Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sieraden die ik altijd draag

 photo Sierraden_zps9c98d6b2.png

De tijd van de SIX en Claires heb ik wel gehad, vroeger kon je me elke week in die winkels vinden, nu ben ik er al 2 jaar niet meer geweest. Ik vind het veel leuker wat duurdere sieraden te kopen – of krijgen met emotionele waarde – die ik dan elke dag draag. Ik ben gek op zilverkleurige sieraden zoals je kan zien en ik deel je dan ook graag vandaag mijn kleine collectie die ik elke dag draag.

 photo Sierraden1_zpsedb678ca.png

DKNY stalen ring

Deze ring vind ik zelf echt ontzettend mooi. Hij is van staal en heeft een stoere vorm met twee stukken parelmoer er in. Deze ring heb ik voor mijn twintigste verjaardag van mijn vriend gekregen en ben er nog steeds ontzettend blij mee!

 photo Sierraden2_zps4cc86fc6.png

Merii zilveren ring

Eigenlijk wilde ik graag een ring van Ti Sento, maar toen we de exact zelfde ring in de sale etalge zagen van Merii was de keuze snel gemaakt, deze wilde ik hebben. Alleen dan voor veel minder geld. Ik kreeg deze ring van mijn ouders voor mijn achttiende verjaardag. En ik ben nu bijna 21 en draag hem nog elke dag! Denk ook niet dat ik deze zomaar af zou doen, ben er erg aan gehecht en vind hem erg mooi!

 photo Sierraden3_zps664eec35.png

Ti Sento Creolen met hangers

Deze heb ik nog niet zo lang in mijn collectie, maar ik wilde ze wel een hele poos. Hiervoor had ik altijd andere creolen in, maar die was ik een beetje zat. Die waren ook niet echt eerste keus omdat ik ze zo mooi vond, maar ik vond ze toen wel leuk. Een paar weken geleden besloot ik mezelf zo ineens uit het niets een cadeautje te geven en dat werden deze prachtige oorbellen met bijpassende hangertjes. Ik vind ze chique en netjes staan, precies waar ik van hou. Ik denk dat er binnenkort nog wel meer hangertjes bij komen, haha!

 photo Sierraden4_zps201d3b0c.png

Michael Kors horloge

Eerst had ik er niet veel mee, de rosé kleurigen van Michael Kors vond ik gaaf, maar ik wil iets tijdloos hebben en ik vond dat rosé goud dat niet was. Daarom keek ik eigenlijk nooit meer naar die horloges om. Tot dat ik ineens in de leegverkoop van een winkel dit horloge tegen kwam. Ik was meteen verkocht en mijn oude DKNY horloge was niet echt wat meer, lees veel steentjes eruit. Daarom nam ik deze mee naar huis!

 photo Sierraden5_zpse321edcf.png

Josh & Buddha to Buddha armband

De Josh armband heb ik een keer van mijn vriend gekregen toen we net wat samen hadden. Helaas begint hij een beetje te verkleuren, maar hij gaat dan ook al 1,5 jaar elke dag mee om mijn pols. Ik vind hem nog steeds erg mooi en subtiel. Ik hou van grof en glitter, maar het moet wel subtiel zijn. Daarom heb ik ook twee subtiele armbanden van twee wel wat grovere en stoere merken. De Buddha to Buddha armband heb ik een keer voor mijn website gekregen en daar ben ik nog steeds ontzettend blij mee, vind hem gewoon erg vet en mooi.

 photo Outfitzomer5_zps9ad8be51.png

 photo Geslaagd_zps08c0a5ad.png

Wat zijn jullie favoriete sieraden dat je elke dag draagt? Of hou je meer van sieraden die wat goedkoper zijn zodat je ze elke dag kan wisselen?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

 1. Mooie sieraden! Ik vind je MK horloge en je Buddha to Buddha armband erg mooi! Ik draag zelf bijna altijd mijn zilveren of rose Guess horloge, twee pandora armbanden met bedels, een pandora ring en een kleine zilveren ring van mijn oma :-)

 2. Wat mooi! Ik ben zelf ook gek op sieraden en ik betrap mezelf er ook steeds op dat ik de duurdere sieraden steeds mooier vind.

 3. Wauw, die Buddha to Buddha armband is echt mooi! Wil die al zo lang. Ik draag eigenlijk een sieraad altijd heel veel en dat is de Buddha to Buddha ring!

 4. Ik heb een ringetje die ik altijd draag en mijn ketting met een chinese hanger eraan wat liefde betekent. Ik heb ooit een versie bij de Six gekocht samen met een vriendin en ik heb hem verplaatst voor een echt zilver exemplaar. Ik voel me echt naakt zonder de ketting en mijn ring

 5. Wow, je ringen zijn echt mooi.
  Ik draag bijna nooit sieraden. ‘
  Maar als ik ze draag dan is het me gevlochten zwarte bedel armband van zinzi, me ring met zwarte steen van zinzi en een of twee knuckle rings.

 6. Ik heb ook een michael kors horloge en ik draag hem iedere dag met veel plezier! Qua oorbellen varieer ik wel liever met goedkopere merken :)

 7. Prachtige sieraden. Vooral je horloge <3 .Ik draag zelf altijd twee gouden gingen. De ene ring heb ik van mijn ouders gekregen… dat is een soort 'erfstuk'. De andere gouden ring is mijn verlovingsring. Verder draag ik standaard mijn zilveren neuspiercing en zilveren traguspiercing en ik heb meestal witgouden oorknopjes in .

 8. Heb meestal kindersieraden. het zijn niet zulke duren. Had vroeger een turkooise siersteen aan een zilveren kettinkje maar die heb ik nu niet meer om. Draag amper sieraden meer dan alleen een kinderringetje. Vroeger droeg ik wel eens een armband of oorbellen maar die draag ik ook niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *