Zoek
Sluit dit zoekvak.

Shoplog: Kruidvat, Miss Etam, Hunkemöller & Marc by Marc Jacobs

Het is alweer twee weken geleden dat ik de laatste video online zette, alweer veel te lang geleden! Jullie hebben dus nog wat van mij toegoed. Ik dook de stad in en kwam erachter dat het al sale was, dus ik kocht een paar leuke items in de opruiming! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal, vind ik leuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

 1. Wow wat gaaf dat je schoentjes met 70% korting shopte, ze zijn echt leuk! Ik draag ook altijd bh’s van Hunkemoller, die zitten echt fijn!
  Liefs, Iris

 2. Super leuke aankopen! Sowieso die schoenen want die vind ik heel schattig, maar ook je Miss Etam aankoopjes. Ik koop daar ook regelmatig dingen hoor, ze hebben steeds vaker leuke items! Wel in de sale dan want anders vind ik het toch wel net te prijzig.

 3. Die schoenen! En wat een korting!
  Ik koop zelf ook het liefste BH’s bij Hunkemöller!
  Een paar jaar terug kocht ik ze ook wel bij Primark, maar die van Hunkemöller zitten toch beter/lekkerder.

 4. Leuk blousje van de Miss Etam!
  Ik volg je blog nu ongeveer 2 jaar en ik vind dat je filmpjes steeds spontaner worden, leuk:) ga vooral zo door!

  1. Dankjewel Lia, dat is leuk om te horen! Ik vond het in het begin heel spannend en oncomfortabel om video’s op te nemen, maar vind het nu echt leuk om te doen!

 5. heerlijk om weer eens een shoplog te zien! je miss etam kleren zijn echt super leuk. ik heb maat s, maar ook ik kan er vaak leuke dingen vinden:) je schoenen zijn helemaal super en nu twijfel ik gewoon om ook naar zwolle te gaan…:P

 6. Je hebt echt hele leuke spulletjes gekocht en ik herken het wel dat de H&M qua maten nou niet bepaald leuk is voor de vollere meiden onder ons. Dat spijkerblousje vind ik ook wel erg leuk. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *