Shoplog 19 april

Vandaag was het heerlijk weer en ik was lekker vroeg dus ben lekker met 2 vriendinnen de stad in gegaan, ik mocht eigenlijk niks van mezelf kopen omdat ik het rustig aan moet doen van mezelf. Maar door die gezelligheid vergeet je dat snel en koopt het toch! Kijk snel verder wat ik allemaal heb gekocht!

Als eerst iets wat ik echt dacht dat ik het nooit zou kopen, namelijk hoge hakken. Je denk nu vast, waarom niet? Nou ik ben bijna 1 meter 90 en dat is dus zonder hakken al heel lang. Maar ik vind het zo mooi staan dat ik al mijn schaamte opzij zet en ze toch aan ga doen. Ik heb ze samen met een andere vriendin gekocht die net zo lang als mij is en dan doen we ze samen aan en dan valt het niet zo op (denken we). Ze zijn trouwens van de van Haren en waren maar € 19,90 en ze lopen echt heerlijk! Maar ik moet nog wel leren op hakken te lopen.

De nieuwe collectie van de H&M vond ik helemaal geweldig op het internet maar in de winkel vond ik het toch behoorlijk tegenvallen. Alleen er was toch één jurkje dat ik helemaal geweldig vond en die heb ik dus ook gekocht.

Deze mooie glitterstenen zitten op de zijkant van de handjes en de rest van het jurkje is helemaal van dun stof (ik ben even de naam kwijt hoe het heet)

Het jurkje kleed niet echt af, maar ach. Ik kan het hebben vind ik zelf, ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!

Hij was trouwens maar € 19,95 wat ik echt een koopje vind.

En oorbellen ik kan er niet genoeg hebben, ik wou graag van zulke hangende oorbellen hebben en die vond ik bij de V&D voor € 7,95 niet heel erg goedkoop maar ik vind ze echt super leuk.

Grappig is dat het eigenlijk één hele outfit is geworden. Ik ben er erg blij mee!

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  Margaux
  19 april 2011 at 16:38

  Het jurkje is echt schattig!

 • Reply
  Suzanne
  19 april 2011 at 17:02

  vind dat jurkje zo leuk!

 • Reply
  Sabine
  19 april 2011 at 17:22

  Leeeeeuuuk! Helemaal mijn smaak :)

 • Reply
  Desiree
  19 april 2011 at 17:40

  Super leuke outfit! Jealous! x

 • Reply
  Yak Man
  19 april 2011 at 17:44

  dat jurk je is leuk (:

 • Reply
  Silva
  19 april 2011 at 18:24

  Wat een supermooie hakken! Enne…ik vind het juist mooi, lang met hakken :P

 • Reply
  Manon
  19 april 2011 at 18:43

  Je hebt leuke dingen gekocht! En stoer van je dat je gewoon hakken aan trekt, ikzelf ben 1.80 en vind dat al erg lang waardoor ik geen hakken draag. Misschien scheelt heb bij mij ook wel dat mijn vriend kleiner is dat het verschil met hakken dan nog meer opvalt.

 • Reply
  Wendy
  19 april 2011 at 18:54

  Toffe dingen heb je gekocht. :D En kun je mij niet wat van jouw lengte geven, haha? Ik ben 1.60 en ik zou wel graag iets langer willen zijn :P

 • Reply
  silke
  19 april 2011 at 19:07

  Die schoenen !!!!!!!!!! Ik vind ze echt geweldig, ik zag laatst ook zoiets bij de h&m maar die stonden mij niet, deze ga ik passen morgen :D (als ze er zijn dan)

 • Reply
  fran
  19 april 2011 at 21:07

  jaaa je leuke hakjes!:)

 • Reply
  Lisa
  19 april 2011 at 23:13

  Wat een leuke aankopen, vooral je jurkje en die schoenen vind ik super :D Veel plezier ermee :D

 • Reply
  Tessa BD
  20 april 2011 at 09:57

  Ik wou ook al zeggen, het past allemaal bij elkaar! haha leuke shoplog

 • Reply
  franca
  20 april 2011 at 15:33

  Haha je oorbellen heb ik al goed gekeurd:D, als je dinsdag nou de rest aan doet! (als het weer het toelaat uuteraard(a))

 • Reply
  Lynet
  23 april 2011 at 16:28

  Echt leuke dingen! Ik heb die hakken ook en ze lopen inderdaad erg fijn, en krijg er vaak complimentjes over.

 • Reply
  Myrrr
  25 april 2011 at 10:03

  Leuk, vooral die schoenen binnenkort ook maar even kijken bij de van haren. ik ben zelf 180 en al mijn vriendinnen best klijn dus denk ik niet dat ik ze naar school zou dragen.

 • Laat een reactie achter