Search
Close this search box.

Sephora aanbiedingen

Sephora, ik hou van die winkel. Ik mag dan wel in Zwolle wonen waar geen enkele Sephora in de buurt zit. De dichtstbijzijnde zit pas in Utrecht of Groningen, ik hou van die winkel. Ze hebben er prachtige merken en vaak ook hele goede en mooie aanbiedingen. Volgens mij hebben ze altijd 10 % korting op het hele assortiment standaard en soms nog andere leuke aanbiedingen, zoals nu! Namelijk stapel korting op make-up en dat moeten we hebben! En kijk snel ook even verder voor de andere aanbiedingen!

Stapelkorting huidverzorging

Niet alleen op de make-up is stapel korting ook op alle huidverzorgings producten, dat is nog eens mooi meegenomen!

accessoires promotie

En dan hebben we natuurlijk nog de handige accessoires van Sephora zelf. Had je nog die ene kwast nodig of dat ene tangetje, dan zit je nu goed bij de Sephora. Als je er namelijk 3 koopt hoef je er maar 2 te betalen.

Ik ga morgen naar de Sephora samen met mijn lieve bezoekster Kim in Groningen, ik heb er ontzettend veel zin in en zal zeker gebruik gaan maken van de kortingsacties!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Sephora heeft inderdaad altijd erg leuke aanbiedingen. Ik heb een blush en een oogpotlood gekocht. Ik had deze al een keer gekocht tijdens de 3 voor 10 actie, maar ze bevielen zo goed dat ik ze nog een keer heb aangeschaft!

  2. tot waneer zijn die kortings acties?? of staat er gene datum voor..
    want ik ga zaterdag namelijk naar den haag!
    en dan wil ik ook ff shoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *