Zoek
Sluit dit zoekvak.

Shaveworks Pearl Soufflé & The Cool Fix

 photo Shaveworks_zps72093e72.png

Scheren is echt niet mijn favoriete klusje, maar toch doe ik het bijna elke dag. Haar op ongewenste plekken vind ik maar niks. Om het scheren een stuk makkelijker te maken heeft Shaveworks twee heerlijke producten. Een scheercrème en een lotion voor na het scheren om de huid te kalmeren en irritaties zoals ingegroeide haren tegen te gaan. Ik was erg benieuwd of deze producten het rotklusje een stuk aangenamer maken.

 photo Shaveworks1_zpsecf1496b.png

Shaveworks staat voor een mooie, gezonde en stralende huid zonder geirriteerde plekjes op de huid dankzij het scheren. Je ken het wel, weer een klein snij wondje of een ingegroeide haar of altijd die verschrikkelijke bultjes. Deze producten gaan het tegen en zorgen ervoor dat jij een perfecte en zachte huid hebt na het scheren. Ik ben benieuwd want mijn oksels en bikinilijn willen nog wel eens voor problemen zorgen zoals bultjes en ingegroeide haartjes.

 photo Shaveworks2_zps8515937b.png

Shaveworks The Cool Fix

The Cool Fix is een blauwe gel die ervoor zorgt dat scheren en waxen een feestje is, geen gedoe meer met een geirriteerde huid na het ontharen. Je smeert dagelijks de plekken in die je wilt ontharen en het brengt de conditie van de huid op orde. The Cool Fix bevat exfoliërende bestanddelen, werkt tegen bacteriën en gaat tegen ingegroeide haartjes in! Het Mediacalm Complex helpt de huid te verzachten en roodheid af te remmen. Ideaal voor supergladde oksels, armen, benen en bikinlijn. The Cool Fix breng je voor het slapen aan na het afdrogen. Als je huid opknapt en minder geïrriteerd is, kun je vóór of na het scheren of waxen The Cool Fix doen.

 photo Shaveworks3_zpsb0b093b1.png

Ik begon netjes het product elke dag op de huid te smeren waar ik me altijd scheer. De gel is heerlijk zacht, verkoelend en ruikt ook nog eens lekker. De gel trekt snel in en laat geen vervelende plakkerige laag achter, wat je vaak ziet met gel producten die je op de huid moet aanbrengen. Na een paar dagen merkte ik echt verschil. De huid was niet meer ruw door het scheren en voelde lekker zacht. Daarom besloot ik verder te gaan als lotion voor na het scheren. Dat doe ik nu dus, als ik me heb geschoren smeer in de plekken in met The Cool Fix, om het te verkoelen en te kalmeren. Gelukkig irriteert deze lotion totaal niet en prikt ook niet op de net geschoren plekken. Het is echt ontzettend fijn in zijn werk en ik gebruik het nu iedere keer na het scheren.

 photo Shaveworks4_zps62863175.png

Shaveworks Pearl Soufflé

Dit is een heerlijke scheercrème voor de echte luxe poesjes onder ons. Het is een heerlijke rijke crème met een parelmoer tintje, waar je op de huid niks van terug ziet. Het is een scheercrème die ervoor zorgt dat jij na het scheren een zijdezachte huid hebt en de haartjes straks zijn afgeschoren. De crème rekent af met alle vervelende haartjes en bochten, hiermee worden alle haartjes meegenomen. De crème voedt je huid voor een satijnzacht resultaat. Geeft (ook ingegroeide) haartjes een lift en verwijdert dode huidcellen waardoor je huid er gezond en jong uitziet. En dankzij het extract van de Capislow-plant blijven haartjes langer zachter en minder zichtbaar en wordt de haargroei zelfs afgeremd.

 photo Shaveworks5_zps4768e028.png

Van deze rijke crème heb je maar een klein beetje nodig. Verdeel het eventjes over je handen en smeer daarna de plek in waar je wilt gaan scheren. De scheercrème ruikt echt heerlijk en blijft goed op de huid zitten. Daarna kan het scheermes er overheen. Zelfs mijn al iets wat botte mesje glijd over de huid heen en neemt alles zonder enig probleem mee. Ook fijn is dat deze toch wel dikke crème mijn scheermesje niet verstopt waardoor ik hem continu zou moeten schoonmaken. De crème irriteert niet op de huid en voelt ook niet prikkerig of branderig aan. Na het afspoelen van de huid vind ik wel dat de huid daarna een beetje rubberachtig aanvoelt, een heel raar gevoel. Maar als je je hebt afgedroogd is dat gevoel gelukkig weer weg.

Zoals je ziet is de lotion is lekker gel substatie, een beetje te vergelijken met een after sun en de scheercrème een echte dikke substantie.

 photo Shaveworks7_zps4532d554.png

En ze eventjes uitgesmeerd, hier kan je het ook goed zien.

Ik ben onwijs enthousiast over deze producten en gebruik ze dan ook elke keer als ik weer het scheermes gebruik. Ze hebben dit rotklusje echt een stuk prettiger gemaakt en de haartjes blijven naar mijn idee ook echt iets langer weg dan voorheen. Ik ben blij dat ik deze producten ben tegen gekomen want het scheren is nog steeds niet mijn hobby maar het is nu wel een stuk makkelijker gemaakt. En het resultaat is ook een stuk mooier, geen rode bultjes of ingegroeide haren.

 photo Shaveworks8_zpsb35a088f.png

Goedkoop zijn de producten helaas niet. Want voor The Cool Fix van 156 ml betaal je € 38,- en de Pearl Soufflé leg je voor 156 ml € 35,- neer. Maar toch vind ik de producten zeker hun geld waard en vind ze beter dan scheercrèmes van bijvoorbeeld Gilette. Shaveworks is vanaf het najaar verkrijgbaar bij onder andere Skins Cosmetics, Babassu, Parfumerie Winnubst en Stumpf.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. luxe poesjes? Je bedoelt zeker luxepaardjes? ;-)
    Producten klinken erg fijn, maar zijn helaas te duur voor mij. Kan je misschien eens een vergelijkend artikel schrijven over cremes voor na het scheren, bijv. sudocreme, tea tree olie, dit soort producten, en dan vergelijken wat jij het fijnste vindt?

  2. hahahaha Grappige woordkeuze; luxe poesjes bij een artikel over scheren! ;-)
    Het lijken mij fantastische producten, maar helaas gaat het em gezien mijn budget niet worden :-(
    Duidelijke review, bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *