Search
Close this search box.

Shoplog 19 april

Vandaag was het heerlijk weer en ik was lekker vroeg dus ben lekker met 2 vriendinnen de stad in gegaan, ik mocht eigenlijk niks van mezelf kopen omdat ik het rustig aan moet doen van mezelf. Maar door die gezelligheid vergeet je dat snel en koopt het toch! Kijk snel verder wat ik allemaal heb gekocht!

Als eerst iets wat ik echt dacht dat ik het nooit zou kopen, namelijk hoge hakken. Je denk nu vast, waarom niet? Nou ik ben bijna 1 meter 90 en dat is dus zonder hakken al heel lang. Maar ik vind het zo mooi staan dat ik al mijn schaamte opzij zet en ze toch aan ga doen. Ik heb ze samen met een andere vriendin gekocht die net zo lang als mij is en dan doen we ze samen aan en dan valt het niet zo op (denken we). Ze zijn trouwens van de van Haren en waren maar € 19,90 en ze lopen echt heerlijk! Maar ik moet nog wel leren op hakken te lopen.

De nieuwe collectie van de H&M vond ik helemaal geweldig op het internet maar in de winkel vond ik het toch behoorlijk tegenvallen. Alleen er was toch één jurkje dat ik helemaal geweldig vond en die heb ik dus ook gekocht.

Deze mooie glitterstenen zitten op de zijkant van de handjes en de rest van het jurkje is helemaal van dun stof (ik ben even de naam kwijt hoe het heet)

Het jurkje kleed niet echt af, maar ach. Ik kan het hebben vind ik zelf, ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!

Hij was trouwens maar € 19,95 wat ik echt een koopje vind.

En oorbellen ik kan er niet genoeg hebben, ik wou graag van zulke hangende oorbellen hebben en die vond ik bij de V&D voor € 7,95 niet heel erg goedkoop maar ik vind ze echt super leuk.

Grappig is dat het eigenlijk één hele outfit is geworden. Ik ben er erg blij mee!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Je hebt leuke dingen gekocht! En stoer van je dat je gewoon hakken aan trekt, ikzelf ben 1.80 en vind dat al erg lang waardoor ik geen hakken draag. Misschien scheelt heb bij mij ook wel dat mijn vriend kleiner is dat het verschil met hakken dan nog meer opvalt.

  2. Toffe dingen heb je gekocht. :D En kun je mij niet wat van jouw lengte geven, haha? Ik ben 1.60 en ik zou wel graag iets langer willen zijn :P

  3. Die schoenen !!!!!!!!!! Ik vind ze echt geweldig, ik zag laatst ook zoiets bij de h&m maar die stonden mij niet, deze ga ik passen morgen :D (als ze er zijn dan)

  4. Haha je oorbellen heb ik al goed gekeurd:D, als je dinsdag nou de rest aan doet! (als het weer het toelaat uuteraard(a))

  5. Leuk, vooral die schoenen binnenkort ook maar even kijken bij de van haren. ik ben zelf 180 en al mijn vriendinnen best klijn dus denk ik niet dat ik ze naar school zou dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *