Shoplog met HEMA, Steps, Kruidvat en meer!

Van de week ben ik er meerdere malen op uit getrokken en heb best wel wat leuke nieuwe dingen gekocht. Onder andere veel kleding, wat lifestyle spulletjes en ik laat jullie mijn super leuke goodiebags van LUSH en Pandora zien, kijken jullie met mij mee? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

De producten van LUSH en Pandora heb ik gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Nynke
  17 maart 2017

  Oeh, die jas!!
  Heel erg mooi..

 • Reageren
  Loes
  17 maart 2017

  Wat staat deze bril je goed zeg! Een hele leuke video weer!

 • Reageren
  Manon
  17 maart 2017

  Die jas is inderdaad veel geld, maar ik vind hem echt heel erg mooi

 • Reageren
  Linda
  17 maart 2017

  Hoi Aranka,
  Je spulletjes staan allemaal naast je op het bed. Je kijkt daarom veel naar links naar het bed. Als je dan zo aan het praten bent, wordt het geluid iets zachter en ik vind ik het een beetje storend om zo te kijken. Je zegt zelf al dat het een beetje rommelige video is haha. Misschien komt het ook door Mila?😜 Ik zou het in ieder geval fijner vinden als je de spullen voor je hebt liggen bv op een tafel o.i.d.
  Groetjes!

 • Reageren
  Varenka
  18 maart 2017

  Oeh Mila is flink bezig zeg….;-P

 • Reageren
  Milou
  18 maart 2017

  Ik vind het wel een gezellige video hoor!! Je bril staat je ook echt leuk! :)

 • Reageren
  Maaike
  18 maart 2017

  Wat een prachtige jas! Die kleur geel staat mij ook altijd goed. Jammer dat ik echt al te veel jassen heb.
  En The Comforter body spul… I need it! Ik ga er een tripje Amsterdam voor plannen.

 • Reageren
  rachel
  18 maart 2017

  nou sluit me aan bij de rest….die bril staat je super :D en die jas…top!! lekker geslaagd weer dus meis geniet ervan en fijn weekend xx

 • Reageren
  Marijke
  18 maart 2017

  Die kat is te grappig!

 • Reageren
  Jessica J.
  18 maart 2017

  Oh, ik heb in New York de Floating Island Luxury Bath Oil gekocht. Die werd me aangeraden in combinatie met de Bath Bomb die ik kocht, dus hè, waarom niet? ;-) Binnenkort maar ‘ns samen in bad mikken!

 • Reageren
  nicolished
  18 maart 2017

  Wat een leuke items heb je allemaal gekocht! Die bril staat je zo goed. Ik vind die thee doos echt leuk zeg, jeetje! Je zou echt niet zeggen dat hij van de kruidvat is. Ook erg leuke kleding!

 • Reageren
  chucky1012
  20 maart 2017

  Prachtige jas en dress!
  Heerlijk om zoveel moois te shoppen.
  Hihihi…. Mila is schattig.

  Xoxo

 • Geef een reactie