Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Shoplog: H&M, Promiss & US Candles

Ik heb weer een shoplog voor jullie, maar dit keer niet van de Action of van make-up. Nee dit keer hele leuke en simpele dingen van de H&M en Promiss. En ik kon me weer eens niet inhouden bij de US Candles en kocht daar weer veel te veel. Vergeten jullie je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Leuke dingen geshopt! Ik heb ook geen modellenmaatje, maar ik voel toch altijd nog een drempel om bij de Promiss of Miss Etam oid naar binnen te stappen. Toch maar een keer doen denk ik. :)

    1. Dat was voor mij ook hoor. Maar ik zag steeds vaker vriendinnen van mijn leeftijd met leuke dingen van deze winkels aan en als we dan samen gingen shoppen gingen we ook altijd even binnen. Niet alles is even leuk en voor ‘onze’ leeftijd, maar ze hebben ook echt hele leuke dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *