Zoek
Sluit dit zoekvak.

See By Chloé Si Belle

 photo SeeByChloeSiBelle1_zps9dbdbd24.png

Chloé, voor velen een krachtige en luxe damesgeur. Sinds een paar jaar heeft Chloé ook een See By Chloé variant en daar komen ook steeds meer nieuwe geurvarianten op. Vandaag laat ik jullie de nieuwe Si Belle zien van See By Chloé. Je herkent zeker de krachtige basisgeur, maar ook de rijke kracht van bloemen. Ik vertel jullie snel meer over deze prachtige geur.

 photo SeeByChloeSiBelle_zpsb56b1b8e.png

See By Chloé heeft als je het mij vraagt een van de mooiste parfumflesjes, heel magisch. Een soort van vogelkooitje waar de geur in bewaard wordt. Jammer dat je dat niet echt terug ziet in de verpakking, maar ach deze mag er ook zeker wezen en het gaat natuurlijk om de inhoud. Een mooie fles en een krachtige en vrouwelijke geur.

 photo SeeByChloeSiBelle3_zps2314fd64.png

Ik zal er niet omheen draaien en wellicht wisten jullie het al, Chloé is niet mijn merk qua parfum. Ik vind de geuren alles behalve vies, alleen ze passen gewoon niet bij mij. Hoe graag ik ook de geuren wil dragen, iets in mij zegt elke keer weer dat het niet mijn ding is. Stiekem hoop ik dat deze geur van Chloé mijn hart wel kan bekoren. Aan de flacon ligt het in ieder geval niet want deze is weer magisch mooi, helemaal met de roze accenten.

 photo SeeByChloeSiBelle2_zpsc5e645c4.png

Si Belle… zo mooi… De geur die haar omhult, brengt haar karakteristieke uitstraling en verfijnde vrouwelijkheid naar voren. De melange, ontwikkeld door Louise Turner en Nathalie Cetto, onthult een sprankelende frisheid. Met topnoten van neroli en berkenblad openen de dans en creëren een verrassend contrast met haar hart waar romige gardeniablaadjes zich vermengen met oranjebloesem om in de basis met sensueel witte muskus te eindigen.

Aldus Chloé kort en bondig over de nieuwe geur Si Belle.

 photo SeeByChloeSiBelle4_zpsf20e4c1f.png

De prachtige klassieke verpakking is in grote lijnen hetzelfde gebleven als alle andere See By Chloé geuren. Alleen deze flacon is versierd met poederroze linten in de plooien. De wisselen elkaar af met prachtig transparant glas om de binnenkant van deze geur goed te kunnen bekijken.

Geurnoten:

Topnoten: Neroli en Berkenblad
Hartnoten: Gardeniabladeren
Basisnoten: Witte Muskus

 photo SeeByChloeSiBelle5_zps7c3f5f71.png

De geur zelf is vrij krachtig, net zoals de originele geur van Chloé. Si Belle is dan ook een eau de parfum die je de hele dag door blijft ruiken. See By Chloé staat voor een krachtige en unieke geur voor de vrouw en dat herken ik meteen terug uit deze geur. Omdat het een unieke geur is moet je er wel van houden. Zoals ik al aangaf zijn de geuren van Chloé niet mijn ding, maar dat is natuurlijk helemaal persoonlijk.

Si Belle is een krachtige en vrouwelijke geur, dat vind ik zeker. Hij is krachtig en heel erg poederig bloemig. Je ruikt echt de kracht van de muskus en neroli. Het is net alsof je je neus in een luxe bloemenboeket steekt met een scherpe kenmerkende geur. Zelf vind ik hem lekker, maar niet bij mezelf passen. Ik hou van wat luchtigere en zoete geuren. Deze is vrij authentiek en klassiek.

 photo SeeByChloeSiBelle6_zps6e14e295.png

Prijzen:

See By Chloé Si Belle Eau de Parfum 30 ml – € 49,94
See By Chloé Si Belle Eau de Parfum 50 ml – € 66,61
See By Chloé Si Belle Eau de Parfum 75 ml – € 85,50

See By Chloé Si Belle is vanaf februari te koop uitsluitend bij de ICI Paris XL en is een tijdelijke geur. Na een tijdje zal hij dus weer uit de schappen verdwijnen. Hij is zeker even de moeite waard om te ruiken!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

 1. mooi flesje! Ben ook nog steeds benieuwd naar deze parfums! Ik vind de hele vormgeving namelijk altijd zo mooi en de geuren klinken ook goed, net als deze. Leuk om deze te zien!

 2. Deze geur lijkt me erg fijn voor elke dag. Een typische geur die je helemaal eigen kunt maken. Het flesje alleen al vind ik geweldig en de omschrijving daar kan ik me goed in vinden.

  Fijne review!
  XoXo Melanie

 3. Parfum is heel persoonlijk idd. Ik houd ook niet van veel geuren. Het flesje is inderdaad prachtig. Ik ga hem zeker even ruiken in de winkel . Ben wel benieuwd. See by Chloe vond ik wel heel erg lekker. De overage geuren van Chloe ben ik ook niet weg van.

 4. So pretty! Ik ben verliefd op het flesje. Dit zou best wel eens mijn favoriete zomergeurtje van dit jaar kunnen worden als ik het zo lees. Ik ben meer van de sterke geuren!

 5. Wat jij hebt met Chloe heb ik ook, ik wil het zo graag lekker vinden vanwege de mooie flesjes en het luxe wat het merk Chloe uitstraald maar het past niet bij me. Achter de geuren zit vaak ook zo’n prachtig verhaal dat ik echt baal dat ik het niet wat vind. Heb wel See by Chloe de originele geur en die vind ik wel totaal anders dan de andere varianten, toch minder poederig en meer moderner …

 6. Chloe is wel echt mijn geurmerk, dus ik ben heel benieuwd naar deze! Ik vind vooral de originele geur en eau de chloe heerlijk.

 7. De geuren van Chloe spreken mij altijd wel aan, toch heb ik er nog nooit eentje gekocht, ik ga uiteindelijk toch altijd voor een ander. Ook deze vind ik wat aan de prijzige kant. Het flesje is trouwens wel erg mooi. xxx Lucinda

 8. Ik houd wel van zware klassieke geuren. Zoals je het omschreven hebt, lijkt het mij wel een lekkere geur. Deze week eens even ruiken bij de Ici. x

 9. Ik draag heel vaak de orginele See by Chloé en de au fraiche variant, dus ik ga deze sowieso besnuffelen tezijnertijd. Vond je deze erg vergelijkbaar met de orginele?

 10. Ik heb bijna alle geurtjes van Chloe. Dan zou je toch denken dat ik een groot fan ben. Maar eigenlijk ben ik dat niet en de reden daarvoor is dat ze ontzettend snel vervliegen. Serieus, de meeste geurtjes ruik je gewoon niet meer na een uur. En we hebben het niet hier over eigenmerk drogist luchtjes. Chloe geuren zijn duur. Ik vind ze heerlijk daarom heb ik er veel maar voor de prijs zijn ze te licht. Ik snap er echt geen moer van. En toch wil ik deze ook weer hebben. Ik ben niet wijs :-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *