Shop by Thessa herfst en winter soy scents + WIN!

 photo Scent6_zps2df2e8c0.png

Ik schreef al eens eerder over de heerlijke soy scents van Shop by Thessa, al mijn soy scents waren er door heen gevlogen, wat een heerlijke geuren! Nu heeft ze een heel nieuw assortiment met herfst- en wintergeuren die echt verrukkelijk zijn. Inmiddels ruikt het hele huis er al naar als ik dit aan het typen ben. Ben je dus gek op heerlijke en warme geuren voor in huis, kijk dan zeker mee, want ik mag maar liefst een pakket van 10 soy scents met jouw favoriete geuren weggeven!

 photo Scent_zps3ebc6b10.png

Ik ontving een selectie van de heerlijke geuren in een ontzettend leuk zakje waar de super leuke soy scents in zitten. Ze hebben allemaal ontzettend leuke vormjes zodat het er ook nog eens erg leuk uitziet al voordat je ze in je olie brandertje doet. Ze worden trouwens verstuurd met de post in een kartonnen enveloppe, zo kunnen de soy scents niet beschadigen en komen ze heel aan!

 photo Scent1_zpsf9a85f80.png

Moet je ze eens zien, heerlijke puddinkjes, hartjes, kerstbonen, kerstklokken, sneeuwpoppen en kerstkransen! Ze hebben stuk voor stuk echt een heerlijk geur en ik kan dan ook eigenlijk niet kiezen wat mijn favoriete geur is. Ze zijn allemaal heel warm van geur en passen echt perfect bij het seizoen.

 photo Scent3_zps7aa77f3d.png

De geuren die ik ontving zijn typisch herfst en winterachtig en als je ze ruikt herken je ze meteen. Van de geuren kun je maar liefst 16 uur genieten en dat is zeker een hele tijd! Als je nagaat dat een soy scent maar 1 euro kost is het ook nog eens ontzettend goedkoop. Want een goede geurkaars met 60 branduren kost al snel rond de 20 euro. Hier ben je dus maar 4 euro aan kwijt en de geuren blijven zeker lang hangen en je ruikt ze ook echt in je kamer! Zelfs misschien een beetje te, daarom blaas ik vaak snel het kaarsje uit, want anders wordt het te veel voor mijn kleine slaapkamer.

 photo Scent2_zpsc63625e2.png

Zien ze er niet ontzettend leuk en schattig uit, bijna zonde om ze op te branden.

 photo Scent4_zps636fe8d5.png

Even een korte geuromschrijving van alle geuren:

White Christmas: Een zachte witter kerstgeur, fris, zuiver, ozon maar ook jeneverbes met een muskusachtige hint van dennen.

Thunderstorm: Een krachtige samenstelling van de zee met een hint van sandelhout en ambermust. Laat die geur door je huis waaien.

Grandma’s Kitchen: Een mooie samenstelling van gekruiden sinaasappels, bessen, appels aangevuld met kruidnagel, kaneel en andere kruiden.

Christmas Pudding: Kerstpudding die prachtig ruik gevuld is met vanille, honing, kaneel, kruidnagel, rozijnen, pruimen en sinaasappelschillen. Overgoten met een scheutje rum en een klein vlammetje erbij. Kortom een prachtige rijke geur.

Witches Brew: Mysterieus, magisch en super geheim. Dat is de Witches Brew, je wordt betoverd door deze geur die een basis van patchouli heeft versterkt met van alles wat betoverd.

Jingle Bells: Een mooie fruitige en zeer originele kerstgeur met een hint van cassis, aardbei, citrus, kaneel, rode bessen en een hint van amandelkers. Een op zichzelf staande geur die echt heerlijk afwijkt van de traditionele dennen en sparren.

Christmas Rumball: Christmas Rumball is die traditionele samenstelling van rijke cognac, fruit, vanille en zoete kruiden. Een heerlijke kerstgeur die je direct herkent van die overheerlijke rumballen die vroeger in knisperpapiertjes waren verpakt.

Ginger Spice: Gember met kruiden, gekruide gember, alsof gember kruiden nodig heeft. Een mooi warme geur aangevuld met kaneel en een vleugje laurier.

Maar er zijn er nog veel meer, neem daarvoor een kijkje op de site!

 photo Scent5_zpsed9c3b05.png

Echte geuren voor de winter, helemaal in stijl! Ook leuk is omdat ze klein zijn dat je deze met elkaar kan mengen tot een unieke geur!

 photo Scent6_zps2df2e8c0.png

Een van mijn favoriete geuren, Grandma’s Kitchen!

 photo Scent7_zpsb3eb2ba2.png

Win 10 soy scents uit de herfst- wintercollectie naar keuze!

In samenwerking met Thessa mag ik ook jullie nog eens verrassen met een leuke winactie, jullie kunnen namelijk 10 heerlijk soy scents naar keuze winnen uit de herfst- en wintercollectie. Wat je daarvoor moet doen is het volgende:

– Like de Facebook pagina van Shop by Thessa
– Vertel in de comments wat jou de lekkerste geur lijkt
– Vul een geldig e-mail adres in zodat ik je kan mailen

Meedoen met deze actie kan tot en met 8 november, daarna wordt er contact opgenomen met de winnaar!

 photo Scent8_zpsc7c041cc.png

Natuurlijk kun je nog veel meer andere geuren naar de webshop gaan en je helemaal uitleven. Ook verkoopt ze ook nog hele gave olie branders!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

98 reacties

 • Reply
  beautyforpearls
  1 november 2013 at 15:28

  Hey Aranka. Wat een geweldige win actie is dit! Ik doe zeker mee! Mij lijken alle geuren me heerlijk maar Thunderstorm lijkt me de aller lekkerste geur! Dit komt omdat ik van de zee en haar geuren houd. Ik ben er mee opgegroeid, al van klein kind af aan. Alleen heb ik 1 probleem(pje) ik heb geen facebook. desondanks heb ik op de link gedrukt en gedrukt op vind ik leuk (like) maar ik weet niet of dat wel is gelukt. Is dat (heel) erg?

 • Reply
  Nina
  1 november 2013 at 15:28

  Ik kende het nog niet, wat een leuke schattige dingetjes :)

 • Reply
  Sabrina
  1 november 2013 at 15:34

  Wat een leuke winactie! Ik heb de Shop by Thessa FB geliked. Moeilijk kiezen welke geur mij het lekkerst lijkt want ze klinken allemaal erg lekker maar aangezien ik gek op toetjes ben ga ik voor Christmas pudding :-)

 • Reply
  MySimplySpecial
  1 november 2013 at 15:36

  Wat zien ze er schattig uit! Ik ben gek op soy scents, maar ik ben nu wel heel benieuwd naar Jingle Bells! Lijkt me een lekkere en originele geur.

 • Reply
  aranka
  1 november 2013 at 15:36

  De lekkerste geur lijkt mij jigle Bells

 • Reply
  Doortje Nicolai
  1 november 2013 at 15:39

  Wat een leuke actie, Aranka!
  Ik als “oude hippie” ga natuurlijk voor Witches Brew, omdat ik vroeger “flessen” vol Patchouli gebruikte.. Heerlijk om die oude sferen weer voor de dag te toveren met die leuke & lekkere Soy Scents!
  xoxo, doortje

 • Reply
  Janke
  1 november 2013 at 15:42

  Leuk artikel zeg met volgens mij interessante geuren. Mij lijkt de geur Christmas Pudding erg fijn om te ontdekken. Wie weet kan ik snel kennis maken met deze geur.

 • Reply
  margriet kuper
  1 november 2013 at 15:42

  christmas pudding lijkt me heerlijk!! Ik doe dus graag mee. Zo lekker al die wisselende geuren in huis.

 • Reply
  Tilana
  1 november 2013 at 15:44

  Hoi! Ik doe mee! De geur christmas pudding, die lijkt me echt heerlijk! Ik ben heel benieuwd naar de soy scents! X

 • Reply
  nikkivand1986
  1 november 2013 at 15:45

  Christmas pudding lijkt me lekker!

 • Reply
  natasja kroneman
  1 november 2013 at 15:51

  heerlijke aktie, kan niet wachten tot de uitslag komt, super super spannend, ik doe met liefde mee voor deze heerlijkheid en ga heel hard duimen…XX

 • Reply
  Fenna
  1 november 2013 at 16:04

  Ik ga dan zeker voor de geur Jingle Bells <3
  Maar ik ben ook erg benieuwd naar de andere geuren!
  Ik heb haar Facebookpagina geliked :)
  Wat een heerlijke actie Aranka!

 • Reply
  Eline
  1 november 2013 at 16:10

  Oooh, dit ziet er heerlijk uit, vooral Christmas Pudding klinkt als pure liefde dus ik doe graag mee!

 • Reply
  Maartje Groenen
  1 november 2013 at 16:23

  Mmmm… Zoet, maar ook een beetje kruidig. Christmas Pudding. Deze geur lijkt me echt heerlijk. Honing en vanille zijn altijd favoriet bij mij en het zou niet snel in mij opkomen om er kaneel en kruidnagel bij te denken. Maar als je er dan ook nog eens fruit bij hebt klinkt het als een magische geur die je doet zweven door de woonkamer.

 • Reply
  Kaylani
  1 november 2013 at 16:26

  Oh, love soy scents! Vooral apple pie lijkt me heerlijk! Ik like de FB pagina! :)

 • Reply
  Kiss & Make-up
  1 november 2013 at 16:40

  Oooh ik ben dol op dit soort geurtdingetjes! Ik doe dus graag mee. Ik heb de facebookpagina net geliked onder mijn eigen naam (Melissa VR) en ik denk dat ik Jingle Bells de lekkerste geur zou vinden :-)

 • Reply
  wendyestherx
  1 november 2013 at 16:44

  Oeh dit zijn de mooiste soyscents die ik ooit heb gezien, en wat klinken de geuren heerlijk! Jingle Bells klinkt erg lekker: de perfecte, fruitige geur om de andere typische najaars- en wintergeuren een beetje te doorbreken. Die zijn ook heerlijk hoor, daar niet van haha, maar voor de afwisseling klinkt deze erg leuk!
  Ik doe graag mee & ik heb de facebook-pagina geliked. :)

 • Reply
  Hester
  1 november 2013 at 16:50

  Aaah ik wil nog zo graag een keertje soy scents proberen, Christmas Pudding lijkt mij de lekkerste geur! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Souhaila
  1 november 2013 at 16:55

  Wat een leuke winactie! Alle geuren klinken heerlijk. Maar ik denk dat ik thunderstorm het lekkerst vindt ruiken. Die geur van de zee! Heerlijk!

 • Reply
  Kate Coomans
  1 november 2013 at 16:55

  Ik doe zeker mee, ik heb zojuist de facebook pagina geliked :)
  De lekkerste geur lijkt me dan toch “Grandma’s Kitchen”, het doet me echt denken aan zo’n kerstavond bij me oma, pakjes onder de boom. De kachel aan en dan samen met je oma en opa warme chocolademelk drinken. Echt zo’n gezellige avond. En dan zo’n typische geur die je alleen terug vind in je oma’s huis, ken je dat gevoel? En dan ’s avonds met hun van die oude films kijken, met zelfgebakken wafels of speculoos van je oma :)

  Het e-mail adres waarop je me kan bereiken is: coomanskate@hotmail.nl

 • Reply
  Ilona
  1 november 2013 at 17:18

  Mij lijkt Grandma’s Kitchen heerlijk! Ik hou van de geur als mijn oma appeltaart maakt :D

 • Reply
  Suus
  1 november 2013 at 17:22

  Ziet erg superschattig uit, lekker voor de koude dagen ;)
  Ik heb de FB geliked. Mij spreekt de geur Jingle bells het meest aan. Lekker rood fruit met een vleugje kerstmis. Om al heerlijke mee in de najaarssferen te komen!

 • Reply
  Joyce
  1 november 2013 at 17:25

  Wat zijn ze origineel ! Ik vindt de vormen en manier van inpakken echt super. Grandma’s Kitchen lijkt me echt een geur voor mij :) Ik heb de FB pagina geliked en ga eens rondsnuffelen op de site

 • Reply
  Anne Solveig
  1 november 2013 at 17:26

  Super leuk! :)

 • Reply
  Laura
  1 november 2013 at 17:27

  Ohh wat een leuke winactie, ik doe graag mee. Ik ben zoooo benieuwd geworden naar deze geuren. Ze lijken me allemaal heerlijk maar als ik er 1 moet kiezen ga ik toch voor Christmas pudding!

 • Reply
  Kimberley
  1 november 2013 at 17:31

  Ik heb een geurkaars op mijn kamer staan en die vergeet ik altijd aan te steken haha, dus ik ben hier niet de juiste persoon voor :P

 • Reply
  Savannah
  1 november 2013 at 17:38

  Wauw wat ziet het er heerlijk uit inderdaad, ik vind €1,- persoonlijk best wel duur voor soy scents dus bestel ze ergens anders.. misschien als er ooit eens een kortingscode mogelijk is dat ik het probeer. :) Liefs, x

  • Reply
   Thessa
   5 november 2013 at 14:15

   Hi Savannah, gaan de goedkopere Soy Scents dan ook 16 uur mee ;) ? Denk namelijk dat je uiteindelijk goedkoper uit zal zijn als je naar prijs / kwaliteit verhouding zou kijken. Groetjes, Thessa van Shop by Thessa

 • Reply
  Leila in wonderland
  1 november 2013 at 17:42

  Aah ze zien er echt cute uit! :) Het lekkerste geurtje lijkt me Jingle bells! Als die zo ruikt als je ‘m hebt beschreven , is ie vast goddelijk! Ik like Thessa op Facebook. Email: leilainwonderland@hotmail.com

 • Reply
  Eva
  1 november 2013 at 17:46

  Die zien er echt geweldig leuk uit ! Mij lijkt ginger spice het lekkerste, ik hou van warme geuren:) xx

 • Reply
  Denise
  1 november 2013 at 17:55

  Super leuk, die ga ik gelijk bestellen!

 • Reply
  Beau
  1 november 2013 at 18:01

  Ontzettend schattig zeg! :D

 • Reply
  Mariette
  1 november 2013 at 18:17

  Oww wat leuk!!
  White christmas lijkt me erg lekker

  En wat goedkoop
  Zeker even een kijkje nemen op haar site! :)

 • Reply
  gaiaoxx
  1 november 2013 at 18:28

  Leuk! ‘Grandma’s Kitchen’ en ‘Christmas Fruitcake’ zijn mijn favorieten. Ik heb de facebookpagina van Shop By Thessa geliked en daarnaast volg ik byaranka via twitter, instagram, facebook, bloglovin en youtube. x

 • Reply
  Hannah
  1 november 2013 at 18:40

  Je zou het bijna op willen eten! ;-) , thunderstorm lijkt me heerlijk! ik doe mee!

 • Reply
  carlijntes
  1 november 2013 at 18:52

  Mij lijkt Witches Brew interessant, omdat ik door deze ‘vage’, maar leuke omschrijving heel nieuwsgierig ben geworden naar deze bijzondere, speciale geur! En ik houd wel van verrassingen :)

 • Reply
  Tess Evea
  1 november 2013 at 19:10

  Wat een heerlijke review. Letterlijk ook nog! Ik doe zeker mee. Mij lijkt de geur Jingle Bells mij het lekkerst, hmm.

 • Reply
  Edith Maas
  1 november 2013 at 19:16

  White christmas…..hebben we nu al witte kerst !

 • Reply
  Marije
  1 november 2013 at 19:38

  Mij lijkt Christmas Pudding de lekkerste geur, volgens mij is het echt zo’n heerlijke zoete maar toch kruidige geur. Perfect op de wat koudere dagen. xxMarije

 • Reply
  manon151
  1 november 2013 at 19:56

  Ben sinds kort helemaal fan van soy scents! Grandma’s kitchen klinkt om op te eten, al zou ik dat uiteraard niet doen…

 • Reply
  Fatma Nur
  1 november 2013 at 20:49

  oooh wat zien ze er leuk uiiit <3___<3
  Christmas Rumball lijkt me superrr lekker! Om op te eten, hihi. Fruit, vanille, zoete kruiden, yummm.. En hoe schattig is het wel?

 • Reply
  anne1beautylover
  1 november 2013 at 21:03

  Christmas Rumball die lijkt me ontzettend lekker ruiken! lekker voor in mijn huisje.

 • Reply
  Ashley vda
  1 november 2013 at 21:23

  Whitches brew, ohmygod its heaven! Ik heb de facebook pagina geliked! Het lijkt me zo ontzettend lekker om zulke geurtjes in mijn slaapkamer te hebben maar het meeste ben ik benieuwd naar Whitches brew, ik wil wel eens meemaken of het echt zo geheimzinnig is als jij het beschrijft! Fingers crossed!!

 • Reply
  Anita H.
  1 november 2013 at 23:38

  Wat zijn ze schattig! Ik denk dat ik Christmas Pudding het lekkerst vind.

 • Reply
  Loubna
  2 november 2013 at 00:07

  ik doe graag mee ben zo benieuwd naar Christmas Pudding! x

 • Reply
  Jorine Dams
  2 november 2013 at 04:07

  Ik ben ook helemaal weg van kerstgeuren en ozon lijkt mij helemaal een heerlijke frisse witte sneeuw geur,denk ik. dus ik ga voor de White Christmas.
  XXX Jorine

 • Reply
  Joyce kerkhoff
  2 november 2013 at 08:31

  Super lekker al die geurtjes vooral jingle bells lijkt me heerlijk en die mag mij wel komen opvrolijken op mijn nieuwe brander

 • Reply
  Angelique
  2 november 2013 at 09:42

  geweldige winactie! ben net op zoek naar lekkere geurtjes voor in mijn brander en wat is het geweldig om al die lekkere kerst geuren te zien bij haar, mij lijkt christmas pudding lekker maar white christmas ook, ik kan gewoon niet kiezen haha! De facebookpagina heb ik uiteraard ook geliked :-)

 • Reply
  Jessica
  2 november 2013 at 10:32

  Ik doe graag mee!
  White Christmas lijkt mij het lekkerst!

 • Reply
  Noëlle
  2 november 2013 at 11:16

  Wat super leuk dat je weer een winactie mag doen!
  Hmm, ze klinken allemaal zo lekker, maar ik denk dat ik toch Ginger Spice het lekkerste vind want ik houd gewoon enorm van gember haha.

 • Reply
  Dionne
  2 november 2013 at 12:28

  Wat leuk! Ik doe graag mee.
  De white Christmas lijkt mij het lekkerst. De geur van kerst en de frisse geur lijkt mij heerlijk!

 • Reply
  julia
  2 november 2013 at 12:35

  Thunderstorm lijkt me heerlijk, de naam alleen al als het buiten koud en guur is dan gezellig binnen met een theetje, een goed boek en omgeven door deze heerlijke geur! laat de winter maar komen.

 • Reply
  Carla Kok
  2 november 2013 at 14:16

  Ik ga voor de dennengeur. Wat een heerlijke actie!

 • Reply
  Astrid
  2 november 2013 at 14:25

  Bedtime bath lijkt mij echt een heerlijke geur voor in mijn slaapkamer.

 • Reply
  kristel
  2 november 2013 at 14:26

  Ik doe graag mee met de winactie en heb de Facebook pagina geliked!

  De Soy Scents zien er echt super leuk en schattig uit. Ideaal voor de herfst en winter. Alle geuren spreken me aan maar Grandma’s Kitchen het meest. Deze geur spreekt mij het meeste aan omdat ik echt van de geur van sinaasappels en kaneel houdt!

 • Reply
  irene niec
  2 november 2013 at 14:37

  Ik ben dol op sandelhout, dus je zou zeggen Thunderstorm, maar even verder gelezen lijkt mij Witches Brew ook heerlijk. Heel graag maak ik kans op deze fijne prijs. Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb de zalige winactie geliked.
  Groetjes Irene

 • Reply
  Annemette
  2 november 2013 at 15:51

  Oeh, de christmas rumball lijkt me lekker!

 • Reply
  Marieke
  2 november 2013 at 16:03

  Ooohh, Witches Brew lijkt mij echt heerlijk, ik hou echt van Patchouli <3 Ik heb de facebookpagina geliked!

 • Reply
  femfeetjE
  2 november 2013 at 16:10

  Christmas Pudding: Kerstpudding die prachtig ruik gevuld is met vanille, honing, kaneel, kruidnagel, rozijnen, pruimen en sinaasappelschillen. Overgoten met een scheutje rum en een klein vlammetje erbij. Kortom een prachtige rijke geur.

  DE ALL I WANT FOR CHRISTMAS GEUR!!

 • Reply
  Karin Buijtels
  2 november 2013 at 16:36

  ik heb ze nog nooit gezien, maar ze zijn heel leuk…..wil dus ook graag mee doen aan de win aktie…..

 • Reply
  Anneleen
  2 november 2013 at 16:57

  Ik ga voor de Ginger Spice. Ik hou sowieso erg van gember in eten en de geur ervan, en het lijkt me echt zo’n lekkere geur die perfect is voor de herfst en om te branden als het donker en koud is buiten.

 • Reply
  Linda
  2 november 2013 at 19:21

  Oog wat lekker! Ik doe graag mee! Christmass pudding lijkt mij het lekkers!

 • Reply
  mirne
  2 november 2013 at 19:54

  Christmas Pudding lijkt mij echt het lekkerste, vooral als je de vanille goed ruikt!

 • Reply
  Lieke
  2 november 2013 at 20:11

  Leuke win actie! Heb op facebook like gegeven. Ik vind kerst altijd zo gezellig en met een lekkere geur er bij al helemaal. Ik hou niet zo van dat hele overheersende geur. Mij lijkt daarom White Christmas heel lekker!

 • Reply
  Gabi
  2 november 2013 at 22:54

  Ik heb de FB pagina geliked. En mij lijkt Thunderstorm de lekkerste geur..al was het moeilijk kiezen want ben dol op die warme winterse geuren. Maar Sandelhout doet het bij mij altijd goed.

 • Reply
  Marina
  3 november 2013 at 10:20

  Ginger Spice! Ben namelijk echt dol op die kruidige geuren. Kaneel doet me echt denken aan de winter en de kerstdagen. Lekker warm bij de kachel met een kopje kruiden thee en gezellig wat kaarsjes aan, love it!

 • Reply
  Veerle Kop
  3 november 2013 at 13:55

  Hoi, ik denk dat Grandma’s Kitchen mij erg lekker lijkt. Echt een wintergeur. Ik gebruik geen geuren in huis dus zou dit graag proberen en doe daarom mee :)

 • Reply
  Iris
  4 november 2013 at 11:14

  wauw deze geuren klinken echt heerlijk! White Christmas lijkt me het lekkerst, ik hoop ook echt op een white christmas dit jaar. Ik ben al vanaf begin oktober aan het aftellen met een app op mijn telefoon dus je kunt wel zeggen dat ik er zin in heb, haha! Leuke actie :)

 • Reply
  sandra mul
  4 november 2013 at 11:25

  Deze ken ik nog niet, heb meestal die van yankee candle maar zou heel graag deze willen uitproberen!
  De lekkerste geur lijkt mij Christmas Rumball.
  Leuke actie hoor.

 • Reply
  Petra
  4 november 2013 at 16:11

  Wat een mooie winactie. Ik doe graag mee! Voor mij springt White Christmas eruit. Ik zou de soy scents nl aan mijn dochter willen geven. Zij zit nu in de 1e van de havo en heeft onwijs veel huiswerk waardoor ze de hele dag op haar kamer zit te werken. Ze heeft zelf ook al een brandertje omdat ze het fijn vindt als het lekker ruikt in haar kamer. De geur van White Christmas lijkt me echt iets voor haar!!

 • Reply
  Puck Christine
  4 november 2013 at 16:37

  Pfoeh, lastig kiezen! Ik houd erg van poederige, frisse en zachte geuren (zoals ‘Fresh Linen’) maar ook van warme (winter)geuren. Zeker nu het ‘cocoonen’ steeds meer een dagelijkse bezigheid wordt haha. ‘Moroccan Spice’ lijkt me een heerlijke geur waarmee ik de winter wel doorkom. Als ik op de markt in het buitenland loop, vind ik het altijd fijn om te snuffelen bij een kruidenkraampje. Al die lekkere geurtjes om je heen! Met dit vooruitzicht kom ik de winter wel door hoor :-)

  (ik heb haar Facebook pagina geliked)

 • Reply
  Nikita
  4 november 2013 at 20:05

  oooh superleuk, ik doe heel graag mee ! ik zou eerlijk gezegd niet op geur afgaan, maar op uiterlijk en dan een beetje verrast zijn door de geur. De christmas fruitcake ziet er zooo prachtig uit ! dus die wil ik zeker proberen

 • Reply
  Roxanne
  4 november 2013 at 23:20

  Fijne winactie! Vooral nu het echt koud wordt en mijn avonden gevuld zijn met liters thee terwijl ik op de bank zit onder een dekentje. Koukleum over here ;) Ik waag dus een gokje.
  Ik like de FB pagina en ben erg benieuwd naar een aantal geuren. Als ik er een moet kiezen, kies ik voor Coco mango, 2 dingen waar ik erg van houdt. Maar Morning Dew, Blue Lagoon en Sea Spa zijn ook goede kanshebbers :)

 • Reply
  kaarslicht
  5 november 2013 at 00:06

  Wat ontzettend leuk! Zelf gebruik ik vaak de scent chips, maar deze zijn veel mooier. Het liefst zou ik ginger spice willen proberen, omdat het mij een bijzondere geur lijkt en ik graag nieuwe dingen ontdek! Ik heb de pagina geliked, en meteen wat vrienden uitgenodigd die fan zijn van kaarsen/geurkaarsen/scentchips enz. Super leuk!!

  Liefs xx

 • Reply
  J de Waal
  5 november 2013 at 10:08

  Fantastisch al die heerlijke geuren voor ieder wat wils!

 • Reply
  Mirthe
  5 november 2013 at 11:07

  Wauw, wat leuk! Inderdaad bijna zonde om in de oliebrander te doen! En sommigen zien er haast eetbaar uit hihi. Ben erg benieuwd naar de geurtjes. Lijkt me heerlijk.

 • Reply
  kim / justnailpolishes
  5 november 2013 at 12:21

  Erg leuke winactie! Heb al eens gezocht naar goede soy scents, van action vind ik ze niet lekker en xenos nog niet langs geweest. nu een kansje wagen :) Ginger spice lijkt me ontzettend lekker ruiken!! Ik ben de webshop gaan volgen op facebook :)

  Justnailpolishes

 • Reply
  Lucie Ros
  5 november 2013 at 13:59

  Witches Brew met de geur van patchouli lijkt me voor dit heksje de perfecte keus!

 • Reply
  Nina
  5 november 2013 at 15:45

  Ik doe ook graag mee! Ik ken ze ook nog niet maar Grandma’s Kitchen spreekt me erg aan ;-)

 • Reply
  iulia van empel
  5 november 2013 at 18:45

  Christmas rumbal spreekt me erg aan

 • Reply
  Rianne van Uden
  5 november 2013 at 19:12

  Witches Brew, heerlijk geheim en mysterieus, dat lijkt me wel wat! Ik hou van verrassingen. Ik heb de Shop by Thessa op facebook geliked!

 • Reply
  a.boonstra
  5 november 2013 at 20:49

  mij lijkt de white christmas heerlijk. heb nu scent ships maar deze geuren klinken geweldig goed

 • Reply
  zoe
  5 november 2013 at 21:34

  ik doe zeker mee!
  favo geur: Jingle Bells
  facebook& bloglovin: zoelouwerse

 • Reply
  Elvira Lindner
  5 november 2013 at 23:26

  Wat een leuke actie! Thunderstorm lijkt me erg lekker, allemaal trouwens, maar ik moest er toch 1 kiezen.

 • Reply
  Cheyenne Jansen
  6 november 2013 at 07:28

  Ècht heerlijk. Bij ons staat het olie brandertje elke avond aan. Momenteel met kaneel geur echt heerlijk. Ik ben benieuwd naar deze winterse geuren.

 • Reply
  Rebecca
  6 november 2013 at 07:48

  Wat lijken mij dit heerlijke geuren om met de donkere dagen door mijn huis te verspreiden, de lekkerste geur lijkt me Christmas Rumball heerlijk met vanille!

 • Reply
  Annelaure
  6 november 2013 at 10:30

  Grandma’s Kitchen klinkt voor mij als dé geur waarbij ik aan kerst, winter en gezelligheid moet denken. De koude winter klinkt ineens een stuk warmer en gemoedelijker als ik denk aan deze geur!

 • Reply
  Jeanette Vd Heuvel
  6 november 2013 at 10:30

  Oeh, nog meer heerlijke christmas stuff! Lijkt me heerlijk om in de kerstsferen te komen (:

 • Reply
  lonneke palmen leenaars
  6 november 2013 at 10:37

  Christmas Pudding, ik zou er spontaan honger van krijgen haha! stiekem ook wel benieuwd naar het onbekende Witches brew…

 • Reply
  c.p. de bie
  6 november 2013 at 11:08

  mopeilijk kiezen. alle geuren lijken me lekker en daarnaast zien ze er allemaal zo mooi uit.

 • Reply
  ekrw
  6 november 2013 at 11:43

  ik ben heel nieuwsgierig naar: White Christmas

 • Reply
  marieke bosklopper
  6 november 2013 at 12:33

  De ginger spice lijkt me heerlijk. ik hou er van dat soort geuren vooral rond kersttijd.

 • Reply
  Robine
  6 november 2013 at 13:12

  Grandma’s Kitchen en White Christmas klinken heel erg aangenaam!

 • Reply
  floortje
  6 november 2013 at 22:52

  Wat een super leuke actie, jingle bells lijkt mij het lekkerst. Ik ben erg benieuwd

 • Reply
  Jolien
  7 november 2013 at 14:22

  ginger spice lijkt me het allerlekkerst!

 • Reply
  Kokkie1
  7 november 2013 at 15:08

  Thunderstorm lijkt mij erg lekker, net als de rest trouwes ;)

 • Reply
  Anneliese de Waal
  7 november 2013 at 21:51

  White Christmas lijk me een heerlijk geur, erg leuk voor de kerst….

 • Reply
  Wendy
  8 november 2013 at 14:17

  Op de valreep nog meedoen! Wat een heerlijke geuren. De lekkerste lijkt mij: Christmas Rumball omdat hij zo zoet klinkt!!!

 • Laat een reactie achter