Zoek
Sluit dit zoekvak.

SHOPLOG: (sport)kleding sale!

SHOPLOG: (sport)kleding sale!

Ik had wat dingen nodig waaronder nieuwe sportkleding. Ik wist dat de sale aan de gang was bij de winkels dus besloot gezellig met mijn moeder de stad in te duiken en kwam met iets meer terug dan de planning was. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

 1. Mag ik misschien een tip geven over sportbh’s? Als je grote borsten hebt dan kan je beter sport bh’s kopen bij Livera. Kosten misschien wel wat meer dan je gewend bent maar je doet er lang mee. Panache en bon prix hebben vaak ook sport bh’s voor grote borsten. Kijk gerust op de site van wehkamp,bon prix en panache rond, als het niet goed zit dan kan je altijd ruilen. Ik koop vaak sportbh’s van prima Donna of Triumph. Wel duur maar ze gaan een jaar mee en ik sport ook ongeveer 4 keer per week. Ik weet het veel geld maar je borsten hebben juist de goede ondersteuning nodig tijdens het sporten anders gaan ze hangen.

   1. Ok . Maar dan nog is het vanaf cup b al belangrijk om een goede ondersteunende sport bh aan te schaffen. Hoeft niet duur te zijn . Bon prix is niet zo duur en ze hebben mooie sport bh’s . Ik heb cup d en kleine omvang. Ook al heb je een grote omvang dan nog moet je een goede sport bh aanschaffen. Primark heeft ook goede sport bh’s voor 4 euro. De duurste sport bh daar is zo’n 6 euro. Het zijn een soort tops maar wel met een goede ondersteuning. Verder heeft Hema ook betaalbare sportbh’s. Die gaan vaak vanaf omvang 80. Ook hebben ze sportbh’s die eruitzien als sporttop,die draag je onder je sportoutfit mocht je niet van beugels en sluitingen houden. Bij Hunkemöller hebben ze sinds kort doutzen kroes sport bh’s. Kosten 29,95 ongeveer ,niet duur en ze zijn er in level 1,2en 3. En ze helpen je met het vinden van de juiste bh maat. Zo weet ik dat ik cup 75 d heb. Maar ook hkmx sportbh’s hebben ze er,die zijn iets duurder,34.95. Is niet duur . Dat worden mijn volgende sportbh’s. Ik had Triumph,maar dat zat toch niet lekker. Of kijk even bij zeeman,die hebben ook mooie sportbh’s. Ik heb zelf een l genomen en draag ze alleen met pilates. Met zwaardere sporten doe ik een sportbh aan van Hema en binnenkort wordt dat ook hkmx. Even passen welke ik neem,ik hoef er maar 1,eerst kijken hoe die zit. En bij Hunkemöller zijn er altijd hele aardige dames die je helpen. Ik heb vanmiddag daar een mooie doutzen kroes drinkfles gekocht. Hij was 12.99,maar ik mocht hem voor 7.99 meenemen omdat ik een kortingsbon van vijf euro had gespaard. Ook fijn je spaart voor iedere euro die je daar besteed een punt en bij 500 punten heb je 5 euro korting. Wel een membercard aanschaffen dan. Mocht je die vergeten zijn tijdens je shopsessie? Geen probleem , als je je postcode geeft dan zoeken ze dat voor je op en blijf je punten sparen. Het zijn tips waar je hopelijk wat aan hebt.

 2. Leuk en mooi warenhuis.
  Sinds ik daar shop kom ik er regelmatig.
  Tip voor een goede sportbeha’s koop ze die verstelbaar zijn met 2 of dier rijen haakjes of met blinde sluitingen.
  Stevige sportbh’s hoeven niet duur te zijn.
  Hier zijn 2 hele grote sportzaken en de duurdere sport bh’s zijn er nu flink afgeprijsd.
  Ik heb een flinke cupmaat en moet zeggen dat ik er blij mee ben.
  Om de dag ga ik er even kijken en ook is er merksportkleding flink afgeprijsd.
  Waar men normaal gesproken 50,00e voor betaald koopt men er iets voor 10,00e ;-)

  Xoxo

 3. Ookal heb je geen grote borsten, light ondersteuning voor high impact sporten (hardlopen, trampoline springen) is gewoon niet goed voor je borsten. Je neemt pillen om het ‘meer’ te laten lijken, doe er dan ook iets aan om te voorkomen dat ze gaan hangen.

 4. En trouwens cup 75 d is ook een flink handje vol. Ik vind dat ik geen kleine omvang heb,dat is 60 tegenwoordig. Ik heb dus een gemiddelde omvang. Maar soms zit 80 c beter in de cup en neem ik die. Ik had vroeger altijd een 80/85 d,maar door het sporten en afvallen is dat een 75 geworden,cup is helaas d gebleven. En ik ben van onderen smal en van boven breder waardoor ik shirtjes en jurkjes altijd in maat 38/40 neem,terwijl ik van beneden 36 draag(soms34).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *