Zoek
Sluit dit zoekvak.

Shoplog Primark Enschede

Deze week opende de achtste Primark haar deuren in Nederland. Enschede is een prachtig groot Primark filiaal rijker en mijn zusje was bij de opening! Natuurlijk kon ze niet met lege handen naar huis gaan dus kocht het een en ander wat ik jullie laat zien! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal, vind ik leuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Wat heb je leuke dingen gekocht! :-)
    Ik ben pas in Eindhoven bij de Primark geweest en heb ook een sjaal gekocht.. Ik had er gerust nog een stuk of 5 extra willen kiezen!

  2. Ik ga komend weekend voor het eerst na de primark voor mn verjaardag, maar ik heb niet de tijd om de hele dag rond te lopen want ik denk dat het druk word, heeft iemand misschien een tip voor wat ik zou kunnen kopen? Wat echt een aanrader is! Liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *