Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sephora nagellak remover

Je denkt nu vast, een artikel over een nagellak remover? Dat is toch helemaal niet interessant? Nou ik kan je vertellen dat deze nagellak remover net iets anders is dan de standaard nagellak remover in een flesje. Dit is gewoon dé uitvinding op het gebied van nagellak verwijderen. Zonder dit ding kan ik niet meer. Het is gewoon geweldig, snel, makkelijk en ontzettend handig! Benieuwd hoe het werkt door middel van een filmpje en foto’s? Ik zou zeggen kijk dan snel eventjes verder.

Aan de buitenkant zie je niks bijzonders, nouja het heeft niet echt een standaard nagellak verpakking, het is echt een potje. Het is een potje met een hele grote opening. Waarom zou je denken want zo kun je nooit goed de nagellak op een watje krijgen. En dat is meteen het leuke, je hebt helemaal geen watjes meer nodig. Het enige wat je met dit potje hoeft te doen is je vinger erin te stoppen en eventjes rond draaien. Dit doe je ongeveer 3 seconden en je nagels zijn helemaal schoon. Ik heb het nu natuurlijk wel over normale lakjes en geen glitterlakjes.

Nog een paar goede feitjes over deze nagellak. Het is dematologisch getest en bevat geen aceton! Je doet je vinger erin en wrijft langs de sponsen de nagellak eraf. Alle nagellak gaat er gemakkelijk vanaf, zelfs glitter nagellak! Het is mild voor de nagels. En wat niet op de verpakking staat maar ik wel leuk vind om er eventjes bij te zetten, als je nagels ermee klaar zijn ruiken ze echt héérlijk. Het product zelf ruikt gewoon standaard naar nagellak remover, maar als je nagels schoon en opgedroogd zijn hebben ze echt een heerlijke geur!

Ik heb hem nu al een tijdje en ik gebruik hem eigenlijk het meeste voor nagellak wat er wat slechter af is te krijgen. Zoals grove glitters en dat soort dingen. Ik snap echt niks van het product want ik weet bij god niet waar mijn glitters en ander nagellak blijft. Na veel gebruik van glitters gaat het foam wel een beetje kapot dus daar moet je wel een beetje mee uitkijken omdat je nagels net schuurpapier lijken en het foam dus kapot trekt. In het potje zit 75 ml wat niet veel is, maar je kan het ook aan de andere kant bekijken dat je het niet op een watje doet dus wel echt alles gebruikt en niet dingen weg gooit.

Een kijkje aan de binnenkant!

En dan nog een filmpje met het effect van de nagellak remover. Ik heb de nieuwe nagellak van Essence op met allemaal grote glitters, zoals jullie allemaal weten is dat echt een hels kwarwei om dat eraf  te krijgen en met dit ding is het echt een fluitje van een cent. Sorry trouwens dat ik zo ontzettend buiten beeld bezig ben, want ik was erg druk toen ik het opnam dus geen tijd had om er weer eentje op te nemen. En nu heb ik het ook behoorlijk druk met school en werk natuurlijk.

Ik zou zeggen, mocht je bij de Sephora komen, neem dit dan écht mee. Dit is echt een geweldig product en ik kan echt niet meer zonder. Goedkoop is het allemaal niet want ik was wel rond de 8 euro kwijt voor dit potje, ik weet helaas de precieze prijs niet meer, mochten jullie die wel weten deel het dan eventjes bij de comments!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

 1. Ik wil hem ook zo graag! Volgens mij was hij ongeveer 9,50 euro, maar dat heb ik ook maar gelezen dus dat weet ik ook niet zeker. Kun je misschien laten weten hoelang je hem hebt gebruikt tot dat hij echt op was? (weken, maanden?) dan kan ik ook een beetje inschatten of hij het geld waard is. Ik volg je op twitter dus als je het misschien daar op kunt zetten :$ xx

 2. ik had dit ook eens een keer gekocht bij de sephora maar dan had hij een paarse verpakking en in de aanbieding voor iets van 5 euro dacht ik.

 3. dit lijkt me echt enorm handig! alleen drogen je vingers dan niet uit door de remover?
  Want vaak als ik het op de normale manier doe en het watje heeft iets te veel remover opgezogen dan lekt het een beetje op mijn vinger en wordt het super droog en nu wordt dus de hele vinger er in gestopt enz.

  Oh en qua schoonmaken kan je volgens mij wel gewoon alles opmaken, daarna omspoelen en dan opnieuw vullen?

 4. lijkt me echt heeeel handig.. m’n moeder zeurt altijd over de nagellak remover geur en nu is dat bijna onmogelijk :). als ik hem zie neem ik hem sowieso mee, de prijs maakt me niet uit nu hihi

 5. Dit lijkt me echt ideaal! Ik wil het ook echt kopen. Misschien een tip dat het prijzencircus bij v&d er weer aan komt en er dan waarschijnlijk weer de aanbieding 3 producten van Sephora voor 10 euro is

 6. Ziet er erg handig uit, ik heb er zelf één van kruidvat helaas hebben wij hier in de buurt geen sephora. Al werkt die van de kruidvat ook prima;D

 7. Ik heb deze gister gekocht bij de Sephora afdeling in de V&D in Almere.
  En heb daar iets van 7,90 voor betaald.. en het voordeel is dat als de remover op is dat je dan gewoon weer bij kan vullen met andere remover, zoals de verkoopster mij melde.

  Maar i love it. <3

 8. Wauw, ik volg je blog sinds een tijdje en dit is echt een geweldig product, lijkt me.
  Ik woon sinds kort in Zwolle en het is wel leuk dat je hier dingen koopt, dan weet ik dat het allemaal beschikbaar voor me is haha :) Liefs, Marit (www.dontignorit.blogspot.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *