Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn ervaringen met SHEIN, is het je geld waard?

Mijn ervaring met SHEIN, is het je geld waard?

Ik weet niet hoe het met jullie zit? Maar op Instagram en Facebook word ik echt dood gegooid met reclame van SHEIN (wat je uitspreekt als She-in). Ik wist het tijdenlang te weerstaan maar laatst was ik dan toch nieuwsgierig naar deze Chinese webshop, want voor een paar leuke heb je best hele leuke kleding.

SHEIN review

Ik vond een super leuke trui met strepen en een panteropdruk voor maar € 16,00. Eerst wilde ik hem niet bestellen omdat ik niet zo’n goed voorgevoel bij deze webshop had. Hoe kan je nou zo goedkoop kleding aanbieden? Ik kreeg een soort flashback naar al die Facebook filmpjes die je voorbij ziet komen met miskopen van Chinese webshops. Maar omdat ik die trui had bekeken kwam op elke site en Instagram ineens die trui voorbij. Fuck die cookies, want daardoor ging ik toch weer terug naar de webshop van SHEIN en kocht uiteindelijk de trui voor € 16,00 wat natuurlijk niet veel geld is.

Wat is SHEIN?

In 2008 begon SHEIN vanuit New Jersey en SHEIN verzendt nu naar meer dan 80 landen over de hele wereld. Volgens de website verzendt SHEIN items vanuit een van de vele wereldwijd gepositioneerd magazijnen (mijn trui kwam uit China). SHEIN streeft ernaar om modieuze items van de hoogste waarde te bieden, terwijl ze zich ook richten op kwaliteit, waarde en service. Klinkt heel goed, maar toch heb ik een beetje mijn twijfels over deze reusachtige webshop.

Verzendtijd en kosten naar Nederland

Zoals ik al zei is SHEIN een webshop dat gevestigd is in het buitenland en je kleding komt ook echt uit China. Hierdoor zit er een langere levertijd op, ik heb mijn trui op 9 januari besteld en 15 januari werd hij thuis bezorgd. Voor de verzending naar Nederland betaalde ik € 5,07 voor een zakje dat gewoon door de brievenbus kwam. SHEIN biedt trouwens wel gratis verzending aan vanaf een bestelbedrag van € 39,90 (maar ik durfde het niet aan meteen voor zoveel geld te bestellen).

Shein invoerrechten vanaf 1 juli 2021

Als je vanaf 1 juli 2021 iets buiten de EU koopt, moet je vanaf nu altijd BTW betalen, ook op artikelen die minder dan € 22,00 kosten. SHEIN ziet er misschien uit als een Nederlandse webshop, maar het komt soms uit China. Let dus bij het afrekenen goed op of je je producten afrekent met al de BTW of deze later nog in Nederland moet betalen (check de site van de Douane voor de kosten).

Via de website van SHEIN kan ik helemaal niets over invoerkosten en BTW vinden, ook zie ik in mijn winkelmandje geen BTW staan en heb dus eigenlijk geen idee of het nou verrekend is of niet? Wel lees ik op internet dat SHEIN in Europa meerdere magazijnen heeft waardoor je de BTW niet zou hoeven te betalen. Natuurlijk moet het magazijn wel BTW betalen waardoor wellicht de prijzen duurder zullen worden.

Kwaliteit kleding SHEIN

Mijn ervaring met SHEIN, is het je geld waard?
Mijn ervaring met SHEIN, is het je geld waard?
Mijn ervaring met SHEIN, is het je geld waard?

Goed, ik bestelde dus de pantertrui voor € 16,00 die volgens de site ook nog 50% korting had en dus normaal € 32,00 kost. Toen ik de trui binnen kreeg en in mijn handen had was ik meteen teleurgesteld, ik kreeg meteen bevestiging van mijn voorgevoelens. De trui voelt gewoon meteen aan als hele slechte kwaliteit. Het zwarte stof is ontzettend dun en je kijkt er dwars doorheen. Het panterprintje is van hele dikke en stugge stof gemaakt waardoor de trui heel raar zit.

Ook vind ik de trui niet mooi afgewerkt, de overgang van stoffen is netjes, maar de mouwen en de onderkant is heel lelijk afgewerkt en klopt gewoon niet. Nee, de goedkope truien van H&M, Zeeman en Primark hebben een veel betere kwaliteit.

Mijn ervaring met SHEIN, is het je geld waard?

Hoe vallen de maten bij SHEIN

Ik had al gelezen dat de maten bij SHEIN niet helemaal klopte met de Europese maten. Zelf heb ik normaal een maat L/XL voor bovenkleding en besloot voor de zekerheid een XL te bestellen. Eenmaal thuis kreeg ik de trui binnen en zag dat hij inderdaad heel wijd was, alleen wel heel kort. Nu heb je tegenwoordig veel crop tops, maar ook bij de armen is deze trui veel te kort. Ik heb mijn mouwen hier strak naar beneden getrokken, maar helaas veel te kort zoals je kan zien. Ook de onderkant van de trui komt tot op mijn navel. Hoewel de crop trend zeker een feit is, is dit volgens mij geen crop model. Met andere woorden, van de maten klopt niets. Maar misschien ben ik ook te lang voor deze maten, haha.

Retourneren bij SHEIN

Helaas mijn trui past niet en als ik hem bij een Nederlandse webshop had gekocht had ik hem weer terug gestuurd. Maar bij SHEIN werkt het allemaal niet zo makkelijk, het schijnt een behoorlijk ingewikkeld proces te zijn.

Volgens de website moet je eerst een ticket aanvragen om je bestelling retour te kunnen sturen, binnen 24 uur kun je dan antwoord verwachten. Alleen wat ik bij de SHEIN reviews bij Trustpilot lees gaat dat ontzettend vaak fout. Goed, mocht het wel goed gaan krijg je een retourbevestiging (let op, deze items kunnen niet retour: bodysuits, lingerie & pyjama’s, badmode, juwelen en accessoires) en kun je het pakketje weer terug sturen naar China. Let wel op, je betaald ook de verzendkosten van € 4,50 voor je retourzending, deze wordt verrekend met het terug te betalen bedrag. Omdat het bij mij maar om een trui van € 16,00 gaat minus de verzendkosten heb ik geen zin om zoveel moeite te doen om hem retour te sturen. Wellicht doe ik hem lekker aan als chill of klustrui thuis.

Mijn ervaringen met SHEIN

Mijn ervaring met SHEIN is niet heel positief en het bevestigde ook mijn verwachtingen. Slechte kwaliteit kleding wat eigenlijk te mooi was om waard te zijn. Ik ben blijkbaar niet de enige want hoor inderdaad niet al te veel goede verhalen (maar ook positieve) over SHEIN. Ik heb mijn lesje wel geleerd en bestel niets meer via deze webshop. Als ik iets goedkoops wil hebben ga ik wel naar de Zeeman, HEMA, Primark of wacht de sale af.

Hebben jullie wel eens wat via SHEIN besteld en wat waren jouw ervaringen?

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

124 reacties

 1. Tot nu toe kunnen weerstaan, twijfels zijn toch te groot. En door dit artikel ook wel bevestigd eigenlijk. De trui staat je wel heel goed, jammer dat ze mouwen te kort zijn!

 2. Oo h hier was ik al bang voor! Mijn dochter wilt al zo lang iets bestellen daar maar ik had m8jn twijfels. Ik hoor niet altijd goede dingen. Dit is weer een bevestiging wat ik even nodig had!

  1. Ik heb 2 leggings en een shirtjurk besteld.
   Natuurlijk kun je geen Miss Etam kwaliteit verwachten, maar het komt er wel dichtbij en dan nog meer dan de helft goedkoper.
   Levering binnen een week. Dik tevreden

  2. Ik had heel wat besteld. Zoiets van 15 stuks en daarbij moest 8 terug omdat het niet paste of anders was dan de foto. Mijn advies is niet daar bestelen!

  3. Mijn ervaring met Shein is top. Ik heb nu 6 x besteld, wel steeds voor 40 en ik stuur niks retour omdat de producten precies zijn zoals ik hoopte. Jurkjes zijn mooi, topjes ook. Levering zoals afgesproken , meestal eerder. Ik ben erg blij met deze website.

 3. Het verbaasde me niet dat zo’n eindoordeel uit de bus komt, dat is over het algemeen zo met dit soort online winkels want ze kopieren gewoon producten na en gebruiken de originele foto’s daarvan maar dan van goedkoop kwaliteit of totaal iets anders. Ik heb wel eens op aliexpress namaak H&M items(GP&Baker collectie) gezien…

  1. Hallo ik heb wel vaak besteld bij shein was er eigenlijk altijd heel blij mee en koop alles onder en tot een 10tje je moet goed na de referenties kijken en afbeeldingen van kopers en dan zul je zien dat je veel betere spullen kan kopen alles gewoon goed in de gaten houden eigenlijk zelfs de bhs zijn er heel fijn

    1. Heee,

     Als je bij shein de reviews (MET DE FOTO’S) bekijkt dan vertellen mensen die het eerder hebben besteld wat zij er van vinden en dan weet je of het slim is om te bestellen…

     Ik heb dit nu al 7 x gedaan en door de maattabellen te volgen en de reviews door te spitten heb ik alleen nog maar goede producten ontvangen :)

     Het is dan misschien 2 minuutjes langer werk maar dan heb je wel leuke, goede producten voor een mooi prijsje!!

     Groetjes, Dewi

   1. Ik vind ze goede kwaliteit hebben, beter dan bij Aliexpress. Als je daar een rok besteld is de stof al niet te doen of te kort of elastiek wat er niet uit ziet. Ik bestel niks meer bij Alie, nou bij Shein veel beter. De maten kloppen de stof en voor een leuk prijsje dus wat wil je nog meer

  2. Vandaag in het nieuws…..NOS
   Arbeidsomstandigheden zijn zeer slecht.
   18 uur per dag werken voor 4 cent per gemaakt item!
   Één dag in de maand vrij.
   Éénderde van je loon wordt ingehouden als je een fout hebt gemaakt.
   Agressie op de werkvloer tijdens de avonduren. Dit alles geconstateerd in een en dezelfde fabriek.
   Daar moet je toch niks mee te maken willen hebben?

  1. Ik had goede reacties. Mooie kleding, pp tijd binnen, en retourneren ging na paar pogingen ook goed. Maar nu wacht ik op mijn geld van kleding wat ik heb terug gestuurd. Ik had via telefoonnummers opvragen shein zijn nummer gekregen. 1 keer iemand aan lijn gehad, maar helaas nu krijg ik te horen dat dit nummer niet in gebruik is.

   1. Ik heb tweemaal besteld bij Shein en beide keren een goede ervaring gehad. Drie bikini’s gehouden en de rest zonder problemen terug gestuurd. Zo ook een aantal blousjes besteld en terug gestuurd. Het terugzenden is helemaal niet moeilijk…kwaliteit kleding is wellicht iets minder, maar prijs/kwaliteit is in verhouding.

    1. Hallo Suzanne ik zou ook een retour moeten doen maar krijg die bon niet afgedrukt is bon van bpost ook goed. En het adres is toch dat op site staat he. Moet namelijk 3 kledingstukken terug sturen maar ben bang dat ik mijn geld niet meer ga terug zien. Kan jij mij beetje helpen met de juiste info. Mvg

 4. Hier eigenlijk een prima ervaring met Shein. Ik heb er een rokje besteld. De levertijd was wel lang (ongeveer 2 weken), maar de kwaliteit was prima. Natuurlijk zijn er betere merken, maar voor het kleine prijsje vond ik het goed. Ik heb de rok gehouden, dus geen ervaring met retourneren. Al vind ik het altijd ruk als je dat zelf moet betalen.

  1. Oh fijn dat jouw ervaring wel goed was! Twee weken is wel lang zeg, maar goed voor die prijs is het dan weer niet zo erg en je weet het natuurlijk van te voren dat je het morgen niet in huis hebt.

   1. Ik ben super tevreden van Shein. Ze noteren per kledingstuk de exacte maten dus ik ben nog nooit teleurgesteld qua maat. Je moet er natuurlijk wel naar kijken. In sommige kleedjes heb ik een S, bij andere een XL. Daarom dat ik die maatbeschrijvingen op Shein zo top vindt! Klopt altyd als je het checkt!
    Ook qua kwaliteit zijn mijn kleedjes altijd top. En goedkoper dan bv FortunateOne.
    Zendtijd is ook kort als je weet dat het van China komt. Nee, ik ben echt fan van Shein en koop het merendeel van mijn bohemian jurken daar!

    1. Uw reactie heeft me over de streep getrokken om alsnog te bestellen . Zeker wanneer je het grote aanbod met kleedjes met bloemenmotieven ziet . Dat mensen verwonderd zijn dat de prijs zo laag ligt , verbaast me totaal niet wanneer men weet dat het uurloon in deze regio soms maar tussen de 1 à 2 Euro ligt en al die grote en dure merken hun kleding daar ook laten maken .

 5. mijn vriendin heeft hier ook een slechte ervaring mee, kreeg hele andere items binnen dat ze besteld had en als het dan wel goed binnen was gekomen was het crap idd. nee denk dat je nog beter bij ali kan bestellen haah

  1. Fijn om te horen dat er ook goede ervaringen zijn! Ik denk dat het ook vooral een kwestie van geluk hebben is (en misschien is mijn maat niet heel mainstream).

   1. Hier goede ervaringen met Shein. Gewoon je maten opnemen en dat vergelijken met het kledingatuk. En niet denken; ik heb altijd L dus ij bestel nu XL, want dan kom je vaak bedrogen uit.
    Items die ik niet leuk vind staan, geef ik weg of verkoop ik. Gaat prima. Er staat ook asltijd bij waar de stof van is gemaakt en ik lees ook altijd per kledi gstuk de review. Vaak zitter er ook foto’s bij. Zo heb je nauwelijks een miskoop.

   2. Hoi ook goede ervaring. Had een jurkje besteld en nog wat items. Hen een moeilijke maat nen klein en dik. Jurkje xl stond me goed tot mijn verbazing. Man vond het leuk. zoon ook, dus meer besteld van de zelfde design naam. Wacht nu op mijn volgende bestelling. Goede onderkleding is natuurlijk heel belangrijk.

    1. Misschien een rare vraag maar als je dan allemaal verschillende pakketjes van 21 euro laat aankomen word dat dan zonder kosten

 6. Volgens mij zijn de spullen die ze op deze website verkopen precies hetzelfde als ze verkopen op aliexpress. Heb deze trui niet opgezocht maar zie wel vaker artikelen langskomen van Shein die ik al eens op Ali gezien heb. Dan ben je ook nog eens goedkoper uit en vaak zonder verzendkosten. Wel een goed artikel! Jammer van de trui :(

  1. Ik heb geen idee, maar het zou me niets verbazen! Ik denk dat je vooral geluk moet hebben met dit soort sites. Ik waag het er in ieder geval niet meer op en koop wel gewoon bij Nederlandse winkels.

 7. Hoe het zo goedkoop kan? Slechte arbeidsomstandigheden, kinderarbeid, slecht voor het milieu…
  Kijk op npo maar eens de serie Genaaid terug. Dan weet je waarom.

 8. Ik ben ook geen fan van SHEIN helaas. De maten vallen inderdaad heel raar en de kwaliteit is hit or miss. Dan vind ik YesStyle een pak beter, zeker qua kwaliteit!

 9. Ik heb er ook al eens besteld, soms was het goed, soms was het ruk. Heel belangrijk is dat je bij elk stuk de maten goed leest en jezelf ‘meet’ want dat verschilt echt per kledingstuk. Ze zetten het wel netjes bij elk kledingstuk erbij maar de meeste mensen lezen dat niet goed of bestellen 1 maat groter maar je moet echt meten bij deze webshop en eigenlijk bij alle ‘aziatische’ shops want er klopt vaak niets van en je kunt niet op de standaardmaten op aan.

 10. Bij Shein heb ik nog nooit iets besteld, bij Aliexpress wel. Meestal sorteer ik de artikelen al op gratis verzenden. Over het algemeen gaat het goed maar de laatste tijd is het vreselijk. Geen item komt meer aan. Je kunt wel een dispuut openen en dan krijg je je geld terug maar toch. Kleding bestel ik er niet meer, echt vaak synthetische zooi terwijl in productomschrijving katoen/viscose staat. Daar kun je wel weer over klagen en krijg je ook je geld terug.
  Nu heb ik bij H&M ook wisselende ervaringen, de laatste tijd gaat het weer goed. Ik koop ook liever in de winkel maar maat 40/42 of M/L is zo snel uitverkocht dat ik dan weer online ga bestellen.
  Bij Primark vind ik het aanbod de laatste tijd niet om over naar huis te schrijven. Moet ook zeggen dat ik wat kritischer ben geworden (word ik er echt blij van? Zo niet, dan koop ik het niet :).

  1. Dat is toevallig, ik bestel ook al een hele tijd bij AliExpress ( hoezo verslaafd;-)), en ook ik merk dat de laatste tijd lang niet alle bestellingen binnen komen, terwijl ik dat eerder nooit heb meegemaakt.

 11. Wat fijn dat je dit eens een keer getest heb. Vaak zie je dit soort merken alleen maar in gesponserde versies en dan vind ik het ook altijd al iets te goed om waar te zijn klinken. Ik heb ook altijd al zo’n voorgevoel gehad dat dit gewoon niet zo’n kwalitatief goede kleding is. Tof om nou eens een keer een eerlijke mening te lezen! Daar ga ik dus niet bestellen haha.

 12. Oh fijn, ik was al heel benieuwd naar deze webshop. Ik vind de trui erg leuk, maar de kwaliteit is helaas niet zoals verwacht.. Ik heb laatst een trui gekocht bij Aliexpress voor 12 euro (geen verzending) en die is echt heel mooi van kwaliteit. Het kán dus wel! Maar deze webshop ga ik maar even overslaan, haha

 13. Ook ik kwam in de verleiding bij Shein te gaan bestellen maar ben eerst even recensies en ervaringen gaan googelen. Meteen bleek dat bestellen bij deze club tot doffe ellende zou leiden. Ik heb me kunnen beheersen en niks besteld want de kans is groot dat je je zuurverdiende centjes meteen in de prullenbak gooit.
  Over centjes gesproken, weten jullie dat je sinds 29 november VERPLICHT bent voor TENMINSTE 15 euro te bestellen. Blijf je daaronder dan word je bestelling niet uitgevoerd!!!! In 2018 heb ik bij Kruidvat een bestelling gedaan van twee oogschaduwpaletten voor een totaalbedrag van 9,98 euro, op te halen in de lokale Kruidvatvestiging. Geen enkel probleem! Gisteren probeerde ik een Catricebestelling te doen met een waarde van 9,98 euro. Het lukt maar niet om de bestelling af te ronden, dus ik bel de klantenservice. Tot mijn GROTE VERBAZING krijg ik te horen dat mijn bestelling sinds 29 november 2018 een minimale waarde moet hebben van 15 euro om überhaupt online te kunnen bestellen. Het gaat dus niet om verzendkosten die al dan niet gratis zijn als je voor een bepaald bedrag bestelt maar om verplicht te worden tenminste 15 euro uit te geven. SCHANDALIG!!!! Wees gewaarschuwd

 14. KRUIDVAT: sinds 29 november 2018 ben je VERPLICHT om online tenminste voor 15 euro te bestellen, anders word je bestelling NIET UITGEVOERD
  Sorry, In mijn vervolg op het Sheinverhaal start ik even onduidelijk. Kun je nagaan hoe boos ik ben, want dat gebeurt me niet snel.

 15. helaas zijn dit soort shops vaak niet al te best en kloppen de maten voor geen meter :( soms heb je even geluk maar meestal is het gewoon chinese troep. En ok alles wordt in china enz gemaakt maar toch is vaak de kwaliteit van chinese webshops en aliexpress lager dan wat je bijv bij de primark koopt

 16. Super bedankt voor je verhaal.
  Zag een heel leuk jurkje, maar durf hem door jouw verhaal niet te bestellen. En omdat ik snel iets nodig heb, loop ik liever geen risico op dit gedoe. Tof dat je de moeite neemt om je verhaal te delen!

 17. dank je voor posting, Ik heb een soort gelijke ervaring bij Groupon. Het regenjasje in aanbieden kwam rechtstreeks uit China ShenZhen. De regenjas had trouwens geen coating en na minder dan 5 minuten kleefde de mouwen tegen mijn armen. Ik kreeg zonder enig verzoek het geld teruggestuurd en mocht het jasje houden of netjes weg(gooien)geven.

 18. … m a a r het materiaal van je product wordt wel beschreven bij Sals je bij Shein
  polyester voelt niet prettig en geen kwaliteit .

 19. Kort geleden maitje gestuurd naar Klantenservice van Shein ,ik krijg géén enkel reactie!Mijn vraag was over lingerie maten welke het beste mij zou passen qua maat ik wilde geen miskoop plaatsen bestellen,maar er is tot heden géén reactie.Vreemd Site,wel goedkoop maar miskoop Webshop lijkt mij .Welke oplichters crimineel zit achter deze Schein kleding site is wel uitpluizen voor journalisten of politie .

 20. Ik ook ingetuind en veel te klein en slechte kwaliteit en twee besteld pas 1 gekregen ik ben benieuwd wanneer de andere komt als ik inlog staat er dat ik geen bestellingen heb
  Echt balen

 21. op 24-11 jl bestelling geplaatst en betaald via ING, kreeg direct een bevestigings-mail , vervolgens op 25-11-2019 een (no reply) mail met Bestelnummer en Trackingnummer
  alsmede Pakketdienst Verzendtijd : 04-12-2019 werkdagen (…) met opgave product maat en hoeveelheid. Geen reactie op het trakkingnummer, tot op heden geen enkele informatie ontvangen, bij inloggen werd mijn email adres alsmede w.w. opeens niet geaccepteerd, contact met chat of klantendienst onmogelijk geen emailadres of telefoonnummer om hen te benaderen, het is werkelijk schandalig…. ben teneinde raad… kan iemand met eenzelfde ervaring mij vertellen wat te doen ??

 22. Dit voorgevoel had ik ook, vandaar dat ik net je review heb zitten lezen. Op trustpilot stonden zo’n positieve reviews, maar die hebben blijkbaar enorme last van fake reviews, dus bedankt voor de jouwe!

 23. Zelf net 3 items besteld, vond ze heel erg leuk. Maar word nu toch wel onzeker…. Ik vind de trui overigens heel erg leuk staan!

 24. Ben ik dan de enige die wel tevreden is over shein. Heb al verschillende truitjes/jurkjes en tuniekjes besteld. De een kwam eerder dan de andere. En allemaal passen me gewoon. Ook al heb ik een twijfel maat m/l. En ze zijn ook gewoon allemaal leuk. Ik lees altijd wel de reviews van anderen en dat helpt ook. Met andere woorden ik bestel er gewoon. Zelfs op dit moment is er een jurkje onderweg 😉

 25. Ik vind Shein een geweldige webshop. Nog nooit teleurgesteld 👍🏻😀 Leuke moderne kleding voor een zacht prijsje, ik ben fan!

 26. Heb zonet een truitje en een kleedje besteld.Dan dacht ik ineens toch maar effe googelen,had ik beter eerst gedaan misschien…ben nu echt benieuwd 😰

 27. Ik heb pas geleden een jurk besteld, een gokje. Maar wat ben ik er blij mee… niet al te lang hoeven wachten, mijn ervaring met Wish en Alie is tot zes weken, Bij Shein duurde het 11 dagen.
  Mijn dochter heeft prima ervaringen met Shein, dus ik dacht het ook eens te proberen. Prima jurk, leuke stof, goede afwerking, redelijk vlotte verzending. Ik denk wel dat je je heel goed moet inlezen, goed je maten moet weten en heel goed moet kijken of een kledingstuk wel jouw afmetingen heeft. En nee, ik denk niet dat ieder artikel misschien even goed zal zijn en ja, ik denk ook dat niet iedereen positieve ervaringen heeft, maar eerlijk gezegd heb ik dat ook wel eens gehad met een duurder, hier gekocht product. En voor die prijzen en wetende dat het Chinees spul is… weet ik niet of je haute couture mag verwachten :-)

 28. Ik koop al heel lang probleemloos bij SHEIN. Je kunt precies zien welke maat je moet bestellen, omdat de maten van de kleding duidelijk staan omschreven. Als er iets niet goed is en ik stuur het terug, heb ik binnen een paar dagen mijn geld terug. Ik kan me dan ook niet vinden in jouw negatieve ervaring.

 29. De beste webshop die er bestaat is shein.
  Waarom? Omdat je bij dat webshop van alles kunt vinden,alles wat je wilt heb je daar gewoon en je hoeft maar 2 tot 4 weken te wachten maar het is echt waard!En het is altijd goedkoop daar.

 30. Ik heb meerdere malen iets bij Shein besteld. Voor dat geld is het alsnog goede kwaliteit. Mijn tip; altijd even door de recencies kijken. Dan kun je zien of je een maatje groter moet nemen (bepaalde artikelen vallen klein.) of kleiner. In jouw geval heb je gewoon een maatje te klein besteld. Van bepaalde producten ligt het er ook flink aan van welke materialen het is gemaakt. Kijk daarvoor ook door de reacties. Veel 5 sterren? Kopen! Het is echt gewoon een kwestie van kijken naar wat je koopt, en niet denken van “Oh dit ziet er leuk uit, deze koop ik!” Shein is vrij betrouwbaar als je weet wat je doet.

  1. Ik bestel al een jaar bij shein
   Nooit problemen gehad , leuke en goedkope kleding..en word meestal eerder bezorgd..
   Ik stuur nooit wat terug , vaak kun je een familielid of vriendin er een plezier mee doen , zou het een keer te klein zijn ,
   De kosten zijn zo laag , en bestel altijd voor €39,00 gratis verz k.. soms bij €29.00 en ook kortings bonnen , en opbouw met punten , voor korting , Shein mijn shop

 31. Hallo, eerste bestelling ging heel goed, zat mooi bij mijn dochter
  Dochter heel blij
  2de bestelling moest ik 2 witte jurkjes bestellen voor een feest en aangezien shein een grote keus heeft, … dus nog een keer bij shein ruim besteld. {verschillende jurkjes)
  Dacht bij mezelf bestel verschillende maten, kan ik ze terug sturen
  Dit gaat niet
  De 3 items die ik terug wilde sturen krijg ik geen retour label voor
  SHEIN zegt op de website dat het makkelijk is
  Dat alles terug gestuurd kan worden
  Dit is echt niet waar!
  Soms boven een bepaald bedrag kan je een geschenkje uitzoeken
  Niet doen!!!
  Als je dat doet, kan je niks meer terug sturen
  Ook als artikelen afgeprijst zijn, ook al is het maar 1/2 euro
  Alle artikelen in de sale, ook al is het minimaal, kan niet geretourneerd worden
  Dat staat niet bij bestelling, kom je nergens tegen
  Maar kom je pas achter als je een artikel wilt retourneren
  Bijna alle artikelen zijn afgeprijst
  Dus kan je bijna niks retourneren
  Je bent gewaarschuwd

  1. Uhmm, met een cadeau kun je gewoon retour sturen en bij sale artikelen ook!
   Enkel lingerie, zwemkleding, sieraden en decoratie mogen niet terug. Staat allemaal duidelijk op de website en bij ieder artikel staat er informatie bij als het niet retour mag. Ik bestel met regelmaat en nog nooit problemen gehad en verassingen. 1x mee gemaakt dat er een artikel was vergeten in te pakken. Dit aangegeven in de chat en kreeg het artikel alsnog en gratis toegestuurd.

 32. Hallo, ik heb al 3x besteld op shein, altijd correct mijn kledij gekregen….Leuke dingetjes bij voor weinig geld!!!
  Nu was mijn laatste bestelling op 29 augustus, en staat er bij mijn tracering, Nederland verwerkt voor inklaring…..Ligt dus bij de douane…..omdat ik rond de 100 euro besteld had, zal ik waarschijnlijk een boete moeten betalen…..Heeft iemand hier dit al es voorgehad? Zal ik mijn bestelling wel nog krijgen?

 33. Ik bestel sinds kort regelmatig bij SHEIN ik ben dik tevreden over de kwaliteit levering binnen een week nooit wat extra moeten betalen voor bestellingen boven de 100 euro, geen ervaring met retourneren

 34. Het is een dropshippingbedrijf, dwz, alles komt van ali of wish etc. Maak een screenshot en upload deze bij ali, dan kun je de producten rechtstreeks kopen!

 35. ik heb voor 120 besteld,
  ik moest uiteindelijk 89€ voor 12 stukken dat is 7€ per stuk in mijn ogen.
  ik wist dat meer en deels van de kleren uit polyester bestonden en in een legging heb ik ook liever polyester omdat je er dan makkelijk nog een termo legging kan onderdoen.

  Ik denk omdat ik maar 1.65 meter ben ik niet zn last heb van de maten.. ook staan de maten duidelijk op de site en vind ik deze ook wel kloppen.

  wel had ik overal een M voor bestelt omdat die lengtes beter overeen kwamen met mijn lengte..

  meten is weten!!!

  het is rot om te zeggen maar deze kleren zijn gemaakt voor modelletjes met een perfect dun lichaam.

  1. deze kleding is gemaakt voor gierige mensen die slavernij supporten, volgens mij zijn dat niet alleen modelletjes met dunne lichaampjes, maar ook meisjes van 1.65 die 89 euro betalen voor 12 kledingstukken!

 36. ohja! levering heeft bij mij 6 werkdagen geduurd.

  En ik heb klara gebruikt zodat ik zeker wist dat het geen verloren geld was en als het niet aangekomen is me geld ook niet kwijt ben.

 37. Bij mij gaat alles tot nu toe goed met elke bestelling die ik plaats en ontvang van shein. Ik heb ongeveer 6 bestellingen in totaal gedaan waarbij ik al lichtjes over de 300 euro zal zitten. Bij mij is alles tot hier goede kwaliteit geweest. Er zijn soms natuurlijk uitzonderingen vb een broek die te groot is of een t-shirt waar je een beetje doorziet. Het is inderdaad zo bij shein dat hoe groter je de trui besteld hoe wijder hij word en niet hoe langer en dat vind ik persoonlijk wel jammer. Ik vind shein eerder een app voor topjes en losse broeken niet ecjht voor truien, maar je kiest het zelf. Ik ben best tevreden en wacht nu nog op een pakketje (al 2 weken) het zal dan mogen toekomen als het aan mij ligt.

 38. Na heel het verhaal te lezen heb je gewoon pech gehad. Ik heb een hele kledingkast vol met SHEIN en niks was kapot, doorschijnend of te klein. Als ik iets zie kijk ik op de foto ingezoomd naar de stof, dan kijk ik welke maat het model heeft en welke lengte, dan kijk ik naar de recencies die mensen hebben geschreven en weet je ongeveer welke maat je moet bestellen en hoe de kwaliteit is. Mijn vriendin durfde ook niet te bestellen, ze wist niet welke maat en hoe het eruit zal zien. Ik zei: kijk wat je leuk vind en ik kies je maat uit. Ze is nu blij met 3 leuke bloesjes. Ik heb er al vaak besteld en ben erg tevreden.

 39. Ik heb ondertussen wel 30 stuks kleding besteld op Shein. Shein hanteert maattabbellen die bij elk kledingstuk weer anders zijn. Deze moet je altijd checken! Als je je hieraan houdt en je eigen maten weet, kan niet mis gaan. Shein is ook super transparant want andere kopers laten review achter, vaak met foto’s. Zo kun je de kwaliteit checken. Niet alles is goede kwaliteit maar ook niet alles slecht!. Voor die prijzen is het een prima prijs kwaliteit verhouding. Levering duurt meestal 1 week. Ik heb nog nooit iets terug hoeven sturen, omdat ik de maattabbellen en reviews check…. Shein is mijn favorite online shop geworden…

  1. Wat gek. Ik heb echt hele goede ervaringen.. ook echt goede kwaliteit meestal.. ik kijk wel altijd naar reviews, daar staan vaak foto’s bij zo kun je zien hoe de kwaliteit is en hoe het valt.

 40. Heb schoenen besteld bij Schein voor 60 euro. Achteraf kan ik me wel voor mm kop slaan, waarom heb ik niet gewoon bi Zalando besteld? Maar ja die reclame bleef naar op al mn socials voorbij komen en toen ging ik overstag. Heb 3 weken geleden besteld, ben benieuwd of het nog komt en of het qua maat überhaupt gaat passen.
  Heb ze gemaild omdat ik nog geen orderbevestiging had gekregen, nou track sprintrace zou er aan komen hoor… Nu 5 dagen later nog geen mail in mm mailbox met een track en tracé. Stom stom stom. Invoerrechten zal er ook nog wel bij komen….

  1. Hier goede ervaringen met Shein. Gewoon je maten opnemen en dat vergelijken met het kledingatuk. En niet denken; ik heb altijd L dus ij bestel nu XL, want dan kom je vaak bedrogen uit.
   Items die ik niet leuk vind staan, geef ik weg of verkoop ik. Gaat prima. Er staat ook asltijd bij waar de stof van is gemaakt en ik lees ook altijd per kledi gstuk de review. Vaak zitter er ook foto’s bij. Zo heb je nauwelijks een miskoop.

   1. Weggeven, voor iets waarvoor je betaald hebt? Voor mij is het een voorwaarde, als ik iets online koop, juist dat er een service is waar je gewoon kunt retourneren…

 41. Jammer dat je vooral aan jezelf denkt, en hoe de kwaliteit van je trui je tegenvalt. Ik ben benieuwd wat de mensen die die trui voor je hebben zitten maken voor een paar euro van jou denken! Ik zou als ik jou was overwegen om iets meer geld voor iets minder kleding vrij te maken. bye

  1. Hallo , heb al meerdere malen van Shein besteld. 99 % tevreden , en ja iedere keer de afmetingen nakijken vooraleer je iets besteld , misschien iets mindere kwaliteit , koop je n n keer iets meer , hebben leuke , kleren met een speciaal accentje , wat je in de winkels niet vind , krijg altijd complimenten , van de vriendinnen , waar heb je dat weer gevonden ? Ben alleen wat bang nu,er invoerskosten gaan komen vanaf 1 juli , of het nog interessant is te bestellen ? Geen idee ! Vroeger bestelde ik via aliexpress , maar rechtstreeks zijn de leveringen vlugger .

 42. Spullen zijn WEDEROM terug gestuurd naar de ‘SENDER’. Logistieke problemen. Wat heb ik daaraan. Ik wil gewoon de spullen ontvangen, waarvoor ik reeds betaald heb.
  Ik houd m’n hart vast hoe het dan zal gaan met eventueel retourneren…

 43. Hoi ook goede ervaring. Had een jurkje besteld en nog wat items. Hen een moeilijke maat nen klein en dik. Jurkje xl stond me goed tot mijn verbazing. Man vond het leuk. zoon ook, dus meer besteld van de zelfde design naam. Wacht nu op mijn volgende bestelling. Goede onderkleding is natuurlijk heel belangrijk.

 44. Hai aranka
  Ik reageer nooit lees wel al heel lang, daardoor dacht ik meteen al dat ik deze post al een hele tijd geleden had gezien en door de reacties heen kijkend klopt dit dus ook.

  Ik wil hier daarom even op reageren.
  Ik merk vooral het laatste jaar bij je dat je inspiratie op lijkt en dat er weinig nieuwe posts online komen.
  Dat kan je wordt ouder leven veranderd etc.
  Maar vind dit wel een beetje raar, je past de post aan waardoor het lijkt alsof deze post nieuw is inclusief de nieuwe btw wet.
  Terwijl het een oud artikel is .

  Ik ben 36 koop vaak kleding make up etc en merk dat sommige winkels zich echt ontwikkelen en ik daardoor een andere mening over ze hen gevormd.
  Een paar jaar geleden was shein echt ali express kwaliteit de stoffen waren dun het viel niet mooi etc .
  Maar sinds 2020 zijn ze ontzettend goed bezig en is de kwaliteit zo beter geworden.
  Ik bestel denk voor mezelf 4 x per jaar daar nu en voor mijn dochter 2 x per jaar.
  In 2020/2021 is het maar 1 x voorgekomen dat de maat niet overeen kwam met de tabel de andere producten allemaal wel!
  Ik denk dat ik een stuk of 40 items van hun hen gekocht in 2020/2021 en kan je zeggen de kwaliteit is goed.
  Ik zal het geen the Sting kwaliteit noemen maar echt wel beter als bijvoorbeeld de primark!

  Misschien zou je ze nog een keer kunnen testen met verschillende kledingstukken!
  Want aan de hand van 1 trui die je in 2019 hebt gekocht kan je niet een goed oordeel geven denk ik .
  Dat is zonde want ze zijn zo de moeite waard!
  Groetjes gisella

 45. Hoe kom je erbij dat Shein in New Jersey is begonnen? :)
  Kijk eens op Wikipedia, dan zie je dat het gewoon een Chinees bedrijf is. Het is … goedkope troep in mijn ogen. Ze doen het heel slim: ze maken kleine oplages, en kijken wat goed verkoopt. Ook letten ze op wat trending is in zoektermen zodat ze direct kunnen inspelen op de vraag in de markt. Ik denk dat het beter is om gewoon lekker in de winkel te kopen. Niks mis met Costes, toch?

 46. Dit is niet het eerste artikel welke uit de oude doos wordt getoverd. Snap daar helemaal niets van. Post niets of stop je site.

  1. Snap ik! Aangezien ik niet zoveel tijd meer heb voor mijn site focus ik mij vooral op Google verkeer. Door oude (goed gelezen artikelen) weer naar boven te plaatsen trek ik nog meer verkeer naar mijn site. Is gewoon een trucje voor betere vindbaarheid. Wanneer er nieuwe artikelen zijn post ik die altijd door op Facebook :)!

 47. Nooit problemen gehad. En als er een verkeerd/kapot product binnen kwam, altijd direct m’n geld teruggekregen zonder het terug te hoeven sturen. En ruilen gaat ook makkelijk, aangezien je het vaak naar het depot in België stuurt en niet naar China.
  Wat betreft de btw en douanekosten: dit klopt niet. Het is al in de prijs is verwerkt. Geen verrassingen aan je deur.

 48. IK koop bij Shein en ben zéééééééééér blij met de site, ik heb nog nooit een negatieve ervaring met hen gehad en wat ik bestelde viel héééééééééél goed mee, ik ben een grote liefhebber van het soort kleding dat ze “Korean Style” noemen dat ze bij AliExpress, Shein, YesStyle en Airydress, bv. aanbieden, ik weet niet bij welke fysieke winkels ik hier in Europa dit soort kleding kan kopen, dus koop ik die bij genoemde webshops en ben blij en dankbaar dat ik dat kan doen, natuurlijk is de kleding van Shein van Chinese makelij en goedkoop maar wat verwacht je van een (min of meer) geklede jas, bv., die maar 21 euro heeft gekost!
  De Chinezen maken ‘westers uitziende’ kleding (simpelweg) mooier (daarom koop ik bij bv. Shein)!

 49. Meermaals besteld bij Shein, altijd medium genomen, mouwen blijven vrij strak zitten, ik ben zelf 1.55m en draag maat small en ik weeg ook maar 45kg (dus breed ben ik niet)
  Kwaliteit verschilt: ik heb een leuke mouwloze blouse gekocht en die was goed, ook de meeste slips zitten goed. De badmatten zijn dezelfde die je in andere winkels kan vinden, jurken, gewone blouses, jeans en rokken koop ik niet via Shein, die zaken hebben nog nooit goed gepast.

  Indien ik echt iets wil voor een spotprijs, kijk ik liever even op Vinted. Al hetgeen wat ik niet goed vond van Shein heb ik trouwens gewoon verkocht of gegeven aan organisaties. Ik koop er alvast niets meer.

  1. Maar Vinted dat zijn (toch) allemaal tweedehandspullen (niet dat ik wat tegen tweedehands heb maar soms wil een mens toch wat nieuws neem ik aan)!

   1. Ik koop vaak nieuw met prijskaartje.
    Zo heb ik een blouse die bij Zalando €55 was nieuw op de kop getikt voor €16… Ik koop nooit kleding die echt vaak gedragen werd, wel eerder zaken die ik echt wil. Bij Vinted heb je kopersbescherming en bij problemen kun je binnen de twee dagen na het afhalen van jouw pakketje dit aangeven, zo heb ik al eens m’n geld terug gekregen en kreeg ik het vlekje er nog uit ook (niet verwacht).
    Ik koop dus weinig ‘nieuw in de winkel’, vind de prijzen te hoog en kwaliteit is echt niet meer wat het geweest is 😉

 50. Ook ik ben helemaal tevreden met SHEIN. Volgens mij heb ik 5 bestellingen geplaats tussen de 50 en 190 euro (altijd met korting). Meestal slaag ik goed, soms ook niet. Tot nu toe alles binnen gekregen en retouren ging ook altijd goed. Ben helemaal fan van SHEIN. 😌

 51. Bestel zeer regelmatig en ben wel tevreden met Shein!
  De maten kloppen bij hun beter dan bij h&m en het blijft mooi na het wassen.
  Enkel de schoenmaten kloppen voor geen meter maar met kleding heb ik altijd de goede maat..
  Begrijp de negatieve reacties niet en dit artikel ook niet helemaal. Hoe kun je een mening baseren op 1 aankoop wat bestond uit 1 artikel? Als ik bij de Zara iets bestel vind ik het soms ook tegenvallen maar daardoor is de Zara geen slechte winkel.
  Bij shein staan dagelijks nieuwe artikelen, aantal keer per week staan er nieuwe kortingsbonnen waardoor je of vaak gratis verzending hebt vanaf een aankoop van €9. Gisteren nog besteld en kreeg zo €12 korting. En terugsturen is helemaal niet moeilijk. Je klikt de artikelen aan die je retour wilt sturen, per mail ontvang je een retourlabel en die print je uit en je kan naar een dhl punt. Hoe lastig is dat? Ik vind shein kwa kleding,prijs en kwaliteit vergelijkbaar met de Primark.

 52. Maria, Ik ben 72 en heb voor het eerst 6 weken geleden 3 rokken gekocht. Niet betaald ,dat doe ik nooit als ik voor de eerste keer ergens iets bestel. De rokken zijn boven verwachting , prachtig. Voor € 34,00. met de korting eraf en gratis verzenden. 2 weken later heb ik het met schoenen geprobeerd, ook met achteraf betalen. Zijn ook helemaal naar mijn zin . ook maar met korting 3 paar voor € 32,00

 53. Ik heb in juli 4 blouses besteld en € 50,00 betaald.Maar ik heb nooit de bestelde blouses ontvangen.Het zijn pure oplichters,want je kan ze niet bereiken.Ik wil uiteraard mijn geld terug.Maar hoe gaat dat lukken? Ik raad iedereen het af,om bij Shein kleding te bestellen.Ik koop vaak online kleding,maar ben nog nooit bedrogen.Ik ben dus mijn geld kwijt en heb geen 4 blouses.Ik vind het een schande,ik kan ze ook niet bereiken.

  1. Laatst kocht ik een boek via Abebooks, is nooit aangekomen, laats kocht ik een persfoto via Amazon, ’t zelfde verhaal, laatst kocht ik 3 jasjes via eveneens een internatione koopwebsite nooit aangekomen, heb de verkoper gecontacteerd die mij dat boek via Abebooks verkocht, krijg van ’t zelde boek een ander exemplaar toegestuurd, heb de verkoper gecontacteerd waar ik de persfoto van kocht, krijg, als hij de foto niet kan localiseren mijn geld terug, deed eerder zaken met dat bedrijf en altijd gekregen waarvoor ik betaald had, ik denk dat ’t helaas kan voorvallen dat je nooit krijgt waaarvoor je betaald hebt!

 54. I placed an order of 150 euros. It never came. When I contact the customer service they tell me I need to contact again in 7 days cause my order is lost. I try to return the items but the website doesn’t allow that option. I contact the customer service again and the only thing they can say is: we are sorry!
  Fot three days I am trying to communicate with them, but they are not even replying anymore. I have lost my money and a lot of time with this. SHAME

 55. Inmiddels al tientallen kledingstukken van Shein in mijn kast liggen. Alleen één broek die ik bestelde paste niet, maar die was maar 6 euro dus ik heb niet eens de moeite genomen hem terug te sturen. De truien en vesten en jassen zijn inderdaad allemaal heel erg dun, maar dat wil ik ook graag. De kwaliteit van alles vind ik zeer goed. Niet slechter dan de kleding van msmode of c&a van de afgelopen paar jaar.. De maten worden bij Shein allemaal vermeld, gewoon in centimeters, en de reviews zijn ook erg handig. Bij veel kledingstukken staan foto’s van mensen die die kleding dragen en zo kan je behalve meten nóg beter inschatten of iets jou staat en past.

 56. Je moet gewoon weten wat je koopt bij shein.
  Stickers, elastiek,scrunchies,tandenborstelhangers etc. Prima te doen. Beetje action kwaliteit.

  Jurkjes, shirtjes, truien prima.
  Weet alleen wat je koopt. Let op het stofje waarvan de trui is gemaakt. Let op reacties en foto’s mensen die het al gekocht hebben.

  Geen foto’s of reacties van andere kopers? Skip het dan liever.

  Me baby girl heeft schattige jurkjes en shirtjes en boxpakjes en alles is zoals ik had verwacht. De diy regenboog boxpakjes zijn echt een aanrander bijvoorbeeld. Ik heb die 2x besteld met een tijdsperiode van een 5 maanden ertussen. Ze was eruit gegroeid dus snel opnieuw besteld!

  Een schattig setje van een wol achtig pakje. Met van die flapjes op de schouders. Zo cute! En prima stofje.
  Rompertjes….goed kijken naar de foto en reacties met foto’s van andere kopers. Die stofjes wisselen nogal maar de foto en kopers foto’s kun je dat echt wel herkennen.

  Baby maten zijn altijd op maat geweest.
  Kindermaten ook op maat in mijn ervaring en ik koop me arm aan shein haha!

  Volwassen maten (vollere maten)
  Dat kan nogal wisselen dus daar ben ik het eens.
  Maar de maten zijn meestal ook af te lezen want een model draagt het op de foto en haar lengte en maten staan erbij.
  Even een momentje om goed te kijken en jezelf op te meten.

  Broeken voor een vollere dame zijn wel een drama. Elke keer probeerde ik het weer maar dat blijkt geen suc6.

  Dus…. weet gewoon wat je koopt.
  Bekijk reviews. Etc.

  Kraak shein niet zo af omdat je maar 1 of 2 keer iets hebt besteld en dus niet zoals mij behoorlijk wat ervaring heeft opgebouwd.
  (Ik moet ook echt elke maand oppassen haha)

  En retourneren?
  Is bij mij altijd goed gegaan!
  Zelfs als ik een jurk in het verkeerde hoesje terug stopte van een ander product uit dezelfde bestelling. Altijd alles netjes verwerkt. Ik ben blij met Shein!

 57. Ik bestel nog niet zo lang bij Shein, had de website via een vriendin doorgekregen.
  Ik heb al meer dan 25 stuks besteld ( bloezen, t-shirts, vesten, hemden, topjes)
  Alles was perfect, 2 bloezen vielen iets groter uit, maar viel nog mee.
  Ik bestel gewoon mijn maat die ik normaal ergens anders koop.
  ik ben super tevreden, en zeker voor de prijs die je ervoor betaald!

 58. Al verschillende keren iets bij Shein besteld voor mezelf en mijn tiener dochter.
  Qua maat moet je goed kijken/meten/vergelijken wat Shein aangeeft in hun maatgids (dat is per artikel verschillend en deze gids vindje dan ook onder elk artikel) dan komt het helemaal goed.
  De kwaliteit / prijs verhouding is prima….je kan natuurlijk ook geen super dikke stof verwachten voor zeer weinig geld!!
  Ik heb zelfs een trui van 5 jaar oud (zelfde model als Aranka voor de test draagt) welke niet kapot te krijgen is, er zit inmiddels een vlek in die ik er niet meer uit krijg maar ik gebruik hem nog met veel plezier als werktrui.

 59. Ik bestel sinds 2 jaar mijn kleding bijna alleen maar bij Shein en heb alleen maar goede ervaringen tot nu toe.
  Tot nu toe alle pakketjes ontvangen. 1 keer meegemaakt dat ze een verkeerd artikel hadden gestuurd. Ticket aangemaakt klantenservice, foto van ontvangen artikel bijgevoegd. Kreeg binnen 1 dag bericht. Ik mocht het verkeerd ontvangen artikel (gratis) houden en heb alsnog het juiste artikel ontvangen. De kwaliteit vind ik over het algemeen goed. Heb 1 keer iets ontvangen dat van slechte kwaliteit was. Ik lees altijd de recensies betreffende de maat en kwaliteit. Zo weet je over het algemeen of de aangegeven maten kloppen of groter, dan wel kleiner uitvallen. Als 9 van de 10 recensies aangeven dat de kleding van goede kwaliteit is, of visa versa, dan klopt dat over het algemeen wel. Heb ook weleens wat retour gestuurd en altijd mijn geld terugontvangen. Ik heb nog nooit inklaringskosten of btw moeten betalen. Op de site staat ook vermeld dat alle prijzen inclusief btw zijn. Kortom, ben tot nu toe zeer tevreden over Shein. Zeker gezien de prijs die je voor de kleding betaald.

 60. Mijn vrouw en ik bestellen al 2 jaar bij Shine, veel beter dan Alie express, mooie producten!
  Onze kleindochter maakte ons attent op Shine, en nu helemaal verkocht, onze vriendin inmiddels ook verkocht, telkens is het weer eewn feestje als de post komt, en nooit invoerrechten betaald, en we kopen zeker maandelijks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *