Shoplog Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Gisteren ben ik heerlijk wezen met een vriendin, wat erg gezellig was. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds 6 uur hebben we lekker geshopt in de grote shop steden van Nederland, namelijk Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Utrecht telt eigenlijk niet echt mee omdat ik daar op mijn vriendin moest wachten dus eventjes snel HC in dook naar de Sephora maar daar was niet echt wat bijzonders en ze waren allemaal druk met inpakken. Daarna zijn we door gegaan naar R’dam Alexander, om natuurlijk even naar de Primark te gaan. Toen zijn we door gegaan naar het centrum waar we een behoorlijke tijd zijn geweest. Na we Rotterdam hadden gezien besloten we toch nog naar Amsterdam te gaan en daar hebben we dan ook nog lekker gekeken.

Uiteindelijk heb ik niet veel veel gekocht maar zeker wel een aantal leuke dingen, waar ik erg blij mee ben! Jammer dat ik niet naar de Inglot ben geweest maar daar hadden we niet echt tijd voor en ik helaas geen OV kaart dus kon niet in de tram of metro. En voor eventjes een dure kaart aan te schaffen een middagje vond ik wel erg duur, dus de volgende keer beter! Hij zal wel niet zo meer weg zijn.

Op de terug weg in de trein gebeurde er wel iets grappig. We zaten rustig in de trein, nouja niet echt rustig want in de coupé waar we in zaten was ook een kinderfeestje of een klassenuitje. In ieder geval heel veel kinderen en naast ons zat een bandje en dat vonden die kinderen wel interressant dus ze vroegen eerst allemaal om een handtekening en daarna ook nog of ze wouden spelen. Hartstikke leuk en grappig natuurlijk!

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Maris
  1 juni 2011 at 14:37

  Wat een leuk filmpje! Je maakt echt altijd leuke filmpjes! Mooie aankopen zeg. Ik ben wel benieuwd naar alle producten. De kleding valt de laatste tijd erg tegen (heb er ook last van, haha) inderdaad. Haha, wat grappig van dat filmpje met die jongens. Wel heel lief van die kinderen die dat gaan vragen, haha. :) Trouwens, hoort het zo dat er bij ‘IK HEB FANS!!!’ en ‘Ik zit naast een beroemdheid’ hele grote spaties tussen zitten? Valt een beetje op, haha. :)
  x

 • Reply
  LottedeJ
  1 juni 2011 at 16:09

  Ik vind jou echt heel spontaan en leuk overkomen! Je praat ook zo leuk :) en je bent lekker down to earth! Anyway, leuke aankoopjes, ik ben wel benieuwd naar je eyeshadows en je lipsticks!

 • Reply
  Paola
  1 juni 2011 at 17:32

  Leuke aankopen! Helaas hebben wij al die winkels niet in de buurt! Binnenkort wil ik echt naar TBS!

 • Reply
  Joyce
  1 juni 2011 at 17:55

  Leuk filmpje Aranka! De make-up die je gekocht hebt is in ieder geval prachtig!

 • Reply
  Sharon
  1 juni 2011 at 18:29

  Superleuk filmpje! Ik heb meestal ook dat wanneer ik echt plan om naar een grote stad te gaan en veel te shoppen dat daar eigenlijk niks van terecht komt haha! Maar leuke aankoopjes!

 • Reply
  Bonnie
  1 juni 2011 at 21:55

  Erg leuk filmpje!
  Shoplogs zijn echt geweldig! hihi.

 • Reply
  Elise
  1 juni 2011 at 22:51

  Leuke dingen heb je gekocht! Mag ik vragen wat dat losse palletje gekost heeft? Wil er zelf ook nog een gaan kopen!

  • Reply
   Aranka
   1 juni 2011 at 23:05

   6 euro heb ik ervoor betaald ;)

 • Reply
  Silva
  1 juni 2011 at 23:47

  Die oogschaduw van Mac zien er wel mooi uit! Leuke aankopen ^^

 • Reply
  Roos
  2 juni 2011 at 16:10

  Leuke dingen heb je gekocht!

 • Laat een reactie achter