Search
Close this search box.

Shoplog: veel make-up uit Rome!

Shoplog: veel make-up uit Rome!

De vakantie is ten einde en het gewone leven is weer begonnen. Maar gelukkig heb ik een paar prachtige souvenirs gekocht in het prachtige Rome voor onder andere mijn make-up stash! Ik laat jullie alles maar wat graag zien! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Mooie producten en de Sephora is echt een geweldige winkel, zo jammer dat we die in Nederland niet hebben. Wat leuk dat het palette van Nikkie er nog aankomt, lijkt me ook erg mooi.

  2. Dat laatste is zó herkenbaar. Vriendin en ik zijn in Frankrijk ook helemaal los gegaan bij de Sephora. Zo jammer dat die uit Nederland weg is.

    1. Oh en dat Nars blush, highlighter en bronzer palette heb ik ook. Die vind ik ook zoooo mooi! Vooral die tweede van links draag ik vaak. Jammer dat de namen niet zo origineel zijn xD Ik kijk uit naar je review :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *