Sephora Apricot trio blush

Het is volgens mij niemand ontgaan dat het Prijzen Circus is bij de V&D, en menig beautyliefhebber is dan ook niet ontgaan dat alle make-up van Sephora 3 voor 1o euro is. Wat echt een mega actie is omdat de meeste producten van Sephora sowieso al duurder zijn dan 10 euro per stuk. Zaterdag voordat ik naar Amsterdam ging ben ik nog even snel met Kim langs Utrecht gegaan om even Sephora te shoppen! Er was niet veel soeps, maar ik heb toch 3 leuke dingen mee naar huis genomen, waaronder deze impressive blush – of highlighter of bronzer? –

Ik ben nogal fan van blushes en alles wat daar eigenlijk mee te maken heeft, als ik bij een make-up merk aan het kijken ben kijk ik eigenlijk altijd meteen naar de blushes. Sephora heeft er volgens mij ook een paar prachtige tussen zitten alleen jammer dat er alleen hele donkere kleuren over waren, maar ergens in een bakje vond ik nog deze prachtige trio blush, geen idee of het echt zo heet, maar ik noem hem maar zo. Ik hoorde wel eens mensen zeggen dat de kwaliteit niet geweldig was dus ik twijfelde eventjes om hem wel te nemen, tot dat Kim ineens achter me kwam staan dat zij hem ook had en hem erg mooi vond. Na dit antwoord verdween hij natuurlijk meteen in mijn mandje!

Alleen nog steeds niet met volle overtuiging van het product ging ik hem thuis testen. Ik dacht, komt vast matige pigment vanaf en dacht ook dat er zelf weinig product af zou komen. Maar fout, fout en nog eens fout gedacht want het is echt een geweldig product. Ontzettend goed gepigmenteerd. De structuur is ook precies goed. Het is niet dat je twintig keer over hen product heen moet vegen zodat je iets op je kwast hebt zit. Maar ook niet dat je er één keer overheen veegt zodat er overal losse stukjes liggen. Nee hij is gewoon perfect goed, na 2 keer vegen heb je de perfecte hoeveelheid aan je kwast zitten.

Wat ook ontzettend handig is aan deze blush, dat hij multifunctioneel is. Het is een highlighter, blush en bronzer in één. Maar je kan de kleuren natuurlijk met elkaar mengen voor een prachtig effect. Er zit een prachtig gouden shimmer in die je prachtig terug vind op je wangetjes als er een straaltje zonlicht op straalt! Omdat deze blush trouwens multifunctioneel is kan je hem ook heel handig mee op reis nemen, je hebt altijd een bronzer, blush en highlighter bij de hand! En omdat hij zo ontzettend goed gepigmenteerd is zou je hem zelfs wel als een oogschaduw kunnen gebruiken.

Nou mijn negatieve gedachten over de Sephora zijn verdwenen, want deze blush is echt prachtig en heeft een geweldige structuur. Alleen ik heb gehoord dat de oogschaduw niet echt iets is… Dus daarom heb ik die voor het geval dat maar lekker laten liggen. Mocht je hem nog willen scoren dan zou ik maar snel zijn. De normale prijs van deze blush is maar liefst € 12,40

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Mandy
  26 september 2011 at 08:07

  Deze is mooi! had hem al gezien bij demak’up;)

 • Reply
  Paola
  26 september 2011 at 09:28

  Heel erg mooi!

 • Reply
  Amy
  26 september 2011 at 09:53

  ik heb hem ook, alleen in een iets donkerde tint ze hadden deze helaas niet meer toen ik er was xxx

 • Reply
  Nannick
  26 september 2011 at 11:27

  Wat gaaf! Ik heb de actie misgelopen maar de volgende keer ga ik zeker iets kopen. Het urban decay naked palette valt toch niet onder die 3 voor 10 euro?

  • Reply
   Tessa
   26 september 2011 at 14:40

   Wat denk je zelf…
   Het geldt alleen voor het Sephora merk zelf.

 • Reply
  Moniek
  26 september 2011 at 13:36

  Ik ben niet zo’n fan van Sephora, maar deze is mooi!

 • Reply
  charile
  26 september 2011 at 15:23

  Heel mooi!!

 • Reply
  Joyce
  26 september 2011 at 16:48

  Ah nee, waarom heb ik hem niet gekocht? D:

 • Reply
  LottedeJ
  26 september 2011 at 17:00

  Wat een mooie blush! Ik vind vooral die gouden highlighter erin erg mooi. En de oogschaduws zijn inderdaad niet zo fijn, ik heb daarvan een oogontsteking gekregen en de huid van mijn ogen was helemaal rood en geschaafd!

 • Reply
  Miranda
  26 september 2011 at 18:14

  Echt heel erg mooi!

 • Reply
  Daniëlle
  26 september 2011 at 18:43

  Ahh, heel mooi! :)

 • Reply
  Cynthiiaa
  26 september 2011 at 21:03

  Wauw, gorgeous!

 • Reply
  Chantal
  27 september 2011 at 13:47

  Mooi hoor, niet te opvallend ook!

 • Reply
  roos
  29 september 2011 at 19:15

  het ziet er erg mooi uit!

 • Reply
  Maud
  29 september 2011 at 19:36

  Ziet er heel mooi uit!

 • Reply
  Charlotte
  1 oktober 2011 at 21:14

  Pretty! :)

 • Reply
  Cindy
  10 oktober 2011 at 22:02

  Ik heb hem ook, hij is idd heel mooi! sephora wordt steeds beter :)

 • Laat een reactie achter