Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Shoplog begin mei

De afgelopen tijd heb ik weer een aantal dingen gekocht die me wel leuk leken om aan jullie te laten zien. De kleren komen allemaal uit Enschede, geurstokjes van de Hunkemöller en de palettes van de MissLipgloss Shop! Veel kijk plezier!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

 1. Hele leuke aankopen, krijg nu ook zin om te shoppen.
  Jij woont in Zwolle toch? Kan je daar ook leuk winkelen?
  Dat jurkje van de H&M is erg leuk! Ik ben jaloers op je mintgroene blazer!

  Liefs

 2. Wat een leuke spullen heb je gekocht! Ik heb dat H&M jurkje ook besteld en ik vond hem ook echt te wijd uitlopen. Ik heb hem teruggestuurd, omdat ik hem niet mooi vond bij mijn lichaam! Innemen is inderdaad een erg goed idee, jammer genoeg heb ik niet iemand in mijn omgeving die niet zo handig is.

  Ik ben fan van je blazer!

 3. Het jurkje dat je aanhebt vind ik echt superleuk! Eigenlijk te laat ben ik ernaar op zoek gegaan en had een paar weken terug 6 filialen ofzo gebeld, maar overal alleen nog in XS en S.. :(

 4. Leuke aankopen! Ik vind voornamelijk je palettjes heel tof maar ook je mintgroene blazer is leuk. Fijne kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *