Sideway cross ketting van Etsy!

Ik had hem al een paar keer voorbij zien kopen op blogs en andere site’s en ik was meteen verliefd. Alleen waar koop je nou zo een ketting? Sharon schreef er een stukje over op haar site en met verkoper en website! Ik kon me natuurlijk niet meer inhouden en bestelde meteen een kettinkje. Voor 18 euro nog wat bestelde ik mijn echt zilveren kettinkje inclusief verzendkosten vanuit Florida en in 10 dagen had ik het dan eindelijk in huis!

Ik kreeg het gewoon thuis met de brievenbus post en het duurde 10 dagen na bestelling dat ik het in huis had. Het pakketje moest vanuit Florida komen dus het is best snel gegaan vind ik zelf dan. Ik heb het bij de verkoper Amarillosky gekocht en die staat erg goed aangeschreven! Als jullie daar ook willen bestellen mag je ook wel gebruik maken van de kortingscode die op mijn kaartje staat, ik ga er toch niet meer bestellen (;

Het wordt is een ontzettend leuk doosje verstuurd met een mooie strik erop. Ontzettend leuk toch? Je koopt het dan wel op internet maar aan de presentatie wordt ook nog eens behoorlijk aandacht aan besteed, daar houd ik wel van!

En in het doosje zit het mooie kettinkje op een mooi soort sponsje, het kettinkje is trouwens helemaal van zilver, dus de kleur blijft ook gewoon mooi, wat ik erg fijn vind. Het is trouwens een helemaal met de hand gemaakt kettinkje want op Etsy verkopen ze alleen maar handgemaakte spullen verkopen.

Wat vind jij ervan?

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  LaScalaBeauty
  9 augustus 2011 at 13:57

  Wauw heel mooi!:D

 • Reply
  Miranda
  9 augustus 2011 at 14:15

  heel erg mooi, hij was ook mooi verpakt.

 • Reply
  Tamara
  9 augustus 2011 at 15:13

  Mooie ketting

 • Reply
  Paola
  9 augustus 2011 at 16:18

  Super mooi!

 • Reply
  Sharon
  9 augustus 2011 at 16:40

  Leuk! (:

 • Reply
  Yara
  9 augustus 2011 at 17:33

  Ik vind het een mooie ketting!! maar niks voor mij :(

 • Reply
  Mariska
  9 augustus 2011 at 18:33

  Ik vind hem echt heel erg schattig!

 • Reply
  kimberly
  9 augustus 2011 at 19:15

  Hij is gorgeous! staat al een tijdje op mijn wishlist…

 • Reply
  Roos
  10 augustus 2011 at 13:01

  Ik vind hem erg mooi, alleen wel jammer dat die zo hoog is laat maar zeggen, bij mij staan zulke ‘hoge’ kettinkjes altijd een beetje raar!

 • Reply
  LottedeJ
  10 augustus 2011 at 14:12

  Cute! Dit vind ik echt een schattig kettinkje. Al die grote kruizen vind ik maar niets, maar deze vind ik wel leuk.

 • Reply
  romy
  10 augustus 2011 at 15:29

  heb hem ook idd al vaker voorbij zien komen, maar ik zit zo hard te twijfelen omdat ik ook al een mi moneda heb en ben bang dat ik deze aan de kant laat liggen hmm!

 • Reply
  victoria
  11 augustus 2011 at 11:37

  Ik wil ook zo’n ketting ! ik vind die ik super mooi (L) !

 • Reply
  Eline
  11 augustus 2011 at 13:15

  mooi hoor!

 • Reply
  Priscilla
  13 augustus 2011 at 12:44

  Heel erg tof, ik wil ook nog graag zo’n kettinkje

 • Laat een reactie achter