Zoek
Sluit dit zoekvak.

Simple Sheet Masks

Simple Sheet Masks

Sinds een aantal jaar zijn de sheet maskers helemaal hip. Even makkelijk een maskertje aanbrengen kan nu gewoon. Je haalt hem uit de verpakking, legt hem op je gezicht, laat het een aantal minuten intrekken en haalt het er weer vanaf. De maskers zijn vaak ontzettend hydraterend en ook verfrissend voor de huid. Het populaire merk Simple kon natuurlijk niet achterblijven daarom komen ze nu met drie verschillende maskers.

Simple Sheet Masks

Simple kwam tot de conclusie dat we van alles willen maar eigenlijk veel te weinig tijd voor onszelf nemen. Even ontspannen en al die prikkels van buitenaf uitschakelen. Simple is een vrij nieuw merk in Nederland maar het is het nummer 1 gezichtsverzorgingsmerk in de UK. Ik gebruik sommige producten nu sinds een jaar en ben er echt heel erg positief over, daarom ben ik ook heel erg benieuwd naar deze maskers.

Ze zijn er in drie varianten: De-Stress, Rich Moisture en Pollution Protect. Voor iedere huidconditie of behoefte heeft Simple een masker gemaakt. Met de sheet maskers verzorg en hydrateer je de huid, maar ook beschermt het tegen vervuiling en prikkels van buitenaf. Je legt de maskers op het gezicht en laat ze even 15 minuten intrekken, super simpel en erg prettig!

Simple Sheet Masks

Simple Sheet Masks

Simple De-Stress Sheet Mask – € 2,99

Dit masker helpt bij het hydrateren en verfrissen van de vermoeide en gestreste huid. Het bevat onder andere Aloë Vera en multivitaminen om de huid een goede boost te geven. Ook fijn is om te weten dat de producten geen geur- en kleurstoffen bevatten.

Simple Sheet Masks

Simple Sheet Masks

Simple Pollution Protect Sheet Mask – € 2,99

Dit masker helpt bij het detoxen en hydrateren van je huid en voedt de huid om het effect van vervuiling op je huid te minimaliseren. De huidvriendelijke formule bevat onder andere Vitamine B3, de antioxidant Vitamine E en Agave Americana.

Simple Sheet Masks

Simple Sheet Masks

Simple Rich Moisture Sheet Mask – € 2,99

Dan als laatst hebben we het Rich Moisture maker. Deze bestaat uit voedingsstoffen die diep in de huid doordringen om je droge huid te hydrateren en verzorgen. Dit is een formule met onder andere een mix van botanische extracten en hydraterende ingrediënten.

Simple Sheet Masks

Natuurlijk moet ik dan ook zo een sheet masker testen en ik ging voor het De-Stress masker. Ik merk meteen bij het open maken van de verpakking dat de maskers heel erg vochtig en nat zijn. De maskers hebben een goede pasvorm en zitten comfortabel op het gezicht. Ik laat het ongeveer 15 minuten zitten en daarna is het masker echt nog heel erg nat. Na het verwijderen laat ik de natte restjes intrekken en dat duurt nog wel even. Daarna voelt mijn huid heerlijk zacht en vol aan, het heeft echt een boost gegeven, heerlijk!

Een tip met dit warme weer is de maskers in de koelkast te leggen zodat je ’s avonds of tussendoor een heerlijk verfrissend masker hebt!

Simple Sheet Masks

De maskers zijn trouwens gemaakt van 100 % tencel, dit is een speciale en milieuvriendelijke vezelstof dat zachter dan katoen of zijde is, fijn om te weten. De Sheet Maskers van Simple zijn onder andere bij de Kruidvat en Trekpleister te koop voor € 2,99. Zitten er hier nog meer sheet masker fans?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *