Mijn ervaringen met SHEIN, is het je geld waard?

Mijn ervaring met SHEIN, is het je geld waard?

Ik weet niet hoe het met jullie zit? Maar op Instagram en Facebook word ik echt dood gegooid met reclame van SHEIN (wat je uitspreekt als She-in). Ik wist het tijdenlang te weerstaan maar laatst was ik dan toch nieuwsgierig naar deze Chinese webshop, want voor een paar leuke heb je best hele leuke kleding.

SHEIN review

Ik vond een super leuke trui met strepen en een panteropdruk voor maar € 16,00. Eerst wilde ik hem niet bestellen omdat ik niet zo’n goed voorgevoel bij deze webshop had. Hoe kan je nou zo goedkoop kleding aanbieden? Ik kreeg een soort flashback naar al die Facebook filmpjes die je voorbij ziet komen met miskopen van Chinese webshops. Maar omdat ik die trui had bekeken kwam op elke site en Instagram ineens die trui voorbij. Fuck die cookies, want daardoor ging ik toch weer terug naar de webshop van SHEIN en kocht uiteindelijk de trui voor € 16,00 wat natuurlijk niet veel geld is.

Wat is SHEIN?

In 2008 begon SHEIN vanuit New Jersey en SHEIN verzendt nu naar meer dan 80 landen over de hele wereld. Volgens de website verzendt SHEIN items vanuit een van de vele wereldwijd gepositioneerd magazijnen (mijn trui kwam uit China). SHEIN streeft ernaar om modieuze items van de hoogste waarde te bieden, terwijl ze zich ook richten op kwaliteit, waarde en service. Klinkt heel goed, maar toch heb ik een beetje mijn twijfels over deze reusachtige webshop.

Verzendtijd en kosten naar Nederland

Zoals ik al zei is SHEIN een webshop dat gevestigd is in het buitenland en je kleding komt ook echt uit China. Hierdoor zit er een langere levertijd op, ik heb mijn trui op 9 januari besteld en 15 januari werd hij thuis bezorgd. Voor de verzending naar Nederland betaalde ik € 5,07 voor een zakje dat gewoon door de brievenbus kwam. SHEIN biedt trouwens wel gratis verzending aan vanaf een bestelbedrag van € 39,90 (maar ik durfde het niet aan meteen voor zoveel geld te bestellen).

Kwaliteit kleding SHEIN

Mijn ervaring met SHEIN, is het je geld waard?
Mijn ervaring met SHEIN, is het je geld waard?
Mijn ervaring met SHEIN, is het je geld waard?

Goed, ik bestelde dus de pantertrui voor € 16,00 die volgens de site ook nog 50% korting had en dus normaal € 32,00 kost. Toen ik de trui binnen kreeg en in mijn handen had was ik meteen teleurgesteld, ik kreeg meteen bevestiging van mijn voorgevoelens. De trui voelt gewoon meteen aan als hele slechte kwaliteit. Het zwarte stof is ontzettend dun en je kijkt er dwars doorheen. Het panterprintje is van hele dikke en stugge stof gemaakt waardoor de trui heel raar zit.

Ook vind ik de trui niet mooi afgewerkt, de overgang van stoffen is netjes, maar de mouwen en de onderkant is heel lelijk afgewerkt en klopt gewoon niet. Nee, de goedkope truien van H&M, Zeeman en Primark hebben een veel betere kwaliteit.

Mijn ervaring met SHEIN, is het je geld waard?

Hoe vallen de maten bij SHEIN

Ik had al gelezen dat de maten bij SHEIN niet helemaal klopte met de Europese maten. Zelf heb ik normaal een maat L/XL voor bovenkleding en besloot voor de zekerheid een XL te bestellen. Eenmaal thuis kreeg ik de trui binnen en zag dat hij inderdaad heel wijd was, alleen wel heel kort. Nu heb je tegenwoordig veel crop tops, maar ook bij de armen is deze trui veel te kort. Ik heb mijn mouwen hier strak naar beneden getrokken, maar helaas veel te kort zoals je kan zien. Ook de onderkant van de trui komt tot op mijn navel. Hoewel de crop trend zeker een feit is, is dit volgens mij geen crop model. Met andere woorden, van de maten klopt niets. Maar misschien ben ik ook te lang voor deze maten, haha.

Retourneren bij SHEIN

Helaas mijn trui past niet en als ik hem bij een Nederlandse webshop had gekocht had ik hem weer terug gestuurd. Maar bij SHEIN werkt het allemaal niet zo makkelijk, het schijnt een behoorlijk ingewikkeld proces te zijn.

Volgens de website moet je eerst een ticket aanvragen om je bestelling retour te kunnen sturen, binnen 24 uur kun je dan antwoord verwachten. Alleen wat ik bij de SHEIN reviews bij Trustpilot lees gaat dat ontzettend vaak fout. Goed, mocht het wel goed gaan krijg je een retourbevestiging (let op, deze items kunnen niet retour: bodysuits, lingerie & pyjama’s, badmode, juwelen en accessoires) en kun je het pakketje weer terug sturen naar China. Let wel op, je betaald ook de verzendkosten van € 4,50 voor je retourzending, deze wordt verrekend met het terug te betalen bedrag. Omdat het bij mij maar om een trui van € 16,00 gaat minus de verzendkosten heb ik geen zin om zoveel moeite te doen om hem retour te sturen. Wellicht doe ik hem lekker aan als chill of klustrui thuis.

Mijn ervaringen met SHEIN

Mijn ervaring met SHEIN is niet heel positief en het bevestigde ook mijn verwachtingen. Slechte kwaliteit kleding wat eigenlijk te mooi was om waard te zijn. Ik ben blijkbaar niet de enige want hoor inderdaad niet al te veel goede verhalen (maar ook positieve) over SHEIN. Ik heb mijn lesje wel geleerd en bestel niets meer via deze webshop. Als ik iets goedkoops wil hebben ga ik wel naar de Zeeman, HEMA, Primark of wacht de sale af.

Hebben jullie wel eens wat via SHEIN besteld en wat waren jouw ervaringen?

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

58 reacties

 • Reply
  Carolien
  24 januari 2019 at 07:40

  Tot nu toe kunnen weerstaan, twijfels zijn toch te groot. En door dit artikel ook wel bevestigd eigenlijk. De trui staat je wel heel goed, jammer dat ze mouwen te kort zijn!

 • Reply
  Stephanie
  24 januari 2019 at 08:06

  Oo h hier was ik al bang voor! Mijn dochter wilt al zo lang iets bestellen daar maar ik had m8jn twijfels. Ik hoor niet altijd goede dingen. Dit is weer een bevestiging wat ik even nodig had!

  • Reply
   Geertje
   25 februari 2020 at 15:40

   Ik heb 2 leggings en een shirtjurk besteld.
   Natuurlijk kun je geen Miss Etam kwaliteit verwachten, maar het komt er wel dichtbij en dan nog meer dan de helft goedkoper.
   Levering binnen een week. Dik tevreden

 • Reply
  Dana
  24 januari 2019 at 08:20

  Het verbaasde me niet dat zo’n eindoordeel uit de bus komt, dat is over het algemeen zo met dit soort online winkels want ze kopieren gewoon producten na en gebruiken de originele foto’s daarvan maar dan van goedkoop kwaliteit of totaal iets anders. Ik heb wel eens op aliexpress namaak H&M items(GP&Baker collectie) gezien…

 • Reply
  Tessa
  24 januari 2019 at 09:12

  Jammer dat het zo tegenviel. Ik had nooit van deze winkel gehoord.

  • Reply
   Gertrud
   16 november 2019 at 12:43

   Ik had goede reacties. Mooie kleding, pp tijd binnen, en retourneren ging na paar pogingen ook goed. Maar nu wacht ik op mijn geld van kleding wat ik heb terug gestuurd. Ik had via telefoonnummers opvragen shein zijn nummer gekregen. 1 keer iemand aan lijn gehad, maar helaas nu krijg ik te horen dat dit nummer niet in gebruik is.

 • Reply
  Jans
  24 januari 2019 at 09:29

  Hier eigenlijk een prima ervaring met Shein. Ik heb er een rokje besteld. De levertijd was wel lang (ongeveer 2 weken), maar de kwaliteit was prima. Natuurlijk zijn er betere merken, maar voor het kleine prijsje vond ik het goed. Ik heb de rok gehouden, dus geen ervaring met retourneren. Al vind ik het altijd ruk als je dat zelf moet betalen.

  • Reply
   Aranka
   24 januari 2019 at 10:43

   Oh fijn dat jouw ervaring wel goed was! Twee weken is wel lang zeg, maar goed voor die prijs is het dan weer niet zo erg en je weet het natuurlijk van te voren dat je het morgen niet in huis hebt.

   • Reply
    Kim
    27 mei 2020 at 09:54

    Ik ben erg tevreden over alles wat ik bij shein besteld heb 😁😁😁

   • Reply
    Joëlle
    2 juni 2020 at 09:46

    Ik ben super tevreden van Shein. Ze noteren per kledingstuk de exacte maten dus ik ben nog nooit teleurgesteld qua maat. Je moet er natuurlijk wel naar kijken. In sommige kleedjes heb ik een S, bij andere een XL. Daarom dat ik die maatbeschrijvingen op Shein zo top vindt! Klopt altyd als je het checkt!
    Ook qua kwaliteit zijn mijn kleedjes altijd top. En goedkoper dan bv FortunateOne.
    Zendtijd is ook kort als je weet dat het van China komt. Nee, ik ben echt fan van Shein en koop het merendeel van mijn bohemian jurken daar!

    • Reply
     De Roose
     15 juni 2020 at 01:11

     Uw reactie heeft me over de streep getrokken om alsnog te bestellen . Zeker wanneer je het grote aanbod met kleedjes met bloemenmotieven ziet . Dat mensen verwonderd zijn dat de prijs zo laag ligt , verbaast me totaal niet wanneer men weet dat het uurloon in deze regio soms maar tussen de 1 à 2 Euro ligt en al die grote en dure merken hun kleding daar ook laten maken .

     • Wendy
      15 juli 2020 at 20:20

      Al 3 weken geleden besteld en betaald nog altijd niks🤔

 • Reply
  rachel
  24 januari 2019 at 09:49

  mijn vriendin heeft hier ook een slechte ervaring mee, kreeg hele andere items binnen dat ze besteld had en als het dan wel goed binnen was gekomen was het crap idd. nee denk dat je nog beter bij ali kan bestellen haah

 • Reply
  Scarlet Rose
  24 januari 2019 at 10:16

  Ik heb ook een positieve ervaring met Shein. Ik had er 2 pantertruitjes besteld, prima niks mis mee.

  • Reply
   Aranka
   24 januari 2019 at 10:42

   Fijn om te horen dat er ook goede ervaringen zijn! Ik denk dat het ook vooral een kwestie van geluk hebben is (en misschien is mijn maat niet heel mainstream).

  • Reply
   Melissa
   25 september 2019 at 00:05

   Hoe zit het met de invoer kosten? Tot welk bedrag kan je gerust bestellen.

   • Reply
    Cath
    26 januari 2020 at 00:45

    Hallo Melissa,

    Je kan tot en met 21 euro bestellen voor je douanekosten hebt.

   • Reply
    Cath
    26 januari 2020 at 00:47

    Hallo Melissa,

    Je kan tot en met 21 euro bestellen voor je douanekosten moet betalen.

    Groeten

 • Reply
  Simone
  24 januari 2019 at 10:29

  Volgens mij zijn de spullen die ze op deze website verkopen precies hetzelfde als ze verkopen op aliexpress. Heb deze trui niet opgezocht maar zie wel vaker artikelen langskomen van Shein die ik al eens op Ali gezien heb. Dan ben je ook nog eens goedkoper uit en vaak zonder verzendkosten. Wel een goed artikel! Jammer van de trui :(

  • Reply
   Aranka
   24 januari 2019 at 10:42

   Ik heb geen idee, maar het zou me niets verbazen! Ik denk dat je vooral geluk moet hebben met dit soort sites. Ik waag het er in ieder geval niet meer op en koop wel gewoon bij Nederlandse winkels.

 • Reply
  Jacqueline
  24 januari 2019 at 12:40

  Hoe het zo goedkoop kan? Slechte arbeidsomstandigheden, kinderarbeid, slecht voor het milieu…
  Kijk op npo maar eens de serie Genaaid terug. Dan weet je waarom.

  • Reply
   Jessica J.
   24 januari 2019 at 13:05

   Ik viel ook over die vraag. Een ander betaalt er de prijs voor, helaas, maar dat beseffen velen niet.

 • Reply
  Amy
  24 januari 2019 at 16:31

  Ik ben ook geen fan van SHEIN helaas. De maten vallen inderdaad heel raar en de kwaliteit is hit or miss. Dan vind ik YesStyle een pak beter, zeker qua kwaliteit!

 • Reply
  Annette
  24 januari 2019 at 18:17

  Ik heb er ook al eens besteld, soms was het goed, soms was het ruk. Heel belangrijk is dat je bij elk stuk de maten goed leest en jezelf ‘meet’ want dat verschilt echt per kledingstuk. Ze zetten het wel netjes bij elk kledingstuk erbij maar de meeste mensen lezen dat niet goed of bestellen 1 maat groter maar je moet echt meten bij deze webshop en eigenlijk bij alle ‘aziatische’ shops want er klopt vaak niets van en je kunt niet op de standaardmaten op aan.

 • Reply
  Francy
  24 januari 2019 at 18:35

  Bij Shein heb ik nog nooit iets besteld, bij Aliexpress wel. Meestal sorteer ik de artikelen al op gratis verzenden. Over het algemeen gaat het goed maar de laatste tijd is het vreselijk. Geen item komt meer aan. Je kunt wel een dispuut openen en dan krijg je je geld terug maar toch. Kleding bestel ik er niet meer, echt vaak synthetische zooi terwijl in productomschrijving katoen/viscose staat. Daar kun je wel weer over klagen en krijg je ook je geld terug.
  Nu heb ik bij H&M ook wisselende ervaringen, de laatste tijd gaat het weer goed. Ik koop ook liever in de winkel maar maat 40/42 of M/L is zo snel uitverkocht dat ik dan weer online ga bestellen.
  Bij Primark vind ik het aanbod de laatste tijd niet om over naar huis te schrijven. Moet ook zeggen dat ik wat kritischer ben geworden (word ik er echt blij van? Zo niet, dan koop ik het niet :).

  • Reply
   Bea
   25 januari 2019 at 20:30

   Dat is toevallig, ik bestel ook al een hele tijd bij AliExpress ( hoezo verslaafd;-)), en ook ik merk dat de laatste tijd lang niet alle bestellingen binnen komen, terwijl ik dat eerder nooit heb meegemaakt.

 • Reply
  Nicole
  25 januari 2019 at 14:35

  Wat fijn dat je dit eens een keer getest heb. Vaak zie je dit soort merken alleen maar in gesponserde versies en dan vind ik het ook altijd al iets te goed om waar te zijn klinken. Ik heb ook altijd al zo’n voorgevoel gehad dat dit gewoon niet zo’n kwalitatief goede kleding is. Tof om nou eens een keer een eerlijke mening te lezen! Daar ga ik dus niet bestellen haha.

 • Reply
  Evelien
  25 januari 2019 at 21:36

  Oh fijn, ik was al heel benieuwd naar deze webshop. Ik vind de trui erg leuk, maar de kwaliteit is helaas niet zoals verwacht.. Ik heb laatst een trui gekocht bij Aliexpress voor 12 euro (geen verzending) en die is echt heel mooi van kwaliteit. Het kán dus wel! Maar deze webshop ga ik maar even overslaan, haha

 • Reply
  Loes
  27 januari 2019 at 15:14

  Ook ik kwam in de verleiding bij Shein te gaan bestellen maar ben eerst even recensies en ervaringen gaan googelen. Meteen bleek dat bestellen bij deze club tot doffe ellende zou leiden. Ik heb me kunnen beheersen en niks besteld want de kans is groot dat je je zuurverdiende centjes meteen in de prullenbak gooit.
  Over centjes gesproken, weten jullie dat je sinds 29 november VERPLICHT bent voor TENMINSTE 15 euro te bestellen. Blijf je daaronder dan word je bestelling niet uitgevoerd!!!! In 2018 heb ik bij Kruidvat een bestelling gedaan van twee oogschaduwpaletten voor een totaalbedrag van 9,98 euro, op te halen in de lokale Kruidvatvestiging. Geen enkel probleem! Gisteren probeerde ik een Catricebestelling te doen met een waarde van 9,98 euro. Het lukt maar niet om de bestelling af te ronden, dus ik bel de klantenservice. Tot mijn GROTE VERBAZING krijg ik te horen dat mijn bestelling sinds 29 november 2018 een minimale waarde moet hebben van 15 euro om überhaupt online te kunnen bestellen. Het gaat dus niet om verzendkosten die al dan niet gratis zijn als je voor een bepaald bedrag bestelt maar om verplicht te worden tenminste 15 euro uit te geven. SCHANDALIG!!!! Wees gewaarschuwd

 • Reply
  Loes
  27 januari 2019 at 15:24

  KRUIDVAT: sinds 29 november 2018 ben je VERPLICHT om online tenminste voor 15 euro te bestellen, anders word je bestelling NIET UITGEVOERD
  Sorry, In mijn vervolg op het Sheinverhaal start ik even onduidelijk. Kun je nagaan hoe boos ik ben, want dat gebeurt me niet snel.

 • Reply
  Kelly
  27 januari 2019 at 19:31

  Ah wat balen zeg. Ik heb geen ervaring met de webshop en heb ook geen behoefte om er te bestellen moet ik zeggen.

 • Reply
  a
  29 januari 2019 at 14:54

  helaas zijn dit soort shops vaak niet al te best en kloppen de maten voor geen meter :( soms heb je even geluk maar meestal is het gewoon chinese troep. En ok alles wordt in china enz gemaakt maar toch is vaak de kwaliteit van chinese webshops en aliexpress lager dan wat je bijv bij de primark koopt

 • Reply
  Dirthe
  8 juli 2019 at 15:40

  Super bedankt voor je verhaal.
  Zag een heel leuk jurkje, maar durf hem door jouw verhaal niet te bestellen. En omdat ik snel iets nodig heb, loop ik liever geen risico op dit gedoe. Tof dat je de moeite neemt om je verhaal te delen!

 • Reply
  Katja
  14 augustus 2019 at 10:15

  Dank voor deze blogpost! Besloten om toch maar naar de H&M te gaan voor een mooie trui. :)

  • Reply
   Aranka
   14 augustus 2019 at 15:36

   Haha, ik denk dat dat een heel wijs besluit is!

 • Reply
  Nadia
  2 oktober 2019 at 19:46

  dank je voor posting, Ik heb een soort gelijke ervaring bij Groupon. Het regenjasje in aanbieden kwam rechtstreeks uit China ShenZhen. De regenjas had trouwens geen coating en na minder dan 5 minuten kleefde de mouwen tegen mijn armen. Ik kreeg zonder enig verzoek het geld teruggestuurd en mocht het jasje houden of netjes weg(gooien)geven.

 • Reply
  nadia
  3 oktober 2019 at 08:56

  … m a a r het materiaal van je product wordt wel beschreven bij Sals je bij Shein
  polyester voelt niet prettig en geen kwaliteit .

 • Reply
  Lolita
  14 november 2019 at 23:11

  Kort geleden maitje gestuurd naar Klantenservice van Shein ,ik krijg géén enkel reactie!Mijn vraag was over lingerie maten welke het beste mij zou passen qua maat ik wilde geen miskoop plaatsen bestellen,maar er is tot heden géén reactie.Vreemd Site,wel goedkoop maar miskoop Webshop lijkt mij .Welke oplichters crimineel zit achter deze Schein kleding site is wel uitpluizen voor journalisten of politie .

 • Reply
  J9ke
  23 november 2019 at 12:36

  Maand geleden broek besteld en nog niets ontvangen. Ik ben bvang dat er ook niets komt.

 • Reply
  Jacoba
  26 november 2019 at 17:57

  Ik ook ingetuind en veel te klein en slechte kwaliteit en twee besteld pas 1 gekregen ik ben benieuwd wanneer de andere komt als ik inlog staat er dat ik geen bestellingen heb
  Echt balen

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty
  19 december 2019 at 11:06

  Ik ben zo blij met jouw review Aranka! Twijfelde vanmorgen of ik daar zou bestellen, maar na alles te hebben gelezen, doe ik het niet! :)

  Liefs
  X

 • Reply
  dinky
  30 december 2019 at 14:34

  op 24-11 jl bestelling geplaatst en betaald via ING, kreeg direct een bevestigings-mail , vervolgens op 25-11-2019 een (no reply) mail met Bestelnummer en Trackingnummer
  alsmede Pakketdienst Verzendtijd : 04-12-2019 werkdagen (…) met opgave product maat en hoeveelheid. Geen reactie op het trakkingnummer, tot op heden geen enkele informatie ontvangen, bij inloggen werd mijn email adres alsmede w.w. opeens niet geaccepteerd, contact met chat of klantendienst onmogelijk geen emailadres of telefoonnummer om hen te benaderen, het is werkelijk schandalig…. ben teneinde raad… kan iemand met eenzelfde ervaring mij vertellen wat te doen ??

 • Reply
  Ilse
  21 januari 2020 at 21:02

  Dit voorgevoel had ik ook, vandaar dat ik net je review heb zitten lezen. Op trustpilot stonden zo’n positieve reviews, maar die hebben blijkbaar enorme last van fake reviews, dus bedankt voor de jouwe!

 • Reply
  Suus
  24 januari 2020 at 19:31

  Zelf net 3 items besteld, vond ze heel erg leuk. Maar word nu toch wel onzeker…. Ik vind de trui overigens heel erg leuk staan!

 • Reply
  Sharine
  5 februari 2020 at 07:24

  Ben ik dan de enige die wel tevreden is over shein. Heb al verschillende truitjes/jurkjes en tuniekjes besteld. De een kwam eerder dan de andere. En allemaal passen me gewoon. Ook al heb ik een twijfel maat m/l. En ze zijn ook gewoon allemaal leuk. Ik lees altijd wel de reviews van anderen en dat helpt ook. Met andere woorden ik bestel er gewoon. Zelfs op dit moment is er een jurkje onderweg 😉

  • Reply
   Roos
   6 februari 2020 at 09:43

   Ik ben ook nog nooit teleurgesteld en heb er al verscheidene keren wat besteld :-D

 • Reply
  Suzanne
  5 februari 2020 at 15:26

  Ik vind Shein een geweldige webshop. Nog nooit teleurgesteld 👍🏻😀 Leuke moderne kleding voor een zacht prijsje, ik ben fan!

 • Reply
  erika
  18 februari 2020 at 21:46

  Heb zonet een truitje en een kleedje besteld.Dan dacht ik ineens toch maar effe googelen,had ik beter eerst gedaan misschien…ben nu echt benieuwd 😰

 • Reply
  Vinted - mijn ervaring met de kledingverkoop app | byAranka.nl
  20 februari 2020 at 16:16

  […] ook: Mijn ervaringen met […]

 • Reply
  Bianca
  23 mei 2020 at 16:31

  Ik heb pas geleden een jurk besteld, een gokje. Maar wat ben ik er blij mee… niet al te lang hoeven wachten, mijn ervaring met Wish en Alie is tot zes weken, Bij Shein duurde het 11 dagen.
  Mijn dochter heeft prima ervaringen met Shein, dus ik dacht het ook eens te proberen. Prima jurk, leuke stof, goede afwerking, redelijk vlotte verzending. Ik denk wel dat je je heel goed moet inlezen, goed je maten moet weten en heel goed moet kijken of een kledingstuk wel jouw afmetingen heeft. En nee, ik denk niet dat ieder artikel misschien even goed zal zijn en ja, ik denk ook dat niet iedereen positieve ervaringen heeft, maar eerlijk gezegd heb ik dat ook wel eens gehad met een duurder, hier gekocht product. En voor die prijzen en wetende dat het Chinees spul is… weet ik niet of je haute couture mag verwachten :-)

 • Reply
  Daan
  25 mei 2020 at 12:03

  Ik koop al heel lang probleemloos bij SHEIN. Je kunt precies zien welke maat je moet bestellen, omdat de maten van de kleding duidelijk staan omschreven. Als er iets niet goed is en ik stuur het terug, heb ik binnen een paar dagen mijn geld terug. Ik kan me dan ook niet vinden in jouw negatieve ervaring.

  • Reply
   Bianca
   25 mei 2020 at 17:33

   Maar hoe werkt dat terugsturen?

 • Reply
  Ivana Saitovic
  22 juli 2020 at 10:03

  De beste webshop die er bestaat is shein.
  Waarom? Omdat je bij dat webshop van alles kunt vinden,alles wat je wilt heb je daar gewoon en je hoeft maar 2 tot 4 weken te wachten maar het is echt waard!En het is altijd goedkoop daar.

 • Reply
  Max.
  27 juli 2020 at 16:52

  Ik heb meerdere malen iets bij Shein besteld. Voor dat geld is het alsnog goede kwaliteit. Mijn tip; altijd even door de recencies kijken. Dan kun je zien of je een maatje groter moet nemen (bepaalde artikelen vallen klein.) of kleiner. In jouw geval heb je gewoon een maatje te klein besteld. Van bepaalde producten ligt het er ook flink aan van welke materialen het is gemaakt. Kijk daarvoor ook door de reacties. Veel 5 sterren? Kopen! Het is echt gewoon een kwestie van kijken naar wat je koopt, en niet denken van “Oh dit ziet er leuk uit, deze koop ik!” Shein is vrij betrouwbaar als je weet wat je doet.

 • Reply
  H
  14 augustus 2020 at 14:22

  Heb 6 dagen geleden een bestelling gedaan en werd gisteren al geleverd. Ik verbaas me dan ook over alle negatieve reacties

  • Reply
   Betty
   14 augustus 2020 at 23:01

   Ik bestel al een jaar bij shein
   Nooit problemen gehad , leuke en goedkope kleding..en word meestal eerder bezorgd..
   Ik stuur nooit wat terug , vaak kun je een familielid of vriendin er een plezier mee doen , zou het een keer te klein zijn ,
   De kosten zijn zo laag , en bestel altijd voor €39,00 gratis verz k.. soms bij €29.00 en ook kortings bonnen , en opbouw met punten , voor korting , Shein mijn shop

 • Reply
  Methje
  7 september 2020 at 18:21

  Hallo, eerste bestelling ging heel goed, zat mooi bij mijn dochter
  Dochter heel blij
  2de bestelling moest ik 2 witte jurkjes bestellen voor een feest en aangezien shein een grote keus heeft, … dus nog een keer bij shein ruim besteld. {verschillende jurkjes)
  Dacht bij mezelf bestel verschillende maten, kan ik ze terug sturen
  Dit gaat niet
  De 3 items die ik terug wilde sturen krijg ik geen retour label voor
  SHEIN zegt op de website dat het makkelijk is
  Dat alles terug gestuurd kan worden
  Dit is echt niet waar!
  Soms boven een bepaald bedrag kan je een geschenkje uitzoeken
  Niet doen!!!
  Als je dat doet, kan je niks meer terug sturen
  Ook als artikelen afgeprijst zijn, ook al is het maar 1/2 euro
  Alle artikelen in de sale, ook al is het minimaal, kan niet geretourneerd worden
  Dat staat niet bij bestelling, kom je nergens tegen
  Maar kom je pas achter als je een artikel wilt retourneren
  Bijna alle artikelen zijn afgeprijst
  Dus kan je bijna niks retourneren
  Je bent gewaarschuwd

 • Reply
  Gaby
  23 september 2020 at 23:34

  Hallo, ik heb al 3x besteld op shein, altijd correct mijn kledij gekregen….Leuke dingetjes bij voor weinig geld!!!
  Nu was mijn laatste bestelling op 29 augustus, en staat er bij mijn tracering, Nederland verwerkt voor inklaring…..Ligt dus bij de douane…..omdat ik rond de 100 euro besteld had, zal ik waarschijnlijk een boete moeten betalen…..Heeft iemand hier dit al es voorgehad? Zal ik mijn bestelling wel nog krijgen?

 • Laat een reactie achter