Shoplog met HEMA, Steps, Kruidvat en meer!

Shoplog met HEMA, Steps, Kruidvat en meer!

Van de week ben ik er meerdere malen op uit getrokken en heb best wel wat leuke nieuwe dingen gekocht. Onder andere veel kleding, wat lifestyle spulletjes en ik laat jullie mijn super leuke goodiebags van LUSH en Pandora zien, kijken jullie met mij mee? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

De producten van LUSH en Pandora heb ik gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Nynke
  17 maart 2017 at 15:13

  Oeh, die jas!!
  Heel erg mooi..

 • Reply
  Loes
  17 maart 2017 at 15:32

  Wat staat deze bril je goed zeg! Een hele leuke video weer!

 • Reply
  Manon
  17 maart 2017 at 19:18

  Die jas is inderdaad veel geld, maar ik vind hem echt heel erg mooi

 • Reply
  Linda
  17 maart 2017 at 21:50

  Hoi Aranka,
  Je spulletjes staan allemaal naast je op het bed. Je kijkt daarom veel naar links naar het bed. Als je dan zo aan het praten bent, wordt het geluid iets zachter en ik vind ik het een beetje storend om zo te kijken. Je zegt zelf al dat het een beetje rommelige video is haha. Misschien komt het ook door Mila?? Ik zou het in ieder geval fijner vinden als je de spullen voor je hebt liggen bv op een tafel o.i.d.
  Groetjes!

 • Reply
  Varenka
  18 maart 2017 at 01:38

  Oeh Mila is flink bezig zeg….;-P

 • Reply
  Milou
  18 maart 2017 at 08:22

  Ik vind het wel een gezellige video hoor!! Je bril staat je ook echt leuk! :)

 • Reply
  Maaike
  18 maart 2017 at 08:41

  Wat een prachtige jas! Die kleur geel staat mij ook altijd goed. Jammer dat ik echt al te veel jassen heb.
  En The Comforter body spul… I need it! Ik ga er een tripje Amsterdam voor plannen.

 • Reply
  rachel
  18 maart 2017 at 09:36

  nou sluit me aan bij de rest….die bril staat je super :D en die jas…top!! lekker geslaagd weer dus meis geniet ervan en fijn weekend xx

 • Reply
  Marijke
  18 maart 2017 at 11:48

  Die kat is te grappig!

 • Reply
  Jessica J.
  18 maart 2017 at 12:28

  Oh, ik heb in New York de Floating Island Luxury Bath Oil gekocht. Die werd me aangeraden in combinatie met de Bath Bomb die ik kocht, dus hè, waarom niet? ;-) Binnenkort maar ‘ns samen in bad mikken!

 • Reply
  nicolished
  18 maart 2017 at 14:43

  Wat een leuke items heb je allemaal gekocht! Die bril staat je zo goed. Ik vind die thee doos echt leuk zeg, jeetje! Je zou echt niet zeggen dat hij van de kruidvat is. Ook erg leuke kleding!

 • Reply
  chucky1012
  20 maart 2017 at 09:40

  Prachtige jas en dress!
  Heerlijk om zoveel moois te shoppen.
  Hihihi…. Mila is schattig.

  Xoxo

 • Laat een reactie achter