Sephora nagellak remover

Je denkt nu vast, een artikel over een nagellak remover? Dat is toch helemaal niet interessant? Nou ik kan je vertellen dat deze nagellak remover net iets anders is dan de standaard nagellak remover in een flesje. Dit is gewoon dé uitvinding op het gebied van nagellak verwijderen. Zonder dit ding kan ik niet meer. Het is gewoon geweldig, snel, makkelijk en ontzettend handig! Benieuwd hoe het werkt door middel van een filmpje en foto’s? Ik zou zeggen kijk dan snel eventjes verder.

Aan de buitenkant zie je niks bijzonders, nouja het heeft niet echt een standaard nagellak verpakking, het is echt een potje. Het is een potje met een hele grote opening. Waarom zou je denken want zo kun je nooit goed de nagellak op een watje krijgen. En dat is meteen het leuke, je hebt helemaal geen watjes meer nodig. Het enige wat je met dit potje hoeft te doen is je vinger erin te stoppen en eventjes rond draaien. Dit doe je ongeveer 3 seconden en je nagels zijn helemaal schoon. Ik heb het nu natuurlijk wel over normale lakjes en geen glitterlakjes.

Nog een paar goede feitjes over deze nagellak. Het is dematologisch getest en bevat geen aceton! Je doet je vinger erin en wrijft langs de sponsen de nagellak eraf. Alle nagellak gaat er gemakkelijk vanaf, zelfs glitter nagellak! Het is mild voor de nagels. En wat niet op de verpakking staat maar ik wel leuk vind om er eventjes bij te zetten, als je nagels ermee klaar zijn ruiken ze echt héérlijk. Het product zelf ruikt gewoon standaard naar nagellak remover, maar als je nagels schoon en opgedroogd zijn hebben ze echt een heerlijke geur!

Ik heb hem nu al een tijdje en ik gebruik hem eigenlijk het meeste voor nagellak wat er wat slechter af is te krijgen. Zoals grove glitters en dat soort dingen. Ik snap echt niks van het product want ik weet bij god niet waar mijn glitters en ander nagellak blijft. Na veel gebruik van glitters gaat het foam wel een beetje kapot dus daar moet je wel een beetje mee uitkijken omdat je nagels net schuurpapier lijken en het foam dus kapot trekt. In het potje zit 75 ml wat niet veel is, maar je kan het ook aan de andere kant bekijken dat je het niet op een watje doet dus wel echt alles gebruikt en niet dingen weg gooit.

Een kijkje aan de binnenkant!

En dan nog een filmpje met het effect van de nagellak remover. Ik heb de nieuwe nagellak van Essence op met allemaal grote glitters, zoals jullie allemaal weten is dat echt een hels kwarwei om dat eraf  te krijgen en met dit ding is het echt een fluitje van een cent. Sorry trouwens dat ik zo ontzettend buiten beeld bezig ben, want ik was erg druk toen ik het opnam dus geen tijd had om er weer eentje op te nemen. En nu heb ik het ook behoorlijk druk met school en werk natuurlijk.

Ik zou zeggen, mocht je bij de Sephora komen, neem dit dan écht mee. Dit is echt een geweldig product en ik kan echt niet meer zonder. Goedkoop is het allemaal niet want ik was wel rond de 8 euro kwijt voor dit potje, ik weet helaas de precieze prijs niet meer, mochten jullie die wel weten deel het dan eventjes bij de comments!

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  Chantal
  12 september 2011 at 07:46

  Ik wil deze sowieso al een tijd proberen dus als ik ‘m tegenkom neem ik ‘ m mee!

 • Reply
  Paola
  12 september 2011 at 09:53

  Superhandig product! Ik ga vanmiddag ook zoiets kopen, maar dan van de Kruitvat!

 • Reply
  Kim
  12 september 2011 at 11:07

  Leuk artikel, maar misschien volgende keer camera iets hoger instellen zodat we net iets meer kunnen zien? xx

 • Reply
  Kim
  12 september 2011 at 11:09

  Ohja, en misschien kun je hem later wel bijvullen met nagellak als hij verzadigd is met glitters en kleur ofzo?

 • Reply
  Cariena
  12 september 2011 at 11:14

  Ik wil hem ook zo graag! Volgens mij was hij ongeveer 9,50 euro, maar dat heb ik ook maar gelezen dus dat weet ik ook niet zeker. Kun je misschien laten weten hoelang je hem hebt gebruikt tot dat hij echt op was? (weken, maanden?) dan kan ik ook een beetje inschatten of hij het geld waard is. Ik volg je op twitter dus als je het misschien daar op kunt zetten :$ xx

 • Reply
  charile
  12 september 2011 at 15:41

  deze heb ik ook, erg fijn :D
  x

 • Reply
  asya
  12 september 2011 at 16:04

  ik had dit ook eens een keer gekocht bij de sephora maar dan had hij een paarse verpakking en in de aanbieding voor iets van 5 euro dacht ik.

 • Reply
  azazella
  12 september 2011 at 16:53

  dit lijkt me echt enorm handig! alleen drogen je vingers dan niet uit door de remover?
  Want vaak als ik het op de normale manier doe en het watje heeft iets te veel remover opgezogen dan lekt het een beetje op mijn vinger en wordt het super droog en nu wordt dus de hele vinger er in gestopt enz.

  Oh en qua schoonmaken kan je volgens mij wel gewoon alles opmaken, daarna omspoelen en dan opnieuw vullen?

 • Reply
  jennifer
  12 september 2011 at 17:20

  lijkt me echt heeeel handig.. m’n moeder zeurt altijd over de nagellak remover geur en nu is dat bijna onmogelijk :). als ik hem zie neem ik hem sowieso mee, de prijs maakt me niet uit nu hihi

 • Reply
  Tamara
  12 september 2011 at 17:21

  Dit lijkt me echt ideaal! Ik wil het ook echt kopen. Misschien een tip dat het prijzencircus bij v&d er weer aan komt en er dan waarschijnlijk weer de aanbieding 3 producten van Sephora voor 10 euro is

 • Reply
  Margaux
  12 september 2011 at 17:49

  Zier er zeer handig uit Helaas is er geen Sephora in België.

 • Reply
  Cynthiiaa
  12 september 2011 at 18:11

  Ah, dat ziet er zo handig uit! Ik schrijf hem op, die wishlist.. smh. :’)

 • Reply
  Daphne
  12 september 2011 at 18:19

  Oh dat lijkt me wel handig, ik heb namelijk echt een hekel aan al die pluizende watjes

 • Reply
  roos
  12 september 2011 at 18:50

  doe mij maar gewoon normale watjes en zo, :)

 • Reply
  Shelley
  12 september 2011 at 19:26

  Ik heb m ook, vind hem super fijn maar ik vind hem echt super erg stinken !
  Toen ik hem kocht was hij trouwens 9 euro.

 • Reply
  LottedeJ
  12 september 2011 at 19:33

  Hij lijkt me echt heel fijn! Ik heb er nou al zoooveel goede dingen over gehoord dat ik ‘m echt ga kopen binnenkort!

 • Reply
  Miranda
  12 september 2011 at 19:56

  Ziet er erg handig uit, ik heb er zelf één van kruidvat helaas hebben wij hier in de buurt geen sephora. Al werkt die van de kruidvat ook prima;D

 • Reply
  Charlotte
  12 september 2011 at 19:57

  echt handig!
  waar koop je zoiets?

  x

 • Reply
  Niess
  12 september 2011 at 20:57

  Ik heb deze gister gekocht bij de Sephora afdeling in de V&D in Almere.
  En heb daar iets van 7,90 voor betaald.. en het voordeel is dat als de remover op is dat je dan gewoon weer bij kan vullen met andere remover, zoals de verkoopster mij melde.

  Maar i love it. <3

 • Reply
  Nannick
  12 september 2011 at 23:15

  Dat lijkt me dus echt zo handig, jammer genoeg is het niet erg goedkoop aangezien wat je ervoor krijgt ;(

 • Reply
  Lautjuh222
  13 september 2011 at 10:24

  De vrouw van de Sephora vertelde mij dat je hem ook kan hervullen met je eigen nagellakremover!

 • Reply
  Marit
  13 september 2011 at 15:45

  Wauw, ik volg je blog sinds een tijdje en dit is echt een geweldig product, lijkt me.
  Ik woon sinds kort in Zwolle en het is wel leuk dat je hier dingen koopt, dan weet ik dat het allemaal beschikbaar voor me is haha :) Liefs, Marit (www.dontignorit.blogspot.com)

 • Laat een reactie achter