Shoplog 9 Maart

Wat slecht wat slecht, ik had me deze maand voorgenomen om helemaal niks te gaan kopen omdat ik eventjes lekker kon sparen en mijn kapotte scooter moet betalen. Maar ik moest toch eventjes naar de Kruidvat om de nieuwe collectie te bewonderen maar ik kon het allemaal niet laten staan. Onderweg kwam ik ook nog de TBS tegen en daar hadden ze ook nog wat leuke dingen voor mij. Oeps!

Laten we beginnen met TBS ik had al zoveel goede verhalen gehoord over de Vitamine E lijn en ik zag het groot aangeprezen, ik liet me informeren en daar kwamen deze producten uit. Ik heb ze ook getest en ze voelen zo zacht en voedend aan.

Op een andere blog kwam ik nog een review over het borsteltje tegen en dat leek me ook wel aantrekkelijk! Dus die heb ik ook meegenomen voor € 5,00

En ja de nieuwe lijn van Catrice, helemaal een lijn voor mij. Ik hou echt van nude en niet al te opvallende kleuren. Daarom vind ik de LE van Essence helemaal niks maar deze echt geweldig. Ik wou eigenlijk alleen de blush hebben, ik had echt mazzel want er lag er nog maar eentje.

En deze nagellakjes kwam ik ook tegen in Walk In The Woods (heel licht bruin) en Lavender Breeze (bijna wit, paarsachtig lakje) Ik vind ze erg mooi!

En nog een simpele grijze oogschaduw maar hij leek me wel wat, die nam ik dus ook maar mee. Ik ga ze zometeen uittesten ben erg benieuwd hoe de producten me bevallen. Willen jullie ergens reviews over zien of denk je laat maar lekker zitten?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Carolien
  10 maart 2011 at 15:18

  Laat maar lekker zitten ja!
  Nee grapje hoor, ik wil eigenlijk over alles wel een review zien, als dat niet teveel gevraagd is :D Maar het liefst van de TBS Vitamin E producten, het borsteltje en de Catrice nagellak!

 • Reply
  silke
  10 maart 2011 at 16:55

  Leuke dingen, ik ben wel benieuwd naar reviews over de TBS spullen

 • Reply
  pamela
  10 maart 2011 at 17:17

  Leuke dingen, ik zou wel een review willen van de body shop producten.
  Ik heb ook die blush gekocht gister, echt een mooie kleuren!

 • Reply
  kelly
  10 maart 2011 at 17:20

  De lakjes van catrice, daar zou ik wel een artikel over willen lezen.

 • Reply
  Anne
  10 maart 2011 at 18:45

  Ik ben persoonlijk erg benieuwd naar de face mist van de Vitamine E lijn van the Body Shop.. Dit ziet er trouwens ook wel erg goed uit!

  • Reply
   Aranka
   10 maart 2011 at 18:48

   De Face Mist had ik niet gekocht, want ik was nu al aardig wat kwijt, de volgende keer zal ik die meenemen (als de lijn me bevalt)

 • Reply
  Silva
  10 maart 2011 at 20:15

  Heel benieuwd naar swatches van de nagellak!

  • Reply
   Aranka
   10 maart 2011 at 20:39

   De Catrice dingen komen zaterdag online :)

 • Reply
  Emine
  10 maart 2011 at 22:37

  Leuk! Ik had maar 1 lakje snel kunnen meenemen, de volgende keer koop ik zeker meer!

 • Reply
  maccia
  11 maart 2011 at 07:43

  lekker geshopt! Ik heb zelf ook veel goeds over die lijn van de body shop gehoord en ben dus wel benieuwd, ik had zelf namelijk nooit direct 3 producten er van gekocht ;)

 • Reply
  Eline
  11 maart 2011 at 11:59

  mooie koopjes!

 • Reply
  Roos
  11 maart 2011 at 16:25

  die wittige nagellak van catrice vind ik echt heel erg mooi.
  jammer genoeg ben ik aan het sparen, dus ik moet echt even niks meer uitgeven :(

 • Laat een reactie achter