Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sephora Apricot trio blush

Het is volgens mij niemand ontgaan dat het Prijzen Circus is bij de V&D, en menig beautyliefhebber is dan ook niet ontgaan dat alle make-up van Sephora 3 voor 1o euro is. Wat echt een mega actie is omdat de meeste producten van Sephora sowieso al duurder zijn dan 10 euro per stuk. Zaterdag voordat ik naar Amsterdam ging ben ik nog even snel met Kim langs Utrecht gegaan om even Sephora te shoppen! Er was niet veel soeps, maar ik heb toch 3 leuke dingen mee naar huis genomen, waaronder deze impressive blush – of highlighter of bronzer? –

Ik ben nogal fan van blushes en alles wat daar eigenlijk mee te maken heeft, als ik bij een make-up merk aan het kijken ben kijk ik eigenlijk altijd meteen naar de blushes. Sephora heeft er volgens mij ook een paar prachtige tussen zitten alleen jammer dat er alleen hele donkere kleuren over waren, maar ergens in een bakje vond ik nog deze prachtige trio blush, geen idee of het echt zo heet, maar ik noem hem maar zo. Ik hoorde wel eens mensen zeggen dat de kwaliteit niet geweldig was dus ik twijfelde eventjes om hem wel te nemen, tot dat Kim ineens achter me kwam staan dat zij hem ook had en hem erg mooi vond. Na dit antwoord verdween hij natuurlijk meteen in mijn mandje!

Alleen nog steeds niet met volle overtuiging van het product ging ik hem thuis testen. Ik dacht, komt vast matige pigment vanaf en dacht ook dat er zelf weinig product af zou komen. Maar fout, fout en nog eens fout gedacht want het is echt een geweldig product. Ontzettend goed gepigmenteerd. De structuur is ook precies goed. Het is niet dat je twintig keer over hen product heen moet vegen zodat je iets op je kwast hebt zit. Maar ook niet dat je er één keer overheen veegt zodat er overal losse stukjes liggen. Nee hij is gewoon perfect goed, na 2 keer vegen heb je de perfecte hoeveelheid aan je kwast zitten.

Wat ook ontzettend handig is aan deze blush, dat hij multifunctioneel is. Het is een highlighter, blush en bronzer in één. Maar je kan de kleuren natuurlijk met elkaar mengen voor een prachtig effect. Er zit een prachtig gouden shimmer in die je prachtig terug vind op je wangetjes als er een straaltje zonlicht op straalt! Omdat deze blush trouwens multifunctioneel is kan je hem ook heel handig mee op reis nemen, je hebt altijd een bronzer, blush en highlighter bij de hand! En omdat hij zo ontzettend goed gepigmenteerd is zou je hem zelfs wel als een oogschaduw kunnen gebruiken.

Nou mijn negatieve gedachten over de Sephora zijn verdwenen, want deze blush is echt prachtig en heeft een geweldige structuur. Alleen ik heb gehoord dat de oogschaduw niet echt iets is… Dus daarom heb ik die voor het geval dat maar lekker laten liggen. Mocht je hem nog willen scoren dan zou ik maar snel zijn. De normale prijs van deze blush is maar liefst € 12,40

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Wat gaaf! Ik heb de actie misgelopen maar de volgende keer ga ik zeker iets kopen. Het urban decay naked palette valt toch niet onder die 3 voor 10 euro?

  2. Wat een mooie blush! Ik vind vooral die gouden highlighter erin erg mooi. En de oogschaduws zijn inderdaad niet zo fijn, ik heb daarvan een oogontsteking gekregen en de huid van mijn ogen was helemaal rood en geschaafd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *