel erg benieuwd en misschien weten jullie nog wat leuks wat ik kan vragen!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Wij doen altijd op http://www.lootjestrekken.nl een verlanglijstje maken en kun je de prijs invoeren wat er maximaal gegeven mag worden. Je krijgt dan allemaal cadeaus van €0 tot het max. Bedrag te zien. Je vrienden kunnen dan op je lijstje kijken en het meteen kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *