Schwarzkopf Nectra Color Haarverf

 photo Henkel_zpsf92dd762.png

Voor het eerst ging ik mijn haar thuis zelf verven, best spannend kan ik je vertellen! Zal ik het wel goed doen of komt er een hele andere kleur uit dan ik had gehoopt? Gelukkig heeft Schwarzkopf Nectra Color haarverf een hele makkelijke werking met verzorgende oliën om het haar in goede conditie te houden. Volgens de stappen moet het ook heel makkelijk zijn, laat ik het maar eens gaan proberen!

 photo Henkel1_zps6b4c9631.png

Voor mijn haar heb ik voor de kleur 755 Donker Goudblond gekozen. Hiervoor had ik mijn haar koperbruin laten verven en ik had een behoorlijke uitgroei en het was wel tijd voor een wat meer zomerse kleur in mijn haar en daar sloot deze kleur perfect bij aan! Omdat mijn haar langer dan schouderlengte is raad Schwarzkopf aan twee verpakkingen te gebruiken. In een verpakking zit de kleur crème, applicatieflacon met ontwikkelingsemulsie en een intensieve conditioner voor na het kleuren.

 photo Henkel8_zps3ceca14a.png

Toch spannend voor het eerst je haar kleuren! Gelukkig hoef je je nergens zorgen over te maken want de Schwarzkopf Nectra Color staat voor een paar krachtige punten:

– Bevat geen ammoniak
– Volledige grijsdekking
– Verzorgt en voedt het haar met bloemen nectar en Botanische oliën
– Geeft een rijke kleur met glans
– Laat zijdezacht haar achter

Zoals je kan zien op de ingredientenlijst zit er geen ammoniak in, veel verzorgende oliën en parfum voor de heerlijke geur!

 photo Henkel2_zps67a86cca.png

Let’s do this! Als eerst test je natuurlijk 48 uur van te voren een klein beetje verf op de huid of er geen allergische reactie ontstaat. Gelukkig was dit geen enkel probleem bij mij. Wat me trouwens meteen opviel is hoe lekker deze haarverf ruikt! Ik weet nog wel dat mijn moeder vroeger haar haar thuis kleurde en het hele huis ontzettend stonk, dat is dus vanaf nu echt verleden tijd! Om de verf klaar te maken doen we de inhoud van de tube in de handige applicatieflacon!

 photo Henkel3_zpsacaadc73.png

Alles goed in de flacon overgegoten!

 photo Henkel4_zps08104ce1.png

En schudden maar zodat het helemaal gemengd is! Door de handige dop is de verf makkelijk te doseren in het haar en kan je het makkelijk verdelen. Zelf gebruikte ik ook nog een kwastje om het goed uit te smeren en te verdelen. Maar dat hoeft niet. Als alle verf over het haar is verdeeld laat je het 30 minuten intrekken en dan is het tijd om het weer uit te spoelen onder lauw-warm water. Spoel het zolang tot het water schoon is. Daarna depte ik het haar wat droog en bracht daarna de intensieve conditioner aan op mijn haar en liet dit ook nog eens 10 minuten intrekken. Ondertussen ben ik lekker onder de douche gaan staan en heb het weer uitgespoeld. De haarverf en de conditioner ruiken trouwens echt heerlijk, lekker zomers en zoet!

 photo Henkel6_zpscbe44325.png

En na het verven is dit het resultaat, een lekker fris goudblond kleurtje! Mijn haar voelt na het kleuren echt super zacht aan, die conditioner heeft echt perfect zijn werk gedaan en mijn haar heeft een goed dekkende kleur gekregen!

 photo Henkel5_zpsc76e2f56.png

 photo Henkel7_zps220beb01.png

Ik ben er echt heel erg blij mee, en zo zie je maar, thuis je haar kleuren is echt ontzettend makkelijk met de juiste producten! En ik kan jullie dan ook zeker de Schwarzkopf Nectra Color haarverf aanraden! In vervolg doe ik het weer lekker thuis en kies ik voor een andere leuke kleur! Schwarzkopf Nectra Color  heeft in totaal 9 verschillende nuances waar voor iedereen wel wat tussen zit!

 photo Henkel10_zpsad5ecd54.png

Zijn jullie overtuigd? Ik wel, ik ben echt heel enthousiast over deze haarverf. Mijn haar voelt totaal niet stug en droog aan na het verven, het heeft een prachtige levendige kleur en het is ook nog eens heel makkelijk te doen! Heb jij de nieuwe Nectra Color al geprobeerd? Of zou jij hem willen gaan proberen? Voor meer inforatie over Nectra Color kan je natuurlijk terrecht op hun website! Schwarzkopf Nectra Color is trouwens gewoon te koop bij alle drogisterijen. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom Schwarzkopf, like dan naar hun Facebook pagina, dan weet je zeker dat je niets mist.

Dit is een gesponsord artikel

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Deniece
  10 april 2014 at 09:23

  De kleur is zeker mooi! Alleen zou je wel je aan een aantal keer met zilvershampoo moeten wassen. Daardoor gaat de oranje gloed weg, die je nu toch wel hebt op de foto. Wel een mooie kleur en ik denk dat het na het wassen, nog veel mooie wordt!

 • Reply
  bymirandaa
  10 april 2014 at 09:27

  Mooie kleur! Inderdaad met zilvershampoo wassen. Die tip kreeg ik ooit van de kapster en dat werkt perfect. Ik verf m’n haar al jaren thuis (blond) en sinds ik zilvershampoo gebruik heb ik die gele gloed niet meer zo.

 • Reply
  MySimplySpecial
  10 april 2014 at 09:31

  Mooie kleur!

 • Reply
  femketje
  10 april 2014 at 09:35

  ziet er pretty uit :D

 • Reply
  Laura Like
  10 april 2014 at 09:37

  Mooie kleur!

 • Reply
  Dionne Knooren
  10 april 2014 at 09:37

  Wat een mooie kleur!

 • Reply
  Todayslife
  10 april 2014 at 09:41

  Ik gebruik vaak verf in mouse vorm, werk handig!

 • Reply
  mir
  10 april 2014 at 09:56

  Nee, niet echt geslaagd. vooral in match met je wenkbrauwen die nu een totaal andere kleur hebben. Jammer.

 • Reply
  whatilovenl
  10 april 2014 at 10:07

  Wat een mooi kleurtje! Bij mij is het alleen rot dat als ik het verf mijn uitgroei de kleur wel krijgt en de rest niet helemaal omdat ik het al eens eerder heb geverfd :p

 • Reply
  Leonie
  10 april 2014 at 10:22

  Leuk zo’n haarverf review! Ik moet alleen wel zeggen dat ik je donkere lokken véél beter vind staan! :)

 • Reply
  Beau
  10 april 2014 at 10:38

  Ziet er mooi uit! Moet er wel echt heel erg aan wennen… vind de donkere kleur toch mooier.

 • Reply
  pamela
  10 april 2014 at 10:57

  de kleur is erg mooi!

 • Reply
  Judith
  10 april 2014 at 11:06

  Wat een mooie kleur! Inderdaad een paar keer met zilvershampoo en wat zonnestralen er overheen, dan zal het nóg mooier worden!

 • Reply
  mywickedweirdlife
  10 april 2014 at 11:24

  ziet er goed uit en lijkt ook makkelijk te werken!

 • Reply
  Debby
  10 april 2014 at 11:35

  Die oranje gloed waarvan meerdere aangeven dat die weggaat met zilvershampoo vind ik juist goed passen bij het goudblonde :) staat je goed!

 • Reply
  Jana
  10 april 2014 at 11:56

  Je haar ziet er mooi uit :D x

 • Reply
  daantje loves to read
  10 april 2014 at 12:19

  Ik heb jaren zelf mijn haar gekleurd, altijd met garnier. Top spul. Nu laat ik bij de kapper doen. Lekker anderhalf uur voor mezelf. Friemelen aan mijn haar…. I love it!

 • Reply
  Beautystijl
  10 april 2014 at 13:58

  Even wennen hoor!

 • Reply
  lonnie101
  10 april 2014 at 14:30

  Ik verf al jaren mijn haar zelf, het blijft altijd spannend of het wel goed uitvalt! Deze kleur staat je heel goed.

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  10 april 2014 at 15:39

  Mooie kleur! Mooi warm voor de zomer!

 • Reply
  Sha
  10 april 2014 at 17:45

  Nee niet zo mooi. Veel te goud aan de aanzet.

 • Reply
  Ilona
  11 april 2014 at 10:47

  Heb je wel eens een kleuranalyse gedaan of o.a. warme of koele kleuren bij je huid staan? Is echt een aanrader! Je ondertoon van je huid lijkt op de foto’s namelijk meer roze, waardoor je waarschijnlijk meer valt in de koele kleuren voor haarverf. Door de warme gele ondertoon van deze haarverf lijkt je huid nog meer roze en je haar nog geler. Als je weet wat voor kleurtype je bent dan is deze site erg handig om de juiste haarverf aan te schaffen: http://www.firanet.nl/kapsels-haarmode/haarverf-tips-voor-iedereen/

 • Reply
  sharon jansen
  11 april 2014 at 14:20

  Mooi weer wat anders maar zeker leuk!

 • Reply
  Roxanne
  11 april 2014 at 22:22

  Klinkt als een fijne verf. Makkelijk dus zelf aan te brengen zonder te knoeien? En als je knoeit, blijft er dan niet een flinke, ‘hardnekkige’ verfvlek achter?

 • Reply
  meike
  12 april 2014 at 14:18

  Sorry de kleur staat nier bij je huidskleur..het ziet er enorm geverfd uit en te oranje.. donker haar staat je veel beter! De foto die je op de site heb staan waar je je voorsteld ..die kleur staat t beste!

 • Laat een reactie achter