Zoek
Sluit dit zoekvak.

See By Chloé

Ik ben altijd al fan geweest van de geuren van Chloé, ze zijn elegant en erg vrouwelijk. Zelf heb ik helaas maar één fles in bezit maar die gebruik ik altijd met erg veel plezier. Omdat de geuren van Chloé altijd behoorlijk aan de zware kant zijn besloot Chloé een jonger zusje te introduceren, namelijk See By Chloé!

“Gehuld met dezelfde natuurlijke elegantie als haar bekende zus fladdert het See By Chloé meisje rond. Instinctief speels, lachend, genietend van het moment… urban, zelfverzekerd, ze prikkelt het onverwachte en houdt van
contrasten. Assertief, verleidelijk, vrolijk, met een natuurlijke lach. Haar uitgesproken en geparfumeerde stemmingen zinderen in de lucht en bedwelmen iedereen die naar haar kijkt.”

See By Chloé is een typische frisse geur dat perfect in de voorzomer gedragen kan worden. Het is romantisch, fris en licht van geur, maar zeker geen typische frisse lucht. Ik vind er zeker een bijzondere touch aan zitten. De geur opent met een heel fris en toch ook pittig met bergamot, daarna word je betoverd met een hart van frisse en zoete appelbloesem en jasmijn. De romantische basis van deze geur is sandelhout en vanille. Het is een hele warme geur die een frisse touch heeft voor het komende seizoen.

“De zilveren ring schetst de roze letters van het see by chloé logo. De glazen plooien en de drie schattige voetjes doen de kostbare inhoud sprankelen. spiegeleffecten en transparantie creëren een lumineus spelletje verstoppertje.”

De elegante maar ook simpele fles, ik moet eigen meteen een beetje denken aan een vogelkooi. Ik vind hem heel erg mooi en puur, ja ik hou er wel van.

Ik vind de geur heel lekker en fris, ik moet wel zeggen dat ik het typische Chloé er zeker in terug ruik, maar aan de andere kant is het weer helemaal niet herkenbaar. Het is dus zeker wel een unieke geur. Ook kan ik de geur niet meteen met iets vergelijken. Ik vind de geur heel goed draagbaar en wat bij veel vrouwen en meiden zou passen. Wel vind ik het een wat chiquere geur, je moet er dus wel van houden. Gedurende de dag blijft de geur ook perfect zitten en je hebt maar erg weinig nodig, anders word hij echt to much.

Prijzen:

Eau de Parfum 30 ml – € 46,00
Eau de Parfum 50 ml – € 64,00
Eau de Parfum 75 ml – € 82,00
Shower Gel 150 ml – € 26,00
Body Lotion 150 ml – € 26,00
Deodorant Spray 100 ml – € 26,00

De geur ligt vanaf nu in de winkel bij de luxere parfumerieën.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Mijn zus heeft ‘m al geroken en zij vond hem erg lekker, ik ben ook wel benieuwd eigenlijk! Maar hij is wel duur zeg.. haha. Het is trouwens ’toO’ en ‘wordT’ in de zin ‘… anders word hij echt to much.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *